Չելսիի ֆուտբոլիստների ցանկ (25-99 խաղեր)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Ֆուլկ Ուիլյամ — դարպասապահ, Չելսիում խաղացել է 35 հանդիպում:
Ջոնս Բիննի — Չելսիի կազմում խաղացել է 52 խաղ և խփել 7 գոլ:
Հոդվածը իրենից ներկայացնում է խաղացողների ցանկ, որոնք մեծ դեր ունեն Չելսի ֆուտբոլային ակումբի պատմության մեջ: Այս ցանկում ներկայացված են այն ֆուտբոլիստները, ովքեր խաղացել են 25-ից մինչև 99 խաղերի:[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

"«Չելսի» ֆուտբոլային ակումբ (անգլ.՝ Chelsea Football Club; անգլերեն արտասանությունը՝ [ˈtʃɛlsiː]), մասնագիտացված ֆուտբոլային ակումբ է Լոնդոնի արևմուտքից, որը հանդես է գալիս անգլիական Պրեմիեր Լիգայում: Ակումբը հիմնադրվել է 1905 թվականի մարտի 10-ին և իր պատմության մեծ մասը անց է կացրել Անգլիայի բարձրագույն դիվիզիոնում։ Ակումբի առաջին խոշոր հաջողությունը 1954-55 մրցաշրջանն էր, երբ նրանք հաղթեցին իրենց առաջին առաջնությունը։ Ակումբը դարձել է 4 անգամ Անգլիայի չեմպիոն, ինչպես նաև 7 անգամ նվաճել է Անգլիայի գավաթը և 5 անգամ ՝ Ֆուտբոլային լիգայի գավաթը: Ցուցակում խաղացողները դասավորված են ըստ ակումբի հետ առաջին մասնագիտական պայմանագիր կնքելու ժամանակի։ Ցուցակում հաշվի են առնված միայն պաշտոնական խաղերը։

Խաղացողների ցուցակ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տոնի Կասկարինո — Չելսիի կազմում խաղացել է 45 խաղ և խփել 8 գոլ:

Նկարագրություն      Նշանակում է, որ խաղացողը խաղացել է իր երկրի հավաքականում, լինելով «Չելսիի» խաղացող      Նշանակում է, որ խաղացողը ակումբում ռեկորդակիր է

Թարմացվել է մայիսի 15-ին, 2016 թ.:

Խաղացող Ազգային Պատկանելիություն Դիրք Կարիերան "Չելսիում" Հիմնական կազմում պահեստայինների նստարանին Ընդամենը գոլերը ծանցանկ.
Ռոբերտսոն, ՋոնՋոն Ռոբերտսոն[A 1] Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1905—1906 39 0 39 7 [1]
Ֆուլկ, ՈւիլյամՈւիլյամ Ֆուլկ[A 2] Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1905—1906 35 0 35 0 [2]
Մակդերմոտ, ԹոմասԹոմաս Մակդերմոտ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1905—1906 32 0 32 13 [3]
Պիրսոն, ՖրենկՖրենկ Պիրսոն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1905—1906 30 0 30 17 [4]
Ռոբեռտսոն, ՋիմիՋիմի Ռոբեռտսոն Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՀՁ 1905—1907 31 0 31 21 [5]
Կոուպլին, ԴավիդԴավիդ Կոուպլին Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՀՁ 1905—1907 26 0 26 9 [6]
Կիրուեն, ՋեկՋեկ Կիրուեն Իռլանդիա Իռլանդիա ԿՊ 1905—1908 76 0 76 16 [7]
Մորան, ՄարտինՄարտին Մորան Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1905—1908 67 0 67 7 [8]
Մակի, ՌոբերտՌոբերտ Մակի Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԴՊ 1905—1908 48 0 48 1 [9]
Կեյ, ՋորջՋորջ Կեյ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1905—1909 56 0 56 2 [10]
Ուիտինգ, ԲոբԲոբ Ուիտինգ Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1906—1908 54 0 54 0 [11]
Հենդերսոն, ՋորջՋորջ Հենդերսոն Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1906—1909 64 0 64 1 [12]
Ուոլտոն (ֆուտբոլիստ), ՋոզեֆՋոզեֆ Ուոլտոն (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1906—1911 53 0 53 0 [13]
Ստառկ, ՋեյմսՋեյմս Ստառկ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1907—1908 33 0 32 2 [14]
Ռոյզ (ֆուտբոլիստ), ՖրեդՖրեդ Ռոյզ (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1907—1909 42 0 42 11 [15]
Բրաուն (ֆուտբոլիստ, 1898), ԲիլլիԲիլլի Բրաուն (ֆուտբոլիստ, 1898) Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1907—1911 99 0 99 11 [16]
Ֆեյրգրեյ, ՆորիՆորի Ֆեյրգրեյ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1907—1914 84 0 84 5 [17]
Հեմֆրիս, ՊորսիՊորսի Հեմֆրիս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1908—1909 46 0 46 13 [18]
Կարտրայտ (ֆուտբոլիստ), ԲիլլԲիլլ Կարտրայտ (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1908—1913 46 0 46 0 [19]
Մակևան, ՄարշալՄարշալ Մակևան Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1910—1912 35 0 35 3 [20]
Կոլդերխեդ (ֆուտբոլիստ, 1886), ԴավիթԴավիթ Կոլդերխեդ (ֆուտբոլիստ, 1886) Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1910—1914 43 0 43 1 [21]
Դոդ, ՋորջՋորջ Դոդ Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1911—1913 31 0 31 9 [22]
Տոմսոն, ՌոբերտՌոբերտ Տոմսոն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1911—1922 95 0 95 29 [23]
Շարպ, ՋիմիՋիմի Շարպ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1912—1915 63 0 63 0 [24]
Խանտեռ (Անգլիական ֆուտբոլիստ), ՋորջՋորջ Խանտեռ (Անգլիական ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1913—1914 33 0 32 2 [25]
Մարշալ, ՕուենՕուեն Մարշալ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1913—1920 36 0 36 0 [26]
Միդելբե, ՆիլսՆիլս Միդելբե Դանիա Դանիա ԿՊ 1913—1922 46 0 46 1 [27]
Աբրամս, ԼաուրենսԼաուրենս Աբրամս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1914—1920 49 0 49 7 [28]
Խոմպտոն, ԿոլինԿոլին Խոմպտոն Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԴՊ 1914—1925 82 0 82 0 [29]
Դիկի, ՈւիլյամՈւիլյամ Դիկի Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1919—1921 40 0 40 0 [30]
Դեյլ, ՋորջՋորջ Դեյլ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1919—1922 52 0 52 1 [31]
Շարպ, ԲյուկենենԲյուկենեն Շարպ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՀՁ 1919—1923 72 0 72 23 [32]
