Աստերոիդների ցանկ (9201-9300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (9101-9200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (9301-9400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(9201) 1993 FU39 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(9202) 1993 PB 13 օգոստոս 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9203) Միրտուս 1993 TM16 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9204) Մորիկե 1994 PZ1 4 օգոստոս 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(9205) Էդիվելի 1994 PO9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9206) Յանաիկեյզո 1994 RQ 1 սեպտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(9207) Պիտերսմիթ 1994 SF12 29 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9208) Տեկանոտոշի 1994 TX2 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(9209) 1994 UK1 25 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9210) 1995 BW2 27 հունվար 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9211) Նիսե 1995 SB27 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9212) Կանամարու 1995 UR3 20 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9213) 1995 UX5 21 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9214) 1995 UC6 21 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9215) Տաիյոնոտո 1995 UB45 28 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(9216) Մասուզավա 1995 VS 1 նոյեմբեր 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(9217) Կիտագավա 1995 WN 16 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9218) Իշիկազուո 1995 WV2 20 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9219) 1995 WO8 18 նոյեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(9220) Յոշիյդայամա 1995 XL1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9221) Վուլիանգյոնգ 1995 XP2 2 դեկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(9222) Չուբեյ 1995 YM 19 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9223) Լեյֆանդերսոն 1995 YY7 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9224) Ժելյազնի 1996 AE 10 հունվար 1996 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(9225) Դայկի 1996 AU 10 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9226) Արիմահիրոշի 1996 AB1 12 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9227) Աշիդա 1996 BO2 26 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9228) Նակահիրոշի 1996 CG1 11 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9229) Մացուդա 1996 DJ1 20 փետրվար 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(9230) Յասուդա 1996 YY2 29 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(9231) Շիմակեն 1997 BB2 29 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9232) Միրետի 1997 BG8 31 հունվար 1997 Պիանորո Վ. Գորետի
(9233) Իտագիջուն 1997 CC1 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9234) Մացումոտոտակու 1997 CH4 3 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9235) Շիմանամիկաիդո 1997 CT21 9 փետրվար 1997 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(9236) Օբերմայր 1997 EV32 12 մարտ 1997 Լինզ Է. Մայեր
(9237) 1997 GY7 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(9238) Յավապաի 1997 HO2 28 ապրիլ 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(9239) վան Ռեյբիկ 1997 JP15 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9240) Նասաու 1997 KR3 31 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9241) Ռոզֆրանկլին 1997 PE6 10 օգոստոս 1997 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(9242) Օլեա 1998 CS3 6 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9243) 1998 FF68 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(9244) Վիշնյան 1998 HV7 21 ապրիլ 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Պ. Ռադովան
(9245) 1998 HF101 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(9246) Նիեմեյեր 1998 HB149 25 ապրիլ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9247) 1998 MO19 23 հունիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(9248) Սաուեր 4593 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9249) Յեն 4606 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9250) Չեմբերլեն 4643 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9251) Հարչ 4896 P-L 26 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9252) Գոդդարդ 9058 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9253) Օբերթ 1171 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9254) Շունկաի 2151 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9255) Ինոուտադատակա 3174 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9256) Ցուկամոտո 1324 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9257) Կունիսուկե 1552 T-2 24 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9258) Ջոնպոլջոնս 2137 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9259) Ժանվանպարադիյս 2189 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9260) Էդվարդոլսոն 1953 TA1 8 հոկտեմբեր 1953 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(9261) Պեգիթոմսոն 1953 TD1 8 հոկտեմբեր 1953 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(9262) Բորդովիցինա 1973 RF 6 սեպտեմբեր 1973 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(9263) Խարիտոն 1976 SX5 24 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(9264) 1978 OQ 28 հուլիս 1978 Բիքլի Պերիթ աստղադիտարան
(9265) Էկման 1978 RC9 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(9266) Հոլգեր 1978 RD10 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(9267) Լոկրում 1978 RL10 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(9268) 1978 VZ2 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(9269) 1978 VW6 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(9270) 1978 VO8 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(9271) 1978 VT8 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(9272) Լիզլեյե 1979 KQ 19 մայիս 1979 Լա Սիլյա Ռ. Վեստ
(9273) Շլոերբ 1979 QW3 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(9274) Ամիլովել 1980 FF3 16 մարտ 1980 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(9275) Պերսոն 1980 FS3 16 մարտ 1980 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(9276) Թիմգրով 1980 RB8 13 սեպտեմբեր 1980 Պալոմար Շ. Բաս
(9277) Տոգաշի 1980 TT3 9 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(9278) 1981 EM1 7 մարտ 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Ջ. Դե Սանկտիս
(9279) Սիգեր 1981 EY12 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9280) Սթիվենջոյ 1981 EQ14 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9281) Վերիկ 1981 EJ15 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9282) Լյուսիլիմ 1981 EP16 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9283) Մարտինէլվիս 1981 EY17 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9284) Խուանսանչես 1981 ED24 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9285) Լե Կոր 1981 EL24 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9286) Պատրիկթեյլոր 1981 ED35 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9287) Կլիմա 1981 ER43 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9288) Սանթոս-Սանզ 1981 EV46 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9289) Բալաու 1981 QR3 26 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(9290) 1981 TT 6 հոկտեմբեր 1981 Կլետ Զ. Վավրովա
(9291) Ալանբարդիկ 1982 QO 17 օգոստոս 1982 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(9292) 1982 UE2 16 հոկտեմբեր 1982 Կլետ Ա. Մրկոս
(9293) Կամոգատա 1982 XQ1 13 դեկտեմբեր 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(9294) 1983 EV 10 մարտ 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բարր
(9295) Դոնալդյանգ 1983 RT1 2 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(9296) 1983 RB2 5 սեպտեմբեր 1983 Կլետ Զ. Վավրովա
(9297) Մարչուկ 1984 MP 25 հունիս 1984 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(9298) Գիկի 1985 JM 15 մայիս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(9299) Վինստերի 1985 JG2 13 մայիս 1985 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(9300) Ջոհանես 1985 PS 14 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
Աստերոիդների ցանկ (9101-9200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (9301-9400)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]