Ադրբեջանի ազգային հերոսի մեդալակիրների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Gold Star medal of Azerbaijan.png

Ադրբեջանի ազգային հերոսի մեդալ (ադրբ.՝ Azərbaycanın Milli Qəhrəmanı), Ադրբեջանական Հանրապետության բարձրագույն պարգև, որը հաստատված է եղել 1992 թվականի հուլիսի 15-ին։ Կոչումը շնորհվում է համազգային նշանակություն ունեցող ծառայության, Ադրբեջանի պաշտպանության, երկրի պետական համակարգի ամրացման, նշանավոր ազգային արժեքների ստեղծման համար (ի սկզբանե[1]

Ցանկը ընդգրկում է Ադրբեջանի ազգային հերոսի մեդալով պարգևատրված անձանց, ինչպես նաև այդ կոչումից զրկվածներին։

Ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]


п/п
Պատկեր Անուն Ծննդյան օր Ծննդավայր Վախճանի օր Վախճանի վայր
1
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մեհդի Աբասով
հունվարի 1 1960
Աղվորիկ, Ամասիայի տարածաշրջան, Հայկական ԽՍՀ
հունվարի 13 1992
Մելիքջան դիտակետ
2
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մաշալլահ Աբդուլաև
մայիսի 27 1950
Ղափանաղչի, Գերանբոյի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
3
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նամիկ Աբդուլաև
մայիսի 10 1974
Ավշար, Աղջաբեդիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 9 1993
4
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռովշան Աբդուլաև
հունվարի 16 1969
Լերիքի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 13 1993
Ղազանչի,
5
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շովգիյար Ավդուլաև
ապրիլի 5 1969
Նարիմանլու, Վարդենիսի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
օգոստոսի 27 1992
6
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Բեյլյար Աղաև
փետրվարի 3 1969
Ղարահաջլու, Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 6 1992
7
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆարհադ Աղաև
օգոստոսի 4 1975
Ալամբեյլու, Սաբիրաբադի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 15 1995
ք. Աղստև
8
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆաիգ Աղաև
հունիսի 6 1969
Նոր Կարմիրավան, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
1992
Նոր Կարմիրավան,
9
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլդար Աղաև
սեպտեմբերի 29 1955
Թբիլիսի, Վրացական ԽՍՀ
10
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալբերտ Ագարունով
օգոստոսի 30 1960
ավ. Ամիրաջանի, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 8 1992
Շուշի,
11
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իսկենդեր Ազնաուրով
օգոստոսի 15 1956
Կալա-Ասիինի գյուղխորհրդի 22-րդ սովխոս, Բուխարայի մարզ, Ուզբեկական ԽՍՀ
ապրիլի 18 1993
12
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Աքիֆ Ակպերով
փետրվարի 2 1952
Բալյանդ, Ջեբրաիլի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 12 1991
Քելբաջարի շրջան
13
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռասիմ Ակպերով
1957
Գերանբոյի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
14
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռովշան Աքպերով
հունիսի 4 1965
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
15
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալեկպեր Ալիև
դեկտեմբերի 22 1955
Ուռեկան, Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 7 1992
Սուարասի, Լաչինի շրջան
16
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալիյար Ալիև
դեկտեմբերի 14 1957
Հայկազյան, Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 3 1992
Ջուրումի մոտ, Լաչինի շրջան
17
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ամիրասլան Ալիև
օգոստոսի 30 1960
Նախիջևան, Նախիջևանի ԻԽՍՀ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
18
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ասկեր Ալիև
նոյեմբերի 8 1974
Լաժ, Լենքորանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
19
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վասիլի Ալիև
հունվարի 15 1959
Ղուբաթլու, Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
20 հոկտեմբերի 1992
Թոփագաջի բարձունք
20
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իլհամ Ալիև
մայիսի 5 1961
Գետաբեկի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
20 օգոստոսի 1990
21
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իմամվերդի Ալիև
հոկտեմբերի 1 1950
Գուլուբեյլու, Իմիշլիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
նոյեմբերի16 1991
22
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նադիր Ալիև
հուլիսի 30 1962
Ալիաղալի, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 22 1993
Գիյասլու, Աղդամի շրջան
23
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռովշան Ալիև
օգոստոսի 30 1972
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 14 1992
24
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆաիք Ալիև
օգոստոսի 30 1972
Բահմեդլու, Զաքաթալայի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
