ՌԽՖՍՀ վաստակավոր արտիստների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Ռուսաստանի Խորհրդային Ֆեդերատիվ Սոցիալիստական Հանրապետության վաստակավոր արտիստների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ստորև բերված է Ռուսաստանի Խորհրդային Ֆեդերատիվ Սոցիալիստական Հանրապետության վաստակավոր արտիստների ցանկը՝ ըստ շնորհված տարիների:

Ռուսաստանի Խորհրդային Ֆեդերատիվ Սոցիալիստական Հանրապետության վաստակավոր արտիստի կոչմանը արժանացել են մոտ 7 հազար մարդ:

Կոչմանն արժանանալու տարեթիվը հայտնի չէ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1910-ական թվականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1918[խմբագրել | խմբագրել կոդը]
  • Գրիգորի Ուգրինովիչ (1857-1931), երգիչ (քնարական տենոր), Ռուսաստանի Դաշնության պետական թատրոնների վաստակավոր արտիստ:
1919[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1920-ական թվականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1920[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1921[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1922[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1923[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1924[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1925[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1926[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1927[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1928[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1929[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1930-ական թվականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1930[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1931[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1932[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1933[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1934[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1935[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1936[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1940-ական թվականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1940[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1941[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1942[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1943[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1944[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1946[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1947[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1948[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1949[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1950-ական թվականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1950[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1951[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1955[խմբագրել | խմբագրել կոդը]
1956[խմբագրել | խմբագրել կոդը]
1959[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1960-ական թվականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1960[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

[566]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Музей телевидения и радио в интернете - Фотоархив»։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-02-15-ին։ Վերցված է 2013-02-12 
  2. «Штраух, Максим Максимович»։ Վերցված է 2013-04-06 
  3. «Щукин, Борис Васильевич»։ Վերցված է 2013-04-11 
  4. http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=26458&pg=14&lang=ru
  5. «Яблочкина Александра Александровна (1866-1964) - артистка»։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-04-28-ին։ Վերցված է 2013-04-20 
  6. Качалов Василий Иванович
  7. 7,0 7,1 Болотин С. В. Энциклопедический биографический словарь музыкантов-исполнителей на духовых инструментах. - 2-е изд., доп. и перераб. - М. Радуница, 1995. - 358 с. - 4 000 экз. - ISBN 5-88123-007-8.
  8. Русский драматический театр Энциклопедия. / Под общ. ред. М. И. Андреева, Н. Э. Звенигородской, А. В. Мартыновой и др. - М. Большая Российская энциклопедия, 2001. - 568 с. ил. - ISBN 5-85270-167-X
  9. Глиэр, Рейнгольд Морицевич
  10. Sem40 - Центральный Еврейский Ресурс - Леонидов (Вольфензон) Леонид Миронович
  11. Большой театр:: Персоны
  12. Энциклопедия Саратовского края (в очерках, фактах, событиях, лицах). - Саратов: Приволжское книжное издательство, 2002. - 688 с.
  13. МИХОЭЛС Соломон Михайлович
  14. Боссе // Вокально-энциклопедический словарь
  15. http://odb.tamboff.ru/oblast/data/mus_obuhova.html
  16. «Тарханов, Михаил Михайлович - Награды и звания»։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-01-21-ին։ Վերցված է 2013-01-17 
  17. «Эрдели, Ксения Александровна»։ Վերցված է 2013-04-14 
  18. Золотарёв Василий Андреевич
  19. 19,0 19,1 19,2 19,3 19,4 19,5 Театральная энциклопедия. Гл. ред. П. А. Марков. Т. 4 - М.: Советская энциклопедия, Нежин - Сярев, 1965, 1152 стб. с илл., 6 л. илл.
  20. Большая биографическая энциклопедия - Конкордия Антарова
  21. Туровская М. И. Бабанова. Легенда и биография. - М.: Искусство. - С. 166.
  22. 22,0 22,1 22,2 22,3 Театральная энциклопедия. Гл. ред. П. А. Марков. Т. 2 - М.: Советская энциклопедия, 1963, 1216 стб. с илл., 14 л. илл.
