ՄԱԿ-ի Անվտանգության խորհրդի բանաձևերի ցանկ (1-100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
ՄԱԿ-ի Անվտանգության խորհրդի բանաձևերի ցանկ
1-ից 100 (1946-1953)
101-ից 200 (1953-1965)
201-ից 300 (1965-1971)
301-ից 400 (1971-1976)
401-ից 500 (1976-1982)
501-ից 600 (1982-1987)
601-ից 700 (1987-1991)
701-ից 800 (1991-1993)
801-ից 900 (1993-1994)
901-ից 1000 (1994-1995)
1001-ից 1100 (1995-1997)
1101-ից 1200 (1997-1998)
1201-ից 1300 (1998-2000)
1301-ից 1400 (2000-2002)
1401-ից 1500 (2002-2003)
1501-ից 1600 (2003-2005)
1601-ից 1700 (2005-2006)
1701-ից 1800 (2006-2008)
1801-ից 1900 (2008-2009)
1901-ից 2000 (2009-2011)
2001-ից 2100 (2011-2013)
2101-ից 2200 (2013-2015)
2201-ից 2300 (2015-2016)
2301-ից 2400 (2016-2018)
2401-ից 2500 (2018-2019)
2501-ից 2600 (2019-ներկա)

Ստորև ներկայացված է ՄԱԿ-ի Անվտանգության Խորհրդի 1-ից մինչև 100 բանաձևերի ցանկը, որոնք ընդունվել են ՄԱԿ-ի Անվտանգության Խորհրդի կողմից 1946 թվականի հունվարի 25-ից մինչև 1953 թվականի հոկտեմբերի 27-ը։

Բանաձև Տարեթիվ Ձայներ Պատճառ
1[1] 25 հունվարի, 1946 Ընդունվել է առանց քվերակության Զինվորական շտաբի կոմիտեի ստեղծում
2[2] 30 հունվարի, 1946 11-0-0 1946 թվականի Իրանական ճգնաժամ
3[3] 4 ապրիլի, 1946 9-0-0 (չքվեարկած՝ Ավստրալիա; բացակա՝ ԽՍՀՄ) Խորհրդային զորքերն Իրանում
4[4] 29 ապրիլի, 1946 10-0-1 (ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ) Իսպանիայում Ֆրանկոյի ռեժիմի քննարկում
5[5] 8 մայիսի, 1946 10-0-0 (բացակա՝ ԽՍՀՄ) Խորհրդային զորքերն Իրանում
6[6] 17 մայիսի, 1946 11-0-0 Նոր անդամների ընդունման հարցեր
7[7] 26 հունիսի, 1946 Բանաձևն ընդունվել է մասերով, ընդհանուր բանաձևը ոչ ոք չի ընդունել Իսպանիայում Ֆրանկոյի ռեժիմի քննարկում
8[8] 29 օգոստոսի, 1946 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Ավստրալիա) Աֆղանստանի, Իսլանդիայի և Շվեդիայի ընդունում
9[9] 15 հոկտեմբերի, 1946 11-0-0 ՄԱԿ-ի Միջազգային դատարան
10[10] 4 նոյեմբերի, 1946 11-0-0 Հարցերի ցուցակի Իսպանական հարցի հեռացում
11[11] 15 նոյեմբերի, 1946 Ընդունվել է առանց քվերակության Շվեդիա և ՄԱԿ-ի Միջազգային դատարան
12[12] 10 դեկտեմբերի, 1946 11-0-0 (պարբերություն 1 և 2), գլխավոր ձայն (պաբերություն 3) Բրիտանական զորքերը Հունաստանում
13[13] 12 դեկտեմբերի, 1946 11-0-0 Թայլանդի ընդունում
14[14] 16 դեկտեմբերի, 1946 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ ԽՍՀՄ, USA) Ընթացակարգային հարց
15[15] 19 դեկտեմբերի, 1946 11-0-0 Հունաստան և Ալբանիա, Բուլղարիա և Հարավսլավիա
16[16] 10 հունվարի, 1947 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Ավստրալիա) Տրիեստ ազատ տարածքի ստեղծում
17[17] 10 փետրվարի, 1947 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Լեհաստան, ԽՍՀՄ) Հունաստանում, Ալբանիայում, Բուլղարիայում և Հարավլսավիայում քաղբանտարկյալների մահապատժերի տարկետում
18[18] 13 փետրվարի, 1947 10-0-1 (ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ) Զինված ուժերի կարգավորում և կրճատում
19[19] 27 փետրվարի, 1947 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Լեհաստան, Սիրիա, ԽՍՀՄ) Միջադեպ Կորֆուի նեղուցում
20[20] 10 մարտի, 1947 11-0-0 Ատոմային էներգիա
21[21] 2 ապրիլի, 1947 11-0-0 Ռազմավարական մարզերի խնամակալություն
22[22] 9 ապրիլի, 1947 8-0-2 (ձեռնպահներ՝ Լեհաստան, ԽՍՀՄ; չքվեարկած՝ Միացյալ Թագավորություն) Միջադեպ Կորֆուի նեղուցում
23[23] 18 ապրիլի, 1947 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Լեհաստան, ԽՍՀՄ) Հունաստանի հարց