25
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էթիբար Ալիև
հուլիսի 11 1955
Լենքորան, Լենքորանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 23 1993
26
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էհտիրամ Ալիև
օգոստոսի 1 1972
Ուջարի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
27
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յունիս Ալիև
հոկտեմբերի 9 1958
Կըզըլհաջըլու, Գերանբոյի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի5 1992
28
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յուսիֆ Ալիև
դեկտեմբերի 2 1969
Գոբուստան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 24 1991
29
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յավար Ալիև
հունիսի 17 1956
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 29 1992
30
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռաֆիկ Ալիջանով
հուլիսի 11 1965
Թխաձոր, Ղազախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
նոյեմբերի 5 1993
գ. Քյուրմահմուդլու, Ֆիզուլիի շրջան
31
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Բահթիյար Ալլահվերդիև
հունիսի 10 1974
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
32
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նամիկ Ալլահվերդիև
հոկտեմբերի 5 1967
ժդանովի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 9 1992
Տերտերի շրջան
33
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլբրուս Ալլահվերդիև
հոկտեմբերի 27 1958
Գանձակ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
16 հունիսի 1993
Աղդամի շրջան
34
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆաիք Ամիրով
հունիսի 22 1975
Բահմեդլու, Զաքաթալայի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
35
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էնվեր Արազով
դեկտեմբերի 2 1953
Գանձակ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
նոյեմբերի 2 1992
Նոր Ղազանչի, Աղդամի շրջան
36
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ասադ Ասադով
մարտի 22 1956
Թուրաբադ, Զանգելանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 29 1991
Խանաբադի մոտ, Խոջալուի շրջան
37
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մալիք Ասադով
հունիսի 27 1962
Հալվարլու, Եվլախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 18 1992
38
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռաֆայել Ասադով
հոկտեմբերի 27 1952
Գանձակ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 25 1952
39
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նիյազի Ասլանով
դեկտեմբերի 25 1960
Թամ Կարակոյունլու, Կասում Իսմաիլովի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 5 1992
Թափ Կարակոյունլուի մոտ, Գերանբոյի շրջան
40
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շիքար Ասլանով
հունիսի 10 1970
Սուլեյմանլու, Ջեբրաիլի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 2 1992
Խոջավենդի շրջան
41
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Գյուլթեկին Ասկերովա
նոյեմբերի 20 1960
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 20 1992
Աղդամի շրջան
42
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սալատին Ակերովա
դեկտեմբերի 16 1961
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 15 1992
Գալադերեսի, Լաչինի շրջան
43
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ասլան Աթաքիշիև
օգոստոսի 16 1953
Մարադխանլու, Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 7 1992
Լաչինի շրջան
44
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ինթիգամ Աթաքիշիև
ապրիլի 7 1974
Թյունթյուլ, Կուտկաշենի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
45
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլշադ Ահադով
մարտի 4 1968
Թեզե Ավլադի, Մասալուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
դեկտեմբերի 12 1993
Աղդաշ
46
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ասադ Ահմեդով
հուլիսի 15 1970
Սարալ, Սպիտակի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
հուլիսի 31 1992
47
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մուբարիզ Ահմեդով
հունվարի 1 1963
Կարաթեփե, Սաբիրաբադի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 24 1992
48
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նատիք Ահմեդով
սեպտեմբերի 1 1969
Քոսալար, Ստեփանակերտի շրջան, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 26 1991
Ասկերանի շրջան
49
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռիադ Ահմեդով
դեկտեմբերի 20 1956
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
Անհետ կորած
Անհետ կորած
50
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սյաֆա Ախունդով
հունիսի 19 1958
Մասալուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 28 1992
Շուշի
51
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Աժդար Բաբաև
օգոստոսի 26 1950
Մոլլաջաֆարլու, Ղազախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