Ֆերրիս, ՋեյմսՋեյմս Ֆերրիս Հյուսիսային Իռլանդիա Հյուսիսային Իռլանդիա ԿՊ 1920—1922 39 0 39 9 [33]
Բել (ֆուտբոլիստ), ՋոնՋոն Բել (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1920—1923 44 0 44 10 [34]
Լինֆուտ, ՖրեդրիկՖրեդրիկ Լինֆուտ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1920—1924 41 0 41 1 [35]
Կեմերոն (ֆուտբոլիստ), ԴևիդԴևիդ Կեմերոն (ֆուտբոլիստ) Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1920—1925 81 0 81 2 [36]
Բարետ, ՖրեդՖրեդ Բարետ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1920—1926 70 0 70 6 [37]
Խոդիննոտ, ՖրենկՖրենկ Խոդիննոտ Ուելս Ուելս ՀՁ 1921—1923 32 0 32 4 [38]
Գովարդ-Բեյկեր, ԲենԲեն Գովարդ-Բեյկեր Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1921—1926 93 0 93 1 [39]
Արմստրոնգ, ՋիմիՋիմի Արմստրոնգ Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1922—1926 32 0 32 10 [40]
Ֆրյու, ՋեյմսՋեյմս Ֆրյու Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1922—1927 43 0 43 0 [41]
Կասլ, ՍիդՍիդ Կասլ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1923—1925 33 0 33 2 [42]
Ուիտոն (ֆուտբոլիստ), ՈւիլՈւիլ Ուիտոն (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1923—1926 39 0 39 18 [43]
Պլում, ՍետՍետ Պլում Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1924—1926 27 0 27 0 [44]
Բրոուն (ֆուտբոլիստ), ՈւիլյամՈւիլյամ Բրոուն (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1924—1929 57 0 57 22 [45]
Ստոուն, ՋորջՋորջ Ստոուն Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1924—1929 25 0 25 2 [46]
Մաքեննա, ՊիտրՊիտր Մաքեննա Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1924—1931 66 0 66 0 [47]
Տերնբուլլ, ԲոբԲոբ Տերնբուլլ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՀՁ 1925—1928 87 0 87 58 [48]
Տոմպսոն (ֆուտբոլիստ), ՋեյմսՋեյմս Տոմպսոն (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1927—1929 42 0 43 33 [49]
Էլիոտ, ՍիդնիՍիդնի Էլիոտ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1928—1930 30 0 30 9 [50]
Բիսուել, ՋորջՋորջ Բիսուել Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1928—1930 25 0 25 9 [51]
Ջեկսոն, ԲիլլԲիլլ Ջեկսոն Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1928—1931 26 0 26 6 [52]
Իրվինգ, ՍեմՍեմ Իրվինգ Իռլանդիա Իռլանդիա ԿՊ 1928—1932 97 0 97 5 [53]
Ջեկսոն, ԱլեքսԱլեքս Ջեկսոն Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1930—1932 77 0 77 30 [54]
Ռանկին, ՋոնՋոն Ռանկին Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1930—1934 66 0 66 9 [55]
Չեյնի, ԱլեքսԱլեքս Չեյնի Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1930—1936 69 0 69 13 [56]
Օ'Դաուդ, ՊիտերՊիտեր Օ'Դաուդ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1931—1935 86 0 86 0 [57]
Չիտտի, ՎիլֆՎիլֆ Չիտտի Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1931—1938 45 0 45 16 [58]
Գրիֆֆիտս, ԲոբԲոբ Գրիֆֆիտս Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1931—1941 45 0 45 0 [59]
Մակոլի, ՌոբերտՌոբերտ Մակոլի Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1932—1936 74 0 74 1 [60]
Պրիստալի, ԹոմիԹոմի Պրիստալի Հյուսիսային Իռլանդիա Հյուսիսային Իռլանդիա ՀՁ 1933—1934 27 0 27 2 [61]
Խորտոն, ՋոնՋոն Խորտոն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1933—1937 66 0 66 15 [62]
Գրեգ, ԲոբիԲոբի Գրեգ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1933—1938 50 0 50 6 [63]
Ջեկսոն (ֆուտբոլիստ), ՋոնՋոն Ջեկսոն (ֆուտբոլիստ) Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԴՊ 1933—1945 51 0 51 0 [64]
Բարրակլաֆ, ՈւիլյամՈւիլյամ Բարրակլաֆ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1934—1937 81 0 81 11 [65]
Բամբրիկ, ՋոՋո Բամբրիկ Իռլանդիա Իռլանդիա ՀՁ 1934—1938 66 0 66 38 [66]
Բյուկենին, ՊիտերՊիտեր Բյուկենին Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1936—1939 40 0 40 6 [67]
Ֆոս, ԴիկիԴիկի Ֆոս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1936—1948 48 0 48 3 [68]
Բարկաս, ՆեդՆեդ Բարկաս Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1937—1939 28 0 28 0 [69]
Սմիթ, ՋեկՋեկ Սմիթ Ուելս Ուելս ՊՇ 1938—1945 49 0 49 0 [70]
Սելմոնդ, ՌոբերտՌոբերտ Սելմոնդ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1938—1945 29 0 29 0 [71]
Պեյն, ՋոՋո Պեյն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1938—1946 47 0 47 22 [72]
Խանսոն, ԱլֆԱլֆ Խանսոն Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1938—1946 43 0 43 9 [73]
Մաշեն, ԱլեքսԱլեքս Մաշեն Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1944—1948 61 0 61 9 [74]
Բոուի, ՋիմիՋիմի Բոուի Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՀՁ 1944—1951 84 0 84 22 [75]
Լոուտոն, ԹոմիԹոմի Լոուտոն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1945—1947 53 0 53 35 [76]
Ռոբերտսոն, ԲիլԲիլ Ռոբերտսոն Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1945—1948 43 0 43 0 [77]
Դոլդինգ, ԼենԼեն Դոլդինգ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1945—1948 27 0 27 2 [78]
Ուիլյամս, ՌեդժինալդՌեդժինալդ Ուիլյամս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1945—1951 74 0 74 17 [79]
Մակոլի, ՋիմիՋիմի Մակոլի Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1946—1951 94 0 94 5 [80]
Լուիզ (ֆուտբոլիստ), ՖրեդիՖրեդի Լուիզ (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1946—1953 26 0 26 0 [81]
Մաքինս, ՋոնՋոն Մաքինս Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1947—1951 37 0 37 7 [82]