24[24] 30 ապրիլի, 1947 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Ավստրալիա) Հունգարիայի ընդունում
25[25] 23 մայիսի, 1947 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Ավստրալիա) Իտալիայի ընդունում
26[26] 4 հունիսի, 1947 11-0-0 ՄԱԿ-ի Միջազգային դատարան
27[27] 1 օգոստոսի, 1947 Ինդոնեզիայի հրավեր՝ 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Ֆրանսիա, Բելգիա, Միացյալ Թագավորություն)
Ֆիլիպինների հրավեր՝ 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Լեհաստան, ԽՍՀՄ)
Ինդոնեզիայի հեղափոխություն
28[28] 6 օգոստոսի, 1947 10-0-1 (ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ) Հունաստանի հարց
29[29] 12 օգոստոսի, 1947 Եմենի, Պակիստանի ընդունում, 11-0-0 Եմենի, Պակիստանի ընդունում
30[30] 25 օգոստոսի, 1947 7-0-4 (ձեռնպահներ՝ Կոլումբիա, Լեհաստան, ԽՍՀՄ, Միացյալ Թագավորություն) Ինդոնեզիայի հեղափոխություն
31[31] 25 օգոստոսի, 1947 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Լեհաստան, Սիրիա, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիայի հեղափոխություն
32[32] 26 օգոստոսի, 1947 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Միացյալ Թագավորություն) Ինդոնեզիայի հեղափոխություն
33[33] 27 օգոստոսի, 1947 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Ավստրալիա) Ընթացակարգային հարց
34[34] 15 սեպտեմբերի, 1947 9-2-0 (դեմ՝ Լեհաստան, ԽՍՀՄ) Հունաստան և Ալբանիա, Հարավսլավիա և Բուլղարիա
35[35] 3 հոկտեմբերի, 1947 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Լեհաստան, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիայի հեղափոխություն
36[36] 1 նոյեմբերի, 1947 7-1-3 (դեմ՝ Լեհաստան; ձեռնպահներ՝ Կոլումբիա, Սիրիա, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիայի հեղափոխություն
37[37] 9 դեկտեմբերի, 1947 Ընդունվել է առանց քվերակության Ընթացակարգային հարց
38[38] 17 հունվարի, 1948 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
39[39] 20 հունվարի, 1948 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
40[40] 28 փետրվարի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Արգենտինա, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիայի հարց
41[41] 28 փետրվարի, 1948 7-0-4 (ձեռնպահներ՝ Կոլումբիա, Սիրիա, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիայի հարց
42[42] 5 մարտի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Արգենտինա, Սիրիա, Միացյալ Թագավորություն) Պաղեստինի հարց
43[43] 1 ապրիլի, 1948 11-0-0 Պաղեստինի հարց
44[44] 1 ապրիլի, 1948 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
45[45] 10 ապրիլի, 1948 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Արգենտինա) Բիրմայի ընդունում
46[46] 17 ապրիլի, 1948 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
47[47] 21 ապրիլի, 1948 Բանաձևն ընդունվել է մասերով, ընդհանուր բանաձևը ոչ ոք չի ընդունել Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
48[48] 23 ապրիլի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Կոլումբիա, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
49[49] 22 մայիսի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Սիրիա, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
50[50] 29 մայիսի, 1948 Բանաձևն ընդունվել է մասերով, ընդհանուր բանաձևը ոչ ոք չի ընդունել Պաղեստինի հարց
51[51] 3 հունիսի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Չինաստանի Հանրապետություն, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