13 մարտի 1995
52
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նազիմ Բաբաև
փետրվարի 7 1975
գ. Այդընգյուն, Սալյանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 19 1995
53
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Չինգիզ Բաբաև
հոկտեմբերի 2 1964
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 28 1995
Բաքու
54
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալլաշվերդի Բաղիրով
ապրիլի 22 1946
Աղդամ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 12 1992
Նախիջևանիկի մոտ
55
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Թահիր Բաղիրով
հուլիսի 14 1957
Կրասնովոդսկ, Թուրքմենական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 11 1992
գ. Սաֆիյան, Լաչինի շրջան
56
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սոլթանաղա Բայրամով
հոկտեմբերի 17 1936
Շյուրյուք, Լենքորանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 23 1993
Լենքորան
57
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սաֆիյար Բեհբուդով
հունիսի 18 1967
Մոլլալու, Պարտավի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 12 1992
58
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռաֆայել Հաջի Հաբիբով
ապրիլի 20 1964
Ալի Բայրամլու, Ալի Բայրամլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 7 1992
59
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռամիզ Ղամբարով
հուլիսի 2 1962
Շուշի, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
ապրիլի 30 1992
Շուշի
60
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալիֆ Հաջիև
հունիսի 24 1953
Իվանյան, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 26 1992
Իվանյան
61
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆիկրետ Հաջիև
մայիսի 19 1964
Կըզըլհաջըլու, Գերանբոյի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 5 1992
62
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էթիբար Հաջիև
ապրիլի 5 1971
Սոդք, Վարդենիսի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
հունիսի 15 1992
63
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Արիֆ Գադիմալիև
հուլիսի 13 1975
Դաղ Քեսաման, Աղստևի շրջան, Ադրբեջանակնա ԽՍՀ
մարտի 17 1995
64
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռամիզ Ղամբարով
հուլիսի 2 1962
Շուշի, Շուշիի շրջան, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
65
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իլհամ Հասանով
մայիսի 6 1976
Հաթայ, Աղստևի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
66
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մագոմեդ Հասանով
օգոստոսի 9 1959
Կարասուլեյմանլու, Գերանբոյի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
67
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սայավուշ Հասանով
հունվարի 20 1964
Ենգիջա, Շարուրի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 25 1992
68
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Թաբիլ Հասանով
հուլիսի 4 1960
գ. Քոսալար, Ստեփանակերտի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 29 1992
69
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Թահիր Հասանով
փետրվարի 22 1970
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 2 1992
Տերտերի շրջան
70
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլդար Հասանով
դեկտեմբերի 26 1965
Ջալիլաբադի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
71
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իհթիյար Գասիմով
մարտի 22 1970
Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 14 1992
72
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մուհթար Գասիմով
հունվարի 10 1958
Քեբերլու, Բեյլագանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի16 1992
գ. Նախիջևանիկ, Խոջալուի շրջան
73
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆարիզ Ղահրամանով
մարտի 29 1974
Հասիլու, Պարտավի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
74
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Արիֆ Ղուբադով
սեպտեմբերի 20 1966
գ. Ալիգասիմլու, Ջալիլաբադի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 26 2009
Անկարա, Թուրքիա
75
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ագիլ Գուլիև
սեպտեմբերի 19 1963
Ուրուդ, Սիսիանի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
փետրվարի 25 1992
Իվանյան, Խոջալուի շրջան
76
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վագիթ Գուլիև
սեպտեմբերի 20 1955
գ. Քումլաք, Ջեբրայիլի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
77
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Զաբիթ Գուլիև
հունիսի 6 1975
գ. Արաբխանա, Քյուրդամիրի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
78
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մադաթ Գուլիև
սեպտեմբերի 27 1958
Գանձակ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
79
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մաթլաբ Գուլիև
