Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Օ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Օ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Օգանիսյան Վարդան Նասլետի [13.1.1972, Երևան – 11.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օդաբաշյան Վահագ Մարտունի [1.11.1975, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 22.11.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Օթարյան Գագիկ Կառլենի [3.9.1971, Իջևան – 18.9.1992, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Օլեյան Կարեն Դանիելի [12.4.1972, Մարալիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 28.9.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Օլքինյան Համլետ Միշայի [26.6.1973, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 17.4.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Օխիկյան Ռաֆիկ Շամիրի [27.7.1957, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 20.5.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Օհանյան Անդրանիկ Ենգիբարի [21.3.1974, գ. Լեռնանիստ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 13.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Օհանյան Աշոտ Մանվելի [31.1.1970, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 10.7.1993, գ. Արիշ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանյան Ավետիս Ալբերտի [9.5.1963, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 26.5.1993, գ. Աղբենդ (Զանգելանի շրջան)]
  • Օհանյան Արամ Աշոտի [15.4.1974, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 31.12.1993, գ. Սալախլի Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Օհանյան Արամ Վալդերմանի (14.6.1970, Երևան – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Օհանյան Արկադիա Սերգեյի (10.9.1955, Ստեփանակերտ – 21.7.1993, Աղդամ)
  • Օհանյան Արմեն Ալեքսանդրի [3.2.1974, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 16.11.1991, գ. Շաղախ (այժմ՝ գ. Սարինշեն՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Օհանյան Արմեն Ծերուկի (24.06.1958, Աշտարակ – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Օհանյան Արշավիր Իվանի [30.11.1970, Հադրութ – 15.4.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանյան Արտակ Նիկոլայի [2.6.1962, գ. Վարդենիկ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 9.9.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Օհանյան Արտակ Ռազմիկի [17.10.1974, գ. Գեղաձոր (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 19.4.1994, Վարդենիսի շրջանում]
  • Օհանյան Բենիկ Այվազի [29.1.1959, գ. Անգեղակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանյան Գրիգոր Հրանտի [24.4.1958, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 31.8.1993, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օհանյան Գրիգոր Սերգեյի [12.4.1957, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 13.4.1994, ––– ]
  • Օհանյան Դավիթ Աբրահամի (12.4.1946, Հադրութ – 31.10.1993, –––)
  • Օհանյան Էդուարդ Վաչիկի [1.8.1975, Ստեփանակերտ – 4.11.1992, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օհանյան Էրիկ Սուրենի [23.1.1973, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.3.1993, «Սիփան–2» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Օհանյան Ժիրայր Մեսրոպի [23.3.1957, գ. Քարագլուխ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 6.8.1992, Կուբաթլու]
  • Օհանյան Ժորիկ Վլադիմիրի [4.1.1959, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.1.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Օհանյան Լևոն Հարությունի (26.5.1972, Երևան – 14.1.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Օհանյան Հակոբ Հրանտի (12.4.1974, Երևան – 24.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Օհանյան Հովսեփ Գուրգենի [16.4.1955, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 3.5.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Օհանյան Հրաչիկ Փաշիկի [8.4.1963, գ. Աքորի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Օհանյան Մավրիկ Հրանտի [28.11.1960, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 1.2.1994, «Սիփան–3» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Օհանյան Մելսիկ Միքայելի [11.3.1948, գ. Ուլուբաբ (Ասկերանի շրջան) – 28.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Օհանյան Միքայել Մանվելի [12.4.1958, Հադրութ – 15.8.1993, գ. Ղուշչիլար (Հադրութի շրջան)]
  • Օհանյան Մուշեղ Սելիմբեկի [12.4.1961, գ. Հերհեր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 30.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Օհանյան Նորայր Նիկոլայի [12.12.1964, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.12.1993, «Սիփան–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Օհանյան Սաշիկ Կամոյի [9.11.1962, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 22.12.1992, գ. Վահան]
