Միլան ՖԱ-ի ֆուտբոլիստների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Միլան ֆուտբոլային ակումբում 100 և ավելի խաղեր անցկացրած ֆուտբոլիստների ցուցակն է, որն ընդգրկում է մոտ 150 հոգու։ Ամենաշատ խաղերն անց է կացրել Պաոլո Մալդինին. 25 սեզոնների ընթացքում՝ 902 խաղ։ Ավելի քան 500 խաղեր են անցկացրել Ֆրանկո Բարեզին (719), Ալեսսանդրո Կոստակուրտան (663), Ջաննի Ռիվերան (658) և Մաուրո Տասսոտտին (583)։

Պաոլո Մալդինին Միլանի կազմում ամենաշատ խաղերն է անցկացրել

Գուննար Նորդալը խփել է ամենաշատ գնդակները Միլանի կազմում. 268 խաղերի ընթացքում 221 գնդակ։ Ընդ որում նա միակն է ակումբի կազմում, ով խփել է 200-ից ավել գնդակներ։

Ֆուտբոլիստների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Թարմացվել է օգոստոսի 31-ին, 2014։

Միլանի կազմում 100 և ավելի խաղեր անցկացրած ֆուտբոլիստների ցանկ
Անուն Ազգություն Դիրք Կարիերան Միլանում Խաղ Գոլ Հղում
Սկարիոնի, ԱլեսսանդրոԱլեսսանդրո Սկարիոնի Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1909–1915,
1916–1921
118 2 [1]
Լովատի, ՉեզարիՉեզարի Լովատի Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1911–1915,
1916–1922
101 6 [2]
Սոլդերա, ՖրանչեսկոՖրանչեսկո Սոլդերա Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1914–1924 108 9 [3]
Բրոնզինի, ՊյետրոՊյետրո Բրոնզինի Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1919–1926 139 5 [4]
Սանտագոստինո, ՋուզեպպեՋուզեպպե Սանտագոստինո Իտալիա Իտալիա ՀՐ 1921–1932 236 106 [5]
Դե Ֆրանչեսկինի, ԱլֆրեդոԱլֆրեդո Դե Ֆրանչեսկինի Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1922–1929 104 0 [6]
Սկենոնի, ԱլեսսանդրոԱլեսսանդրո Սկենոնի Իտալիա Իտալիա ՊՇ 1924–1933 211 0 [7]
Պերվերզի, ԼուչջիԼուչջի Պերվերզի Իտալիա Իտալիա ՊՇ 1925–1926
1927–1940
341 0 [8]
Պոմի, ՖրանչեսկոՖրանչեսկո Պոմի Իտալիա Իտալիա ՊՇ 1926–1933 224 1 [9]
Մարկի, ՋուզեպպեՋուզեպպե Մարկի Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1926–1933 134 2 [10]
Տոռիանի, ՋուզեպպեՋուզեպպե Տոռիանի Իտալիա Իտալիա ՀՐ 1927–1935 206 34 [11]
Կոմպիանի, ԴարիոԴարիո Կոմպիանի Իտալիա Իտալիա ԴՊ 1927–1935 220 0 [12]
Արկարի, ՊյետրոՊյետրո Արկարի Իտալիա Իտալիա ՀՐ 1930–1936 186 70 [13]
Բոնիցցոնի, ՋուզեպպեՋուզեպպե Բոնիցցոնի Իտալիա Իտալիա ՊՇ 1931–1940 266 2 [14]
Մորետտի, ՋովաննիՋովաննի Մորետտի Իտալիա Իտալիա ՀՐ 1931–1939 223 68 [15]
Բորտոլետտի, ԱնտոնիոԱնտոնիո Բորտոլետտի Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1933–1940 225 1 [16]
Ռիգոտտի, ԿարլոԿարլո Ռիգոտտի Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1933–1937 124 0 [17]
Զորզան, ՄարիոՄարիո Զորզան Իտալիա Իտալիա ԴՊ 1935–1941 176 0 [18]
Բոֆֆի, ԱլդոԱլդո Բոֆֆի Իտալիա Իտալիա ՀՐ 1936–1943 187 131 [19]
Անտոնինի, ՋուզեպպեՋուզեպպե Անտոնինի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1937–1944,
1945–1949
275 23 [20]
Բոնիֆորտի, ԷնրիկոԷնրիկո Բոնիֆորտի Իտալիա Իտալիա ՊՇ 1939–1943 109 5 [21]
Տոպպան, ՋաննիՋաննի Տոպպան {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1940–1948 150 1 [22]
Ռոզետտի, ՋովաննիՋովաննի Ռոզետտի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1941–1951 146 0 [23]
Բոնոմի, ԱնդրեաԱնդրեա Բոնոմի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1942–1952 233 3 [24]
Տոնյոն, ՕմերոՕմերո Տոնյոն {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1945–1956 342 2 [25]
Պուրիչելլի, ԷտտորեԷտտորե Պուրիչելլի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1945–1949 116 57 [26]
Աննովացցի, ԿառլոԿառլո Աննովացցի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1945–1953 287 55 [27]
Կարապելլեզե, ՌիկկարդոՌիկկարդո Կարապելլեզե {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1946–1949 106 52 [28]
Ֆոգլիա, ՄարիոՄարիո Ֆոգլիա {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1946–1951 127 0 [29]
Բուրինի, ՌենցոՌենցո Բուրինի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1948–1953 194 88 [30]
Նորդալ, ԳուննարԳուննար Նորդալ {{{2}}} Շվեդիա ՀՐ 1949–1956 268 221 [31]
Գրեն, ԳուննարԳուննար Գրեն {{{2}}} Շվեդիա ԿՊ 1949–1953 137 38 [32]
Լիդհոլմ, ՆիլսՆիլս Լիդհոլմ {{{2}}} Շվեդիա ԿՊ 1949–1961 394 89 [33]
Բուֆֆոն, ԼորենցոԼորենցո Բուֆֆոն {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1950–1959 300 0 [34]
Սիլվեստրի, ԱրտուրոԱրտուրո Սիլվեստրի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1950–1955 163 7 [35]
Ֆրինյանի, ԱմլետոԱմլետո Ֆրինյանի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1951–1956 142 29 [36]
Զագատտի, ՖրանչեսկոՖրանչեսկո Զագատտի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1952–1962 252 2 [37]