52[52] 22 հունիսի, 1948 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ատոմային էներգիա
53[53] 7 հուլիսի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Սիրիա, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
54[54] 15 հուլիսի, 1948 7-1-3 (դեմ՝ Սիրիա; ձեռնպահներ՝ Արգենտինա, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
55[55] 29 հուլիսի, 1948 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիա
56[56] 19 օգոստոսի, 1948 Բանաձևն ընդունվել է մասերով, ընդհանուր բանաձևը ոչ ոք չի ընդունել Պաղեստինի հարց
57[57] 18 սեպտեմբերի, 1948 11-0-0 Պաղեստինի հարց
58[58] 28 սեպտեմբերի, 1948 Ընդունվել է առանց քվերակության Շվեդիա և ՄԱԿ-ի Միջազգային դատարան
59[59] 19 հոկտեմբերի, 1948 Ընդունվել է առանց քվերակության Պաղեստինի հարց
60[60] 29 հոկտեմբերի, 1948 Ընդունվել է առանց քվերակության Պաղեստինի հարց
61[61] 4 նոյեմբերի, 1948 9-1-1 (դեմ՝ Ուկրաինա; ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
62[62] 16 նոյեմբերի, 1948 Բանաձևն ընդունվել է մասերով, ընդհանուր բանաձևը ոչ ոք չի ընդունել Պաղեստինի հարց
63[63] 24 դեկտեմբերի, 1948 7-0-4 (ձեռնպահներ՝ Բելգիա, Ֆրանսիա, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիա
64[64] 28 դեկտեմբերի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Բելգիա, Ֆրանսիա, Միացյալ Թագավորություն) Ինդոնեզիա
65[65] 28 դեկտեմբերի, 1948 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիա
66[66] 29 դեկտեմբերի, 1948 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ, Միացյալ Նահանգներ) Պաղեստինի հարց
67[67] 28 հունվարի, 1949 Բանաձևն ընդունվել է մասերով, ընդհանուր բանաձևը ոչ ոք չի ընդունել Ինդոնեզիա
68[68] 10 փետրվարի, 1949 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Զինված ուժերի կարգավորում և կրճատում
69[69] 4 մարտի, 1949 9-1-1 (դեմ՝ Եգիպտոս, ձեռնպահ՝ Միացյալ Թագավորություն) Իսրայելի ընդունում
70[70] 7 մարտի, 1949 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Եգիպտոս, Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ռազմավարական մարզերի խնամակալություն
71[71] 27 հունիսի, 1949 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Լիխտենշտայն և Միջազգային դատարան
72[72] 11 օգոստոսի, 1949 Ընդունվել է առանց քվերակության Պաղեստինի հարց
73[73] 11 օգոստոսի, 1949 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
74[74] 16 սեպտեմբերի, 1949 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Ատոմային էներգիա
75[75] 27 սեպտեմբերի, 1949 7-1-3 (դեմ՝ Ուկրաինա; ձեռնպահներ՝ Կուբա, Եգիպտոս, ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիա, Հնդկաստան և Պակիստան
76[75] 5 հոկտեմբերի, 1949 9-1-1 (դեմ՝ Ուկրաինա; ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ) Ինդոնեզիա
77[76] 11 հոկտեմբերի, 1949 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Զինված ուժերի կարգավորում և կրճատում
78[77] 18 հոկտեմբերի, 1949 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Ուկրաինա, ԽՍՀՄ) Զինված ուժերի կարգավորում և կրճատում
79[78] 17 հունվարի, 1950 9-0-0 (չքվեարկած՝ Հարավսլավիա; բացակա՝ ԽՍՀՄ) Զինված ուժերի կարգավորում և կրճատում
80[79] 14 մարտի, 1950 8-0-2 (ձեռնպահներ՝ Հնդկաստան, Հարավսլավիա; բացակա՝ ԽՍՀՄ) Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
81[80] 24 մայիսի, 1950 10-0-0 (բացակա՝ ԽՍՀՄ) Ընթացակարգային հարց
82[81] 25 հունիսի, 1950 9-0-1 (ձեռնպահ՝ Հարավսլավիա; բացակա՝ ԽՍՀՄ) Կորեական պատերազմ
83[82] 27 հունիսի, 1950 7-1-0 (դեմ՝ Հարավսլավիա; չքվեարկած՝ Եգիպտոս, Հնդկաստան; բացակա՝ ԽՍՀՄ) Կորեա
