ՄԱԿ-ի Անվտանգության խորհրդի բանաձևերի ցանկ (701-800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
ՄԱԿ-ի Անվտանգության խորհրդի բանաձևերի ցանկ
1-ից 100 (1946-1953)
101-ից 200 (1953-1965)
201-ից 300 (1965-1971)
301-ից 400 (1971-1976)
401-ից 500 (1976-1982)
501-ից 600 (1982-1987)
601-ից 700 (1987-1991)
701-ից 800 (1991-1993)
801-ից 900 (1993-1994)
901-ից 1000 (1994-1995)
1001-ից 1100 (1995-1997)
1101-ից 1200 (1997-1998)
1201-ից 1300 (1998-2000)
1301-ից 1400 (2000-2002)
1401-ից 1500 (2002-2003)
1501-ից 1600 (2003-2005)
1601-ից 1700 (2005-2006)
1701-ից 1800 (2006-2008)
1801-ից 1900 (2008-2009)
1901-ից 2000 (2009-2011)
2001-ից 2100 (2011-2013)
2101-ից 2200 (2013-2015)
2201-ից 2300 (2015-2016)
2301-ից 2400 (2016-2018)
2401-ից 2500 (2018-2019)
2501-ից 2600 (2019-ներկա)

Ստորև ներկայացված է ՄԱԿ-ի Անվտանգության Խորհրդի 701-ից մինչև 800 բանաձևերի ցանկը, որոնք ընդունվել են ՄԱԿ-ի Անվտանգության Խորհրդի կողմից 1991 թվականի հուլիսի 31-ից մինչև 1993 թվականի հունվարի 8-ը։

Բանաձև Տարեթիվ Ձայներ Պատճառ
701 31 հուլիսի, 1991 15-0-0 Լիբանանում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
702 8 օգոստոսի, 1991 Ընդունվել է առանց քվեարկության Հարավային և Հյուսիսային Կորեաների ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
703 9 օգոստոսի, 1991 Ընդունվել է առանց քվեարկության Միկրոնեզիայի Դաշնային Նահանգների ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
704 9 օգոստոսի, 1991 Ընդունվել է առանց քվեարկության Մարշալյան կղզիների ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
705 15 օգոստոսի, 1991 15-0-0 Իրաքի վճարումները Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Փոխհատուցման Հանձնաժողովին
706 15 օգոստոսի, 1991 13-1-1 (դեմ՝ Կուբա, ձեռնպահ՝ Եմեն) Իրաք
707 15 օգոստոսի, 1991 15-0-0 Բանաձև 687
708 28 օգոստոսի, 1991 15-0-0 ՄԱԿ-ի Միջազգային դատարան
709 12 սեպտեմբերի, 1991 Ընդունվել է առանց քվեարկության Էստոնիայի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
710 12 սեպտեմբերի, 1991 Ընդունվել է առանց քվեարկության Լատվիայի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
711 12 սեպտեմբերի, 1991 Ընդունվել է առանց քվեարկության Լիտվայի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
712 19 սեպտեմբերի, 1991 13-1-1 (դեմ՝ Կուբա, ձեռնպահ՝ Եմեն) Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Փոխհատուցման Հանձնաժողով
713 25 սեպտեմբերի, 1991 15-0-0 Հարավսլավիայի պատերազմ
714 30 սեպտեմբերի, 1991 15-0-0 Էլ Սալվադոր
715 11 հոկտեմբերի, 1991 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության հատուկ հանձնաժողով
716 11 հոկտեմբերի, 1991 15-0-0 Կիպրոսի վեճ
717 16 հոկտեմբերի, 1991 15-0-0 Կամբոջա
718 31 հոկտեմբերի, 1991 15-0-0 Կամբոջայի հակամարտություն
719 6 նոյեմբերի, 1991 15-0-0 Կենտրոնական Ամերիկայում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
720 21 նոյեմբերի, 1991 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության գլխավոր քարտուղարի ընտրություն
721 27 նոյեմբերի, 1991 15-0-0 Հարավսլավական պատերազմ
722 29 նոյեմբերի, 1991 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Տարանջատման Դիտարկման ուժերի մանդաթի երկարաձգում
723 12 դեկտեմբերի, 1991 15-0-0 Կիպրոսում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
724 15 դեկտեմբերի, 1991 15-0-0 Հարավսլավական պատերազմ
725 31 դեկտեմբերի, 1991 15-0-0 Արևմտյան Սահարա
726 6 հունվարի, 1992 15-0-0 Իսրայել