Բերալդո, ԷրոսԷրոս Բերալդո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1952–1959 133 4 [38]
Ֆոնտանա, ԱլֆիոԱլֆիո Ֆոնտանա {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1953–1955,
1956–1960
170 7 [39]
Բերգամասկի, ՄարիոՄարիո Բերգամասկի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1953–1958 151 4 [40]
Մալդինի, ՉեզարեՉեզարե Մալդինի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1954–1966 412 3 [41]
Սկիաֆֆինո, Խուան ԱլբերտոԽուան Ալբերտո Սկիաֆֆինո Flag of Uruguay.svg Ուրուգվայ / {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1954–1960 171 60 [42]
Գալլի, ԿառլոԿառլո Գալլի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1956–1961 128 57 [43]
Տրապատտոնի, ՋովաննիՋովաննի Տրապատտոնի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1958–1971 351 6 [44]
Տրեբբի, ՄարիոՄարիո Տրեբբի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1958–1966 167 1 [45]
Ալտաֆինի, ԺոզեԺոզե Ալտաֆինի {{{2}}} Բրազիլիա / {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1958–1965 246 161 [46]
Գեցցի, ՋորջիոՋորջիո Գեցցի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1959–1965 144 0 [47]
Պելագալլի, ԱմբրոջիոԱմբրոջիո Պելագալլի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1960,
1961–1966
154 1 [48]
Դավիդ, ՄարիոՄարիո Դավիդ {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1960–1965 140 8 [49]
Ռիվերա, ՋաննիՋաննի Ռիվերա {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1960–1979 658 164 [50]
Լոդետտի, ՋովաննիՋովաննի Լոդետտի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1962–1970 288 26 [51]
Մորա, ԲրունոԲրունո Մորա {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1962–1969 148 33 [52]
Բարլուցցի, ԴարիոԴարիո Բարլուցցի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1962–1967 102 0 [53]
Ֆորտունատո, ՋուլիանոՋուլիանո Ֆորտունատո {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1962–1967 104 22 [54]
Ամարիլդո, Ամարիլդո {{{2}}} Բրազիլիա ՀՐ 1963–1967 131 38 [55]
Սանտին, ՆելլոՆելլո Սանտին {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1963–1969 104 0 [56]
Շնելլինգեր, Կառլ-ՀայնցԿառլ-Հայնց Շնելլինգեր Գերմանիա ԳՖՀ ՊՇ 1965–1974 334 3 [57]
Սորմանի, ԱնջելոԱնջելո Սորմանի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1965–1970 180 65 [58]
Ռոզատո, ՌոբերտոՌոբերտո Ռոզատո {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1966–1973 269 8 [59]
Պրատի, ՊիերինոՊիերինո Պրատի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1966,
1967–1973
209 102 [60]
Անկվիլլետտի, ԱնջելոԱնջելո Անկվիլլետտի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1966–1977 418 2 [61]
Կուդիչինի, ՖաբիոՖաբիո Կուդիչինի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1967–1972 183 0 [62]
Բենետտի, ՌոմեոՌոմեո Բենետտի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1970–1976 251 49 [63]
Բիասիոլո, ՋորջիոՋորջիո Բիասիոլո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1970–1977 215 17 [64]
Զիգոլի, ՋուլլիոՋուլլիո Զիգոլի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1970–1974,
1975–1976
110 1 [65]
Բիգոն, ԱլբերտոԱլբերտո Բիգոն {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1971–1980 329 90 [66]
Սաբադինի, ՋուզեպպեՋուզեպպե Սաբադինի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1971–1978 244 17 [67]
Մալդերա, ԱլդոԱլդո Մալդերա {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1972,
1973–1982
310 39 [68]
Չիարուգի, ԼուչիանոԼուչիանո Չիարուգի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1972–1976 155 60 [69]
Տուրոնե, ՄաուրիցցիոՄաուրիցցիո Տուրոնե {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1972–1978 191 2 [70]
Դե Վեչչի, ՎալտերՎալտեր Դե Վեչչի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1974,
1978–1981
112 11 [71]
Ալբերտոզի, ԷնրիկոԷնրիկո Ալբերտոզի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1974–1980 233 0 [72]
Բետ, ԱլդոԱլդո Բետ {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1974–1981 204 2 [73]
Կալլոնի, ԷգիդիոԷգիդիո Կալլոնի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1974–1978 143 54 [74]
Կոլլովատի, ՖուլվիոՖուլվիո Կոլլովատի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1976–1982 198 8 [75]
Մորինի, ՋորջիոՋորջիո Մորինի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1976–1980 107 7 [76]
