Աստերոիդների ցանկ (7101-7200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (7001-7100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (7201-7300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(7101) Հարիտինա 1930 UX 17 հոկտեմբեր 1930 Ֆլագստաֆ Ք. Տոմբո
(7102) Նեյբոն 1936 NB 12 հուլիս 1936 Յոհանեսբուրգ Ս. Ջեքսոն
(7103) Վիչման 1953 GH 7 ապրիլ 1953 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(7104) Մանյուսյու 1977 DU 18 փետրվար 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(7105) Յուսյոզան 1977 DB1 18 փետրվար 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(7106) Կոնդակով 1978 PM3 8 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7107) Պեյզեր 1980 PB1 15 օգոստոս 1980 Կլետ Ա. Մրկոս
(7108) Նեֆյոդով 1981 RM3 2 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7109) Հեյնե 1983 RT4 1 սեպտեմբեր 1983 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(7110) Ջոնպիրս 1983 XH1 7 դեկտեմբեր 1983 Բիքլի Պերիթ աստղադիտարան
(7111) 1985 QA1 17 օգոստոս 1985 Պալոմար Է. Հելին
(7112) Ղիսլան 1986 GV 3 ապրիլ 1986 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(7113) Օստապբենդեր 1986 SD2 29 սեպտեմբեր 1986 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(7114) Վեյնեկ 1986 WN7 29 նոյեմբեր 1986 Կլետ Ա. Մրկոս
(7115) Ֆրանցիսկուսզենո 1986 WO7 29 նոյեմբեր 1986 Կլետ Ա. Մրկոս
(7116) Մենտալ 1986 XX 2 դեկտեմբեր 1986 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7117) Կլավդիուս 1988 CA1 14 փետրվար 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(7118) Կուկլով 1988 VD5 4 նոյեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(7119) Հիերա 1989 AV2 11 հունվար 1989 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(7120) Դևիդգավայն 1989 AD3 4 հունվար 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(7121) Բուշ 1989 AL7 10 հունվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(7122) Իվասակի 1989 EN2 12 մարտ 1989 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7123) 1989 TT1 9 հոկտեմբեր 1989 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Ն. Կավասատո
(7124) Գլինոս 1990 OJ4 24 հուլիս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7125) Էիտարոդատ 1991 CN1 7 փետրվար 1991 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(7126) Կուրաու 1991 GJ4 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7127) Ստիֆտեր 1991 RD3 9 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(7128) Միսավա 1991 SM1 30 սեպտեմբեր 1991 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7129) 1991 VE1 4 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7130) Կլեպեր 1992 HR4 30 ապրիլ 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(7131) Լոնգտոմ 1992 YL 23 դեկտեմբեր 1992 Յակիիմո Ա. Նատորի, Տ. Ուրատա
(7132) Կազուլի 1993 SE 17 սեպտեմբեր 1993 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(7133) Կասահարա 1993 TX1 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7134) Իկեուչիսատորու 1993 UY 24 հոկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7135) 1993 VO 5 նոյեմբեր 1993 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(7136) Յոկոհասուո 1993 VK2 14 նոյեմբեր 1993 Ֆուջիեդա Հ. Շիոձավա, Տ. Ուրատա
(7137) Ագեո 1994 AQ1 4 հունվար 1994 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(7138) 1994 AK15 15 հունվար 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7139) Ցուբոկավա 1994 CV2 14 փետրվար 1994 Օջիմա Ց. Նիջիմա, Տ. Ուրատա
(7140) Օսակի 1994 EE1 4 մարտ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7141) Բետարինի 1994 EZ1 12 մարտ 1994 Սիմա Էկար Ա. Բոատինի, Մ. Տոմբելի
(7142) Սպինոզա 1994 PC19 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7143) Հարամուրա 1995 WU41 17 նոյեմբեր 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(7144) Դոսուբունո 1996 KQ 20 մայիս 1996 Դոսոբուոնո Լ. Լայ
(7145) Լինզեքսու 1996 LO 7 հունիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(7146) Կոնրադին 3034 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7147) Ֆեյթ 4015 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7148) Ռեյնհոլդբիեն 1047 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7149) Բերնի 3220 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7150) ՄաքԿելար 1929 TD1 11 հոկտեմբեր 1929 Ֆլագստաֆ Ք. Տոմբո