727 8 հունվարի, 1992 15-0-0 Հարավսլավիայի Սոցիալիստական Ֆեդերատիվ Հանրապետությունում դիտորդական առաքելություն
728 8 հունվարի, 1992 15-0-0 Կամբոջա
729 14 հունվարի, 1992 15-0-0 Էլ Սալվադորում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
730 16 հունվարի, 1992 15-0-0 Կենտրոնական Ամերիկայում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
731 21 հունվարի, 1992 15-0-0 Լիբիա
732 23 հունվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Ղազախստանի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
733 23 հունվարի, 1992 15-0-0 Սոմալիի քաղաքացիական պատերազմ
734 29 հունվարի, 1992 15-0-0 Լիբանանում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
735 29 հունվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Հայաստանի Հանրապետության ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
736 29 հունվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Ղրղըզստանի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
737 29 հունվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Ուզբեկստանի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
738 29 հունվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Տաջիկստանի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
739 5 փետրվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Մոլդովայի Հանրապետության ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
740 7 փետրվարի, 1992 15-0-0 Հարավսլավական պատերազմ
741 7 փետրվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Թուրքմենստանի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
742 14 փետրվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Ադրբեջանի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
743 21 փետրվարի, 1992 15-0-0 Հարավսլավական պատերազմ
744 25 փետրվարի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Սան Մարինոյի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
745 28 փետրվարի, 1992 15-0-0 Կամբոջա
746 17 մարտի, 1992 15-0-0 Սոմալիի քաղաքացիական պատերազմ
747 24 մարտի, 1992 15-0-0 Անգոլա
748 31 մարտի, 1992 10-0-5 (ձեռնպահներ՝ Կապե Վերդե, Չինաստան, Հնդկաստան, Մարոկկո, Զիմբաբվե) Լիբիա
749 7 April 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժեր
750 10 April 1992 15-0-0 Կիպրոսի վեճ
751 24 April 1992 15-0-0 Սոմալիում Միացյալ Ազգերի Կազմակերպության գործողություն
752 15 մայիսի, 1992 15-0-0 Բոսնիական պատերազմ
753 18 մայիսի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Խորվաթիայի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
754 18 մայիսի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Սլովենիայի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
755 20 մայիսի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Բոսնիա և Հերցեգովինայի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
756 29 մայիսի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Տարանջատման Դիտարկման ուժերի մանդաթի երկարաձգում
757 30 մայիսի, 1992 13-0-2 (ձեռնպահներ՝ Չինաստան, Զիմբաբվե) Հարավսլավիայի Սոցիալիստական Ֆեդերատիվ Հանրապետության դեմ տնտեսական պատժամիջոցներ
758 8 հունիսի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժեր
759 12 հունիսի, 1992 15-0-0 Կիպրոսում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
760 18 հունիսի, 1992 15-0-0 Հարավսլավիայի Սոցիալիստական Ֆեդերատիվ Հանրապետության դեմ պատժամիջոցներ