84[83] 7 հուլիսի, 1950 7-0-3 (ձեռնպահներ՝ Եգիպտոս, Հնդկաստան, Հարավսլավիա; բացակա՝ ԽՍՀՄ) Կորեա
85[84] 31 հուլիսի, 1950 9-0-1 (ձեռնպահ՝ Հարավսլավիա; բացակա՝ ԽՍՀՄ) Կորեա
86[85] 26 սեպտեմբերի, 1950 10-0-1 (ձեռնպահ՝ Չինաստանի Հանրապետություն) Ինդոնեզիայի ընդունում
87[86] 29 սեպտեմբերի, 1950 7-3-1 (դեմ՝ Չինաստանի Հանրապետություն, Միացյալ Նահանգներ, Կուբա; ձեռնպահ՝ Եգիպտոս) Չինաստանի Ժողովրդական Հանրապետություն և Չինաստանի հանրապետություն
88[87] 8 նոյեմբերի, 1950 8-2-1 (դեմ՝ Չինաստանի Հանրապետություն, Կուբա, ձեռնպահ՝ Եգիպտոս) Կորեա
89[88] 17 նոյեմբերի, 1950 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Եգիպտոս, ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
90[89] 31 հունվարի, 1951 11-0-0 Կորեական պատերազմ
91[90] 30 մարտի, 1951 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Հնդկաստան, ԽՍՀՄ, Հարավսլավիա) Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
92[91] 8 մայիսի, 1951 10-0-1 (ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
93[92] 18 մայիսի, 1951 10-0-1 (ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ) Պաղեստինի հարց
94[93] 29 մայիսի, 1951 11-0-0 ՄԱԿ-ի Միջազգային դատարան
95[94] 1 սեպտեմբերի, 1951 8-0-3 (ձեռնպահներ՝ Չինաստանի Հանրապետություն, Հնդկաստան, ԽՍՀՄ) Սուեզի ջրանցք
96[95] 10 նոյեմբերի, 1951 9-0-2 (ձեռնպահներ՝ Հնդկաստան, ԽՍՀՄ) Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
97[96] 30 հունվարի, 1952 11-0-0 Զինված ուժերի կարգավորում և կրճատում
98[97] 23 դեկտեմբերի, 1952 9-0-1 (ձեռնպահ՝ ԽՍՀՄ; չքվեարկած՝ Պակիստան) Հնդկաստան, Պակիստան և Քաշմիրի հակամարտություն
99[98] 12 օգոստոսի, 1953 Ընդունվել է առանց քվերակության ՄԱԿ-ի Միջազգային դատարան
100[99] 27 հոկտեմբերի, 1953 11-0-0 Պաղեստինի հարց

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «S/RES/1(1946) - E - S/RES/1(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  2. «S/RES/2(1946) - E - S/RES/2(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  3. «S/RES/3(1946) - E - S/RES/3(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  4. «S/RES/4(1946) - E - S/RES/4(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  5. «S/RES/5(1946) - E - S/RES/5(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  6. «S/RES/6(1946) - E - S/RES/6(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  7. «S/RES/7(1946) - E - S/RES/7(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  8. «S/RES/8(1946) - E - S/RES/8(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  9. «S/RES/9(1946) - E - S/RES/9(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  10. «S/RES/10(1946) - E - S/RES/10(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  11. «S/RES/11(1946) - E - S/RES/11(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  12. «S/RES/12(1946) - E - S/RES/12(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  13. «S/RES/13(1946) - E - S/RES/13(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 
  14. «S/RES/14(1946) - E - S/RES/14(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 https://undocs.org/S/RES/14(1946)
  15. «S/RES/15(1946) - E - S/RES/15(1946)»։ undocs.org։ Վերցված է 2020-01-29 https://undocs.org/S/RES/15(1946)
  16. https://undocs.org/S/RES/16(1947)
  17. https://undocs.org/S/RES/18(1947)
  18. https://undocs.org/S/RES/19(1947)
