Մխիթար Գոշի մեդալակիրների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է Մխիթար Գոշի մեդալակիրների ցանկը։ Ներկայացված են միայն Հայաստանի Նախագահ Սերժ Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2016 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Այլ պարգևատրվածներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  • Հակոբ Գեղամի Ղարախանյան – ՀՀ գլխավոր դատախազին առընթեր հատկապես կարևոր գործերի քննիչ, արդարադատության առաջին դասի խորհրդական։ Պարգևատրվել է ՀՀ նախագահի 2007 թ. սեպտեմբերի 18-ի հրամանագրով։
  • Գևորգ ԳԵՎՈՐԳՅԱՆ - Երևան քաղաքի Աջաջնյակ և Դավիթաշեն համայնքների դատախազության ավագ քննիչ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, օրինականության և իրավակարգի պահպանման գործում ունեցած ավանդի համար։
  • Ելենա Միհրանի ՍՈՂՈՄՈՆՅԱՆ - ՀՀ տնտեսական դատարանի դատավոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, օրինականության և իրավակարգի պահպանման գործում ունեցած ավանդի համար։
  • Արամ Հենզելի Դոլինյան-ՀՀ դատախազության Արմավիրի մարզի դատախազի օգնական, առաջին դասի խորհրդական։ Պարգևատրվել է ՀՀ նախագահի 2007 թ. հունիսի 29-ի հրամանագրով։

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Ա. Ա. Թամազյանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգեվատրելու մասին
  2. Ս. Վ. Օհանյանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգեվատրելու մասին
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին Քաղվածելու սխալ՝ Սխալ <ref> թեգ. «Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին» անվանումը սահմանվել է մի քանի անգամ, սակայն տարբեր բովանդակությամբ:
  4. 4,0 4,1 Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  5. Լ. Դեսպուին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  6. Վ. Ժ. Մուրադյանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  7. 7,0 7,1 Մխիթար Գոշ մեդալով պարգևատրելու մասին
  8. Թ.Ա. Սողոմոնյանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  9. Հ. Բերմանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատերլու մասին
  10. Ա. Շիֆին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  11. Ջ. Ռադանովիչին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  12. Ս. Էդամուրային Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  13. 13,0 13,1 13,2 Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  14. 14,0 14,1 Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  15. 15,0 15,1 15,2 15,3 Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  16. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  17. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  18. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  19. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  20. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  21. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  22. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  23. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  24. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  25. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  26. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  27. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  29. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  30. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  31. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  32. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  33. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  34. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  35. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  36. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  37. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  38. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  39. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  40. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  41. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  42. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  43. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  44. Թ.Առուստամյանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  45. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  46. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  47. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  48. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  49. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  50. Ս. Պ. Կապինոսին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  51. Ռ. դե Լուցենբերգերին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  52. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  53. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  54. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  55. Հ. Գիլմորին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  56. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  57. Ա. Էշյուին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  58. Մ. Քըրքին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  59. Բ. Շերմանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  60. Վարդան Գրեգորյանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  61. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  62. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  63. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  64. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  65. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  66. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  67. Շ. Հարաբինին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  68. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  69. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  70. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  71. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  72. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  73. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  74. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  75. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  76. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  77. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  78. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  79. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  80. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  81. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  82. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  83. Օ. Լուխթերհանդթին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  84. Ա. Բ. Իսկոյանին Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  85. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  86. Մխիթար Գոշի մեդալով պարգևատրելու մասին
  87. Ա. Ժ. ԹՈՒՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  88. Հ. Վ. ԹՈՎՄԱՍՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  89. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  90. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  91. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  92. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  93. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  94. Է. Ռ. ԳՈՒԱՌԱՉԻԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  95. 95,0 95,1 ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  96. Խ. ՏԱՅԱՆԱՅԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  97. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  98. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  99. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  100. Վ. ՉԱՓԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  101. Փ. ՄԱՆՃՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  102. Գ. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  103. Վ. ԿԱԼԹԱԿՃԵԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  104. Ա. ՆԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  105. Խ. ԱՉԱՋՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  106. Հ. Ն. ԱՍԱՏՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  107. Ե. Հ. ԽՈՒՆԴԿԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  108. Ջ. ԿԱՐԻՋԻԱՆՆԻՍԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  109. Է. ՌՈՅՍԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  110. Մ. ԳԱՏՏՈՅԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  111. Զ. Ա. ԹԱԴԵՎՈՍՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  112. Ա. Հ. ԹԱԹՈՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  113. Է. Ա. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  114. Վ. Հ. ԳԱՍՊԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  115. Վ. Հ. ԳԱՍՊԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  116. Ռ. Վ. ԵՆԳԻԲԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  117. Հ. Ս. ԱՌԱՔԵԼՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  118. Վ. Ս. ԱԲԵԼՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  119. Ա. Հ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  120. Վ. Ժ. ՄՈՒՐԱԴՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  121. Է. Հ. ՊՈՂՈՍՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  122. Վ. Հ. ՄԱԿԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  123. Մ. Գ. ԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  124. Ջ. Հ. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  125. Է. Հ. ՇԱՐՄԱԶԱՆՈՎԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  126. Կ. Կ. ԱՎԱԳՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  127. Ա. Ս. ՄԿՐՏՉՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  128. Ա. Գ. ՀՈՎՍԵՓՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  129. Վ. Գ. ՇԱՀԻՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  130. Ա. Բ. ԶԱՔԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  131. Վ. Գ. ՄԵԼԻՔՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  132. ՅԱՐՈՄԻՐ ՇՏԵՏԻՆԱՅԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  133. ԿՆՈՒՏ ՖԼԵԿԵՆՇՏԵՅՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  134. ԺԱՆ-ՄԱՐԻ ԿԱՎԱԴԱՅԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  135. ՀԵՅԴԻ ՀԱՈՒՏԱԼԱՅԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  136. ՖՐԱՆԿ ԷՆԳԵԼԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  137. ԷԼԵՆԻ ԹԵՈԽԱՐՈՒՍԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  138. ՌԻՇԱՐԴ ՉԱՐՆԵՑԿՈՒՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  139. ՅԱՑԵԿ ՍԱՐԻՈՒՍ-ՎՈԼՍԿՈՒՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  140. Տ. Կ. ԲԱԼԱՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  141. Տ. Վ. ՄԿՐՏՉՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  142. Վ. Վ. ՆԵՐՍԵՍՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ԳՈՇԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