Գուգլի դոմենների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այս ցանկում ներկայացված են Գուգլին պատկանող դոմենները:

Տեղայնացում և տարածաշրջանային դոմեններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարածաշրջան ISO Հղում Թողարկման ամսաթիվ[1] Alexa Rank
2012 թվականի դեկտեմբեր[2]
Միջազգային .COM https://www.google.com 01997-09-15 15 1997 Straight Line Steady.svg 1
Համբարձման կղզի .AC https://www.google.ac ? decrease 823,745
{{{2}}} Անդորրա .AD https://www.google.ad ? Green Arrow Up Darker.svg 82,849
{{{2}}} ՄԱԷ .AE http://www.google.ae ? decrease 450
{{{2}}} Աֆղանստան .AF https://www.google.com.af ? Green Arrow Up Darker.svg 2,879
{{{2}}} Անտիգուա և Բարբուդա .AG https://www.google.com.ag ? decrease 161,037
{{{2}}} Անգիլիա .AI http://www.google.com.ai ? decrease 204,365
{{{2}}} Ալբանիա .AL http://www.google.al ? Straight Line Steady.svg 526,077
{{{2}}} Հայաստան .AM https://www.google.am/ ? Green Arrow Up Darker.svg 6,868
{{{2}}} Անգոլա .AO http://www.google.co.ao ? Straight Line Steady.svg 71,656
{{{2}}} Արգենտինա .AR http://www.google.com.ar 01999-06-08 08 հունիսի 1999 Green Arrow Up Darker.svg 126
{{{2}}} Ամերիկյան Սամոա .AS http://www.google.as ? Green Arrow Up Darker.svg 43,634
{{{2}}} Ավստրիա .AT https://www.google.at/ ? decrease 246
{{{2}}} Ավստրալիա .AU http://www.google.com.au ? decrease 88
{{{2}}} Ադրբեջան .AZ http://www.google.az ? Green Arrow Up Darker.svg 668
{{{2}}} Բոսնիա և Հերցեգովինա .BA http://www.google.ba ? Green Arrow Up Darker.svg 2,657
{{{2}}} Բանգլադեշ .BD http://www.google.com.bd ? decrease 1,591
Բելգիա Բելգիա .BE http://www.google.be ? Green Arrow Up Darker.svg 201
{{{2}}} Բուրկինա Ֆասո .BF http://www.google.bf ? Green Arrow Up Darker.svg 13,041
Flag of Bulgaria.svg Բուլղարիա .BG http://www.google.bg ? Green Arrow Up Darker.svg 808
Flag of Bahrain.svg Բահրեյն .BH http://www.google.com.bh ? decrease 3,652
{{{2}}} Բուրունդի .BI http://www.google.bi ? decrease 125,870
{{{2}}} Բենին .BJ http://www.google.bj ? decrease 31,803
{{{2}}} Բրունեյ .BN http://www.google.com.bn ? Green Arrow Up Darker.svg 8,174
{{{2}}} Բոլիվիա .BO https://www.google.com.bo ? decrease 2,159
{{{2}}} Բրազիլիա .BR http://www.google.com.br 01999-05-18 18 մայիսի 1999 decrease 36
{{{2}}} Բահամներ .BS http://www.google.bs ? decrease 20,679
{{{2}}} Բոտսվանա .BW http://www.google.co.bw ? Green Arrow Up Darker.svg 13,288
{{{2}}} Բելառուս .BY http://www.google.by/ Թողարկվել է 2003 թվականին, Google-ում գրանցվել 01.2009-ին[3][4] 1043 (25-09-2012)
{{{2}}} Բելիզ .BZ http://www.google.com.bz ? 49838
Flag of Canada.svg Կանադա .CA http://www.google.ca 02000-10-03 03 հոկտեմբերի 2000 decrease 59
{{{2}}} Կամբոջա .KH http://www.google.com.kh անհայտ
Կոկոսյան կղզիներ Կոկոսյան կղզիներ .CC http://www.google.cc ? ?
