Ներքին Գետաշենի պատմության և մշակույթի անշարժ հուշարձանների ցանկ (Գեղարքունիքի մարզ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այս հոդվածը ներկայացնում է Գեղարքունիքի մարզի Ներքին Գետաշեն գյուղի պատմության և մշակույթի հուշարձանների ցանկը, որը 2002 թ․ հաստատվել է ՀՀ կառավարության կողմից[1]։ Ցանկում ներառված է ընդամենը 419 հուշարձան (13 միավոր)։


հուշարձան կառուցված վայր, հասցե կոորդ համարանիշ նշան. հավելյալ նշումներ պատկեր
Գերեզմանոց 9-17 դդ. հվ-ամ մասում 5.66/1 Տ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.1 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.2 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.3 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.4 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.5 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.6 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.7 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.8 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.9 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.10 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.11 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.12 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.13 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/1.14 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.15 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.16 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.17 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.18 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.19 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.20 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.21 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.22 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.23 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.24 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.25 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.26 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.27 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.28 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.29 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.30 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.31 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.32 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/1.33 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.34 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.35 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.36 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.37 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.38 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.39 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.40 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.41 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.42 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.43 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.44 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.45 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.46 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.47 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.48 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.49 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.50 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.51 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.52 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.53 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.54 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.55 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/1.56 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.57 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.58 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.59 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.60 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.61 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.62 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.63 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.64 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.65 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.66 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.67 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.68 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/1.69 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.70 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.71 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.72 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.73 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.74 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.75 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.76 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.77 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/1.78 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.79 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.80 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.81 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.82 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.83 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.84 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.85 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.86 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/1.87 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/1.88 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/1.89 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/1.90 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/1.91 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/1.92 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/1.93 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.94 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.95 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.96 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.97 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.98 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.99 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.100 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.101 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.102 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.103 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.104 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.105 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/1.106 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.107 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.108 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.109 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.110 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.111 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.112 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.113 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.114 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.115 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.116 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.117 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.118 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.119 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.120 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.121 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.122 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/1.123 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/1.124 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/1.125 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/1.126 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/1.127 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14 դ. 5.66/1.128 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14 դ. 5.66/1.129 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1307 թ. 5.66/1.130 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/1.131 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/1.132 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/1.133 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/1.134 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/1.135 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.136 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.137 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.138 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.139 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.140 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.141 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.142 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.143 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.144 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.145 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/1.146 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1543 թ. 5.66/1.147 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1581 թ. 5.66/1.148 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1581 թ. 5.66/1.149 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1593 թ. 5.66/1.150 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/1.151 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/1.152 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/1.153 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16-17 դդ. 5.66/1.154 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1613 թ. 5.66/1.155 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1657 թ. 5.66/1.156 Հ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 15-16 դդ. 5.66/1.157 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/1.158 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/1.159 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1581 թ. 5.66/1.160 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1581 թ. 5.66/1.161 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1581 թ. 5.66/1.162 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 17 դ. 5.66/1.163 Տ բեռնել պատկեր

Մատուռ 10 դ. 5.66/1.164 Տ գերեզմանոցի ամ եզրին, կջսավեր բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 10-17 դդ. գ. մ. 5.66/2 Տ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1295 թ. 5.66/2.1 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/2.2 Հ Շոխոյան Արշոյի տնամերձում բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/2.3 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/2.4 Հ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1606 թ. 5.66/2.5 Տ բեռնել պատկեր

Գյուղատեղի «Իշխանագյուղ» 10-17 դդ. 1-1,5 կմ հվ 5.66/3 Տ Ագրիճա գետի աջ ափին բեռնել պատկեր

Եկեղեցի 12 դ. 5.66/3.1 Տ ավերակ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/3.1.1 Հ եկեղեցու մուտքի վրա բեռնել պատկեր

