Աստերոիդների ցանկ (7301-7400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (7201-7300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (7401-7500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(7301) Մացուիտակաֆումի 1993 AB 2 հունվար 1993 Յակիիմո Ա. Նատորի, Տ. Ուրատա
(7302) 1993 CQ 10 փետրվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7303) 1993 FS1 25 մարտ 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7304) Նամիկի 1994 AE2 9 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7305) Օսակաջուստո 1994 CX1 8 փետրվար 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7306) Պանզիոն 1994 EH 6 մարտ 1994 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(7307) Տակեյ 1994 GT9 13 ապրիլ 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(7308) Հատորի 1995 BQ4 31 հունվար 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(7309) Շինկավակամի 1995 FU 28 մարտ 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7310) 1995 OL1 19 հուլիս 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(7311) Հիլդեհան 1995 TU 14 հոկտեմբեր 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(7312) 1996 AT3 13 հունվար 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7313) Պիսանո 6207 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7314) Պեվսներ 2146 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7315) Կոլբե 1136 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7316) Հայդու 3145 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7317) Կաբոտ 1940 ED 12 մարտ 1940 Կոնկոլի Գ. Կուլին
(7318) Դյուկով 1969 OX 17 հուլիս 1969 Նաուչնի Բ. Բուրնաշևա
(7319) Կատերֆելդ 1976 SA6 24 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7320) Պոտեր 1978 TP6 2 հոկտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(7321) 1979 MZ2 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(7322) Լավրենտինա 1979 SW2 22 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7323) Ռոբերսոմա 1979 SD9 22 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7324) Կարետ 1981 BC 31 հունվար 1981 Հարվարդ Հարվարդի աստղադիտարան
(7325) 1981 QA1 28 օգոստոս 1981 Կլետ Զ. Վավրովա
(7326) Տեդբանչ 1981 UK22 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(7327) Քրաուֆորդ 1983 RZ1 6 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7328) Կազանովա 1984 SC1 20 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(7329) Բետադոտո 1985 GK 14 ապրիլ 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7330) Աննլեմեյտր 1985 TD 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7331) Բալինդբլադ 1985 TV 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7332) Պոնրեպո 1986 XJ5 4 դեկտեմբեր 1986 Կլետ Ա. Մրկոս
(7333) Բեկ-Բորսենբերգեր 1987 SM4 29 սեպտեմբեր 1987 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7334) Սկիուրուս 1988 QV 17 օգոստոս 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(7335) 1989 JA 1 մայիս 1989 Պալոմար Է. Հելին
(7336) Սաունդերս 1989 RS1 6 սեպտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Հելին
(7337) 1990 QH1 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7338) 1990 VJ3 12 նոյեմբեր 1990 Ֆուջիեդա Հ. Շիոձավա, Մ. Կիձավա
(7339) 1991 RA16 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(7340) 1991 UA2 29 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7341) 1991 VK 1 նոյեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին, Ք. Լոուրենս
(7342) Ուչինուրա 1992 FB1 23 մարտ 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(7343) Օկեղեմ 1992 GE2 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7344) Սամերֆիլդ 1992 LU 4 հունիս 1992 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(7345) Հապեր 1992 OF 28 հուլիս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(7346) Բուլանգեր 1993 DQ2 20 փետրվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(7347) 1993 EW 12 մարտ 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7348) 1993 FJ22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(7349) Էռնեստմաես 1993 QK4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(7350) 1993 VA 7 նոյեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(7351) Յոշիդամիչի 1993 XB1 12 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7352) 1994 CO 4 փետրվար 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7353) Կազույա 1995 AC1 6 հունվար 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(7354) Իշիգուրո 1995 BR1 27 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7355) Բոտկե 1995 HN2 25 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(7356) Կասագրանդե 1995 SK5 27 սեպտեմբեր 1995 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(7357) 1995 UJ7 27 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(7358) Օզե 1995 YA3 27 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7359) Մեսյեր 1996 BH 16 հունվար 1996 Կլետ Մ. Տիխի
(7360) Մոբերգ 1996 BQ17 30 հունվար 1996 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(7361) Էնդրես 1996 DN1 16 փետրվար 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(7362) Ռոջերբիրդ 1996 EY 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(7363) Էսքուիբել 1996 FA1 18 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(7364) Օտոնկուչերա 1996 KS 22 մայիս 1996 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(7365) Սեջոնգ 1996 QV1 18 օգոստոս 1996 Սապորո Կ. Վատանաբե
(7366) Ագաթա 1996 UY 20 հոկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(7367) Ջիոտո 3077 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(7368) Հալդանկոն 1966 BB 20 հունվար 1966 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(7369) Գավրիլին 1975 AN 13 հունվար 1975 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(7370) Կրասնոգոլովեց 1978 SM5 27 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(7371) 1978 VA6 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(7372) Էմիմար 1979 HH 19 ապրիլ 1979 Սերո Տոլոլո Խ. Կ. Մուսիո
(7373) Ստաշիս 1979 QX9 27 օգոստոս 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7374) 1980 DL 19 փետրվար 1980 Կլետ Զ. Վավրովա
(7375) 1980 PZ 14 օգոստոս 1980 Կլետ Զ. Վավրովա
(7376) Ջեֆթեյլոր 1980 UU1 31 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Շ. Բաս
(7377) Պիզարելո 1981 EW9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7378) Հերբերտպալմ 1981 EK18 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7379) Նաոյաիմաե 1981 EC29 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(7380) 1981 RF 3 սեպտեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(7381) Մամոնտով 1981 RG5 8 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(7382) Բոժենկովա 1981 RJ5 8 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(7383) Լասովսկիյ 1981 SE 30 սեպտեմբեր 1981 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(7384) 1981 TJ 6 հոկտեմբեր 1981 Կլետ Զ. Վավրովա
(7385) Ակցինովիա 1981 UQ11 22 հոկտեմբեր 1981 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7386) Պոլպելաս 1981 WM 25 նոյեմբեր 1981 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(7387) Մալբիլ 1982 BS1 30 հունվար 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7388) Մարկոմորելի 1982 FS3 23 մարտ 1982 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7389) Մայքլքոմբս 1982 UE 17 հոկտեմբեր 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7390) Կունդերա 1983 QE 31 օգոստոս 1983 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(7391) Ստրոուհալ 1983 VS1 8 նոյեմբեր 1983 Կլետ Ա. Մրկոս
(7392) Կովալսկի 1984 EX 6 մարտ 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(7393) Լուգինբուլ 1984 SL3 28 սեպտեմբեր 1984 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(7394) Քսանթոմալիտիա 1985 QX4 18 օգոստոս 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(7395) 1985 RP1 10 սեպտեմբեր 1985 Կլետ Զ. Վավրովա
(7396) Բրուսին 1986 EQ2 4 մարտ 1986 Լա Սիլյա Վ. Ֆերերի
(7397) 1986 QS 26 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(7398) Ուոլշ 1986 VM 3 նոյեմբեր 1986 Կլետ Ա. Մրկոս
(7399) Սոմմե 1987 BC2 29 հունվար 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(7400) Լենաու 1987 QW1 21 օգոստոս 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (7201-7300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (7401-7500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]