Դյուկե, ՉարլզՉարլզ Դյուկե Ուելս Ուելս ՊՇ 1947—1951 25 0 25 2 [83]
Ջոնս, ԲեննիԲեննի Ջոնս Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1947—1953 62 0 62 14 [84]
Մակնայտ, ՖիլիպՖիլիպ Մակնայտ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1947—1954 33 0 33 1 [85]
Բիլինգտոն, ԽյուԽյու Բիլինգտոն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1948—1951 89 0 89 32 [86]
Պիկեռինգ, ՊիտեռՊիտեռ Պիկեռինգ Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1948—1951 35 0 35 0 [87]
Սաունդերս, ՋեկՋեկ Սաունդերս Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1948—1954 60 0 60 0 [88]
Միտչելլ, ՖրենկՖրենկ Միտչելլ Ավստրալիա Ավստրալիա ԿՊ 1949—1952 85 0 85 1 [89]
Սմիթ, ԲոբիԲոբի Սմիթ Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1950—1955 86 0 86 30 [90]
Դ’Արսի, ՋիմիՋիմի Դ’Արսի Հյուսիսային Իռլանդիա Հյուսիսային Իռլանդիա ՀՁ 1951—1952 31 0 31 13 [91]
Տիկրիդժ, ՍիդՍիդ Տիկրիդժ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1951—1955 73 0 73 0 [92]
Դիկս, ԱլանԱլան Դիկս Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1951—1958 38 0 38 1 [93]
Գրինվուդ, ՌոնՌոն Գրինվուդ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1952—1955 66 0 66 0 [94]
Տոմսոն, ՉարլիՉարլի Տոմսոն Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԴՊ 1952—1957 59 0 59 0 [95]
Լուիզ (ֆուտբոլիստ), ՋեյմսՋեյմս Լուիզ (ֆուտբոլիստ) Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1952—1958 95 0 95 40 [96]
Ուիտակեր, ԴիքԴիք Ուիտակեր Իռլանդիա Իռլանդիա ՊՇ 1952—1960 51 0 51 0 [97]
Ուիքս, ՍտենլիՍտենլի Ուիքս Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1954—1957 81 0 81 1 [98]
Կեզի, ԼենԼեն Կեզի Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1954—1958 37 0 37 0 [99]
Բալետ, ՎալլիՎալլի Բալետ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1954—1958 35 0 35 1 [100]
Ալլեն, ԼեսԼես Ալլեն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1954—1959 49 0 49 11 [101]
Նիկոլաս, ԲրայոնԲրայոն Նիկոլաս Ուելս Ուելս ՊՇ 1955—1958 29 0 29 1 [102]
Նիկոլաս, ՏոնիՏոնի Նիկոլաս Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1955—1960 63 0 63 20 [103]
Գիբբս, ԴերեկԴերեկ Գիբբս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1955—1960 25 0 25 6 [104]
Մակֆարլեյն, ՅանՅան Մակֆարլեյն Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1956—1958 43 0 43 0 [105]
Խարիսոն, ՄայքլՄայքլ Խարիսոն Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1957—1962 64 0 64 9 [106]
Բլոկ, ՄայքլՄայքլ Բլոկ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1957—1962 40 0 40 6 [107]
Բրեդբերի, ՏերրիՏերրի Բրեդբերի Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1957—1962 29 0 29 1 [108]
Կրոյտեր, ՍտենլիՍտենլի Կրոյտեր Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1958—1961 58 0 58 0 [109]
Բրուկս, ՋոնիՋոնի Բրուկս Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1959—1961 52 0 52 7 [110]
Լիվեսի, ՉարլիՉարլի Լիվեսի Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1959—1961 42 0 42 18 [111]
Անդերտոն, ՍիլվանՍիլվան Անդերտոն Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1959—1962 82 0 82 2 [112]
Էվանս, ԲոբբիԲոբբի Էվանս Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԴՊ 1960—1961 37 0 37 1 [113]
Մալկոլմ, ԷնդիԷնդի Մալկոլմ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1961—1962 28 0 28 1 [114]
Մուր (ֆուտբոլիստ), ԳրեմԳրեմ Մուր (ֆուտբոլիստ) Ուելս Ուելս ԿՊ 1961—1963 72 0 72 14 [115]
Ապտոն, ՖրանկՖրանկ Ապտոն Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1961—1965 86 0 86 3 [116]
Յանգ, ԱլլանԱլլան Յանգ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1961—1969 26 0 26 1 [117]
Ֆասցիոնե, ՋոՋո Ֆասցիոնե Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1962—1969 27 7 34 1 [118]
Տոմպսոն (ֆուտբոլիստ), ՋիմՋիմ Տոմպսոն (ֆուտբոլիստ) Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1965—1968 40 7 47 1 [119]
Խեյտլի, ՏոնիՏոնի Խեյտլի Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1966—1967 32 1 33 9 [120]
Կիրկապ, ՋոՋո Կիրկապ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1966—1968 62 7 69 2 [121]
Բիրչենոլ, ԱլլանԱլլան Բիրչենոլ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1967—1970 95 1 96 28 [122]
Մալլիգեն, ՊատրիկՊատրիկ Մալլիգեն Իռլանդիա Իռլանդիա ՊՇ 1969—1972 74 5 79 2 [123]
Ուելլեր, ԿիտԿիտ Ուելլեր[A 3] Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1970—1971 49 5 54 15 [124]
Ֆիննիստոն, ՍտիվենՍտիվեն Ֆիննիստոն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1971—1978 86 4 90 37 [125]
Մեյբանկ, ՏեդդիՏեդդի Մեյբանկ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1974—1977 32 0 32 6 [126]
Լյուինգտոն, ՌեյՌեյ Լյուինգտոն Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1974—1979 87 5 92 4 [127]
Էյլոտ, ՏրեվերՏրեվեր Էյլոտ Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1975—1979 29 3 32 2 [128]
Սպառոյ, ՋոնՋոն Սպառոյ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1975—1981 68 6 74 2 [129]
Ստրաիդջ, ԴեվիդԴեվիդ Ստրաիդջ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1976—1979 37 0 37 0 [130]
Նատտոն, ՄիկկիՄիկկի Նատտոն Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1977—1983 81 2 83 0 [131]
Բանոն, ԵմոնԵմոն Բանոն Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1979 27 0 27 1 [132]
