Աստերոիդների ցանկ (3401-3500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (3301-3400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (3501-3600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(3401) Վանֆիլոս 1981 PA 1 օգոստոս 1981 Հարվարդ Հարվարդի աստղադիտարան
(3402) Վիզդոմ 1981 PB 5 օգոստոս 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3403) Տամմի 1981 SW 25 սեպտեմբեր 1981 Սոկոռո Լ. Տաֆ
(3404) Հինդերեր 1934 CY 4 փետրվար 1934 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3405) Դայվենսայ 1964 UQ 30 հոկտեմբեր 1964 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3406) Օմսկ 1969 DA 21 փետրվար 1969 Նաուչնի Բ. Բուրնաշևա
(3407) Ջիմմիսիմս 1973 DT 28 փետրվար 1973 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(3408) Շալամով 1977 QG4 18 օգոստոս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3409) Աբրամով 1977 RE6 9 սեպտեմբեր 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3410) Վերեշչագին 1978 SZ7 26 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(3411) Դեբետենկորտ 1980 LK 2 հունիս 1980 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3412) Կաֆկա 1983 AU2 10 հունվար 1983 Պալոմար Ռ. Կիրկ, Դ. Ռուդի
(3413) Անդրիանա 1983 CB3 15 փետրվար 1983 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(3414) Շամպոլիոին 1983 DJ 19 փետրվար 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3415) Դենբի 1928 SL 22 սեպտեմբեր 1928 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3416) Դորիտ 1931 VP 8 նոյեմբեր 1931 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3417) Տամբլին 1937 GG 1 ապրիլ 1937 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3418) Իզվեկով 1973 QZ1 31 օգոստոս 1973 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3419) Գութ 1981 JZ 8 մայիս 1981 Կլետ Լ. Բրոժեկ
(3420) Ստանդիշ 1984 EB 1 մարտ 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3421) Յանգչեննինգ 1975 WK1 26 նոյեմբեր 1975 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3422) Ռեյդ 1978 OJ 28 հուլիս 1978 Բիքլի Պերիթ աստղադիտարան
(3423) Սլուկա 1981 CK 9 փետրվար 1981 Կլետ Լ. Բրոժեկ
(3424) Նալս 1982 CD 14 փետրվար 1982 Կլետ Լ. Բրոժեկ
(3425) Ֆուրուկավա 1929 BD 29 հունվար 1929 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3426) Սեկի 1932 CQ 5 փետրվար 1932 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3427) Շենտմարտոնի 1938 AD 6 հունվար 1938 Կոնկոլի Գ. Կուլին
(3428) Ռոբերտս 1952 JH 1 մայիս 1952 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3429) Չուվաև 1974 SU1 19 սեպտեմբեր 1974 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3430) Բրեդֆիլդ 1980 TF4 9 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(3431) Նականո 1984 QC 24 օգոստոս 1984 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(3432) Կոբուչիզավա 1986 EE 7 մարտ 1986 Կոբուչիզավա Մ. Ինոուե, Օ. Մուրամացու, Տ. Ուրատա
(3433) Ֆերենբախ 1963 TJ1 15 հոկտեմբեր 1963 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3434) Հարլես 1981 VO 2 նոյեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(3435) Բուրի 1981 XC2 2 դեկտեմբեր 1981 Վերին Պրովանս Ֆ. Դոսին
(3436) Իբադինով 1976 SS3 24 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3437) Կապիցա 1982 UZ5 20 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(3438) Ինարադաս 1974 SD5 21 սեպտեմբեր 1974 Էլ Լիոնսիտո Ֆելիքս Ագիլարի աստղադիտարան
(3439) Լեբովսկի 1983 RL2 4 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3440) Ստամպֆեր 1950 DD 17 փետրվար 1950 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3441) Պոչայնա 1969 TS1 8 հոկտեմբեր 1969 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3442) Յաշին 1978 TO7 2 հոկտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(3443) Լիցունգդաո 1979 SB1 26 սեպտեմբեր 1979 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3444) Ստեփանյան 1980 RJ2 7 սեպտեմբեր 1980 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3445) Պինսոն 1983 FC 16 մարտ 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բարր