  19. https://undocs.org/S/RES/20(1947)
  20. https://undocs.org/S/RES/21(1947)
  21. https://undocs.org/S/RES/22(1947)
  22. https://undocs.org/S/RES/23(1947)
  23. https://undocs.org/S/RES/24(1947)
  24. https://undocs.org/S/RES/25(1947)
  25. https://undocs.org/S/RES/26(1947)
  26. https://undocs.org/S/RES/27(1947)
  27. https://undocs.org/S/RES/28(1947)
  28. https://undocs.org/S/RES/29(1947)
  29. https://undocs.org/S/RES/30(1947)
  30. https://undocs.org/S/RES/31(1947)
  31. https://undocs.org/S/RES/32(1947)
  32. https://undocs.org/S/RES/33(1947)
  33. https://undocs.org/S/RES/34(1947)
  34. https://undocs.org/S/RES/35(1947)
  35. https://undocs.org/S/RES/36(1947)
  36. https://undocs.org/S/RES/37(1947)
  37. https://undocs.org/S/RES/38(1947)
  38. https://undocs.org/S/RES/39(1948)
  39. https://undocs.org/S/RES/40(1948)
  40. https://undocs.org/S/RES/41(1948)
  41. https://undocs.org/S/RES/42(1948)
  42. https://undocs.org/S/RES/43(1948)
  43. https://undocs.org/S/RES/44(1948)
  44. https://undocs.org/S/RES/45(1948)
  45. https://undocs.org/S/RES/46(1948)
  46. https://undocs.org/S/RES/47(1948)
  47. https://undocs.org/S/RES/48(1948)
  48. https://undocs.org/S/RES/49(1948)
  49. https://undocs.org/S/RES/50(1948)
  50. https://undocs.org/S/RES/51(1948)
  51. https://undocs.org/S/RES/52(1948)
  52. https://undocs.org/S/RES/53(1948)
  53. https://undocs.org/S/RES/54(1948)
  54. https://undocs.org/S/RES/55(1948)
  55. https://undocs.org/S/RES/56(1948)
  56. https://undocs.org/S/RES/57(1948)
  57. https://undocs.org/S/RES/58(1948)
  58. https://undocs.org/S/RES/59(1948)
  59. https://undocs.org/S/RES/60(1948)
  60. https://undocs.org/S/RES/61(1948)
  61. https://undocs.org/S/RES/62(1948)
  62. https://undocs.org/S/RES/63(1948)
  63. https://undocs.org/S/RES/64(1948)
  64. https://undocs.org/S/RES/65(1948)
  65. https://undocs.org/S/RES/66(1948)
  66. https://undocs.org/S/RES/67(1948)
  67. https://undocs.org/S/RES/68(1949)
  68. https://undocs.org/S/RES/69(1949)
  69. https://undocs.org/S/RES/70(1949)
  70. https://undocs.org/S/RES/71(1949)
  71. https://undocs.org/S/RES/72(1949)
  72. https://undocs.org/S/RES/73(1949)
  73. https://undocs.org/S/RES/74(1949)
  74. https://undocs.org/S/RES/75(1949)
  75. 75,0 75,1 https://undocs.org/S/RES/76(1949)
  76. https://undocs.org/S/RES/77(1949)
  77. https://undocs.org/S/RES/78(1949)
  78. https://undocs.org/S/RES/79(1950)
  79. https://undocs.org/S/RES/80(1950)
  80. https://undocs.org/S/RES/81(1950)
  81. https://undocs.org/S/RES/82(1950)
  82. https://undocs.org/S/RES/83(1950)
  83. https://undocs.org/S/RES/84(1950)
  84. https://undocs.org/S/RES/85(1950)
  85. https://undocs.org/S/RES/86(1950)
  86. https://undocs.org/S/RES/87(1950)
  87. https://undocs.org/S/RES/88(1950)
  88. https://undocs.org/S/RES/89(1950)
  89. https://undocs.org/S/RES/90(1951)
  90. https://undocs.org/S/RES/91(1951)
  91. https://undocs.org/S/RES/92(1951)
  92. https://undocs.org/S/RES/93(1951)
  93. https://undocs.org/S/RES/94(1951)
  94. https://undocs.org/S/RES/95(1951)
  95. https://undocs.org/S/RES/96(1951)
  96. https://undocs.org/S/RES/97(1952)
  97. https://undocs.org/S/RES/98(1952)
  98. https://undocs.org/S/RES/99(1953)
  99. https://undocs.org/S/RES/100(1953)