հունվարի 9 1959
Բեյլագանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 1 1992
80
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Միրզա Գուլիև
հունվարի 11 1974
Սաաթլու, Պարտավի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
81
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նազիմ Ղուլիև
փետրվարի 7 1967
Օրանկալա, Բեյլագանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 9 1992
82
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նոֆալ Գուլիև
հոկտեմբերի 4 1963
Ալի Բայրամլու, Ալի Բայրամլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
դեկտեմբերի 12 1991
83
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էմին Գուլիև
օգոստոսի 12 1976
ավ. Սահիլ (Բաքու), Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
84
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆարհադ Գումբաթով
սեպտեմբերի 10 1968
Աթջյութ, Գուգարքի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
մարտի 29 1992
85
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Աֆղան Հուսեյնով
փետրվարի 24 1963
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
նոյեմբերի 1 1992
86
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վուգար Հուսեյնով
հունիսի 20 1969
գ. Դաշքեսան, Ջաբրայիլի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 20 1991
87
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռովշան Հուսեյնով
փետրվարի 22 1967
Կուզանլու, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 11 1992
88
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սադըք Հուսեյնով
հուլիսի 29 1969
Խոջավենդ, Աղջաբեդու շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
ապրիլի 13 1992
89
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Թոֆիկ Հոսեյնով
ապրիլի 19 1954
Իվանյան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 26 1992
Իվանյան
90
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլման Հուսեյնով
փետրվարի 28 1952
Ազադ Կարակոյունլու, Միր Բաշիրի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 14 1993
91
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլչին Հուսեյնով
հունիսի 30 1976
Սաաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
92
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլշադ Հուսեյնով
հոկտեմբերի 8 1968
Մասալուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
15 հունիսի 1992
93
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլշան Հուսեյնով
հունիսի 30 1976
Ղըրաղլու, Սաաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
94
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Օքտայ Գյուլալիև
նոյեմբերի 10 1962
գ. Խաչընյալու, Լաչինի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 19 1992
Լաչինի շրջան
95
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Անատոլի Դավիդովիչ
մարտի 28 1965
Սլուցկ, Մինսկի մարզ, Բելառուսական ԽՍՀ
հունիսի 13 1992
Բաքու
96
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆահրադին Ջաբրայիլով
օգոստոսի 12 1958
Գորիս, Հայկական ԽՍՀ
97
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Միքայիլ Ջաբրայիլով
ապրիլի 27 1952
գ. Օհուդ, Շեքիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
դեկտեմբերի 15 1990
Ջամիլլի - Քոլասար ճանապարհ, Խոջալուի շրջան
98
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆաիգ Ջավարով
մայիսի 1 1974
գ. Շուլիվենգյա, Ջալիլաբադի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 19 1999
99
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սամիր Զուլֆիգարով
հուլիսի 3 1976
գ. Աղբաշ, Դևեչիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 16 1995
100
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլխան Զուլֆիգարով
հունիսի 29 1954
գ. Մուռուտ, Կարյագինոյի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 5 1994
101
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Միրալեկպեր Իբրահիմով
սեպտեմբերի 30 1961
գ. Հալիսա, Հայկական ԽՍՀ
մարտի 5 1994
102
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մուբարիզ Իբրահիմով
փետրվարի 7 1988
գ. Ալիաբադ, Բիլյասուվարի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 19 2010
գ. Չայլու, Տերտերի շրջան
103
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նուրադին Իբրահիմով
մարտի 16 1951
Բուզովնա (Բաքու), Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 10 1995
Բինա (Բաքու)
104
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռասիմ Իբրահիմով
ապրիլի 18 1962
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 10 1992
105
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալաբաս Իսկենդերով
հուլիսի 25 1958
գ. Քուրդլար, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 5 1992
106
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆամիլ իսկենդերով
մայիսի 15 1975
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
107