  23. 23,0 23,1 Русский балет. Энциклопедия. Ред. коллегия: Е. П. Белова, Г. Н. Добровольская, В. М. Красовская, Е. Я. Суриц, Н. Ю. Чернова. М. Большая Российская энциклопедия 1997 г. 632 с.
  24. 24,0 24,1 24,2 24,3 24,4 24,5 24,6 Болотин С. В. Энциклопедический биографический словарь музыкантов-исполнителей на духовых инструментах. - 2-е изд., доп. и перераб. - М.: Радуница, 1995. - 358 с. - 4 000 экз. - ISBN 5-88123-007-8.
  25. Марк Рейзен
  26. Театральная Энциклопедия. драма опера балет оперетта цирк эстрада драматург режиссёр
  27. Станицын Виктор Яковлевич - Киносозвездие - авторский проект Сергея Николаева
  28. «Алла Тарасова: биография, МХАТ, Николай Хмелёв»։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-01-21-ին։ Վերցված է 2013-01-15 
  29. Фотогалерея. Опера-Х
  30. ««Жизнь и творчество Николая Павловича Хмелева»»։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-03-16-ին։ Վերցված է 2013-03-14 
  31. Юдин в энциклопедии музыки
  32. Яншин Михаил Михайлович - Киносозвездие - авторский проект Сергея Николаева
  33. Алексеев Пётр Иванович. Биографические справки / Сост. Плешаков Е. В., под. ред. Ивановой Т. В., Калиной Л. В. Российский государственный архив фонодокументов. Перечень «Звуковой архив», Выпуск XXXV. «К 100-летию русско-японской войны 1904-1905 гг. и первой русской революции 1905 г.».
  34. Наталья Ефрон
  35. Новая Российская энциклопедия: в 12 т. / Редкол.: А. Д. Некипелов, В. И. Данилов-Данильян, В. М. Карев и др. - М.: ООО «Издательство „Энциклопедия“» Т. 1 А - Баяр, 2005. - 960 с.: ил.
  36. Орлова, Любовь Петровна (Хронология) - RuData.ru
  37. «Чирков Борис - Российские и советские актёры»։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-04-05-ին։ Վերցված է 2013-03-26 
  38. Театральная энциклопедия. Гл. ред. П. А. Марков. Т. 5 - М.: Советская энциклопедия, Табакова - Ягушин, 1967, 1136 стб. с илл., 8 л. илл. (стб. 486)
  39. Вологжане - Официальный сайт Правительства Вологодской области
  40. 40,0 40,1 40,2 40,3 40,4 40,5 40,6 40,7 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 июня 1940
  41. 41,00 41,01 41,02 41,03 41,04 41,05 41,06 41,07 41,08 41,09 41,10 41,11 41,12 41,13 41,14 41,15 41,16 41,17 41,18 41,19 41,20 41,21 41,22 41,23 41,24 41,25 41,26 41,27 41,28 41,29 41,30 41,31 41,32 41,33 41,34 41,35 41,36 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 июня 1940
  42. 42,0 42,1 42,2 42,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 ноября 1940
  43. 43,0 43,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 ноября 1940
  44. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 ноября 1940
  45. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 ноября 1940
  46. 46,00 46,01 46,02 46,03 46,04 46,05 46,06 46,07 46,08 46,09 46,10 46,11 46,12 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1941
  47. 47,00 47,01 47,02 47,03 47,04 47,05 47,06 47,07 47,08 47,09 47,10 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 января 1941
  48. 48,0 48,1 48,2 48,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1941
  49. 49,0 49,1 49,2 49,3 49,4 49,5 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 июня 1942
  50. 50,0 50,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 июня 1942
  51. 51,0 51,1 51,2 51,3 51,4 51,5 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 октября 1942
  52. 52,0 52,1 52,2 52,3 52,4 52,5 52,6 52,7 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 21 ноября 1942
  53. 53,0 53,1 53,2 53,3 53,4 53,5 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 ноября 1942
  54. 54,0 54,1 54,2 54,3 54,4 54,5 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 4 ноября 1942
  55. 55,0 55,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 июня 1942
  56. 56,0 56,1 56,2 56,3 56,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 октября 1942
  57. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 октября 1942
  58. 58,0 58,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 марта 1943
  59. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 4 ноября 1943
  60. 60,0 60,1 60,2 60,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 марта 1943
  61. 61,0 61,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 сентября 1943
  62. 62,00 62,01 62,02 62,03 62,04 62,05 62,06 62,07 62,08 62,09 62,10 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 декабря 1944
  63. 63,0 63,1 63,2 63,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 июля 1944
  64. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 марта 1944
  65. 65,0 65,1 65,2 65,3 65,4 65,5 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 9 февраля 1944
  66. 66,0 66,1 66,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 января 1944
  67. 67,0 67,1 67,2 67,3 67,4 67,5 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 апреля 1944
  68. 68,0 68,1 68,2 68,3 68,4 68,5 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1944
  69. 69,0 69,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 июня 1946
  70. 70,0 70,1 70,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 июля 1946
  71. 71,0 71,1 71,2 71,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 августа 1946
  72. 72,0 72,1 72,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 февраля 1946
  73. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 августа 1946
  74. 74,0 74,1 74,2 74,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 декабря 1946
  75. 75,0 75,1 75,2 75,3 75,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 декабря 1946
  76. 76,0 76,1 76,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1946
  77. 77,0 77,1 77,2 77,3 77,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 сентября 1946
  78. 78,0 78,1 78,2 78,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 октября 1946
  79. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 июня 1946
  80. 80,0 80,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 июня 1946
  81. 81,0 81,1 81,2 81,3 81,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 января 1947
  82. 82,0 82,1 82,2 82,3 82,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 января 1947
  83. 83,000 83,001 83,002 83,003 83,004 83,005 83,006 83,007 83,008 83,009 83,010 83,011 83,012 83,013 83,014 83,015 83,016 83,017 83,018 83,019 83,020 83,021 83,022 83,023 83,024 83,025 83,026 83,027 83,028 83,029 83,030 83,031 83,032 83,033 83,034 83,035 83,036 83,037 83,038 83,039 83,040 83,041 83,042 83,043 83,044 83,045 83,046 83,047 83,048 83,049 83,050 83,051 83,052 83,053 83,054 83,055 83,056 83,057 83,058 83,059 83,060 83,061 83,062 83,063 83,064 83,065 83,066 83,067 83,068 83,069 83,070 83,071 83,072 83,073 83,074 83,075 83,076 83,077 83,078 83,079 83,080 83,081 83,082 83,083 83,084 83,085 83,086 83,087 83,088 83,089 83,090 83,091 83,092 83,093 83,094 83,095 83,096 83,097 83,098 83,099 83,100 83,101 83,102 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 ноября 1947
  84. 84,0 84,1 84,2 84,3 84,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 октября 1947
  85. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 апреля 1947
  86. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  87. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 ноября 1947
  88. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1947
  89. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 ноября 1947
  90. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 августа 1947
  91. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  92. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  93. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 июня 1947
  94. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  95. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  96. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  97. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 июня 1947
  98. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  99. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 июля 1947
  100. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 января 1947
  101. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 апреля 1947
  102. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  103. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 июня 1947
  104. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 июня 1947
  105. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 мая 1947