{{{2}}} Կոնգոյի Դեմոկրատական Հանրապետություն .CD http://www.google.cd ? 8534
{{{2}}} Կենտրոնաաֆրիկյան Հանրապետություն .CF http://www.google.cf ? 219347
{{{2}}} Կատալոնիա .CAT http://www.google.cat ? ?
{{{2}}} Կոնգոյի Հանրապետություն .CG http://www.google.cg ? 42731
{{{2}}} Շվեյցարիա .CH http://www.google.ch ? decrease 288
{{{2}}} Կոտ դ'Իվուար .CI http://www.google.ci ? 4845
{{{2}}} Կուկի կղզիներ .CK http://www.google.co.ck ? 256913
Flag of Chile.svg Չիլի .CL http://www.google.cl 02006-08-24 24 օգոստոսի 2006 Green Arrow Up Darker.svg 304
{{{2}}} Կամերուն .CM http://www.google.cm ? decrease 3705
{{{2}}} Չինաստան .CN http://www.google.cn 02003-03-17 17 2003 decrease 148
{{{2}}} Չինաստան .CN http://www.g.cn 02007 2007 ?
{{{2}}} Կոլումբիա .CO http://www.google.com.co 02003-06-23 23 2003 Green Arrow Up Darker.svg 203
{{{2}}} Կոստա Ռիկա .CR http://www.google.co.cr ? decrease 1690
{{{2}}} Կուբա .CU http://www.google.com.cu ? 2836
{{{2}}} Կաբո Վերդե .CV http://www.google.cv ? ?
Flag of Cyprus.svg Կիպրոս .CY http://www.google.com.cy ? ?
Flag of the Czech Republic.svg Չեխիա .CZ http://www.google.cz ? Green Arrow Up Darker.svg 397
{{{2}}} Գերմանիա .DE http://www.google.de ? decrease 19
{{{2}}} Ջիբութի .DJ http://www.google.dj ? 72556
{{{2}}} Դանիա .DK http://www.google.dk 01999-01-10 10 1999 Green Arrow Up Darker.svg 419
{{{2}}} Դոմինիկա .DM http://www.google.dm ? 184512
{{{2}}} Դոմինիկյան Հանրապետություն .DO http://www.google.com.do ? Green Arrow Up Darker.svg 927
{{{2}}} Ալժիր .DZ http://www.google.dz ? Green Arrow Up Darker.svg 715
{{{2}}} Էկվադոր .EC http://www.google.com.ec ? decrease 874
{{{2}}} Էստոնիա .EE http://www.google.ee ? 3384
{{{2}}} Եգիպտոս .EG http://www.google.com.eg ? Green Arrow Up Darker.svg 139
{{{2}}} Իսպանիա .ES http://www.google.es 02003-09-16 16 2003 Straight Line Steady.svg 40
{{{2}}} Եթովպիա .ET http://www.google.com.et ? 4064
Flag of Finland.svg Ֆինլանդիա .FI http://www.google.fi ? decrease 492
{{{2}}} Ֆիջի .FJ http://www.google.com.fj ? 44257
Միկրոնեզիայի Ֆեդերատիվ Նահանգներ Միկրոնեզիա .FM http://www.google.fm ? 60259
{{{2}}} Ֆրանսիա .FR http://www.google.fr 02000-07-27 27 2000 Straight Line Steady.svg 26
{{{2}}} Գաբոն .GA http://www.google.ga ? 37210
{{{2}}} Վրաստան .GE http://www.google.ge ? 11329
Ֆրանսիական Գվիանա Ֆրանսիական Գվիանա .GF http://www.google.gf ? ?
