Աստերոիդների ցանկ (15401-15500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (15301-15400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (15501-15600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(15401) 1997 VE4 4 նոյեմբեր 1997 Գեկկո Տ. Կագավա, Տ. Ուրատա
(15402) Սուզակու 1997 VY5 9 նոյեմբեր 1997 Մորիյամա Յ. Իկարի
(15403) Մերիգնակ 1997 VH6 9 նոյեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(15404) 1997 VE8 6 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15405) 1997 WJ7 19 նոյեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(15406) Բլեյբտրու 1997 WV12 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15407) Ուդակիյո 1997 WM16 24 նոյեմբեր 1997 Մորիյամա Յ. Իկարի
(15408) 1997 WU21 30 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15409) 1997 WQ31 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15410) 1997 YZ 19 դեկտեմբեր 1997 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(15411) 1997 YL1 18 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15412) Շաֆեր 1998 AU3 2 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15413) 1998 BX9 22 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15414) 1998 BC35 26 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15415) Ռիկա 1998 CA1 4 փետրվար 1998 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(15416) 1998 DZ2 21 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15417) Բաբիլոն 1998 DH34 27 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15418) 1998 DU35 27 փետրվար 1998 Սիմա Էկար Ջ. Ֆորտի, Մ. Տոմբելի
(15419) 1998 FZ62 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15420) Աիդուգլաս 1998 HQ31 28 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15421) Ադամալին 1998 HM81 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15422) 1998 QP45 17 օգոստոս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15423) 1998 QR91 28 օգոստոս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15424) 1998 QE100 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(15425) Վելզլ 1998 SV26 24 սեպտեմբեր 1998 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(15426) 1998 SW43 26 սեպտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15427) Շաբաս 1998 SP61 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15428) 1998 SV128 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15429) 1998 UA23 30 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15430) 1998 UR31 22 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15431) 1998 UQ32 30 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15432) 1998 VA5 11 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15433) 1998 VQ7 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15434) Միտալ 1998 VM25 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15435) 1998 VS28 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15436) 1998 VU30 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15437) 1998 VS35 9 նոյեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15438) 1998 WF1 17 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(15439) 1998 WV1 18 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15440) 1998 WX4 19 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(15441) 1998 WJ9 27 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15442) 1998 WN11 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15443) 1998 WM19 23 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15444) 1998 WT23 25 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15445) 1998 XE 1 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(15446) 1998 XQ4 12 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15447) 1998 XV4 12 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15448) Սիեգվարթ 1998 XT21 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15449) 1998 XS30 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15450) 1998 XV40 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15451) 1998 XK42 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15452) Իբրամոհամեդ 1998 XL52 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15453) Բրազիլիերինիոս 1998 XD96 12 դեկտեմբեր 1998 Մերիդա Օ. Նարանխո
(15454) 1998 YB3 17 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15455) 1998 YJ3 17 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15456) 1998 YP3 18 դեկտեմբեր 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(15457) 1998 YN6 18 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(15458) 1998 YW9 25 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(15459) 1998 YY9 25 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(15460) Մանկա 1998 YD10 25 դեկտեմբեր 1998 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(15461) Ջոնբիրդ 1998 YT29 27 դեկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15462) Ստումեգան 1999 AV1 8 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15463) 1999 AT2 9 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15464) 1999 AN5 12 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15465) Բաչրոեդեր 1999 AZ5 15 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15466) Բարլոու 1999 AR23 14 հունվար 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15467) Աֆլորշ 1999 AN24 15 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(15468) 1999 AT31 14 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15469) Օհմուրա 1999 BC 16 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15470) 1999 BS 16 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15471) 1999 BE5 19 հունվար 1999 Հայ Փոյնթ Դ. Չեսնեյ
(15472) 1999 BR5 20 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15473) 1999 BL9 23 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15474) 1999 BG11 20 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(15475) 1999 BQ14 24 հունվար 1999 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(15476) Նարենդրա 1999 BW24 18 հունվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15477) 1999 CG1 6 փետրվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15478) 1999 CZ2 7 փետրվար 1999 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Ա. Բոատինի
(15479) 1999 CH9 8 փետրվար 1999 Ուենոհարա Ն. Կավասատո
(15480) 1999 CB14 12 փետրվար 1999 Ուենոհարա Ն. Կավասատո
(15481) 1999 CK19 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15482) 1999 CB21 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15483) 1999 CW25 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15484) 1999 CU46 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15485) 1999 CY53 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15486) 1999 CP62 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15487) 1999 CC63 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15488) 1999 CB75 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15489) 1999 CJ78 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15490) 1999 CJ81 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15491) 1999 CW85 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15492) Նիբերգ 1999 CG89 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15493) 1999 CS105 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15494) 1999 CX123 11 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15495) Բոջի 1999 DF2 17 փետրվար 1999 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(15496) 1999 DQ3 20 փետրվար 1999 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(15497) Լուկա 1999 DE7 23 փետրվար 1999 Մոնտե Ագլիալե Ս. Դոնատի
(15498) 1999 EQ4 13 մարտ 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15499) Քլոյդ 1999 FY8 19 մարտ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15500) Անանտպատել 1999 FO26 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (15301-15400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (15501-15600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]