Եկեղեցի «Իշխանհատակ» 11-13 դդ. 5.66/3.2 Տ գյուղատեղիի հվ մասում բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/3.2.1 Հ ամ պատին, արտաքուստ բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 9-15 դդ. 5.66/3.3 Տ գյուղատեղիի հվ եզրին բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 9-16 դդ. 5.66/3.4 Տ գյուղատեղիի կենտրոնում բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 10-15 դդ. 5.66/3.5 Տ գյուղատեղիի հս եզրին բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/3.5.1 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/3.5.2 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/3.5.3 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/3.5.4 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/3.5.5 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/3.5.6 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/3.5.7 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/3.5.8 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/3.5.9 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/3.5.10 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/3.5.11 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/3.5.12 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/3.5.13 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/3.5.14 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/3.5.15 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/3.5.16 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/3.5.17 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/3.5.18 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/3.5.19 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/3.5.20 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/3.5.21 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/3.5.22 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/3.5.23 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/3.5.24 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/3.5.25 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/3.5.26 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/3.5.27 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/3.5.28 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/3.5.29 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/3.5.30 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/3.5.31 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/3.5.32 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/3.5.33 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/3.5.34 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/3.5.35 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14 դ. 5.66/3.5.36 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/3.5.37 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/3.5.38 Հ բեռնել պատկեր

Մատուռ 12-13 դդ. վրկռ՝ 1977 թ. 5.66/3.6 Տ գյուղատեղիի հվ եզրին բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/3.6.1 Հ գծանկար, ամ պատին, ներքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/3.6.2 Հ գծանկար, ամ պատին, ներքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/3.6.3 Հ աե պատին, ներքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/3.6.4 Հ մուտքի աջ կողմում բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/3.6.5 Հ մուտքի ձախ կողմում բեռնել պատկեր

Տապանաքար 13 դ. 5.66/3.6.6 Տ բեռնել պատկեր

Դամբարանադաշտ մ.թ.ա. 2-1 հզ ամ մասում 5.66/4 Հ գյուղի ամ եզրին, «Դեմեր» վայրում բեռնել պատկեր

Դամբարանադաշտ «Ջոջ կուլոն» մ.թ.ա. 2-1 հզ աե մասում 5.66/5 Հ աե եզրին, շրջապատված մշակովի դաշտերով բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Սբ. Գրիգոր Լուսավորիչ 19 դ. գ. մ. 5.66/6 բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/6.1 Հ աջ ավանդատան մուտքի բարավորին, ներքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/6.2 Հ ագուցված աջ ավանդատան պատին բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/6.3 Հ ձախ ավանդատան առաստաղին բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/6.4 Հ հս պատին, արտաքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11-12 դդ. 5.66/6.5 Հ աջ ավանդատան ներսում բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/6.6 Հ հս պատին բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/6.7 Հ հս պատին, ներքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/6.8 Հ աջ ավանդատանը, ձախջց 1-ինը բեռնել պատկեր

