Աստերոիդների ցանկ (15301-15400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (15201-15300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (15401-15500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(15301) Մարուտեսեր 1992 SC2 21 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(15302) 1992 TJ1 2 հոկտեմբեր 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(15303) 1992 UJ2 19 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(15304) Վիկբերգ 1992 UX4 21 հոկտեմբեր 1992 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յ. Շումեյկեր
(15305) 1992 WT1 18 նոյեմբեր 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(15306) 1992 WK2 18 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(15307) 1992 XK 15 դեկտեմբեր 1992 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(15308) 1993 FR4 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15309) 1993 FZ7 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15310) 1993 FT19 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15311) 1993 FZ22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15312) 1993 FH27 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15313) 1993 FM28 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15314) 1993 FL34 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15315) 1993 FX35 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(15316) 1993 HH1 20 ապրիլ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(15317) 1993 HW1 23 ապրիլ 1993 Պալոմար Է. Հելին
(15318) Ինսբրուկ 1993 KX1 24 մայիս 1993 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(15319) 1993 NU1 12 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15320) 1993 OQ8 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15321) Դոննադին 1993 PE8 13 օգոստոս 1993 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(15322) 1993 QY 16 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(15323) 1993 QH4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(15324) 1993 QO4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(15325) 1993 QN7 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15326) 1993 QA9 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15327) 1993 RA3 14 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(15328) 1993 RJ9 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(15329) Սաբենա 1993 SN7 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15330) 1993 TO 8 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(15331) 1993 TO24 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15332) CERN 1993 TU24 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15333) 1993 TS36 13 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(15334) 1993 UE 20 հոկտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(15335) 1993 UV 23 հոկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15336) 1993 UC3 22 հոկտեմբեր 1993 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(15337) 1993 VT2 7 նոյեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(15338) Դյուֆաուլտ 1994 AZ4 5 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15339) Պիերազո 1994 AA9 8 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15340) 1994 CE14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15341) 1994 CV16 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15342) Ասիսի 1994 GD10 3 ապրիլ 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(15343) 1994 PB1 15 օգոստոս 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(15344) 1994 PA2 9 օգոստոս 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(15345) 1994 PK11 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15346) Բոնիֆացիուս 1994 RT11 2 սեպտեմբեր 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(15347) 1994 UD 26 հոկտեմբեր 1994 Ստեկենբրիջ Բ. Մենինգ
(15348) 1994 UJ 31 հոկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15349) 1994 UX1 31 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(15350) Նագանումա 1994 VB2 3 նոյեմբեր 1994 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Օ. Մուրամացու
(15351) 1994 VO6 4 նոյեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(15352) 1994 VB7 11 նոյեմբեր 1994 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(15353) Մեուչի 1994 WA 22 նոյեմբեր 1994 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(15354) 1994 YN1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15355) 1995 AZ3 2 հունվար 1995 Կոսոլ Է. Էլստ
(15356) 1995 DE 20 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15357) 1995 FM 26 մարտ 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(15358) 1995 FM8 26 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15359) 1995 GV2 2 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15360) Մոնկալվո 1996 CY7 14 փետրվար 1996 Սիմա Էկար Մ. Տոմբելի, Ջ. Ֆորտի
(15361) 1996 DK2 23 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15362) 1996 ED 9 մարտ 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15363) Իսայե 1996 FT6 18 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15364) 1996 HT2 17 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15365) 1996 HQ9 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15366) 1996 HR16 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15367) 1996 HP23 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15368) Կացուջի 1996 JZ 14 մայիս 1996 Մորիյամա Ռ. ՄաքՆոտ, Յ. Իկարի
(15369) 1996 KB 16 մայիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(15370) Կանչի 1996 NW 15 հուլիս 1996 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(15371) Ստյուարդ 1996 RZ18 15 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15372) Ագրիգենտո 1996 TK41 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15373) 1996 WV1 20 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15374) Տետա 1997 BG 16 հունվար 1997 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(15375) 1997 BO9 30 հունվար 1997 Սիմա Էկար Ու. Մունարի, Մ. Տոմբելի
(15376) Մարտակ 1997 CT1 1 փետրվար 1997 Մոդրա Պ. Կոլենի, Լ. Կորնոշ
(15377) 1997 KW 31 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15378) Արտին 1997 PJ2 7 օգոստոս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(15379) Էյլֆրանզ 1997 QG1 29 օգոստոս 1997 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Պ. Կյավենա
(15380) 1997 QQ4 30 օգոստոս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(15381) Սպադոլինի 1997 RB1 1 սեպտեմբեր 1997 Պիանորո Վ. Գորետի
(15382) Վիան 1997 SN 20 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(15383) 1997 SE3 21 սեպտեմբեր 1997 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(15384) Սամկովա 1997 SC4 26 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(15385) Դալլոլմո 1997 SP4 25 սեպտեմբեր 1997 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(15386) Նիկոլինի 1997 ST4 25 սեպտեմբեր 1997 Դոսոբուոնո Մադոննա դի Դոսոբունո աստղադիտարան
(15387) 1997 SQ17 30 սեպտեմբեր 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(15388) Կոելում 1997 ST17 27 սեպտեմբեր 1997 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(15389) Գեֆլորշ 1997 TL6 2 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(15390) Զնոջիլ 1997 TJ10 6 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(15391) 1997 TS16 3 հոկտեմբեր 1997 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(15392) Բուդեջիկի 1997 TO19 11 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(15393) 1997 TR24 9 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15394) 1997 TQ25 12 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15395) Ռակլ 1997 UV 21 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(15396) Հովարդմուր 1997 UG2 24 հոկտեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(15397) Կսոարի 1997 UK7 27 հոկտեմբեր 1997 Ստարկենբուրգ Ստարկենբուրգի աստղադիտարան
(15398) 1997 UZ23 30 հոկտեմբեր 1997 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(15399) Հյուդես 1997 VE 2 նոյեմբեր 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(15400) 1997 VZ 1 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (15201-15300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (15401-15500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]