  106. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  107. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 января 1947
  108. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 июля 1947
  109. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 января 1947
  110. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 апреля 1947
  111. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1947
  112. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 апреля 1947
  113. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 июня 1947
  114. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 июня 1947
  115. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 июля 1947
  116. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1947
  117. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 июня 1947
  118. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 июля 1947
  119. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 июня 1947
  120. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  121. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 мая 1948
  122. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  123. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  124. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 мая 1948
  125. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  126. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  127. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 января 1948
  128. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  129. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  130. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  131. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 апреля 1948
  132. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 21 сентября 1948
  133. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  134. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  135. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  136. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 апреля 1948
  137. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  138. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 мая 1948
  139. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  140. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 апреля 1948
  141. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 мая 1948
  142. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  143. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  144. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 мая 1948
  145. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 21 сентября 1948
  146. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  147. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  148. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  149. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 апреля 1948
  150. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 января 1948
  151. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  152. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 май 1948
  153. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 апреля 1948
  154. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  155. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 октября 1948
  156. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  157. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 января 1948
  158. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 21 сентября 1948
  159. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  160. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  161. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 апреля 1948
  162. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  163. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  164. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  165. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 апреля 1948
  166. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  167. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  168. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 апреля 1948
  169. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 апреля 1948
  170. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1948
  171. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 мая 1948
  172. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  173. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 мая 1948
  174. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  175. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  176. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  177. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  178. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 августа 1949
  179. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 января 1949
  180. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1949
  181. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  182. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  183. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  184. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1949
  185. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1949
  186. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  187. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 января 1949
  188. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  189. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  190. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  191. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  192. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  193. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  194. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  195. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1949
  196. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 января 1949
  197. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  198. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1949
  199. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  200. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  201. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1949
  202. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  203. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  204. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  205. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  206. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  207. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  208. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  209. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  210. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  211. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  212. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1949
  213. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  214. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  215. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  216. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  217. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  218. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  219. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  220. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  221. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  222. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 февраля 1949
  223. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  224. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  225. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 января 1949
  226. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  227. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  228. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  229. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  230. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  231. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  232. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  233. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1949
  234. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  235. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1949
  236. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1949
  237. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1949