Հեյլս, ՔեվինՔեվին Հեյլս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1979—1983 25 2 27 2 [133]
Ռոֆե, ԴենիսԴենիս Ռոֆե Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1980—1982 61 2 63 0 [134]
Մեյես, ԱլանԱլան Մեյես Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1980—1983 71 5 76 23 [135]
Դրայվեր, ՖիլՖիլ Դրայվեր Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1980—1983 25 21 46 4 [136]
Ֆրենսիս, ՍտիվՍտիվ Ֆրենսիս Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1980—1987 88 0 88 0 [137]
Ջոնս, ՋոնՋոն Ջոնս Ուելս Ուելս ՊՇ 1982—1985 89 2 91 2 [138]
Դաբլին, ՔեյտՔեյտ Դաբլին Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1982—1987 66 2 68 0 [139]
Ջոնս, ՔեյտՔեյտ Ջոնս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1983—1987 57 12 69 10 [140]
Թոմաս, ՄիկիՄիկի Թոմաս Ուելս Ուելս ԿՊ 1984—1985 53 1 54 11 [141]
Մերֆի, ՋերիՋերի Մերֆի Իռլանդիա Իռլանդիա ԿՊ 1985—1988 39 0 39 3 [142]
Գոդեն, ՏոնիՏոնի Գոդեն Անգլիա Անգլիա ԴՊ 1986—1987 38 0 38 0 [143]
Վեգերլե, ՌոյՌոյ Վեգերլե Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ ԿՊ 1986—1988 18 10 28 4 [144]
Ֆրիստոուն, ՌոդժերՌոդժեր Ֆրիստոուն Ուելս Ուելս ԴՊ 1987—1991 53 0 53 0 [145]
Ռոբերտս, ԳրեմԳրեմ Ռոբերտս Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1988—1990 83 0 83 22 [146]
Նիկոլաս, ՊիտերՊիտեր Նիկոլաս Ուելս Ուելս ԿՊ 1988—1991 92 1 93 2 [147]
Քենդի, ՋեյսոնՋեյսոն Քենդի Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1988—1992 56 1 57 2 [148]
Դիքենս, ԱլանԱլան Դիքենս Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1989—1993 46 9 55 4 [149]
Մետյու, ԴամիանԴամիան Մետյու Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1989—1994 19 8 27 0 [150]
Բարնարդ, ԴարենԴարեն Բարնարդ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1990—1995 20 13 33 2 [151]
Ջոնս, ՎիննիՎիննի Ջոնս Ուելս Ուելս ԿՊ 1991—1992 52 0 52 7 [152]
Բոյդ, ԹոմԹոմ Բոյդ Շոտլանդիա Շոտլանդիա ՊՇ 1991—1992 31 1 32 0 [153]
Էլիոտ, ՊոլՊոլ Էլիոտ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1991—1994 54 0 54 3 [154]
Խարֆորդ, ՄիկՄիկ Խարֆորդ Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1992—1993 33 1 34 11 [155]
Դոնահի, ՄելՄել Դոնահի Հյուսիսային Իռլանդիա Հյուսիսային Իռլանդիա ՊՇ 1992—1994 72 6 78 3 [156]
Կասկարինո, ՏոնիՏոնի Կասկարինո Իռլանդիա Իռլանդիա ՀՁ 1992—1994 39 6 45 8 [157]
Շիպերլի, ՆիլՆիլ Շիպերլի Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1992—1995 35 13 48 9 [158]
Ֆլեկ, ՌոբերտՌոբերտ Ֆլեկ Շոտլանդիա Շատլանդիա ՀՁ 1992—1995 43 5 48 4 [159]
Հոբկին, ԴավիթԴավիթ Հոբկին Շոտլանդիա Շոտլանդիա ԿՊ 1992—1995 24 22 46 1 [160]
Հոդդլ, ԳլենԳլեն Հոդդլ[A 4] Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1993—1995 22 17 39 1 [161]
Կելդբերգ, ՅակոբՅակոբ Կելդբերգ Դանիա Դանիա ՊՇ 1993—1997 65 1 66 2 [162]
Ստեին, ՄարկՄարկ Ստեին Հարավաֆրիկյան Հանրապետություն Հարավաֆրիկյան Հանրապետություն ՀՁ 1993—1998 57 6 63 25 [163]
Ֆարլոնգ, ՊոլՊոլ Ֆարլոնգ Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1994—1996 59 26 85 17 [164]
Մինտո, ՍկոտՍկոտ Մինտո Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1994—1997 70 2 72 5 [165]
Ռոկասլ, ԴավիթԴավիթ Ռոկասլ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 1994—1998 37 3 40 2 [166]
Գուլիտ, ՌուդՌուդ Գուլիտ[A 5] Նիդերլանդներ Նիդերլանդներ ԿՊ 1995—1998 50 14 64 7 [167]
Նիկոլս, ՄարկՄարկ Նիկոլս Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1995—2001 16 36 52 3 [168]
Գրոդոս, ՖրոդեՖրոդե Գրոդոս Նորվեգիա Նորվեգիա ԴՊ 1996—1998 26 1 27 0 [169]
Վիալի, ՋանլուկաՋանլուկա Վիալի[A 6] Իտալիա Իտալիա ՀՁ 1996—2000 69 19 88 40 [170]
Հարլի, ԻոնԻոն Հարլի Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1996—2001 30 12 42 2 [171]
Գրենվիլ, ԴենիԴենի Գրենվիլ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 1997—1998 19 7 26 1 [172]
Լամբուրդե, ԲերնարԲերնար Լամբուրդե Ֆրանսիա Ֆրանսիա ՊՇ 1997—2001 43 17 60 3 [173]
Գոլլբեկ, ԲյարնեԲյարնե Գոլլբեկ Դանիա Դանիա ԿՊ 1998—2000 21 19 40 5 [174]
Դալլա Բոնա, ՍեմՍեմ Դալլա Բոնա Իտալիա Իտալիա ԿՊ 1998—2002 51 22 73 6 [175]
Ֆորսելլ, ՄքաելՄքաել Ֆորսելլ Ֆինլանդիա Ֆինլանդիա ՀՁ 1998—2005 12 41 53 12 [176]
Դեշամ, ԴիդեԴիդե Դեշամ Ֆրանսիա Ֆրանսիա ԿՊ 1999—2000 44 3 47 1 [177]
Սատոն, ԿրիսԿրիս Սատոն Անգլիա Անգլիա ՀՁ 1999—2000 27 12 39 3 [178]
Իոկանովիչ, ՍլավիշաՍլավիշա Իոկանովիչ Սերբիա Սերբիա ԿՊ 2000—2002 28 25 53 0 [179]
Ստանիչ, ՄարիոՄարիո Ստանիչ Խորվաթիա Խորվաթիա ԿՊ 2000—2004 54 26 80 10 [180]
Պետի, ԷմանուելԷմանուել Պետի Ֆրանսիա Ֆրանսիա ԿՊ 2001—2004 71 5 76 3 [181]
Զանդն, ԲուդևայնԲուդևայն Զանդն Նիդերլանդներ Նիդերլանդներ ՊՇ 2001—2004 30 29 59 4 [182]
Քոյլ, ԿարլտոնԿարլտոն Քոյլ Անգլիա Անգլիա ՀՁ 2001—2006 6 26 32 8 [183]
Դե Լուկաս, ՀենրիկեՀենրիկե Դե Լուկաս Իսպանիա Իսպանիա ԿՊ 2002—2003 21 10 31 1 [184]
Հուտ, ՌոբերտՌոբերտ Հուտ Գերմանիա Գերմանիա ՊՇ 2002—2006 32 30 62 2 [185]
Մուտու, ԱդրիանԱդրիան Մուտու Ռումինիա Ռումինիա ՀՁ 2003—2005 30 8 38 10 [186]
Կրեսպո, ԷրնանԷրնան Կրեսպո Արգենտինա Արգենտինա ՀՁ 2003—2006 47 26 73 25 [187]
Սմերտին, ԱլեքսեյԱլեքսեյ Սմերտին Ռուսաստան Ռուսաստան ԿՊ 2003—2006 19 6 25 1 [188]
Ջոնսոն, ԳլենԳլեն Ջոնսոն Անգլիա Անգլիա ՊՇ 2003—2007 61 11 72 4 [189]
Տյագու, Տյագու Պորտուգալիա Պորտուգալիա ՊՇ 2004—2005 31 21 52 4 [190]