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իլգար Իսմայիլով
մայիսի 29 1959
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 1 1992
108
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ինգիլաբ Իսմայիլով
ապրիլի 18 1962
Իվանյան, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 12 1992
Դաշբաշի բարձունք
109
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էթիբար Իսմայիլով
մարտի 29 1964
գ. Հընդարխ, Աղջաբեդիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 4 1994
Խոջավենդի շրջան
110
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Եվգենի Կառլով
մայիսի 31 1960
Դուբովկա, Տուլայի մարզ, ՌԽԴՍՀ
ապրիլի 11 1992
111
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Բաշիր Քերիմով
փետրվարի 2 1976
գ. Քաջար, Ֆիզուլիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
112
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Քերիմ Քերիմով
հուլիսի 2 1971
Շարուրի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 5 1992
113
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Քյազիմաղա Քերիմով
սեպտեմբերի 1 1951
գ. Սարատակ, Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 15 1992
114
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլգիզ Քերիմով
հունվարի 5 1971
Պարտավի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 12 1992
115
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յուրի Կովալյով
մայիսի 29 1965
Գյոքչայի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 3 1991
116
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նովրուզ Ղուրբանով
հունիսի 2 1975
գ. Յուխարի Գյոյջալի, Աղստաֆայի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
117
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ասիվ Մաղերրամով
հուլիսի 26 1952
Աղդամ, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 1 1994
Յալթա, Ուկրաինա
118
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սահավաթ Մաղերրամով
1973 դեկտեմբեր
գ. Կարա Չանթա, Ամասիայի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
հունիսի 27 1992
119
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆարիզ Մադաթով
ապրիլի 18 1972
գ. Վարվարա, Եվլախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
120
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իգոր Մակեև
հոկտեմբերի 27 1971
Գանձակ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 2 1992
Վիշկա բարձունք
121
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ագիլ Մամեդով
հուլիսի 30 1969
Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 7 1992
122
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Այթեկին Մամեդով
մայիսի 29 1967
Գյոյալլու, Գետաբեկի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
ապրիլի 13 1991
123
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալի Մամեդով
օգոստոսի 11 1955
Նախիջևան, Նախիջևանի ԻԽՍՀ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 1 1992
124
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իբրահիմ Մամեդով
դեկտեմբերի 20 1958
Նախիջևան, Նախիջևանի ԻԽՍՀ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 16 1994
125
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Կազըմ Մամեդով
հոկտեմբերի 1 1969
Մարջանլու, Ջաբրայիլի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
նոյեմբերի 15 1991
Զամուր, Խոջավենդի շրջան
126
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մովսում Մամեդով
հունիսի 6 1967
Քոսալար, Խուջալուի շրջան, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
127
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նաթիկ Մամեդով
մայիսի 11 1975
Ալի Բայրամլու, Զաքաթալայի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 4 1994
128
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նիզամի Մամեդով
հունվարի 12 1958
Ստեփանակերտ, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 29 1992
129
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սաֆարլի Մամեդով
հոկտեմբերի 16 1963
Սարչուվար, Մասալլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 16 1992
130
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սահիլ Մամեդով
փետրվարի 25 1964
Յուխարի նեջիլի, Մասիսի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
131
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սեյմուր Մամեդով
սեպտեմբերի 18 1971
Ֆիզուլի, ֆիզուլիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
ապրիլի 1 1992
Մելիքջան, Խոջավենդի շրջան
132
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Խանօղլան Մամեդով
փետրվարի 13 1975
գ. Կարաղաշլու, Նեֆթեչալուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
133
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլդար Մամեդով
հունվարի 10 1968
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 24 1993
Մարտակերտ, Տերտերի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
134
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլշադ Մամեդով