761 29 հունիսի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժեր
762 30 հունիսի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժեր
763 6 հուլիսի, 1992 Ընդունվել է առանց քվեարկության Վրաստանի ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն
764 13 հուլիսի, 1992 15-0-0 Բոսնիա և Հերցեգովինա
765 16 հուլիսի, 1992 15-0-0 Հարավային Աֆրիկա
766 21 հուլիսի, 1992 15-0-0 Կամբոջա
767 27 հուլիսի, 1992 15-0-0 Սոմալիում Միացյալ Ազգերի Կազմակերպության գործողություն
768 30 հուլիսի, 1992 15-0-0 Լիբանանում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
769 7 օգոստոսի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժեր
770 13 օգոստոսի, 1992 12-0-3 (ձեռնպահներ՝ Չինաստան, Հնդկաստան, Զիմբաբվե) Humanitarian assistance in Bosnia and Herzegovina
771 13 օգոստոսի, 1992 15-0-0 Բոսնիա և Հարավլսավիա
772 17 օգոստոսի, 1992 15-0-0 Հարավային Աֆրիկա
773 26 օգոստոսի, 1992 14-0-1 (ձեռնպահ՝ Էկվադոր) Իրաք-քուվեյթյան պատերազմ
774 26 օգոստոսի, 1992 15-0-0 Կիպրոսի վեճ
775 28 օգոստոսի, 1992 15-0-0 Սոմալիում Միավորված Ազգերի Կազմակերպության առաջին գործողություն
776 14 սեպտեմբերի, 1992 12-0-3 (ձեռնպահներ՝ Չինաստան, Հնդկաստան, Զիմբաբվե) Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժերը Բոսնիա և Հերցեգովինայում
777 19 սեպտեմբերի, 1992 12-0-3 (ձեռնպահներ՝ Չինաստան, Հնդկաստան, Զիմբաբվե) Հարավսլավիայի Սոցիալիստական Ֆեդերատիվ Հանրապետության դեմ պատժամիջոցներ
778 2 հոկտեմբերի, 1992 14-0-1 (ձեռնպահ՝ Չինաստան) Բանաձև 706
779 6 հոկտեմբերի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժերը Հարավսլավիայում
780 6 հոկտեմբերի, 1992 15-0-0 Բանաձև 771
781 9 հոկտեմբերի, 1992 14-0-1 (ձեռնպահ՝ Չինաստան) Բոսնիա և Հերցեգովինա
782 13 հոկտեմբերի, 1992 15-0-0 Մոզամբիկի քաղաքացիական պատերազմ
783 13 հոկտեմբերի, 1992 15-0-0 Կամբոջա
784 30 հոկտեմբերի, 1992 15-0-0 Էլ Սալվադորոմ Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
785 30 հոկտեմբերի, 1992 15-0-0 Անգոլայում Միավորված Ազգերի Կազմակերպության գործողություն
786 10 նոյեմբերի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժերը Բոսնիա և Հերցեգովինայում
787 16 նոյեմբերի, 1992 13-0-2 (ձեռնպահներ՝ Չինաստան, Զիմբաբվե) Հարավսլավիայի Սոցիալիստական Ֆեդերատիվ Հանրապետության դեմ պատժամիջոցներ
788 19 նոյեմբերի, 1992 15-0-0 Լիբիայի առաջին քաղաքացիական պատերազմ
789 25 նոյեմբերի, 1992 15-0-0 Կիպրոսի վեճ
790 25 նոյեմբերի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Տարանջատման Դիտարկման ուժերի մանդաթի երկարաձգում
791 30 նոյեմբերի, 1992 15-0-0 Էլ Սալվադորոմ Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
792 30 նոյեմբերի, 1992 14-0-1 (ձեռնպահ՝ Չինաստան) Կամբոջայի 1993 թվականի ընտրություններ
793 30 նոյեմբերի, 1992 15-0-0 Անգոլայում Միավորված Ազգերի Կազմակերպության երկրորդ գործողության մանդաթի երկարաձգում
794 3 դեկտեմբերի, 1992 15-0-0 Սոմալի
795 11 դեկտեմբերի, 1992 15-0-0 Միավորված Ազգերի Կազմակերպության Անվտանգության Ուժերը Հյուսիսային Մակեդոնիայում
796 14 դեկտեմբերի, 1992 15-0-0 Կիպրոսում Միավորված ազգերի կազմակերպության ժամանակավոր ուժերի մանդաթի երկարաձգում
797 16 դեկտեմբերի, 1992 15-0-0 Մոզամբիկ
798 18 դեկտեմբերի, 1992 15-0-0 Բոսնիա և Հերցեգովինա
799 18 դեկտեմբերի, 1992 15-0-0 Իսրայել
800 8 հունվարի, 1993 Ընդունվել է առանց քվեարկության Սլովակիայի Հանրապետության ընդունումը Միավորված Ազգերի Կազմակերպություն

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]