Բուրիանի, ՌուբենՌուբեն Բուրիանի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1977–1982 180 14 [77]
Անտոնելլի, ՌոբերտոՌոբերտո Անտոնելլի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1977–1982 143 32 [78]
Բարեզի, ՖրանկոՖրանկո Բարեզի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1978–1997 719 33 [79]
Նովելլինո, ՎալտերՎալտեր Նովելլինո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1978–1982 151 14 [80]
Ռոմանո, ՖրանչեսկոՖրանչեսկո Ռոմանո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1979–1983 108 4 [81]
Բատտիստինի, ՍերժիոՍերժիո Բատտիստինի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1979–1985 201 37 [82]
Պիոտտի, ՕտտորինոՕտտորինո Պիոտտի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1980–1984 132 0 [83]
Տասսոտտի, ՄաուրոՄաուրո Տասսոտտի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1980–1997 583 10 [84]
Իկարդի, ԱնդրեաԱնդրեա Իկարդի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1981–1986 162 6 [85]
Էվանի, ԱլբերիգոԱլբերիգո Էվանի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1981–1993 393 19 [86]
Վերցա, ՎինիցիոՎինիցիո Վերցա {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1982–1985 106 17 [87]
Գալլի, ՖիլիպոՖիլիպո Գալլի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1983–1996 325 4 [88]
Դի Բարտոլոմեյ, ԱգոստինոԱգոստինո Դի Բարտոլոմեյ {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1984–1987 122 14 [89]
Վիրդիս, Պյետրո ՊաոլոՊյետրո Պաոլո Վիրդիս {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1984–1989 186 76 [90]
Վիլկինս, ՌեյՌեյ Վիլկինս Flag of England.svg Անգլիա ԿՊ 1984–1987 105 3 [91]
Մալդինի, ՊաոլոՊաոլո Մալդինի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1985–2009 902 33 [92]
Կոստակուրտա, ԱլեսսանդրոԱլեսսանդրո Կոստակուրտա {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1986,
1987–2007
663 3 [93]
Դոնադոնի, ՌոբերտոՌոբերտո Դոնադոնի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1986–1996,
1997–1999
390 23 [94]
Գալլի, ՋովաննիՋովաննի Գալլի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1986–1990 147 0 [95]
Մասսարո, ԴանիելեԴանիելե Մասսարո {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1986–1988,
1989–1995
306 70 [96]
Անչելոտտի, ԿառլոԿառլո Անչելոտտի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1987–1992 160 11 [97]
Կոլոմբո, ԱնջելոԱնջելո Կոլոմբո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1987–1990 115 7 [98]
Գուլլիտ, ՌուդՌուդ Գուլլիտ Flag of the Netherlands.svg Նիդերլանդներ ԿՊ 1987–1993,
1994
171 56 [99]
վան Բաստեն, ՄարկոՄարկո վան Բաստեն Flag of the Netherlands.svg Նիդերլանդներ ՀՐ 1987–1993 201 124 [100]
Ռայկարդ, ՖրենկՖրենկ Ռայկարդ Flag of the Netherlands.svg Նիդերլանդներ ԿՊ 1988–1993 201 26 [101]
Ալբերտինի, ԴեմետրիոԴեմետրիո Ալբերտինի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1989–1990,
1991–2002
406 28 [102]
Սիմոնե, ՄարկոՄարկո Սիմոնե {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 1989–1997,
2001–2002
260 75 [103]
Ռոսսի, ՍեբաստիանոՍեբաստիանո Ռոսսի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1990–2002 330 0 [104]
Էրանիո, ՍտեֆանոՍտեֆանո Էրանիո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1992–1997 140 12 [105]
Սավիչևիչ, ԴեյանԴեյան Սավիչևիչ Հարավսլավիա Հարավսլավիա ԿՊ 1992–1998 144 34 [106]
Բոբան, ԶվոնիմիրԶվոնիմիր Բոբան {{{2}}} Հարավսլավիա / {{{2}}} Խորվաթիա ԿՊ 1992–2001 251 30 [107]
Պանուչի, ՔրիստիանՔրիստիան Պանուչի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 1993–1997 134 12 [108]
Դեսայի, ՄարսելՄարսել Դեսայի {{{2}}} Ֆրանսիա ԿՊ 1993–1998 186 7 [109]
Վեա, ՋորջՋորջ Վեա {{{2}}} Լիբերիա ՀՐ 1995–1999 147 58 [110]
Ամբրոզինի, ՄասսիմոՄասսիմո Ամբրոզինի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1995–1997,
1998–2013
489 36 [111]
Լեոնարդո, Լեոնարդո {{{2}}} Բրազիլիա ՀՐ 1997–2001,
2002–2003
124 30 [112]
Բիրհոֆֆ, ՕլիվերՕլիվեր Բիրհոֆֆ {{{2}}} Գերմանիա ՀՐ 1998–2001 119 44 [113]
Հելվեգ, ԹոմասԹոմաս Հելվեգ {{{2}}} Դանիա ՊՇ 1998–2003 147 2 [114]
Աբբիատի, ՔրիստիանՔրիստիան Աբբիատի {{{2}}} Իտալիա ԴՊ 1999–2005,
2008–
361 0 [115]
Շևչենկո, ԱնդրեյԱնդրեյ Շևչենկո {{{2}}} Ուկրաինա ՀՐ 1999–2006,
2008–2009
322 175 [116]
Սերժինիո, Սերժինիո {{{2}}} Բրազիլիա ՊՇ 1999–2008 281 24 [117]
Գատտուզո, ՋեննարոՋեննարո Գատտուզո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 1999–2012 468 11 [118]
Դիդա, Դիդա {{{2}}} Բրազիլիա ԴՊ 2000–2001,
2002–2010
302 0 [119]