փետրվարի 14 1974
գ. Աչակայա, Խանլարի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
135
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Բահրուզ Մանսուրով
մարտի 13 1975
գ. Թելյավար, Յարդըմլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
Բաքու
136
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Արաստուն Մահմուդով
փետրվարի 23 1957
Փիրաբիլղասըմ, Իսմաիլլու շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 28 1992
137
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Զաքիր Մեջիդով
հունիսի 26 1956
Նեֆթեչալուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
138
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլդար Մեջիդով
օգոստոսի 26 1965
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
139
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆազիլ Մեհդիև
օգոստոսի 20 1966
գ. Ալաչի, Լաչինի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 24 1991
140
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռեշադ Միրաբով
մայիսի 3 1975
Մինգեչաուր, Ադրբեջանական ԽՍՀ
141
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Քերեմ Միրզոև
մայիսի 20 1960
Ղուբաթլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
142
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շիրին Միրզոև
հունվարի 5 1947
Ստեփանակերտ, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 18 1992
ճանապարհ դեպի գ. Ղարալար
143
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յուսիֆ Միրզոև
մայիսի 23 1958
Նախիջևանի ԻԽՍՀ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
144
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռուսլան Մուրադով
հունիսի 27 1973
Մինգեչաուր, Ադրբեջանական ԽՍՀ
145
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Հիքմետ Մուրադով
հունվարի 23 1969
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 29 1991
146
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վուգար Մուրսալով
մարտի 10 1963
Գյոյթեփե, Ջալիլաբադի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 9 1992
147
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սերգեյ Մուրթուզալիև
նոյեմբերի 17 1963
Փիրալլահլու ավան (Բաքու), Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 1 1993
148
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ագիլ Մուսաև
նոյեմբերի 3 1974
գ. Ներքին Ոսկեպար, Ղազախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 5 1994
149
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆահրադին Մուսաև
հուլիսի 30 1957
Բայրամլու, Թուրքմենական ԽՍՀ
ապրիլի 11 1992
150
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալի Մուստաֆաև
ապրիլի 14 1952
Ղազախբեկլու, Ղազախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
նոյեմբերի 20 1991
գ. Ղարաքենդ, Մարտունու շրջան
151
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Չինգիզ Մուստաֆաև
օգոստոսի 29 1960
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 15 1992
Նախիջևանիկ, Ասկերանի շրջան
152
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վալեհ Մուսլիմով
սեպտեմբերի 2 1968
Լերիքի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
ապրիլի 14 1992
153
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Դիլհամ Նագիև
հունիսի 24 1975
Մինգեչաուր, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 15 1995
154
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆահրադին Նաջաֆով
մարտի 31 1967
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 4 1992
Չըլդըրանի մոտ, Տերտերի շրջան
155
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յունիս Նաջաֆով
օգոստոսի 31 1967
Քելբաջարի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 24 1992
գ. Վանք
156
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Հիքմեթ Նազարլի
մարտի 7 1966
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
157
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Քամիլ Նասիբով
հոկտեմբերի 8 1946
Բոզլու, Լաչինի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 29 1992
Գոնաղերմեզ բարձունք
158
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մարիֆաթ Նասիբով
մայիսի 22 1972
գ. Մյազյամ, Ղազախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 29 1992
159
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յալչըն Նասիրով
հունվարի 23 1976
Սարակ, Աստարայի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 24 1995
160
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռաֆիկ Նասրեդինով
մարտի 18 1961
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 6 1992
161
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ջամիլ Նիֆթալիև
հոկտեմբերի 5 1968
գ. Շյաֆյաքլու, Յարդըմլուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 29 1992
162
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ալեսկեր Նովրուզով
օգոստոսի 1 1949
Քյուրդհաջի, Լաչինի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 26 1992