  238. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1949
  239. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1949
  240. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 апреля 1949
  241. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 декабря 1950
  242. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  243. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 августа 1950
  244. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  245. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 декабря 1950
  246. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 декабря 1950
  247. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 декабря 1950
  248. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 июня 1950
  249. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 сентября 1950
  250. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 июня 1950
  251. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 июня 1950
  252. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 августа 1950
  253. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  254. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 декабря 1950
  255. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  256. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 декабря 1950
  257. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 августа 1950
  258. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 мая 1950
  259. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  260. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 июня 1950
  261. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 июня 1950
  262. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 ноября 1950
  263. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 июля 1950
  264. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 июня 1950
  265. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  266. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1950
  267. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 июля 1950
  268. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 декабря 1950
  269. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1950
  270. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  271. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  272. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 августа 1950
  273. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 июля 1950
  274. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 января 1950
  275. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 октября 1950
  276. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 декабря 1950
  277. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 ноября 1950
  278. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  279. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 августа 1950
  280. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 июля 1950
  281. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 июля 1950
  282. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 июля 1950
  283. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 ноября 1950
  284. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 декабря 1950
  285. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 декабря 1950
  286. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 июня 1950
  287. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  288. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 июня 1950
  289. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 декабря 1950
  290. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 декабря 1950
  291. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  292. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  293. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  294. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 декабря 1950
  295. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 июня 1950
  296. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 декабря 1950
  297. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  298. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 марта 1950
  299. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 апреля 1950
  300. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 августа 1950
  301. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 июля 1950
  302. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 июля 1950
  303. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 февраля 1951
  304. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  305. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 ноября 1951
  306. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 декабря 1951
  307. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  308. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 мая 1951
  309. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  310. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 августа 1951
  311. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  312. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 апреля 1951
  313. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 сентября 1951
  314. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  315. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 января 1951
  316. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  317. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  318. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 августа 1951
  319. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 марта 1951
  320. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  321. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 сентября 1951
  322. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  323. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 августа 1951
  324. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  325. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 августа 1951
  326. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 января 1951
  327. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  328. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  329. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 января 1951
  330. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 мая 1951
  331. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 января 1951
  332. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  333. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  334. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 марта 1951
  335. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 августа 1951
  336. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 июня 1951
  337. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 сентября 1951
  338. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  339. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 ноября 1951
  340. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 сентября 1951
  341. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 сентября 1951
  342. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  343. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 июня 1951
  344. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  345. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 марта 1951
  346. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  347. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 сентября 1951
  348. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 сентября 1951
  349. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  350. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  351. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 января 1951
  352. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 сентября 1951
  353. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 января 1951
  354. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 сентября 1951
  355. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 августа 1951
  356. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  357. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  358. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  359. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  360. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  361. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 мая 1951
