Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Հ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Հ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Հազեյան Մանուկ Ազատի [11.3.1974, գ. Վարդենիկ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.1.1994, Մեղրիի շրջանում]
  • Հաթամյան Վարուժան Գեդեոնի (21.1.1969, Ստեփանակերտ – 22.11.1992, ––––––)
  • Հալվաջյան Սարգիս Ավետիսի [24.8.1977, Աբովյան – 17.6.1992, գ. Խաչիկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Հախվերդյան Արամայիս Բարսեղի [3.4.1973, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 24.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հախվերդյան Արտակ Աշխարհբեկի [1.1.1975, գ. Ճոճկան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 7.1.1993, Իջևանի շրջանում]
  • Հախվերդյան Գևորգ Ռոբերտի [18.10.1974, գ. Հաղարծին (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 24.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հախունց Արտակ Արկադիայի [1.12.1972, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 2.5.1992, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Հակոբյան Էռնեստ Ալեքսեյի (7.4.1972, Բաքու – 12.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Հակոբյան Միշիկ Շահենի [7.5.1960, Բյուրեղավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 10.1.1990, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Հակոբյան Վաչագան Խաչիկի (28.9.1955, Երևան – 27.11.1991, Գորիս)
  • Հակոբյան Ալիկ Գրիգորի [1.4.1962, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 6.3.1994, գ. Սեիդահմեդլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Ալիկ Նիկոլայի [24.7.1953, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում) – 26.7.1993, Աղդամ]
  • Հակոբյան Ալյոշա Վահանի [23.11.1953, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 28.9.1992, Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Անդրեյ Գուրգենի (7.6.1962, ––– – 15.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Հակոբյան Աննա Ներսեսի [26.9.1944, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 5.3.1992, գ. Քարինտակ]
  • Հակոբյան Աշոտ Վլադիմիրի [16.7.1975, գ. Մայիսյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Աշոտ Ալբերտի (3.9.1963, Ստեփանակերտ – 16.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հակոբյան Աշոտ Ալեքսանդրի (17.9.1961, Ստեփանակերտ – 2.12.1991, Ստեփանակերտ)
  • Հակոբյան Աշոտ Գուրգենի (23.7.1959, Երևան – 2.7.1992, Կապանի շրջանում)
  • Հակոբյան Աշոտ Խաչիկի [18.2.1954, գ. Նալբանդյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 28.5.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Հակոբյան Աշոտ Սերյոժայի [15.9.1964, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 22.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հակոբյան Ասատուր Վաչիկի [1.1.1957, գ. Ծավ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.4.1993, գ. Ծավ]
  • Հակոբյան Արամ Հայասերի [14.1.1960, գ. Արփագյադուկ (այժմ՝ գ. Վաղավեր՝ Հադրութի շրջանում) – 26.7.1993, Ասկերան]
  • Հակոբյան Արամ Հրանտի [29.6.1974, գ. Լուսակերտ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 11.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Արայիկ Ալիխանի [12.4.1974, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 8.5.1992, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հակոբյան Արայիկ Սեդրակի [7.9.1971, Երևան – 28.3.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հակոբյան Արայիկ Օհանջանի (21.8.1972, Արտաշատ – 10.7.1992, Իջևանի շրջանում)
  • Հակոբյան Արեստ Եղիշի [18.3.1956, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան) – 19.3.1993, գ. Մադաղիս]
  • Հակոբյան Արթուր Ալեքսանդրի (28.12.1969, Ստեփանակերտ – 23.11.1991, Ստեփանակերտ)
  • Հակոբյան Արթուր Անուշավանի [6.1.1975, Երևան – 27.1.1994, գ.Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Արթուր Ռաֆիկի [6.1.1975, գ. Աշոտավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 27.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հակոբյան Արթուր Ռուբենի (30.1.1972, Երևան – 16.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Հակոբյան Արծրուն Հայկի [20.10.1973, գ. Ճոճկան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 17.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)