Կաժման, ՄատյաՄատյա Կաժման Սերբիա Սերբիա ՀՁ 2004—2005 14 27 41 7 [191]
Պարկեր, ՍկոտՍկոտ Պարկեր Անգլիա Անգլիա ԿՊ 2004—2005 19 9 28 1 [192]
Դել Օրնո, ԱսերԱսեր Դել Օրնո Իսպանիա Իսպանիա ՊՇ 2005—2006 32 2 34 1 [193]
Դիարա, ԼասսանաԼասսանա Դիարա Ֆրանսիա Ֆրանսիա ԿՊ 2005—2007 21 10 31 0 [194]
Իլարիու, ՀենրիկեՀենրիկե Իլարիու Պորտուգալիա Պորտուգալիա ԴՊ 2006—2014 35 4 39 0 [195]
Շևչենկո, ԱնդրեյԱնդրեյ Շևչենկո Ուկրաինա Ուկրաինա ՀՁ 2006—2009 53 24 77 22 [196]
Սիդուել, ՍտիվՍտիվ Սիդուել Անգլիա Անգլիա ԿՊ 2007—2008 13 12 25 1 [197]
Պիսարո, ԿլաուդիոԿլաուդիո Պիսարո Պերու Պերու ՀՁ 2007—2009 10 22 32 2 [198]
Բելետտի, ԺուլիանոԺուլիանո Բելետտի Բրազիլիա Բրազիլիա ՊՇ 2007—2010 54 40 94 5 [199]
Դեկու, Դեկու Պորտուգալիա Պորտուգալիա ԿՊ 2008—2010 42 16 58 6 [200]
Ժիրկով, ՅուրիՅուրի Ժիրկով Ռուսաստան Ռուսաստան ԿՊ 2009—2011 32 17 49 1 [201]
Ստարիջ, ԴանիելԴանիել Ստարիջ Անգլիա Անգլիա ԿՊ 2009—2013 49 47 96 24 [202]
Բերտրանդ, ՌայոնՌայոն Բերտրանդ Անգլիա Անգլիա ՊՇ 2011—2015 42 15 57 2 [203]
Ռոմեյ, ՕրիոլՕրիոլ Ռոմեյ Իսպանիա Իսպանիա ԿՊ 2011—2015 24 9 33 1 [204]
Մեյրելիշ, ՌաուլՌաուլ Մեյրելիշ Պորտուգալիա Պորտուգալիա ԿՊ 2011—2012 38 10 48 6 [205]
Մոզես, ՎիկտորՎիկտոր Մոզես Նիգերիա Նիգերիա ԿՊ 2012— 27 17 44 10 [206]
Բա, ԴեմբաԴեմբա Բա Սենեգալ Սենեգալ ՀՁ 2013—2014 23 28 51 14 [207]
Էտո, ՍամյուելՍամյուել Էտո Կամերուն Կամերուն ՀՁ 2013—2014 26 9 35 12 [208]
Շյուրլե, ԱնդրեԱնդրե Շյուրլե Գերմանիա Գերմանիա ՀՁ 2013—2015 35 30 65 14 [209]
Ֆաբրեգաս, ՍեսկՍեսկ Ֆաբրեգաս Իսպանիա Իսպանիա ԿՊ 2014— 89 6 95 10 [210]
Կոստա, ԴիեգոԴիեգո Կոստա Իսպանիա Իսպանիա ՀՁ 2014— 71 7 78 37 [211]
Կուրտուա, ՏիբոՏիբո Կուրտուա Բելգիա Բելգիա ԴՊ 2014— 68 0 68 0 [212]
Զումա, ԿուրտԿուրտ Զումա Ֆրանսիա Ֆրանսիա ՊՇ 2014— 45 13 58 4 [213]
Ֆիլիպե Լուիզ, Ֆիլիպե Լուիզ Բրազիլիա Բրազիլիա ՊՇ 2014—2015 20 6 26 1 [214]
Ռեմի, ԼոյկԼոյկ Ռեմի Ֆրանսիա Ֆրանսիա ՀՁ 2014— 16 31 47 12 [215]
Պեդրո, Պեդրո Իսպանիա Իսպանիա ՊՇ 2015— 29 10 39 8 [216]
Բեգովիչ, ԱսմիրԱսմիր Բեգովիչ Բոսնիա և Հերցեգովինա Բոսնիա և Հերցեգովինա ԴՊ 2015— 23 2 25 0 [217]
Հոդդլ Գլեն — Չելսիի կազմում խաղացել է 39 խաղ և խփել 1 գոլ:
Գուլլիտ Ռուդ — Չելսիի կազմում խաղացել է 64 խաղ և խփել 7 գոլ:
Դեշամ Դիդե — Չելսիի կազմում խաղացել է 47 խաղ և խփել 1 գոլ:
Պետի Էմանուել — Չելսիի կազմում խաղացել է 76 խաղ և խփել 3 գոլ:
Սմերտին Ալեքսեյ — Չելսիի կազմում խաղացել է 25 խաղ և խփել 1 գոլ:
Գլեն Ջոնսոն — Չելսիի կազմում խաղացել է 72 խաղ և խփել 4 գոլ:
Ռայան Բերտրանդ — Չելսիի կազմում խաղացել է 57 խաղ և խփել 2 գոլ:
Էնրիկե Իլարիյ — Չելսիի կազմում խաղացել է 39 խաղ:
Շևչենկո Անդրեյ — Չելսիի կազմում խաղացել է 77 խաղ և խփել 22 գոլ:
Բալետտի Ժուլիանո — Չելսիի կազմում խաղացել է 94 խաղ և խփել 5 գոլ:
Դեկու — Չելսիի կազմում խաղացել է 58 խաղ և խփել 6 գոլ:
Ժիրկով Յուր — Չելսիի կազմում խաղացել է 49 խաղ և խփել 1 գոլ:
Մայրելիշ Ռաուլ — Չելսիի կազմում խաղացել է 48 խաղ և խփել 6 գոլ:
Էտօօ Սամյուել — Չելսիի կազմում խաղացել է 28 խաղ և խփել 8 գոլ:

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «John Tait Robertson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  2. «William Henry Foulke» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  3. «Thomas McDermott» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  4. «Frank Pearson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  5. «James Robertson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  6. «David C. Copeland» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  7. «John Henry Kirwan» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  8. «Martin Moran» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  9. «Robert Mackie» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  10. «George Key» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  11. «Robert Whiting» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  12. «George Hunter Henderson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  13. «Joseph Walton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  14. «James Stark» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  15. «Frederick William Rouse» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  16. «William Frederick Brawn» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  17. «Norman Murray Fairgray» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  18. «Percy Humphreys» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  19. «William Cartwright» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  20. «Marshall McEwan» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  21. «David (Junior) Calderhead» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  22. «George Francis Dodd» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  23. «Robert John Thomson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  24. «James Sharp» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  25. «George Charles Hunter» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  26. «Owen Thomas Marshall» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  27. «Nils Middleboe» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  28. «Lawrence Robert Abrams» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  29. «Colin Hampton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  