Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Վ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Վ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Վահանյան Արթուր Սերժիկի (12.4.1967, Երևան – 25.8.1992, –––)
  • Վահանյան Գավրուշա Մելիքի [12.1.1958, գ. Վերին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 6.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Վահանյան Մհեր Գալուստի [12.4.1974, գ. Յարմջա (այժմ՝ գ. Հացավան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 11.5.1992, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վահանյան Վարդան Վիտալիկի [2.11.1971, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 28.3.1993, գ. Տոնաշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վահրադյան Գեղամ Մկրտչի [20.8.1968, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 20.11.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Վաղարշակյան Վարուժան Գառնիկի (4.3.1959, Երևան – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Վանյան Արարատ Ալեքսեյի [12.4.1971, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) _ 27.12.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վանյան Գենադի Սաֆարի [28.8.1971, գ. Վերին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 3.7.1992, Մարտակերտ]
  • Վանյան Իվան Արմենակի [28.10.1948, Խանլար (Ադրբեջան) – 10.9.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Վանյան Խորեն Սաֆարի [12.4.1968, գ. Վերին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 1.7.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վանյան Կամո Զիրիֆի [15.9.1962, Սումգայիթ – 17.11.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վանյան Կարեն Զիրիֆի [14.1.1968, Սումգայիթ – 23.3.1993, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Վանյան Կարեն Ռոբերտի [18.4.1967, Հրազդան – 2.8.1992, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վանյան Նիկոլայ Հովհաննեսի [31.3.1961, գ. Բանանց (Ադրբեջան, Դաշքեսանի շրջան) – 28.12.1991, Ասկերանի շրջանում]
  • Վանյան Ռաշիդ Հովհաննեսի (9.2.1959, Ստեփանակերտ – 10.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Վանյան Ռաֆիկ Մովսեսի [21.9.1956, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 16.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Վանյան Վլադիկ Արամի [21.4.1957, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 15.7.1992, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Վարդազարյան Արմեն Ալեքսանի (20.7.1974, ___ – 6.7.1994, Վարդենիս)
  • Վարդազարյան Հրաչիկ Սարգսի (28.3.1958, Գորիս – 28.7.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Վարդանյան Ալվարդ Լևոնի [11.10.1948, գ. Զոլաքար (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 28.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Վարդանյան Աթաբեկ Գևորգի [21.9.1953, գ. Դավթաշեն (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 11.10.1991, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Վարդանյան Ալեքսանդր Անտոնի [20.7.1970, Ստեփանակերտ – 17.5.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Վարդանյան Ալյոշա Երվանդի [15.9.1961, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ]
  • Վարդանյան Աղասի Ավետիսի [12.4.1937, գ. Կարծախ (Վրաստան, Ախալքալաքի շրջան) – 28.2.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վարդանյան Աշոտ Պետիկի [1.9.1966, գ. Քաղցրաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 27.11.1992, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Վարդանյան Աշոտ Ռոբերտի [8.11.1968, Աշտարակ – 29.6.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Վարդանյան Աշոտ Ռուբենի [15.8.1964, Ստեփանակերտ – 6.1.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Վարդանյան Արա Մաքսիմի (4.6.1969, Գորիս – 7.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Վարդանյան Արազի Արայիկի [––––, Երևան – 3.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Վարդանյան Արամայիս Բախշիի [16.4.1960, գ. Սվարանց (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Վարդանյան Արթուր Ռոբերտի [20.4.1975, գ. Բագրատավան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 4.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Վարդանյան Արմեն Արտեմի (4.3.1952, Կապան– 1.6.1992, Զանգելանի շրջանում)
  • Վարդանյան Արմեն Սամվելի [21.2.1975, Երևան – 3.8.1994, գ. Բռնակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Վարդանյան Բաբկեն Հուսիկի [5.1.1955, գ. Բազարչայ (այժմ՝ գ. Գորայք, Սյունիքի մարզում) – 22.11.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդանյան Բաբկեն Ստեփանի [12.4.1957, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 19.11.1993, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդանյան Բագրատ Ալբերտի [3.11.1965, գ. Ջրակուս (Հադրութի շրջան) – 24.7.1993, գ. Զարգյար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Վարդանյան Գագիկ Արամայիսի [12.4.1960, գ. Կիրանց (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 11.3.1992, գ. Կիրանց]
  • Վարդանյան Գագիկ Զավենի [15.2.1975, գ. Բարձրավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 26.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Վարդանյան Գալուստ Լեմսիկի [5.12.1965, գ. Գումբուրդո (Վրաստան, Ախալքալաքի շրջան) – 18.2.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդանյան Գարիկ Հայրապետի [26.12.1966, գ. Գառնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վարդանյան Գրետա Հերմանի [22.8.1974, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 21.7.1992, գ. Արծվաշեն]
  • Վարդանյան Գուրգեն Շուրայի [18.5.1968, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 10.6.1992, գ. Չարեքտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդանյան Էդվարդ Հակոբի [14.9.1944, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն]
  • Վարդանյան Թովմաս Հովհաննեսի [14.2.1969, Երևան – 17.5.1993, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդանյան Կարեն Միշայի (10.2.1974, Երևան – 15.2.1994, ---- )