(7151) 1971 SX3 26 սեպտեմբեր 1971 Սեռո Էլ Ռոբլե Կ. Տոռես
(7152) Էնեուս 1973 SH1 19 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7153) Վլադզախարով 1975 XP3 2 դեկտեմբեր 1975 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(7154) 1979 MJ5 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(7155) 1979 YN 23 դեկտեմբեր 1979 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Նետո
(7156) 1981 EC2 4 մարտ 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Ջ. Դե Սանկտիս
(7157) Լոֆգրեն 1981 EC8 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7158) IRTF 1981 ES8 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7159) Բօբջոզեֆ 1981 EN17 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7160) Տոկունագա 1981 UQ29 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(7161) Գոլիցին 1982 UY10 25 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(7162) Սայդվել 1982 VB1 15 նոյեմբեր 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7163) Բարենբոյմ 1984 DB 24 փետրվար 1984 Պալոմար Է. Հելին, Ս. Դանբար
(7164) Բաբաջանով 1984 ET 6 մարտ 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7165) Պենդլտոն 1985 RH 14 սեպտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7166) Քեննեդի 1985 TR 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7167) Լաուֆեյմ 1985 TD3 12 հոկտեմբեր 1985 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(7168) 1986 QE2 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7169) Լինդա 1986 TK1 4 հոկտեմբեր 1986 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7170) Լիվսի 1987 MK 30 հունիս 1987 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(7171) Արթուրկրաուս 1988 AT1 13 հունվար 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(7172) Մուլտատուլի 1988 DE2 17 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7173) Սեպկոսկի 1988 PL1 15 օգոստոս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(7174) Սեմոյս 1988 SQ 18 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7175) 1988 TN2 11 հոկտեմբեր 1988 Կլետ Զ. Վավրովա
(7176) Կունիջի 1989 XH 1 դեկտեմբեր 1989 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7177) 1990 TF 9 հոկտեմբեր 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(7178) Իկուուկամոտո 1990 VA3 11 նոյեմբեր 1990 Մինամի-Օդա Տ. Նոմուրա, Կ. Կավանիշի
(7179) Գասենդի 1991 GQ6 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7180) 1991 NG1 12 հուլիս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7181) 1991 PH12 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7182) Ռոբինվոգան 1991 RV1 8 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(7183) 1991 RE16 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7184) 1991 RB25 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7185) 1991 VN1 4 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7186) Տոմիոկա 1991 YF 26 դեկտեմբեր 1991 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7187) Իսոբե 1992 BW 30 հունվար 1992 Պալոմար Է. Հելին
(7188) Յոշիի 1992 SF1 23 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7189) Կունիկո 1992 SX12 28 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7190) 1993 GB1 15 ապրիլ 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7191) 1993 MA1 18 հունիս 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7192) Ցեյլետեսպեյս 1993 RY1 12 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7193) Յամաոկա 1993 SE2 19 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7194) Սյուզանռոզ 1993 SR3 18 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7195) Դանբոյս 1994 AJ 2 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7196) Բարոնի 1994 BF 16 հունվար 1994 Սիմա Էկար Ա. Բոատինի, Մ. Տոմբելի
(7197) Պիերոանջելա 1994 BH 16 հունվար 1994 Սիմա Էկար Ա. Բոատինի, Մ. Տոմբելի
(7198) Մոնտելուպո 1994 BJ 16 հունվար 1994 Սիմա Էկար Ա. Բոատինի, Մ. Տոմբելի
(7199) Բրիանզա 1994 FR 28 մարտ 1994 Սորմանո Մ. Կավանյա, Վ. Ջուլիանի
(7200) 1994 NO 8 հուլիս 1994 Կատալինա կայան Թ. Սպար
Աստերոիդների ցանկ (7001-7100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (7201-7300)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]