Կալաձե, ԿախաԿախա Կալաձե {{{2}}} Վրաստան ՊՇ 2001–2009 284 13 [120]
Բրոկկի, ՔրիստիանՔրիստիան Բրոկկի {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 2001–2005,
2006–2008
161 6 [121]
Ինձագի, ՖիլիպպոՖիլիպպո Ինձագի {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 2001–2012 300 126 [122]
Ռուի Կոշտա, Ռուի Կոշտա {{{2}}} Պորտուգալիա ԿՊ 2001–2006 192 11 [123]
Պիռլո, ԱնդրեաԱնդրեա Պիռլո {{{2}}} Իտալիա ԿՊ 2001–2011 401 41 [124]
Շիմիչ, ԴարիոԴարիո Շիմիչ {{{2}}} Խորվաթիա ՊՇ 2002–2008 129 1 [125]
Թոմասսոն, Յոն ԴահլՅոն Դահլ Թոմասսոն {{{2}}} Դանիա ՀՐ 2002–2005 115 36 [126]
Նեստա, ԱլեսսանդրոԱլեսսանդրո Նեստա {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 2002–2012 326 10 [127]
Զեեդորֆ, ԿլարենսԿլարենս Զեեդորֆ Flag of the Netherlands.svg Նիդերլանդներ ԿՊ 2002–2012 432 62 [128]
Կաֆու, Կաֆու {{{2}}} Բրազիլիա ՊՇ 2003–2008 166 4 [129]
Կակա, Կակա {{{2}}} Բրազիլիա ԿՊ 2003–2009,
2013–2014
307 104 [130]
Աբատե, ԻնյացիոԻնյացիո Աբատե {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 2003–2004,
2009–
177 1 [131]
Ջիլարդինո, ԱլբերտոԱլբերտո Ջիլարդինո {{{2}}} Իտալիա ՀՐ 2005–2008 132 44 [132]
Յանկուլովսկի, ՄարեկՄարեկ Յանկուլովսկի Flag of the Czech Republic.svg Չեխիա ՊՇ 2005–2011 158 5 [133]
Բոներա, ԴանիելեԴանիելե Բոներա {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 2006– 185 0 [134]
Պատո, ԱլեշանդրեԱլեշանդրե Պատո {{{2}}} Բրազիլիա ՀՐ 2008–2012 150 63 [135]
Ֆլամինի, ՄաթյոՄաթյո Ֆլամինի {{{2}}} Ֆրանսիա ԿՊ 2008–2013 122 8 [136]
Ձամբրոտտա, ՋանլուկաՋանլուկա Ձամբրոտտա {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 2008–2012 107 2 [137]
Անտոնինի, ԼուկաԼուկա Անտոնինի {{{2}}} Իտալիա ՊՇ 2008–2013 111 1 [138]
Սիլվա, ՏիագոՏիագո Սիլվա {{{2}}} Բրազիլիա ՊՇ 2009–2012 119 6 [139]
Բոատենգ, Քևին-ՓրինսՔևին-Փրինս Բոատենգ Գանա Գանա ԿՊ 2010–2013 100 17 [140]
Ռոբինիո, Ռոբինիո {{{2}}} Բրազիլիա ՀՐ 2010–2014 144 32 [141]
Էմանուելսոն, ՈւրբիՈւրբի Էմանուելսոն Flag of the Netherlands.svg Նիդերլանդներ ԿՊ 2011–2013,
2013–2014
106 5 [142]

Աղբյուրներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Alessandro Scarioni»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  2. «Cesare Lovati»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  3. «Francesco Soldera»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  4. «Pietro Bronzini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  5. «Giuseppe Santagostino»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  6. «Alfredo De Franceschini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  7. «Alessandro Schienoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  8. «Luigi Perversi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  9. «Francesco Pomi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  10. «Giuseppe Marchi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  11. «Giuseppe Torriani»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  12. «Dario Compiani»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  13. «Pietro Arcari»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  14. «Giuseppe Bonizzoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  15. «Giovanni Moretti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  16. «Antonio Bortoletti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  17. «Carlo Rigotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  18. «Mario Zorzan»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  19. «Aldo Boffi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  20. «Giuseppe Antonini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  21. «Enrico Boniforti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  22. «Gianni Toppan»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  23. «Giovanni Rossetti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  24. «Andrea Bonomi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  25. «Omero Tognon»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  26. «Ettore Puricelli»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  27. «Carlo Annovazzi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  28. «Riccardo Carapellese»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  29. «Mario Foglia»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  30. «Renzo Burini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  