  362. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 января 1951
  363. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  364. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  365. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 января 1951
  366. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 августа 1951
  367. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  368. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  369. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  370. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 июня 1951
  371. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 июня 1951
  372. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  373. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  374. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 мая 1951
  375. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  376. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  377. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  378. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  379. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  380. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  381. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  382. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  383. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  384. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  385. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  386. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 марта 1951
  387. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  388. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 октября 1951
  389. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 мая 1951
  390. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 января 1951
  391. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 июня 1951
  392. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 марта 1951
  393. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 марта 1951
  394. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 ноября 1951
  395. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 31 июля 1951
  396. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 ноября 1955
  397. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 декабря 1955
  398. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 мая 1955
  399. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1955
  400. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 августа 1955
  401. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  402. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  403. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 декабря 1955
  404. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  405. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 августа 1955
  406. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 июня 1955
  407. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 декабря 1955
  408. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 августа 1955
  409. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 февраля 1955
  410. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  411. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  412. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 ноября 1955
  413. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  414. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 сентября 1955
  415. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 ноября 1955
  416. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  417. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 ноября 1955
  418. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1955
  419. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 сентября 1955
  420. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 марта 1955
  421. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 февраля 1955
  422. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  423. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 февраля 1955
  424. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 июля 1955
  425. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 августа 1955
  426. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 ноября 1955
  427. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 августа 1955
  428. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 февраля 1955
  429. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 4 августа 1955
  430. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  431. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 января 1955
  432. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 августа 1955
  433. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 марта 1955
  434. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 марта 1955
  435. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 ноября 1955
  436. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 августа 1955
  437. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  438. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 июля 1955
  439. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 мая 1955
  440. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 ноября 1955
  441. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июля 1955
  442. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 августа 1955
  443. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 июля 1955
  444. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  445. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  446. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  447. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 ноября 1955
  448. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1955
  449. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 июля 1955
  450. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 августа 1955
  451. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 июля 1955
  452. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1955
  453. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  454. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 июля 1955
  455. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 июля 1955
  456. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 ноября 1955
  457. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  458. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  459. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 сентября 1955
  460. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 августа 1955
  461. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 апреля 1955
  462. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  463. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  464. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 марта 1955
  465. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 17 декабря 1955
  466. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 апреля 1955
  467. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  468. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 августа 1955
  469. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 июня 1955
  470. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  471. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 апреля 1955
  472. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 августа 1955
  473. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  474. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  475. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 июля 1955
  476. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 июня 1955
  477. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 4 августа 1955
  478. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 октября 1955
  479. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 февраля 1955
  480. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  481. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 мая 1955
  482. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 сентября 1955
  483. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 сентября 1955
  484. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  485. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 10 февраля 1955