  • Օհանյան Սասուն Կրոմվելի [29.12.1971, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) _ 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օհանյան Սարիբեկ Շամիրի [12.4.1951, Իջևան – 9.6.1992, Իջևան]
  • Օհանյան Սերգեյ Ռոբերտի (6.6.1974, Բաքու – 26.5.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Օհանյան Սլավիկ Շալիկոյի [12.3.1966, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 10.4.1992, գ. Հասանղայա]
  • Օհանյան Վահան Սերժիկի [25.11.1975, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 6.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանյան Վահան Վոլոդյայի [6.2.1974, գ. Գողթանիկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 24.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանյան Վանյա Վլադիմիրի [6.4.1957, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 24.12.1993, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օհանյան Վերսեն Միխայելի [14.2.1951, Բարդա (Ադրբեջան) – 4.2.1991, գ. Հովսեփավան (Ասկերանի շրջան)]
  • Օհանյան Վլադիմիր Հրանտի (21.5.1972, Ստեփանակերտ – 11.6.1993, Ստեփանակերտ)
  • Օհանյան Տիգրան Ժորայի [–––, գ. Արծվաբերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 26.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանջանյան Արամ Արշավիրի [20.8.1951, Երևան – 24.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Օհանջանյան Արտյոմ Շահմարի [22.4.1962, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 30.1.1994, Քելբաջար]
  • Օհանջանյան Գագիկ Շահենի [6.2.1964, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1993, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանջանյան Գրիշա Վոլոդյայի [27.10.1960, գ. Այգեպար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 6.9.1993, Զանգելանի շրջանում]
  • Օհանջանյան Մարտիկ Ենգիբարի [20.3.1953, գ. Մխիթարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 20.2.1994, գ. Աջարլի (Աղդամի շրջան)]
  • Օհանջանյան Մխիթար Շուրայի [9.7.1973, գ. Մուշկապատ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.4.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Օհանջանյան Նորիկ Յուրիի [24.7.1966, Բաքու – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Օհանջանյան Ջուլիետա Գուրգենի [12.4.1965, Աբովյան – 11.1.1991, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Օհանջանյան Ռաֆիկ Սերգեյի [1.10.1956, Բաքու – 10.10.1991, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օհանջանյան Ռոբերտ Գեդեոնի [12.11.1974, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 12.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օհանջանյան Վագիֆ Նորիկի [12.4.1960, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 22.3.1994, գ. Շյուքյուրբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օհանջանյան Վաչիկ Սմբատի [6.1.1960, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – 7.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Օհանջանյան Վոլոդյա Ռուբենի [28.2.1950, գ. Յարմջա (այժմ՝ գ. Հացավան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 10.5.1994, Յարմջա]
  • Օղիկյան Ռաֆիկ Շամիրի [27.7.1957, գ. Լանջանիստ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 20.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Օսիպյան Գագիկ Գարեգինի [29.5.1971, ___ – 16.9.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Օսիպյան Վիգեն Ալեքսեյի [12.4.1967, ––– – 24.4.1992, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Օսիպյան Վլադիմիր Շամիրի [–––, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 6.12.1992, գ. Հայ Պարիս (Շահումյանի շրջան)]
  • Օսիպով Գագիկ Սերգեյի (18.8.1964, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Օսիպով Գուրգեն Շահենի [20.1.1970, գ. Մարտունի (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 30.8.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Օսիպով Յաշա Անդրեասի [15.5.1960, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 1.8.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Օվակյան Էդվարդ Լյուդվիգի [7.2.1961, Քութայիս (Վրաստան) – 25.5.1990, «Նաիրի» խորհրդային տնտեսության ավան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում)]
  • Օվսիյան Թորգոմ Կորյունի [3.10.1944, գ. Չախմախ (այժմ՝ Կամխուտ՝ Շիրակի մարզում) – 25.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Օրդյան Աբրահամ Համլետի [4.3.1972, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 28.1.1993, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Օրդյան Զավեն Խորենի [–––, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.1.1993, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Օրուջյան Ռուբիկ Մինասի (12.4.1967, Երևան – 15.4.1992, Ասկերանի շրջանում)
  • Օքմինյան Մելիք Փրկիչի [12.4.1975, գ. Սևքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 28.1.1994, Կապան]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]