163
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլնուր Նուրիև
օգոստոսի 22 1975
Ջահանգիրբեյլի, Զանգելանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 5 1994
164
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սերխան Օջաղվերդիև
հուլիսի 16 1967
Սարիքյուրդ, Կասում Իսմայիլովի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 5 1992
165
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վեզիր Օրուջով
դեկտեմբերի 26 1956
Միր Բաշիրի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 22 1993
166
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Բահշեիշ Փաշաև
մայիսի 1 1936
Ահմեդավար, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 12 1992
Խանաբադ, Խոջալուի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
167
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռուսլան Պոլովինկա
հոկտեմբերի 21 1969
Զմիյով, Խարկովի մարզ, Ուկրաինական ԽՍՀ
օգոստոսի 6 1992
Կասապետ բարձունքի մոտ, Տերտերի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
168
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ջավանշիր Ռահիմով
հունիսի 5 1973
Քաշքաչայ, Կախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 6 1992
169
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Քյորօղլու Ռահիմով
հոկտեմբերի 31 1953
Խաչմաս, Վարդաշենի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 3 1992
170
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շամիլ Ռամազանով
հունվարի 19 1976
Ռահիմլու, Աղսույի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
171
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆաիգ Ռաֆիև
փետրվարի 22 1955
գ. Սարըջըղ, Ֆիզուլիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
172
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ջանբուլաղ Ռզաև
փետրվարի 26 1968
Չուխուրմաղլա, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 26 1992
գ. Ղարաղայա, Խոջալուի շրջան
173
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Գասիմ Ռզաև
մայիսի 5 1970
Ալիբեյլի, Թովուզի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 14 1992
174
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռովշան Ռզաև
հոկտեմբերի 15 1969
Սահիլ (Բաքու), Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 8 1999
175
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Գիդայաթ Ռուստամով
օգոստոսի 19 1970
Խըդըրլու, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
դեկտեմբերի 23 1991
176
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մազահիր Ռուստամով
մարտի 2 1960
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 6 1992
գ. Մութուդերե
177
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆիզուլի Ռուստամով
դեկտեմբերի 25 1965
Գուսանլու, Տերտերի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 26 1992
178
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վեզիր Սադիև
հունիսի 6 1961
Աշաղի Ղուլլար, Մառնեուլի շրջան, Վրացական ԽՍՀ
փետրվարի 19 1993
Հաթերք
179
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շաքիր Սալահով
հունիսի 15 1966
Ջամիլլու, Խոջալուի շրջան, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
180
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Արազ Սալիմով
հունիսի 1 1960
Իվանյան, ԼՂԻՄ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 26 1992
181
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Պարվիզ Սամեդով
մայիսի 5 1970
Գանձակ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
182
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Զաուր Զարիև
հունիսի 28 1974
գ. Կարալար, Շամքիրի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
183
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ջալիլ Սաֆարով
հունվարի 28 1962
Լեջբեդին, Մառնեուլի շրջան, Վրացական ԽՍՀ
մայիսի 15 1992
184
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սարդարով Սաֆար
օգոստոսի 12 1960
Քելբաջարի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 25 1991
185
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մեհման Սայադով
նոյեմբերի 21 1972
Գյունեշլի, Վարդենիսի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
մայիսի 9 1992
186
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մահերամ Սեիդով
սեպտեմբերի 7 1952
Ալըշար, Նախիջևանի ԻԽՍՀ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 25 1991
187
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Միրասկեր Սեիդով
փետրվարի 6 1970
Կարախանբեկլու, Բաբեկի շրջան, Նախիջևանի ԻԽՍՀ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մայիսի 14 1992
188
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սերգեյ Սենյուշկին
սեպտեմբերի 5 1957
Սիզրան, Սամարայի մարզ, РСФСР
փետրվարի 29 1992
189
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Վիկտոր Սերյոգին
մարտի 23 1944
Թբիլիսի, Վրացական ԽՍՀ
հունվարի 28 1992
Շուշի, Շուշիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