30. «William Cunningham Dickie» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  31. «George Henry Dale» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  32. «Buchanan Sharp» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  33. «James Ferris» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  34. «Dr. John Barr Bell» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  35. «Frederick Linfoot» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  36. «David F. Cameron» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  37. «Fred K. Barrett» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  38. «Francis Thomas Hoddinott» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  39. «Benjamin Howard Baker» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  40. «James William Armstrong» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  41. «James Frew» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  42. «Sidney Ernest Rowland Castle» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  43. «William A. Whitton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  44. «Seth Lewis Plum» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  45. «William Brown» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  46. «George Stone» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  47. «Peter Joseph McKenna» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  48. «Robert Hamilton Turnbull» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  49. «James William Thompson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  50. «Sidney Elliot» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  51. «George William Biswell» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  52. «William Jackson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  53. «Samuel Johnstone Irving» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  54. «Alexander Skinner Jackson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  55. «John Patterson Rankin» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  56. «Alexander George Cheyne» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  57. «James Peter O'Dowd» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  58. «Wilfred Sidney Chitty» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  59. «Robert Griffiths» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  60. «Robert Macaulay» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  61. «Thomas James Montgomery Priestley» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  62. «John William Horton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  63. «Robert Edmund Gregg» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  64. «John Jackson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  65. «William Barraclough» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  66. «James Joseph Absolom Bambrick» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  67. «Peter Symington Buchanan» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  68. «Sidney Richard Foss» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  69. «Edward Barkas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  70. «Arthur John Smith» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  71. «Robert Salmond» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  72. «Joseph Payne» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  73. «Adolf Jonathan Hanson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  74. «Alec Harold Machin» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  75. «James Duncan Bowie» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  76. «Thomas Lawton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  77. «William Harold Robertson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  78. «Desmond Leonald Dolding» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  79. «Reginald F. Williams» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  80. «James Austin R. Macaulay» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  81. «Frederick A. Lewis» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  82. «John Smith McInnes» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  83. «Charles H. Dyke» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  84. «Thomas Benjamin Jones» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  85. «Philip McKnight» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  86. «Hugh John Richard Billington» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  87. «Peter Barlow Pickering» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  88. «Francis John Saunders» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  89. «Frank Rollason Mitchell» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  90. «Robert Alfred Smith» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  91. «Seamus Donal D'Arcy» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  92. «Sidney Tickridge» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  