{{{2}}} Գերնսի .GG http://www.google.gg ? 86913
Գանա Գանա .GH http://www.google.com.gh ? 4416
{{{2}}} Ջիբրալթար .GI http://www.google.com.gi ? 17025
{{{2}}} Գրենլանդիա .GL http://www.google.gl/ ? 122651
{{{2}}} Գամբիա .GM http://www.google.gm/ ? 211684
Գվադելուպա Գվադելուպա .GP http://www.google.gp/ ? 96374
{{{2}}} Հունաստան .GR http://www.google.gr/ ? Green Arrow Up Darker.svg 196
{{{2}}} Գվատեմալա .GT http://www.google.com.gt/ ? 1461
{{{2}}} Գայանա .GY http://www.google.gy/ ? 54738
{{{2}}} Հոնկոնգ .HK http://www.google.com.hk/ ? decrease 24
{{{2}}} Հոնդուրաս .HN http://www.google.hn/ ? 4160
{{{2}}} Խորվաթիա .HR http://www.google.hr/ ? decrease 1051
{{{2}}} Հայիթի .HT http://www.google.ht/ ? 13319
{{{2}}} Հունգարիա .HU http://www.google.hu/ ? Green Arrow Up Darker.svg 376
Flag of Indonesia.svg Ինդոնեզիա .ID http://www.google.co.id/ ? decrease 77
{{{2}}} Իրաք .IQ http://www.google.iq/ ? 1400
{{{2}}} Իռլանդիա .IE http://www.google.ie/ ? decrease 457
Flag of Israel.svg Իսրայել .IL http://www.google.co.il/ ? decrease 496
{{{2}}} Մեն կղզի .IM http://www.google.im/ ? 247726
{{{2}}} Հնդկաստան .IN http://www.google.co.in/ ? Straight Line Steady.svg 14
Հնդկական օվկիանոսի բրիտանական տարածքներ Հնդկական օվկիանոսի բրիտանական տարածքներ .IO http://www.google.io/ ? ?
{{{2}}} Իսլանդիա .IS http://www.google.is/ ? 10501
{{{2}}} Իտալիա .IT http://www.google.it/ 01999-12-10 10 1999 decrease 42
{{{2}}} Ջերսի .JE http://www.google.je/ ? 148523
{{{2}}} Ճամայկա .JM http://www.google.com.jm/ ? 9911
{{{2}}} Հորդանան .JO http://www.google.jo/ ? decrease 2703
Flag of Japan.svg Ճապոնիա .JP http://www.google.co.jp/ 02001-03-22 22 2001 Green Arrow Up Darker.svg 20
{{{2}}} Քենիա .KE http://www.google.co.ke/ ? decrease 1517
{{{2}}} Կամբոջա .KH http://www.google.com.kh/ ? 8099
{{{2}}} Կիրիբատի .KI http://www.google.ki/ ? 206569
{{{2}}} Ղրղզստան .KG http://www.google.kg/ ? 19842
Flag of South Korea.svg Հարավային Կորեա .KR http://www.google.co.kr/ ? decrease 597
{{{2}}} Քուվեյթ .KW http://www.google.com.kw/ ? decrease 841
{{{2}}} Ղազախստան .KZ http://www.google.kz/ ? 1184
Flag of Laos.svg Լաոս .LA http://www.google.la/ ? 25621
Flag of Lebanon.svg Լիբանան .LB http://www.google.com.lb/ ? Green Arrow Up Darker.svg 3018
{{{2}}} Սենթ Լյուսիա .LC http://www.google.com.lc/ ? ?