(3446) Կոմբես 1942 EB 12 մարտ 1942 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3447) Բարկհալտեր 1956 SC 29 սեպտեմբեր 1956 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3448) Նարբուտ 1977 QA5 22 օգոստոս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3449) Աբել 1978 VR9 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(3450) Դոմենգետ 1983 QJ 31 օգոստոս 1983 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3451) Մենտոր 1984 HA1 19 ապրիլ 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(3452) Հոուկ 1980 OA 17 հուլիս 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3453) Դոստոևսկի 1981 SS5 27 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(3454) Լիսկե 1981 WB1 24 նոյեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3455) Կրիստենսեն 1985 QC 20 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3456) Էտյենմարեյ 1985 RS2 5 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3457) Արնենոդհեյմ 1985 RA3 5 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3458) Բոդունատ 1985 RT3 7 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3459) Բոդիլ 1986 GB 2 ապրիլ 1986 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(3460) Աշկովա 1973 QB2 31 օգոստոս 1973 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3461) Մանդելշտամ 1977 SA1 18 սեպտեմբեր 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3462) Ժոուգանգչժաո 1981 UA10 25 հոկտեմբեր 1981 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3463) Կաոկուեն 1981 XJ2 3 դեկտեմբեր 1981 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3464) Օուենսբի 1983 BA 16 հունվար 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3465) Տրեվիրս 1984 SQ5 20 սեպտեմբեր 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3466) Ռիտինա 1975 EA6 6 մարտ 1975 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3467) Բարնհամ 1981 SF2 26 սեպտեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(3468) Ուրգենտա 1975 AM 7 հունվար 1975 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ
(3469) Բուլգակով 1982 UL7 21 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(3470) Յարոնիկա 1975 ES 6 մարտ 1975 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3471) Ամելին 1977 QK2 21 օգոստոս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3472) Ափգրեն 1981 EJ10 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(3473) Սապպորո A924 EG 7 մարտ 1924 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3474) Լինսլեյ 1962 HE 27 ապրիլ 1962 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3475) Ֆիշտե 1972 TD 4 հոկտեմբեր 1972 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(3476) Դոնգուան 1978 UF2 28 հոկտեմբեր 1978 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3477) Կազբեգ 1979 KH 19 մայիս 1979 Լա Սիլյա Ռ. Վեստ
(3478) Ֆանալ 1979 XG 14 դեկտեմբեր 1979 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3479) Մալապարտե 1980 TQ 3 հոկտեմբեր 1980 Կլետ Զ. Վավրովա
(3480) Աբանտե 1981 GB 1 ապրիլ 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3481) Քսիանգլուպիկ 1982 DS6 19 փետրվար 1982 Քսիլոնգ Պեկինի աստղադիտարան
(3482) Լեսնայա 1975 VY4 2 նոյեմբեր 1975 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3483) Սվետլով 1976 YP2 16 դեկտեմբեր 1976 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3484) Նյուգբաուր 1978 NE 10 հուլիս 1978 Պալոմար Է. Հելին, Յու. Շումեյկեր
(3485) Բարուչի 1983 NU 11 հուլիս 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3486) Ֆուլչինյոնի 1984 CR 5 փետրվար 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3487) Էջվորտ 1978 UF 28 հոկտեմբեր 1978 Անդերսոն Մեսա Հ. Ջիկլաս
(3488) Բրահիչ 1980 PM 8 օգոստոս 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3489) Լոտի 1983 AT2 10 հունվար 1983 Պալոմար Կ. Հերկենհոֆ, Գ. Օյականգաս
(3490) Սոլց 1984 SV 20 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(3491) Ֆրիդոլին 1984 SM4 30 սեպտեմբեր 1984 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ
(3492) Պետրա-Պեպի 1985 DQ 16 փետրվար 1985 Կլետ Մ. Մահրովա
(3493) Ստեպանով 1976 GR6 3 ապրիլ 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3494) Պարփլ Մաունթին 1980 XW 7 դեկտեմբեր 1980 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3495) Կոլչագուա 1981 NU 2 հուլիս 1981 Սեռո Էլ Ռոբլե Լ. Գոնսալես
(3496) Արիեզո 1977 RC 5 սեպտեմբեր 1977 Լա Սիլյա Հ.-Է. Շուստեր
(3497) Իննանեն 1941 HJ 19 ապրիլ 1941 Տուրկու Լ. Օտերմա
(3498) Բելտոն 1981 EG14 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(3499) Հոպպե 1981 VW1 3 նոյեմբեր 1981 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Կ. Կիրշչ
(3500) Կոբայաշի A919 SD 18 սեպտեմբեր 1919 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
Աստերոիդների ցանկ (3301-3400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (3501-3600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]