Աստերոիդների ցանկ (3301-3400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (3201-3300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (3401-3500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(3301) Յանսյե 1978 CT 6 փետրվար 1978 Բիքլի Պերիթ աստղադիտարան
(3302) Շլեյման 1977 RS6 11 սեպտեմբեր 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3303) Մերտա 1967 UN 30 հոկտեմբեր 1967 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(3304) Պիրս 1981 EQ21 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(3305) Սեդամս 1985 KB 21 մայիս 1985 Լեյք Տեկապո Ա. Գիլմոր, Պ. Կիլմարտին
(3306) Բայրոն 1979 SM11 24 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3307) Աթաբասկա 1981 DE1 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(3308) Ֆերերի 1981 EP 1 մարտ 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Ջ. Դե Սանկտիս
(3309) Բրորֆելդե 1982 BH 28 հունվար 1982 Բրորֆելդե Կ. Յանսեն
(3310) Պատսի 1931 TS2 9 հոկտեմբեր 1931 Ֆլագստաֆ Ք. Տոմբո
(3311) Պրոդոբեդ 1976 QM1 26 օգոստոս 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3312) Պեդերսեն 1984 SN 24 սեպտեմբեր 1984 Բրորֆելդե Կոպենհագենի աստղադիտարան
(3313) Մենդել 1980 DG 19 փետրվար 1980 Կլետ Ա. Մրկոս
(3314) Բիլս 1981 FH 30 մարտ 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3315) Չանթ 1984 CZ 8 փետրվար 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3316) Հերզբերգ 1984 CN1 6 փետրվար 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3317) Պարիս 1984 KF 26 մայիս 1984 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(3318) Բլիքսեն 1985 HB 23 ապրիլ 1985 Բրորֆելդե Կ. Աուգյուստեսեն, Պ. Յենսեն
(3319) Կիբի 1977 EJ5 12 մարտ 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(3320) Նամբա 1982 VZ4 14 նոյեմբեր 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(3321) Դաշա 1975 TZ2 3 հոկտեմբեր 1975 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3322) Լիդիա 1975 XY1 1 դեկտեմբեր 1975 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3323) Տուրգենև 1979 SY9 22 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3324) Ավսյուկ 1983 CW1 4 փետրվար 1983 Կլետ Ա. Մրկոս
(3325) TARDIS 1984 JZ 3 մայիս 1984 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(3326) Ագաֆոնիկով 1985 FL 20 մարտ 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(3327) Կամպինս 1985 PW 14 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3328) Ինտերպոսիտա 1985 QD1 21 օգոստոս 1985 Ցիմերվալդ Թ. Շիլդկնեխտ
(3329) Գոլայ 1985 RT1 12 սեպտեմբեր 1985 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ
(3330) Գանտրիշ 1985 RU1 12 սեպտեմբեր 1985 Ցիմերվալդ Թ. Շիլդկնեխտ
(3331) Կվիստաբերգ 1979 QS 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(3332) Ռակշա 1978 NT1 4 հուլիս 1978 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3333) Շաբեր 1980 TG5 9 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(3334) Սոմով 1981 YR 20 դեկտեմբեր 1981 Կլետ Ա. Մրկոս
(3335) Գուանչժոու 1966 AA 1 հունվար 1966 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3336) Գրիգար 1971 UX 26 հոկտեմբեր 1971 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(3337) Միլոշ 1971 UG1 26 հոկտեմբեր 1971 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(3338) Ռիխտեր 1973 UX5 28 հոկտեմբեր 1973 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(3339) Տրեշնիկով 1978 LB 6 հունիս 1978 Կլետ Ա. Մրկոս
(3340) Յինհաի 1979 TK 12 հոկտեմբեր 1979 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3341) Հարտման 1980 OD 17 հուլիս 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3342) Ֆայվսպարկս 1982 BD3 27 հունվար 1982 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(3343) Նեձել 1982 HS 28 ապրիլ 1982 Սոկոռո Լ. Տաֆ
(3344) Մոդենա 1982 JA 15 մայիս 1982 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(3345) Տարկովսկի 1982 YC1 23 դեկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(3346) Գերլա 1951 SD 27 սեպտեմբեր 1951 Ուքլ Ս. Արեն