{{{2}}} Լիխտենշտայն .LI http://www.google.li/ ? 43478

Շրի Լանկա Շրի Լանկա

.LK http://www.google.lk/ ? Green Arrow Up Darker.svg 767
{{{2}}} Լեսոթո .LS http://www.google.co.ls/ ? 93455
{{{2}}} Լիտվա .LT http://www.google.lt/ ? Green Arrow Up Darker.svg 1141
{{{2}}} Լյուքսեմբուրգ .LU http://www.google.lu/ ? 4221
{{{2}}} Լատվիա .LV http://www.google.lv/ ? 2636
{{{2}}} Լիբիա .LY http://www.google.com.ly/ ? decrease 1113
{{{2}}} Մարոկկո .MA http://www.google.co.ma/ ? Green Arrow Up Darker.svg 585
{{{2}}} Մոլդովա .MD http://www.google.md/ ? 14210
{{{2}}} Չեռնոգորիա .ME http://www.google.me/ ? 162003
{{{2}}} Մադագասկար .MG http://www.google.mg/ ? 5330
{{{2}}} Հյուսիսային Մակեդոնիա .MK http://www.google.mk/ ? 42715
{{{2}}} Մալի .ML http://www.google.ml/ ? 22568
Flag of Mongolia.svg Մոնղոլիա .MN http://www.google.mn/ ? 14532
{{{2}}} Մոնտսեռատ .MS http://www.google.ms/ ? 298779
Flag of Malta.svg Մալթա .MT http://www.google.com.mt/ ? 15030
{{{2}}} Մավրիկիոս .MU http://www.google.mu/ ? 8520
{{{2}}} Մալդիվներ .MV http://www.google.mv/ ? 58249
{{{2}}} Մալավի .MW http://www.google.mw/ ? 85990
{{{2}}} Մեքսիկա .MX http://www.google.com.mx/ 02003-02-24 24 2003 decrease 56
{{{2}}} Մալայզիա .MY http://www.google.com.my/ ? Green Arrow Up Darker.svg 185
Flag of Mozambique.svg Մոզամբիկ .MZ http://www.google.co.mz/ ? 12231
Flag of Namibia.svg Նամիբիա .NA http://www.google.com.na/ ? 14327
{{{2}}} Նիգեր .NE http://www.google.ne/ ? 51621
{{{2}}} Նորֆոլք կղզի .NF http://www.google.com.nf/ ? 509301
{{{2}}} Նիգերիա .NG http://www.google.com.ng/ ? Green Arrow Up Darker.svg 274
Flag of Nicaragua.svg Նիկարագուա .NI http://www.google.com.ni/ ? 6547
Flag of the Netherlands.svg Նիդերլանդներ .NL http://www.google.nl/ 01999-05-27 27 1999 Straight Line Steady.svg 119
{{{2}}} Նորվեգիա .NO http://www.google.no/ ? Green Arrow Up Darker.svg 452
{{{2}}} Նեպալ .NP http://www.google.com.np/ ? 4300
Flag of Nauru.svg Նաուրու .NR http://www.google.nr/ ? 114051
{{{2}}} Նիուե .NU http://www.google.nu/ ? 467773
Flag of New Zealand.svg Նոր Զելանդիա .NZ http://www.google.co.nz/ ? decrease 745
{{{2}}} Օման .OM http://www.google.com.om/ ? 1398
{{{2}}} Պանամա .PA http://www.google.com.pa/ ? 12879
Flag of Peru.svg Պերու .PE http://www.google.com.pe/ ? Green Arrow Up Darker.svg 283
{{{2}}} Ֆիլիպիններ .PH http://www.google.com.ph/ 2003 Green Arrow Up Darker.svg 266
Flag of Pakistan.svg Պակիստան .PK http://www.google.com.pk/ ? decrease 168
Flag of Poland.svg Լեհաստան .PL http://www.google.pl/ 02002-09-19 19 2002 decrease 95
{{{2}}} Պապուա Նոր Գվինեա .PG http://www.google.com.pg/ ? ?