  486. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 декабря 1955
  487. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 11 августа 1955
  488. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  489. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 26 мая 1955
  490. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  491. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 июля 1955
  492. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 октября 1955
  493. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 августа 1955
  494. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  495. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  496. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 декабря 1955
  497. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 4 августа 1955
  498. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 декабря 1955
  499. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 января 1955
  500. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 ноября 1955
  501. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  502. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  503. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 24 ноября 1955
  504. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  505. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 августа 1955
  506. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 июня 1955
  507. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  508. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 мая 1955
  509. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  510. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  511. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 мая 1955
  512. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 октября 1955
  513. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 апреля 1955
  514. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 7 июня 1955
  515. 515,00 515,01 515,02 515,03 515,04 515,05 515,06 515,07 515,08 515,09 515,10 515,11 515,12 515,13 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 30 ноября 1956
  516. 516,0 516,1 516,2 516,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 12 января 1956
  517. 517,00 517,01 517,02 517,03 517,04 517,05 517,06 517,07 517,08 517,09 517,10 517,11 517,12 517,13 517,14 517,15 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 20 апреля 1956
  518. 518,0 518,1 518,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 марта 1956
  519. 519,00 519,01 519,02 519,03 519,04 519,05 519,06 519,07 519,08 519,09 519,10 519,11 519,12 519,13 519,14 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 сентября 1956
  520. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 июня 1956
  521. 521,0 521,1 521,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 января 1956
  522. 522,0 522,1 522,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 августа 1956
  523. 523,0 523,1 523,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 апреля 1956
  524. 524,0 524,1 524,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 июня 1956
  525. 525,0 525,1 525,2 525,3 525,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 февраля 1956
  526. 526,0 526,1 526,2 526,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 марта 1956
  527. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 октября 1956
  528. 528,0 528,1 528,2 528,3 528,4 528,5 528,6 528,7 528,8 528,9 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 сентября 1956
  529. Театральная Энциклопедия. драма опера балет оперетта цирк эстрада драматург режиссёр
  530. Театральная Энциклопедия. драма опера балет оперетта цирк эстрада драматург режиссёр
  531. Печать страницы - Александр Павлович Огнивцев (1920-1981), бас
  532. 532,00 532,01 532,02 532,03 532,04 532,05 532,06 532,07 532,08 532,09 532,10 532,11 532,12 532,13 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 июля 1956
  533. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 14 июня 1956
  534. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 14 июня 1956
  535. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 августа 1956
  536. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 ноября 1956
  537. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 16 июня 1956
  538. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 27 декабря 1956
  539. 539,0 539,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 октября 1956
  540. Гердт Зиновий Ефимович | Народные Артисты СССР
  541. Глебов Петр Петрович — Киносозвездие — авторский проект Сергея Николаева
  542. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 сентября 1959
  543. Московская государственная консерватория им. П. И. Чайковского — Педагоги — Зыбцев Алексей Лукич
  544. Иллюстрированный биографический энциклопедический словарь
  545. Большая советская энциклопедия. Гл. ред. А. М. Прохоров, 3-е изд. Т. 10. Ива — Италики. 1972. 592 стр., илл.; 44 л. илл. и карт. 1 карта-вкл.
  546. Леонов Евгений Павлович — Народный артист СССР | Народные Артисты СССР
  547. Владимир Нечаев
  548. История духового отделения
  549. Геннадий Рождественский
  550. Евгений Светланов
  551. Ими гордится школа
  552. Большой театр:: Персоны
  553. Большой театр:: Персоны
  554. Театральная Энциклопедия. драма опера балет оперетта цирк эстрада драматург режиссёр
  555. 555,00 555,01 555,02 555,03 555,04 555,05 555,06 555,07 555,08 555,09 555,10 555,11 555,12 555,13 555,14 555,15 555,16 555,17 555,18 555,19 555,20 555,21 555,22 555,23 555,24 555,25 555,26 555,27 555,28 555,29 555,30 555,31 555,32 555,33 555,34 555,35 555,36 555,37 555,38 555,39 555,40 555,41 555,42 555,43 555,44 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 марта 1960
  556. 556,0 556,1 556,2 556,3 556,4 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 25 мая 1960
  557. 557,0 557,1 557,2 557,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 8 сентября 1960
  558. 558,00 558,01 558,02 558,03 558,04 558,05 558,06 558,07 558,08 558,09 558,10 558,11 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 апреля 1960
  559. 559,0 559,1 559,2 559,3 559,4 559,5 559,6 559,7 559,8 559,9 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 октября 1960
  560. 560,00 560,01 560,02 560,03 560,04 560,05 560,06 560,07 560,08 560,09 560,10 560,11 560,12 560,13 560,14 560,15 560,16 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 февраля 1960
  561. 561,0 561,1 561,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 19 ноября 1960
  562. 562,0 562,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 октября 1960
  563. 563,0 563,1 563,2 563,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 сентября 1960
  564. 564,0 564,1 564,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 февраля 1960
  565. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 2 августа 1960
  566. 566,0 566,1 566,2 566,3 566,4 566,5 566,6 566,7 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 декабря 1960
  567. 567,0 567,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 июня 1960
  568. 568,0 568,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 мая 1960
  569. 569,0 569,1 569,2 569,3 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 1 июля 1960
  570. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 января 1960
  571. 571,0 571,1 571,2 571,3 571,4 571,5 571,6 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 октября 1960
  572. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 июля 1960
  573. 573,0 573,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 22 декабря 1960
  574. 574,0 574,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 13 февраля 1960
  575. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 14 марта 1960
  576. 576,0 576,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 3 марта 1960
  577. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 октября 1960
  578. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 марта 1960
  579. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 28 октября 1960
  580. 580,0 580,1 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 23 марта 1960
  581. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 6 декабря 1960
  582. Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 15 сентября 1960
  583. 583,0 583,1 583,2 Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 29 октября 1960