Աստերոիդների ցանկ (7201-7300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (7101-7200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (7301-7400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(7201) Կուրիտարիկու 1994 UF1 25 հոկտեմբեր 1994 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(7202) 1995 DX1 19 փետրվար 1995 Օջիմա Ց. Նիջիմա, Տ. Ուրատա
(7203) Սիգեկի 1995 DG2 27 փետրվար 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(7204) Օնդրեյով 1995 GH 3 ապրիլ 1995 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(7205) Սադանորի 1995 YE1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7206) Շիկի 1996 QT 18 օգոստոս 1996 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(7207) Համուրաբի 2133 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7208) Աշուրբանիպալ 2645 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7209) Ցիրուս 3523 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7210) Դարիուս 6555 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7211) Քսերքս 1240 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7212) Արտաքսերքս 2155 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7213) Կոնաե 1967 KB 31 մայիս 1967 Էլ Լիոնսիտո Ֆելիքս Ագիլարի աստղադիտարան
(7214) Անտիքլուս 1973 SM1 19 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7215) Գերհարդ 1977 FS 16 մարտ 1977 Լա Սիլյա Հ.-Է. Շուստեր
(7216) Իշկով 1977 QQ2 21 օգոստոս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7217) Դակե 1979 QX3 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(7218) 1979 SK 19 սեպտեմբեր 1979 Կլետ Յ. Կվետոն
(7219) Սատերվայթ 1981 EZ47 3 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7220) Ֆիլինչոլսոն 1981 QE 30 օգոստոս 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7221) 1981 SJ 22 սեպտեմբեր 1981 Կլետ Զ. Վավրովա
(7222) Ալեկպերով 1981 TJ3 7 հոկտեմբեր 1981 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(7223) Դոլգոռուկիյ 1982 TF2 14 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա, Լ. Կարաչկինա
(7224) Վեսնինա 1982 TK3 15 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(7225) Հանտրես 1983 BH 22 հունվար 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7226) Կրիլ 1984 QJ 21 օգոստոս 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(7227) 1984 SH6 22 սեպտեմբեր 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7228) ՄակԳիլիվրեյ 1985 GO 15 ապրիլ 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7229) Տոնիմուր 1985 RV 12 սեպտեմբեր 1985 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(7230) Լուտզ 1985 RZ1 12 սեպտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7231) Պորկո 1985 TQ1 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7232) Նաբոկով 1985 UQ 20 հոկտեմբեր 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(7233) Մաջելա 1986 EQ5 7 մարտ 1986 Լա Սիլյա Ջ. Դե Սանկտիս
(7234) 1986 QV3 29 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7235) Հիցուզան 1986 UY 30 հոկտեմբեր 1986 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(7236) 1987 PA 1 օգոստոս 1987 Պալոմար Ջ. Ֆիննի
(7237) Վիկիհամիլտոն 1988 VH 3 նոյեմբեր 1988 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Թ. Ֆուրութա
(7238) Կոբորի 1989 OA 27 հուլիս 1989 Կանի Յ. Միզունո, Թ. Ֆուրութա
(7239) Մոբերլի 1989 TE 4 հոկտեմբեր 1989 Ստեկենբրիջ Բ. Մենինգ
(7240) Հեսեբե 1989 YG 19 դեկտեմբեր 1989 Կանի Յ. Միզունո, Թ. Ֆուրութա
(7241) Կուրոդա 1990 VF3 11 նոյեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7242) Օկյուդո 1990 VG3 11 նոյեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7243) 1990 VV3 12 նոյեմբեր 1990 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7244) Վիլլա-Լոբոս 1991 PQ1 5 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7245) 1991 RN10 10 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7246) 1991 RP25 12 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7247) Ռոբերտստիրլինգ 1991 TD1 12 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(7248) Ալվիսյո 1992 EV21 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(7249) 1992 SN 26 սեպտեմբեր 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(7250) Կինոշիտա 1992 SG1 23 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7251) Կովաբարա 1992 SF13 30 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7252) Կակեգավա 1992 UZ 21 հոկտեմբեր 1992 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(7253) Նարա 1993 CL 13 փետրվար 1993 Կաշիհարա Ֆ. Ուտո
(7254) Կուրատանի 1993 TN1 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7255) 1993 VY1 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7256) Բոնհոֆեր 1993 VJ5 11 նոյեմբեր 1993 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(7257) Յոշիյա 1994 AH1 7 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7258) Պետարին 1994 EF 5 մարտ 1994 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(7259) Գեյտերսբուրգ 1994 EG1 6 մարտ 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(7260) Մետելի 1994 FN 18 մարտ 1994 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(7261) Յոկուտակեո 1994 GZ 14 ապրիլ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7262) Սոֆուե 1995 BX1 27 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7263) Տակայամադա 1995 DP 21 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7264) Հիրոհատանակա 1995 FK 26 մարտ 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(7265) Էդիթմյուլլեր 2908 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7266) Տրեֆիտց 4270 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7267) Վիկտորմին 1943 DF 23 փետրվար 1943 Տուրկու Լ. Օտերմա
(7268) Չիգորին 1972 TF 3 հոկտեմբեր 1972 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(7269) Ալպրոխորով 1975 VK2 2 նոյեմբեր 1975 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(7270) Պանկին 1978 NY7 7 հուլիս 1978 Պալոմար Է. Բոուել
(7271) Դորոգունցով 1979 SR2 22 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7272) Դարբիդյար 1980 DD1 21 փետրվար 1980 Կլետ Զ. Վավրովա
(7273) Գերիհաս 1981 EK4 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7274) Վաշիոյամա 1982 FC 21 մարտ 1982 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(7275) 1983 CY2 15 փետրվար 1983 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(7276) Մայմի 1983 RE 4 սեպտեմբեր 1983 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(7277) Կլաս 1983 RM2 4 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7278) Շտոկոլով 1985 UW4 22 հոկտեմբեր 1985 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(7279) Հագֆորս 1985 VD1 7 նոյեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7280) Բերգենգրուեն 1988 RA3 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(7281) 1988 RX4 2 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7282) 1989 BC 29 հունվար 1989 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7283) 1989 TX15 4 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7284) 1989 VW 4 նոյեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(7285) Սեգեվայս 1990 EX2 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7286) 1990 QZ4 24 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7287) Յոկոկուրայամա 1990 VN2 10 նոյեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(7288) 1991 FE1 18 մարտ 1991 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(7289) Կամեգամորի 1991 JU 5 մայիս 1991 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(7290) Ջոնռաթեր 1991 JY1 11 մայիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(7291) Հիյակուտակե 1991 XC1 13 դեկտեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(7292) Պրոսպերին 1992 EM7 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(7293) Կազույուկի 1992 FH 23 մարտ 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7294) 1992 LM 3 հունիս 1992 Պալոմար Գ. Լեոնարդ
(7295) Բրոզովիչ 1992 MB 22 հունիս 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7296) Լամարկ 1992 PW1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(7297) 1992 UG 21 հոկտեմբեր 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(7298) 1992 WM5 26 նոյեմբեր 1992 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ուրատա
(7299) Ինդիավադկինս 1992 WZ5 21 նոյեմբեր 1992 Պալոմար Է. Հելին
(7300) Յոշիսադա 1992 YV2 26 դեկտեմբեր 1992 Օոհիրա Տ. Ուրատա
Աստերոիդների ցանկ (7101-7200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (7301-7400)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]