  • Վարդանյան Համլետ Ռուբենի [–––– – 22.11.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Վարդանյան Հայկ Նիկոլայի [1.12.1950, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան) – 18.8.1991, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Վարդանյան Հենրիկ Խորենի [21.3.1941, գ. Ռինդ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 10.6.1988, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Վարդանյան Հովսեփ Միքայելի (12.4.1953, Երևան – 2.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Վարդանյան Մանվել Սերյոժայի [12.4.1974, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 5.7.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդանյան Մարտին Համլետի [10.3.1975, Գորիս – 18.3.1992, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Վարդանյան Մարտին Խաչիկի [11.4.1954, գ. Ծաղկաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 18.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Վարդանյան Միքայել Գրիշայի [14.5.1969, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 9.5.1992, «Ուղտի մեջք» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Վարդանյան Մուրադ Էլդարի [6.12.1973, Մարտունի (ԼՂՀ) – 27.3.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Վարդանյան Յուրիկ Ջալադինի [12.4.1961, գ. Ժդանովկա (Վրաստան, Սումագորի շրջան) – 8.6.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Վարդանյան Նորայր Համլետի [5.6.1973, գ. Արուճ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 28.10.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Վարդանյան Ռազմիկ Կառլենի [18.5.1961, գ. Ջրակուս (Հադրութի շրջան) – 21.5.1993, «Կավաք» բարձունք (Հադրութի շրջանում)]
  • Վարդանյան Ռոբերտ Ռոժդենի (12.4.1959, _–– – 15.5.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Վարդանյան Սամվել Աշոտի [2.11.1952, գ. Լիճք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 14.9.1991, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Վարդանյան Սլավիկ Բենիկի [27.9.1953, –––– – 15.7.1992, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդանյան Սպարտակ Սերյոժայի [12.4.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 25.3.1993, Վարդենիսի շրջանում)]
  • Վարդանյան Վազգեն Ռուբենի (27.6.1955, Երևան – 27.5.1990, Երևան)
  • Վարդանյան Վալերի Իշխանի [12.4.1957, գ. Ծաղկաղբյուր (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 14.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Վարդանյան Վաղարշակ Դարչոյի [10.6.1960, գ. Հովունի (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վարդանյան Վարդան Մարսելի [23.11.1972, գ. Հատիս (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 30.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Վարդանյան Վարդան Մարտինի [26.3.1961, գ. Բենիամին (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 20.10.1993, Աղդամ]
  • Վարդանյան Վարդան Յուրիկի [9.4.1974, ––– – 29.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)՛]
  • Վարդանյան Վարդգես Բենիկի [12.4.1970, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 30.6.1992, գ. Հասանղայա]
  • Վարդանյան Վոլոդյա Պարգևի [26.7.1973, Աբովյան – 13.4.1993, գ. Էդիլլու (այժմ՝ Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Վարդանյան Փայլակ Լուկաշինի {21.2.1965, գ. Լեռնանցք (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 7.7.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վարդանովա Լոլիտա Վլադիմիրի [31.1.1970, Բաքու - 12.4.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդապետյան Սլավիկ Բենիկի [27.9.1953, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ, Մարտունիի շրջան) – 15.7.1991, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Վարդասարյան Հրաչիկ Սարգսի (28.3.1958, Գորիս – 28.7.1992, Գորիսի շրջանում)
  • Վարդեվանյան Վահագն Վաղինակի [27.12.1966, Երևան – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վարդերեսյան Աղասի Ավետիսի [12.4.1937, գ. Կարծախ (Վրաստան, Ախալքալաքի շրջան) – 12.4.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վարդումյան Վահրամ Ֆրոնտիկի [3.9.1975, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.5.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Վարոսյան Տիգրան Աշոտի (12.4.1968, Երևան – 5.5.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Վարսանյան Աշոտ Ռոբերտի [9.10.1968, Աշտարակ – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Վարունց Շիրազ Զավենի [1.2.1966, Մարտակերտ – 29.8.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վերդյան Հայկ Մովսեսի [27.8.1969, գ. Մարտունաշեն (Շահումյանի շրջան) – 27.1.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վերդյան Հարություն Արարատի [4.8.1956, Խանլար (Ադրբեջան) – 3.8.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վերդյան Սերժիկ Հայրապետի [4.9.1958, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 25.7.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վերդյան Վալերի Դաթիկոյի [25.6.1971, Ստեփանակերտ – 16.2.1993, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Վերդյան Վլադիմիր Մամիկոնի [10.2.1954, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 11.5.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Վերդյան Վլադիմիր Վիգենի (12.10.1968, Երևան – 19.1.1994, Քելբաջար)
  • Վերտիլեցկի Յան Սերգեևիչ (23.1.1970, Բաքու – 10.3.1992, ծառայողական պարտականությունները կատարելիս)
  • Վիրաբյան Ազատ Զավենի [12.4.1975, գ. Խաշթառակ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.3.1994, Կապան]
  • Վիրաբյան Իսահակ Ժորայի [13.1.1960, գ. Բալահովիտ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 2.5.1992, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Վիրաբյան Լյովա Պատվականի [12.4.1949, գ. Նորաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 28.3.1994, Բաքու]
  • Վիրաբյան Նվեր Վիգենի [1.1.1959, գ. Կուրթան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 29.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Վիրաբյան Սամվել Վանիկի [10.2.1955, գ. Արզնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 13.7.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Վլասով Էռնեստ Ռաֆայելի (16.8.1973, ––– – 25.10.1993, Մեղրի)

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]