190
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Միխայիլ Սլեսարյով
մայիսի 8 1955
Սմոլենսկ, Սմոլենսկի մրազ, ՌԽՍՖՀ
191
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շահին Թաղիև
փետրվարի 3 1949
Տերտերի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
192
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլդար Թաղիզադե
սեպտեմբերի 6 1963
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 3 1992
193
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Փաշա Թահմազով
մարտի 23 1949
Լենքորան, Լենքորանի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
օգոստոսի 23 1993
194
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռիզվան Թեյմուրով
ապրիլի 16 1967
Ղուշչուլար, Շուշիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
դեկտեմբերի 9 1991
195
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆիրուդին Շամոև
փետրվարի 7 1962
Ղազախ, Ղազախի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
196
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ֆահրադին Շահբազով
հունվարի 22 1950
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
նոյեմբերի 20 1991
գ. Ղարաքենդ, Մարտունու շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
197
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յավար Շահբազով
նոյեմբերի 1 1973
գ. Ղըրաղլու, Խաչմասի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
1995
198
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Իսրաֆիլ Շահվերդիև
հունիսի 11 1952
Ունաննովու, Լաչինի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
1994
Ֆիզուլիի շրջան
199
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շիքար Շիքարով
դեկտեմբերի 3 1953
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 13 1992
վայր Թորփաղթեփե, Տերտերի շրջան
200
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Շահլար Շուքյուրով
մայիսի 17 1952
Զուլֆուգարլու, Քելբաջարի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հուլիսի 11 1990
201
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Անվար Ֆարաջով
հունիսի 28 1952
Սարով, Կասում Իսմայիլովի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 14 1991
202
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Փահլիվան Ֆարզալիև
սեպտեմբերի 27 1958
Գոու Դիլաղարդա, Կարյագինի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
ապրիլի 11 1992
203
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Թեբրիզ Հալիբեյլի
փետրվարի 4 1964
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունվարի 31 1992
204
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլդար Հալիլով
օգոստոսի 19 1976
գ. Զանգիլեր, Զանգիբասարի շրջան, Հայկական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
205
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Սամիր Հասիև
ապրիլի 20 1973
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 17 1995
206
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռամազան Չիրինկով
փետրվարի 15 1969
գ. Մեշաշամբուլ, Բալաքենի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 3 1995
207
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Գորհմաշ Էյվազով
ապրիլի 1 1967
Գյուլյաբիրդ, Լաչինի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
փետրվարի 10 1994
Ջոջուղ Մարջանլու, Ջեբրայիլի շրջան
208
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Յելմար Էդիլով
ապրիլի 10 1946
գ. Ալիմադաթլու, Աղդամի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
1994
209
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Նաիգ Յուսիֆով
հունվարի 5 1970
Աղդամ, Թովուզի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
սեպտեմբերի 6 1992
210
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Զաքիր Յուսիֆով
սեպտեմբերի 29 1956
Բաքու, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հոկտեմբերի 11 1992
Ղուբաթլուի շրջան
211
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Ռոման Յուսիֆով
հուլիսի 28 1973
Դիվիչիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
մարտի 7 1995
212
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Էլշադ Յահյաև
մայիսի 5 1966
Շեքի, Շեքիի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 20 1992
213
Gold Star medal of Azerbaijan.png
Մուբարիզ Իբրահիմով
փետրվարի 7 1988
Ալիաբադ, Բիլյասուվարի շրջան, Ադրբեջանական ԽՍՀ
հունիսի 19 2010

Կոչումազրկված անձինք[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն Ծննդյան օր Ծննդավայր Վախճանի օր Վախճանի վայր Պարգևատրված Կոչումազրկված
Սուրեթ Հուսեյնով
փետրվարի 12 1959
Գանձակ, Ադրբեջանական ԽՍՀ
1992 սեպտեմբեր[2]
1993 փետրվար[2]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Օրենքի տեքստը»։ Արխիվացված է օրիգինալից 2014 թ․ մարտի 28-ին։ Վերցված է 2012 թ․ սեպտեմբերի 12 
  2. 2,0 2,1 ДМИТРИЙ Ъ-КАМЫШЕВ (01.07.1993)։ «Сурет Гусейнов переходит из мятежников в премьеры» (ռուսերեն)։ Газета «Коммерсантъ»