{{{2}}} Փիթքերն կղզիներ .PN http://www.google.pn/ ? 304252
{{{2}}} Պուերտո Ռիկո .PR http://www.google.com.pr/ ? decrease 1865
{{{2}}} Պաղեստինի Պետություն .PS http://www.google.ps/ ? 12039
{{{2}}} Պորտուգալիա .PT http://www.google.pt/ ? decrease 377
{{{2}}} Պարագվայ .PY http://www.google.com.py/ ? 3706
{{{2}}} Կատար .QA http://www.google.com.qa/ ? decrease 1008
{{{2}}} Ռումինիա .RO http://www.google.ro/ 02004-02-12 12 2004 decrease 275
Flag of Serbia.svg Սերբիա .RS http://www.google.rs/ 02008-03-10 10 2008 Green Arrow Up Darker.svg 1307
Flag of Russia.svg Ռուսաստան .RU http://www.google.ru/ ? Green Arrow Up Darker.svg 41
Flag of Rwanda.svg Ռուանդա .RW http://www.google.rw/ ? 40084
{{{2}}} Սաուդյան Արաբիա .SA http://www.google.com.sa/ 02004-01-11 11 հունվարի 2004 decrease 122
{{{2}}} Սողոմոնյան Կղզիներ .SB http://www.google.com.sb/ ? 182876
{{{2}}} Սեյշելներ .SC http://www.google.sc/ ? 74429
{{{2}}} Շվեդիա .SE http://www.google.se/ ? decrease 251
{{{2}}} Սինգապուր .SG http://www.google.com.sg/ ? Green Arrow Up Darker.svg 290
{{{2}}} Սուրբ Հեղինեի կղզի .SH http://www.google.sh/ ? 337132
Flag of Slovenia.svg Սլովենիա .SI http://www.google.si/ ? Green Arrow Up Darker.svg 1546
Flag of Slovakia.svg Սլովակիա .SK http://www.google.sk/ ? Green Arrow Up Darker.svg 610
{{{2}}} Սիեռա Լեոնե .SL http://www.google.com.sl/ ? 482449
{{{2}}} Սենեգալ .SN http://www.google.sn/ ? 7040
Flag of San Marino.svg Սան Մարինո .SM http://www.google.sm/ ? 207534
Flag of Somalia.svg Սոմալի .SO http://www.google.so/ ? 45,653
{{{2}}} Սան Տոմե և Պրինսիպի .ST http://www.google.st/ ? 377717
{{{2}}} Սալվադոր .SV http://www.google.com.sv/ ? 2141
{{{2}}} Չադ .TD http://www.google.td/ ? 51121
{{{2}}} Տոգո .TG http://www.google.tg/ ? 53544
Flag of Thailand.svg Թաիլանդ .TH http://www.google.co.th/ ? decrease 153
{{{2}}} Տաջիկստան .TJ http://www.google.com.tj/ ? 148142
{{{2}}} Տոկելաու .TK http://www.google.tk/ ? 271130
Արևելյան Թիմոր Արևելյան Թիմոր .TL http://www.google.tl/ ? 340533
{{{2}}} Թուրքմենստան .TM http://www.google.tm/ ? 64623
{{{2}}} Տոնգա .TO http://www.google.to/ ? 138210
{{{2}}} Թունիս .TN http://www.google.com.tn/ 02011-03-21 21 2011 Green Arrow Up Darker.svg 1344
{{{2}}} Թուրքիա .TR http://www.google.com.tr/ 02001-08-23 23 2001 Green Arrow Up Darker.svg 81
{{{2}}} Տրինիդադ և Տոբագո .TT http://www.google.tt/ ? 5499
{{{2}}} Թայվան .TW http://www.google.com.tw/ ? Green Arrow Up Darker.svg 242
{{{2}}} Տանզանիա .TZ http://www.google.co.tz/ ? 5932
{{{2}}} Ուկրաինա .UA http://www.google.com.ua/ ? Green Arrow Up Darker.svg 232
{{{2}}} Ուգանդա .UG http://www.google.co.ug/ ? 3438
Մեծ Բրիտանիա Մեծ Բրիտանիա .UK http://www.google.co.uk/ 01999-02-14 14 1999 Straight Line Steady.svg 25
ԱՄՆ-ի դրոշը ԱՄՆ .US http://www.google.us/ ? ?
