Աստերոիդների ցանկ (15501-15600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (15401-15500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (15601-15700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(15501) Պեպավլովսկի 1999 NK10 13 հուլիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15502) 1999 NV27 14 հուլիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15503) 1999 RD25 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15504) 1999 RG33 4 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(15505) 1999 RF56 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15506) Պրեյգել 1999 RX132 9 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15507) Ռենգարայան 1999 RC166 9 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15508) 1999 TE38 1 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(15509) 1999 TX113 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15510) Ֆոբերաունդս 1999 TF127 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15511) 1999 TD185 12 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15512) Սնայդեր 1999 UK1 18 հոկտեմբեր 1999 Ջանկ Բոնդ Ջ. Մեդկեֆ, Դ. Հիլի
(15513) Էմմերման 1999 UV38 29 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15514) 1999 VW24 13 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15515) 1999 VN80 4 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15516) 1999 VN86 5 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15517) 1999 VS113 4 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(15518) 1999 VY153 10 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(15519) 1999 XW 2 դեկտեմբեր 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15520) 1999 XK98 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15521) 1999 XH133 12 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15522) Թրուբլադ 1999 XX136 14 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(15523) Գրենվիլ 1999 XE151 9 դեկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15524) 1999 XO175 10 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15525) 1999 XH176 10 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15526) 1999 XH229 8 դեկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15527) 1999 YY2 16 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15528) 2000 AJ10 3 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15529) 2000 AA80 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15530) Կյուբեր 2000 AV98 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15531) 2000 AV99 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15532) 2000 AP126 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15533) 2000 AP138 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15534) 2000 AQ164 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15535) 2000 AT177 7 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15536) 2000 AG191 8 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15537) 2000 AM199 9 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15538) 2000 BW14 31 հունվար 2000 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15539) 2000 CN3 2 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15540) 2000 CF18 2 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15541) 2000 CN63 2 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15542) 2000 DN3 28 փետրվար 2000 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(15543) Էլիզատիլ 2000 DD96 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15544) 2000 EG17 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15545) 2000 EK46 9 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15546) 2000 EZ75 5 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15547) 2000 ET91 9 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15548) Կալինովսկի 2000 EJ147 4 մարտ 2000 Կատալինա CSS ծրագիր
(15549) 2000 FN 25 մարտ 2000 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(15550) Սիդնեյ 2000 FR10 31 մարտ 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(15551) Պադդոկ 2000 FQ25 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15552) 2000 FO26 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(15553) Կարաչանգ 2000 FG45 29 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15554) 2000 FH46 29 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15555) 2000 FD49 30 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15556) 2000 FW49 30 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15557) Կիմկոխրան 2000 GV 2 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(15558) 2000 GR2 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15559) Աբիգայլհայնս 2000 GR23 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15560) 2000 GR24 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15561) 2000 GU36 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15562) 2000 GF48 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15563) Ռեմսբերգ 2000 GG48 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15564) 2000 GU48 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15565) Բենջամինսթիլ 2000 GM49 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15566) Էլիզաբեթբեյքեր 2000 GD50 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15567) Ջիակոմելլի 2000 GF53 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15568) 2000 GP54 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15569) Ֆեյնբերգ 2000 GC60 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15570) 2000 GT60 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15571) 2000 GM61 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15572) 2000 GH65 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15573) 2000 GX65 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15574) Ստեֆանիհասս 2000 GF66 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15575) 2000 GC68 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15576) Մունդեյ 2000 GK68 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15577) Գայուիլլիամս 2000 GN68 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15578) 2000 GW69 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15579) 2000 GP70 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15580) 2000 GE71 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15581) 2000 GV72 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15582) Ռասսելբարուզ 2000 GZ73 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15583) Հանիկ 2000 GM74 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15584) 2000 GO74 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15585) 2000 GR74 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15586) 2000 GV75 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15587) 2000 GK76 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15588) 2000 GO79 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15589) 2000 GB80 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15590) 2000 GH82 7 ապրիլ 2000 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(15591) 2000 GP89 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15592) 2000 GJ91 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15593) 2000 GR93 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15594) Կաստիլլիո 2000 GG95 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15595) 2000 GX95 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15596) 2000 GZ95 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15597) 2000 GM96 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15598) 2000 GP96 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15599) Ռիչարդլարսոն 2000 GF99 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(15600) 2000 GY103 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (15401-15500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (15601-15700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]