Խաչքար 14 դ. 5.66/6.9 Հ հս պատին բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/6.10 Հ հս ավանդատան ճակատին բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/6.11 Հ հս պատին, արտաքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/6.12 Հ հվ ավանդատանը բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/6.13 Հ հս պատին, արտաքուստ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1514 թ. 5.66/6.14 Հ հվ-աե ավանդատան մուտքի մոտ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1518 թ. 5.66/6.15 Հ ագուցված խորանում բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Կոթի Սբ. Աստվածածին 851-901 թթ. ամ մասում 5.66/7 Հ Kotavank2.JPG բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 9-20 դդ. 5.66/7.1 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.1 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.2 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.3 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.4 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.5 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.6 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.7 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.8 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. 5.66/7.1.9 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/7.1.10 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/7.1.11 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/7.1.12 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/7.1.13 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/7.1.14 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/7.1.15 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/7.1.16 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10-11 դդ. 5.66/7.1.17 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/7.1.18 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 11 դ. 5.66/7.1.19 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/7.1.20 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/7.1.21 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12-13 դդ. 5.66/7.1.22 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/7.1.23 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/7.1.24 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/7.1.25 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/7.1.26 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14- դ. 5.66/7.1.27 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/7.1.28 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/7.1.29 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 14-15 դդ. 5.66/7.1.30 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.31 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.32 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.33 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.34 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.35 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.36 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.37 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.38 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/7.1.39 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1455 թ. 5.66/7.1.40 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1457 թ. 5.66/7.1.41 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1460 թ. 5.66/7.1.42 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1477 թ. 5.66/7.1.43 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1482 թ. 5.66/7.1.44 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1482 թ. 5.66/7.1.45 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1487 թ. 5.66/7.1.46 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1487 թ. 5.66/7.1.47 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.48 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.49 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.50 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.51 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.52 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.53 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.54 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.55 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.56 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.57 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.58 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.59 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.60 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.61 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.62 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.63 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.64 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.65 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.66 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.67 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.68 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.69 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.70 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.71 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.72 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.73 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.74 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.75 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.76 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.77 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.78 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.79 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.80 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.81 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16 դ. 5.66/7.1.82 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1504 թ. 5.66/7.1.83 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1508 թ. 5.66/7.1.84 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1512 թ. 5.66/7.1.85 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1515 թ. 5.66/7.1.86 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1517 թ. 5.66/7.1.87 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1518 թ. 5.66/7.1.88 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1524 թ. 5.66/7.1.89 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1528 թ. 5.66/7.1.90 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1528 թ. 5.66/7.1.91 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1529 թ. 5.66/7.1.92 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1529 թ. 5.66/7.1.93 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1531 թ. 5.66/7.1.94 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1532 թ. 5.66/7.1.95 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1536 թ. 5.66/7.1.96 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1537 թ. 5.66/7.1.97 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1538 թ. 5.66/7.1.98 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1538 թ. 5.66/7.1.99 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1543 թ. 5.66/7.1.100 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1550 թ. 5.66/7.1.101 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1550 թ. 5.66/7.1.102 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1550 թ. 5.66/7.1.103 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1555 թ. 5.66/7.1.104 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1564 թ. 5.66/7.1.105 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1575 թ. 5.66/7.1.106 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1575 թ. 5.66/7.1.107 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1577 թ. 5.66/7.1.108 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1581 թ. 5.66/7.1.109 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 1582 թ. 5.66/7.1.110 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16-17 դդ. 5.66/7.1.11 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 16-17 դդ. 5.66/7.1.112 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.113 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.114 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.115 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.116 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.117 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.118 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.119 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.120 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 17 դ. 5.66/7.1.121 Հ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 13 դ. 5.66/7.1.122 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 15 դ. 5.66/7.1.123 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1457 թ. 5.66/7.1.124 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 15-16 դդ. 5.66/7.1.125 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 15-16 դդ. 5.66/7.1.126 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.127 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.128 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.129 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.130 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.131 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.132 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.133 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.134 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16 դ. 5.66/7.1.135 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1527 թ. 5.66/7.1.136 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1536 թ. 5.66/7.1.137 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1550 թ. 5.66/7.1.138 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1551 թ. 5.66/7.1.139 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1558 թ. 5.66/7.1.140 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1558 թ. 5.66/7.1.141 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1575 թ. 5.66/7.1.142 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1582 թ. 5.66/7.1.143 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16-17 դդ. 5.66/7.1.144 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16-17 դդ. 5.66/7.1.145 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16-17 դդ. 5.66/7.1.146 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 16-17 դդ. 5.66/7.1.147 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 17 դ. 5.66/7.1.148 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 17 դ. 5.66/7.1.149 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1604 թ. 5.66/7.1.150 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1684 թ. 5.66/7.1.151 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1711 թ. 5.66/7.1.152 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1714 թ. 5.66/7.1.153 Տ բեռնել պատկեր

Տապանաքար 1715 թ. 5.66/7.1.154 Տ բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Սբ. Վարդան 9-10 դդ. գ. մ. 5.66/8 Տ կիսաքանդ բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 9-17 դդ. 5.66/8.1 Տ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/8.1.1 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/8.1.2 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/8.1.3 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/8.1.4 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13 դ. 5.66/8.1.5 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 13-14 դդ. 5.66/8.1.6 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/8.1.7 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9 դ. գ. մ. 5.66/9 Հ Ալեքսանդր Գևորգյանի տան բակում բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. գ. մ. 5.66/10 Հ Ալեքսանդր Գևորգյանի տան բակում բեռնել պատկեր

Մատուռ Սբ. Ամենափրկիչ 12-13 դդ. գ. մ. 5.66/11 Տ բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 9-20 դդ. 5.66/11.1 Տ բեռնել պատկեր

Խաչքար 9-10 դդ. 5.66/11.1.1 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/11.1.2 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 10 դ. 5.66/11.1.3 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 12 դ. 5.66/11.1.4 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար` Ամենափրկիչ 12-13 դդ. 5.66/11.1.5 Հ բեռնել պատկեր

Խաչքար 15 դ. 5.66/11.1.6 Հ բեռնել պատկեր

Ջրաղաց ուշ մջնդ գ. մ. 5.66/12 Տ Ագրիճա գետի աջ ափին բեռնել պատկեր

Խաչքար 1295 թ. գյուղի մեջ, բարձունքի վրա, Սբ. Գր. Լուսավորիչ եկեղեցուց քիչ հեռու 5.66/13 Հ բեռնել պատկեր

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արտաքին հղում[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]