93. «Alan V. Dicks» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  94. «Ronald Greenwood» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  95. «Charles Richard Thomson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  96. «James L. Lewis» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  97. «Richard Whittaker» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  98. «Stanley Maurice Wicks» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  99. «Leonard John Casey» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  100. «Walter Ronald Bellett» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  101. «Leslie William Allen» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  102. «Charles Brian Nicholas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  103. «Anthony Wallace Long Nicholas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  104. «Derek W. Gibbs» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  105. «Ian MacFarlane» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  106. «Michael Harrison» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  107. «Michael J. Block» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  108. «Terence Eugene Bradbury» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  109. «Stanley Crowther» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  110. «John Brooks» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  111. «Charles Edward Livesey» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  112. «Sylvan James Anderton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  113. «Robert Evans» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  114. «Andrew Malcolm» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  115. «Graham Moore» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  116. «Frank Upton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  117. «Allan Robert Young» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  118. «Joe Fascione» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  119. «James Shaw Thomson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  120. «Tony Hateley» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  121. «Joseph R. Kirkup» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  122. «Alan John Birchenall» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  123. «Patrick Martin Mulligan» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  124. «Keith Weller» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  125. «Steve Finnieston» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  126. «Edward G. Maybank» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  127. «Raymond K. Lewington» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  128. «Trevor Keith Charles Aylott» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  129. «John P. Sparrow» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  130. «David R. Stride» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  131. «Michael William Nutton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  132. «Eamonn John Bannon» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  133. «Kevin P. Hales» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  134. «Dennis Rofe» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  135. «Alan Kenneth Mayes» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  136. «Philip Anthony Driver» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  137. «Steve Stuart Francis» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  138. «Joseph Patrick Jones» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  139. «Keith Barry L. Dublin» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  140. «Keith Aubrey Jones» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  141. «Michael Reginald Thomas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  142. «Jerry M. Murphy» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  143. «Anthony Leonard Godden» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  144. «Roy Wegerle» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  145. «Roger Freestone» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  146. «Graham Paul Roberts» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  147. «Peter Nicholas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  148. «Jason Victor Cundy» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  149. «Alan William Dickens» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  150. «Damian Matthew» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  151. «Darren Sean Barnard» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  152. «Vincent Peter Jones» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  153. «Tommy Boyd» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  154. «Paul Marcellous Elliott» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  155. «Michael Gordon Harford» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  156. «Malachy Martin