(3347) Կոնստանտին 1975 VN1 2 նոյեմբեր 1975 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3348) Պոկրիշկին 1978 EA3 6 մարտ 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3349) Մանաս 1979 FH2 23 մարտ 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3350) Սկոբի 1980 PJ 8 օգոստոս 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3351) Սմիթ 1980 RN1 7 սեպտեմբեր 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3352) ՄակԱուլիֆ 1981 CW 6 փետրվար 1981 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(3353) Ջարվիս 1981 YC 20 դեկտեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3354) ՄակՆայր 1984 CW 8 փետրվար 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3355) Օնիզուկա 1984 CC1 8 փետրվար 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3356) Ռեզնիկ 1984 EU 6 մարտ 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3357) Տոլստիկով 1984 FT 21 մարտ 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(3358) Անիկուշին 1978 RX 1 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3359) Պուրկարի 1978 RA6 13 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3360) Սիրինքս 1981 VA 4 նոյեմբեր 1981 Պալոմար Է. Հելին, Ս. Դանբար
(3361) Օրփեուս 1982 HR 24 ապրիլ 1982 Սեռո Էլ Ռոբլե Կ. Տոռես
(3362) Խուֆու 1984 QA 30 օգոստոս 1984 Պալոմար Ս. Դանբար, Մ. Բարուչի
(3363) Բոուեն 1960 EE 6 մարտ 1960 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3364) Զդենկա 1984 GF 5 ապրիլ 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(3365) Ռեկոն 1985 CG2 13 փետրվար 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3366) Գոդել 1985 SD1 22 սեպտեմբեր 1985 Ցիմերվալդ Թ. Շիլդկնեխտ
(3367) Ալեքս 1983 CA3 15 փետրվար 1983 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(3368) Դանքոմբ 1985 QT 22 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3369) Ֆրեուխեն 1985 UZ 18 հոկտեմբեր 1985 Բրորֆելդե Կոպենհագենի աստղադիտարան
(3370) Կոսայ 1934 CU 4 փետրվար 1934 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3371) Ջիակոնի 1955 RZ 14 սեպտեմբեր 1955 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3372) Բրատիյչուկ 1976 SP4 24 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3373) Կոկտեբելիա 1978 QQ2 31 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3374) Նամուր 1980 KO 22 մայիս 1980 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3375) Էմի 1981 JY1 5 մայիս 1981 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(3376) Արմանդհամեր 1982 UJ8 21 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(3377) Լոդեվիյկ 4122 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(3378) Սյուզանվիկտորիա A922 WB 25 նոյեմբեր 1922 Ուիլիամս Բեյ Ջ. վան Բիսբրուկ
(3379) Օիշի 1931 TJ1 6 հոկտեմբեր 1931 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3380) Ավայի 1940 EF 15 մարտ 1940 Կոնկոլի Գ. Կուլին
(3381) Միկոլա 1941 UG 15 հոկտեմբեր 1941 Տուրկու Լ. Օտերմա
(3382) Կեսեդի 1948 RD 7 սեպտեմբեր 1948 Ֆլագստաֆ Հ. Ջիկլաս
(3383) Կոյամա 1951 AB 9 հունվար 1951 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3384) Դալիյա 1974 SB1 19 սեպտեմբեր 1974 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3385) Բրոնինա 1979 SK11 24 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3386) Կլեմենտինում 1980 FA 16 մարտ 1980 Կլետ Լ. Բրոժեկ
(3387) Գրինբերգ 1981 WE 20 նոյեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3388) Ցանգինչի 1981 YR1 21 դեկտեմբեր 1981 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3389) Սինզոտ 1984 DU 25 փետրվար 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3390) Դեմանետ 1984 ES1 2 մարտ 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3391) Սինոն 1977 DD3 18 փետրվար 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(3392) Սետուչի 1979 YB 17 դեկտեմբեր 1979 Կիսո Հ. Կոսայ, Գ. Սասակի
(3393) Ստուր 1984 WY1 28 նոյեմբեր 1984 Պիսկեշտետո Մ. Անտալ
(3394) Բանո 1986 DB 16 փետրվար 1986 Կարասույամա Ս. Ինոդա
(3395) Ջիտկա 1985 UN 20 հոկտեմբեր 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(3396) Մուազեզ A915 TE 15 հոկտեմբեր 1915 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(3397) Լեյլա 1964 XA 8 դեկտեմբեր 1964 Ֆլագստաֆ Ռ. Բարնհամ, Ն. Թոմաս
(3398) Շտատմայեր 1978 PC 10 օգոստոս 1978 Լա Սիլյա Հ.-Է. Շուստեր
(3399) Կոբզոն 1979 SZ9 22 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3400) Ավտեարա 1981 GX 2 ապրիլ 1981 Լեյք Տեկապո Ա. Գիլմոր, Պ. Կիլմարտին
Աստերոիդների ցանկ (3201-3300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (3401-3500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]