31. «Gunnar Nordahl»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  32. «Gunnar Gren»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  33. «Nils Liedholm»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  34. «Lorenzo Buffon»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  35. «Arturo Silvestri»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  36. «Amleto Frignani»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  37. «Francesco Zagatti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  38. «Eros Beraldo»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  39. «Alfio Fontana»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  40. «Mario Bergamaschi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  41. «Cesare Maldini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  42. «Juan Alberto Schiaffino»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  43. «Carlo Galli»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  44. «Giovanni Trapattoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  45. «Mario Trebbi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  46. «José Altafini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  47. «Giorgio Ghezzi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  48. «Ambrogio Pelagalli»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  49. «Mario David»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  50. «Gianni Rivera»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  51. «Giovanni Lodetti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  52. «Bruno Mora»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  53. «Dario Barluzzi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  54. «Giuliano Fortunato»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  55. «Amarildo»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  56. «Nello Santin»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  57. «Karl-Heinz Schnellinger»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  58. «Angelo Sormani»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  59. «Roberto Rosato»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  60. «Pierino Prati»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  61. «Angelo Anquilletti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  62. «Fabio Cudicini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  63. «Romeo Benetti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  64. «Giorgio Biasiolo»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  65. «Giulio Zignoli»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  66. «Albertino Bigon»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  67. «Giuseppe Sabadini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  68. «Aldo Maldera»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  69. «Luciano Chiarugi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  70. «Maurizio Turone»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  71. «Walter De Vecchi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  72. «Enrico Albertosi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  73. «Aldo Bet»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  74. «Egidio Calloni»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  75. «Fulvio Collovati»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  76. «Giorgio Morini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  77. «Ruben Buriani»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  78. «Roberto Antonelli»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  79. «Franco Baresi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  80. «Walter Novellino»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  81. «Francesco Romano»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  82. «Sergio Battistini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  83. «Ottorino Piotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  84. «Mauro Tassotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  85. «Andrea Icardi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  86. «Alberigo Evani»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  87. «Vinicio