Flag of Uruguay.svg Ուրուգվայ .UY http://www.google.com.uy/ ? decrease 2383
{{{2}}} Ուզբեկստան .UZ http://www.google.co.uz/ ? 13533
{{{2}}} Սենտ Վինսենտ և Գրենադիներ .VC http://www.google.com.vc/ ? 71511
{{{2}}} Վենեսուելա .VE http://www.google.co.ve/ 02003-03-06 06 2003 Green Arrow Up Darker.svg 178
{{{2}}} Բրիտանական Վիրջինյան կղզիներ .VG http://www.google.vg/ ? 118579
{{{2}}} Ամերիկյան Վիրջինյան կղզիներ .VI http://www.google.co.vi/ ? 120189
{{{2}}} Վիետնամ .VN http://www.google.com.vn/ 02003-04-24 24 2003 Green Arrow Up Darker.svg 197
{{{2}}} Վանուատու .VU http://www.google.vu ? 124715
Սամոա Սամոա .WS http://www.google.ws ? 267214
Հարավաֆրիկյան Հանրապետություն Հարավաֆրիկյան Հանրապետություն .ZA http://www.google.co.za ? Green Arrow Up Darker.svg 155
{{{2}}} Զամբիա .ZM http://www.google.co.zm ? 23354
{{{2}}} Զիմբաբվե .ZW http://www.google.co.zw ? 28388
{{{2}}} Մյանմա .MM http://www.google.com.mm ? 28388

Հղումների կրճատում և ոչ տեղայնացում[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Բրենդ ISO Հղում Թողարկման ամսաթի[1] Alexa Rank
2012 թվականի դեկտեմբեր
AdWords .NET http://AdWords.com ? ?
AdSense .COM http://AdSense.com ? Green Arrow Up Darker.svg 284,643
Picasa .COM http://Picasa.com ? Straight Line Steady.svg 1,762,960
Անդրոիդ .COM http://Android.com ? decrease 1,024
Sketchup .COM http://Sketchup.com ? Green Arrow Up Darker.svg 12,009
Panoramio .COM http://panoramio.com ? decrease 1,687
FeedBurner .COM http://FeedBurner.com ? ?
DoubleClick .COM http://DoubleClick.com ? ?
iGoogle .COM http://igoogle.com ? ?
Froogle .COM http://froogle.com ? ?
ՅուԹյուբ .COM https://www.youtube.com/ ? ?
ՅուԹյուբ .BE http://youtu.be ? ?
Google Earth .COM http://keyhole.com ? ?
Blogger .COM http://blogger.com ? ?
Blogger .COM http://blogspot.com ? ?
Chromium .COM http://chromium.org/ ? ?
Google .COM http://like.com ? ?
Google.org .ORG http://google.org ? 6297
Google .NET http://google.net ? ?
Google .NET http://1e100.net[5] ? 2888 (Alexa 24-01-2012)
Google .COM http://466453.com[6] 02000-01-07 7 2000 ?
Google .COM http://googlebot.com ? 6297 (Alexa 24-01-2012)
Google .COM http://gooogle.com ? ?
Google .COM http://gogle.com ? ?
Google .COM http://gogole.com ? ?
Google .COM http://goolge.com ? ?
Google .COM http://googel.com ? ?
Google .COM http://googil.com ? ?
Google .COM http://googlr.com ? ?
g.co .CO http://g.co ? ?
Google .COM http://ggpht.com ? ?
Google .COM http://gtempaccount.com ? ?
Google .COM http://gstatic.com ? ?
Google .COM http://googleapps.com ? ?
Google .COM http://googleapis.com ? ?
Google .GL http://goo.gl ? ?
Google .COM http://googleratings.com ? ?
Google .COM http://webcache.googleusercontent.com/ ? ?
Google .РФ http://гугл.рф 10 դեկտեմբեր, 2012[7] ?
Google .COM http://duck.com Updated Date: 23-jan-2015[8] ?
Google .COM http://foofle.com ? ?

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. 1,0 1,1 Թողարկման ամսաթիվ
  2. World ranking according to Alexa Internet, see Alexa Global Top 500 Traffic Rank Accessed 29-October-2010
  3. http://www.electroname.com/story/1792 Google отсудил домен google.by
  4. տե՛ս ru:Google.by
  5. 1e100.net принадлежит Google, используется для идентификации сервера в их сети. см. [1].
  6. 466453.com принадлежит Google, используется для SMS-сервиса см. [2] .
  7. «Whois гугл.рф» (ռուսերեն)։ Վերցված է 2014-08-13 
  8. «Whoisregistry duck.com» (անգլերեն)։ Վերցված է 2015-02-24 

Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]