Donaghy» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  157. «Anthony Guy Cascarino» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  158. «Neil Jason Shipperley» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  159. «Robert William Fleck» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  160. «David Hopkin» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  161. «Glenn Hoddle» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  162. «Jakob Kjeldbjerg» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  163. «Earl Mark Sean Stein» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  164. «Paul Anthony Furlong» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  165. «Scott Christopher Minto» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  166. «David Carlyle Rocastle» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  167. «Ruud Gullit» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  168. «Mark Nicholls» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  169. «Frode Grodas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  170. «Gianluca Vialli» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  171. «Jon Harley» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  172. «Daniel Granville» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  173. «Bernard Lambourde» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  174. «Bjarne Goldbaek» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  175. «Samuele Dalla Bona» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  176. «Mikael Kaj Forssell» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  177. «Didier Claude Deschamps» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  178. «Christopher Roy Sutton» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  179. «Slavisa Jokanovic» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  180. «Mario Stanic» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  181. «Emmanuel Laurent Petit» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  182. «Boudewijn Zenden» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  183. «Carlton Michael Cole» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  184. «Enrique De Lucas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  185. «Robert Huth» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  186. «Adrian Mutu» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  187. «Hernan Jorge Crespo» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  188. «Alexey Gennadyevich Smertin» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  189. «Glen McLeod Cooper Johnson» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  190. «Tiago» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  191. «Mateja Kezman» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  192. «Scott Matthew Parker» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  193. «Asier Del Horno» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  194. «Lassana Diarra» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  195. «Henrique Hilario» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  196. «Andriy Shevchenko» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  197. «Steven James Sidwell» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  198. «Claudio Pizarro» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  199. «Juliano Haus Belletti» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  200. «Anderson Deco» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  201. «Yuri Valentinovich Zhirkov» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  202. «Daniel Andre Sturridge» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  203. «Ryan Dominic Bertrand» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  204. «Oriol Romeu» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  205. «Raul Jose Trinidade Meireles» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  206. «Victor Moses» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  207. «Demba Ba» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  208. «Samuel Eto'o» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  209. «Andre Schurrle» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  210. «Cesc Fabregas» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  211. «Diego Costa» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  212. «Thibaut Courtois» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  213. «Profile: Kurt Happy Zouma» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  214. «Filipe Luis» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  215. «Loic Remy» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  216. «Pedro» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 
  217. «Asmir Begović» (անգլերեն)։ Bounder.friardale.co.uk։ 2014-03-06։ Վերցված է 2014-03-06 


Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]


Քաղվածելու սխալ՝ <ref> tags exist for a group named "A", but no corresponding <references group="A"/> tag was found, or a closing </ref> is missing