Verza»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  88. «Filippo Galli»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  89. «Agostino Di Bartolomei»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  90. «Pietro Paolo Virdis»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  91. «Ray Wilkins»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  92. «Paolo Maldini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  93. «Alessandro Costacurta»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  94. «Roberto Donadoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  95. «Giovanni Galli»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  96. «Daniele Massaro»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  97. «Carlo Ancelotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  98. «Angelo Colombo»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  99. «Ruud Gullit»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  100. «Marco van Basten»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  101. «Frank Rijkaard»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  102. «Demetrio Albertini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  103. «Marco Simone»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  104. «Sebastiano Rossi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  105. «Stefano Eranio»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  106. «Dejan Savićević»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  107. «Zvonimir Boban»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  108. «Christian Panucci»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  109. «Marcel Desailly»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  110. «George Weah»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  111. «Massimo Ambrosini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  112. «Leonardo»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  113. «Oliver Bierhoff»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  114. «Thomas Helveg»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  115. «Christian Abbiati»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  116. «Andriy Shevchenko»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  117. «Serginho»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  118. «Gennaro Gattuso»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  119. «Dida»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  120. «Kakha Kaladze»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  121. «Cristian Brocchi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  122. «Filippo Inzaghi»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  123. «Rui Costa»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  124. «Andrea Pirlo»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  125. «Dario Šimić»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  126. «Jon Dahl Tomasson»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  127. «Alessandro Nesta»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  128. «Clarence Seedorf»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  129. «Cafu»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  130. «Kaká»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  131. «Ignazio Abate»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  132. «Alberto Gilardino»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  133. «Marek Jankulovski»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  134. «Daniele Bonera»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  135. «Alexandre Pato»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  136. «Mathieu Flamini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  137. «Gianluca Zambrotta»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  138. «Luca Antonini»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  139. «Thiago Silva»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  140. «Kevin-Prince Boateng»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  141. «Robinho»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16 
  142. «Urby Emanuelson»։ magliarossonera.it (Italian)։ Վերցված է 2014 թ․ ապրիլի 16