  • Հակոբյան Արծրուն Մարատի [12.4.1960, գ. Արենի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 1.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հակոբյան Արկադի Ռուբիկի [15.8.1975, Հրազդան _ 10.4.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Արմեն Բենիամինի [7.2.1964, գ. Խանջյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 15.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Արմեն Երվանդի [1.1.1975, Ջերմուկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 22.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հակոբյան Արմեն Իլյայի [18.1.1975, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան) – 20.1.1994, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Արմեն Իշխանի [27.10.1973, գ. Ծովագյուղ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 18.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հակոբյան Արմեն Սարգսի [16.4.1974, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 19.9.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Հակոբյան Արմեն Վլադիմիրի [17.6.1941, գ. Կարմրակուճ (Հադրութի շրջան) – 2.1.1990, Ստեփանակերտ]
  • Հակոբյան Արմո Արմենի [7.5.1959, Ստեփանակերտ – 23.2.1993, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Արսեն Ռուբենի (12.4.1962, Երևան – 3.7.1992, Մարտակերտ)
  • Հակոբյան Արսեն Ալիխանի [12.4.1974, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 8.5.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հակոբյան Արսեն Էդուարդի (24.5.1974, Երևան – 8.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Հակոբյան Արսեն Լևոնի [25.2.1959, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.4.1994, գ. Սոս]
  • Հակոբյան Արսեն Հրանտի [18.11.1971, Ստեփանակերտ – 11.6.1992, գ. Նարեշտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Արսեն Սուրենի [25.2.1959, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հակոբյան Արտակ Լյովայի [11.3.1975, գ. Լեռնապատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 6.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Արտաշես Լիպարիտի [28.2.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 20.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Արտավազդ Հակոբի [2.7.1964, գ. Ղլիջբաղ (Ասկերանի շրջան) – 12.6.1993, Ասկերան]
  • Հակոբյան Արտյոմ Զավենի (31.8.1973, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հակոբյան Արտյոմ Սերյոժայի [31.3.1973, Երևան – 11.4.1994, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Արտյուշա Վահանի [10.5.1956, գ. Տոնաշեն (Մարտակերտի շրջան) – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Հակոբյան Բենիկ Մուրադի [5.8.1961, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 14.6.1992, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հակոբյան Բորիս Սերգեյի (27.8.1961, Ստեփանակերտ – 10.5.1994, –––––)
  • Հակոբյան Գագիկ Խոսրովի [12.4.1954, գ. Երվանդաշատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 22.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Հակոբյան Գագիկ Ալբերտի [6.5.1970, Երևան – 2.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Գագիկ Գրիգորի (5.7.1953, Կապան – 30.10.1993, Զանգելանի շրջանում)
  • Հակոբյան Գագիկ Ղարիբի [8.9.1974, գ. Մարմարաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 1.2.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Հակոբյան Գավրուշա Սերգեյի [17.1.1961, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 28.5.1992, գ. Ջանյաթաղ]
  • Հակոբյան Գարեգին Խաչիկի [21.12.1955, Երևան – 23.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Գարիկ Գվիդոնի [26.3.1973, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 13.1.1994, գ. Բարձրունի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Հակոբյան Գարիկ Անուշավանի [10.6.1958, կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 10.8.1991, –––––]
  • Հակոբյան Գարիկ Գրիգորի [24.10.1964, գ. Կարմրակուճ (Հադրութի շրջան) – 7.3.1994, գ. Աշաղի Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Գարիկ Սամվելի [20.10.1963, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 3.9.1993, գ. Բալուջա]
  • Հակոբյան Գեղամ Խաչիկի [24.12.1972, Երևան – 21.6.1992, գ. Բալահովիտ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում)]
  • Հակոբյան Գեղամ Ֆահրատի [19.7.1956, գ. Կոշ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 6.5.1991, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Հակոբյան Գենադի Ալեքսանդրի [12.4.1958, ––– 22.8.1992, գ. Գյուլաթաղ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հակոբյան Գոռ Հովհաննեսի [12.4.1966, գ. Սալեր (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 30.12.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հակոբյան Գրիգոր Յաշայի [16.1.1963, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 30.12.1989, Գետաշեն]
  • Հակոբյան Գրիգորի Յուրիի [5.11.1975, Բաքու – 5.6.1992, գ. Մուղանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հակոբյան Գուրգեն Վիկտորի [11.2.1972, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 7.5.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հակոբյան Դավիթ Մանվելի [10.2.1973, ––––– – 3.6.1992, գ. Դահրազ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հակոբյան Զեյնալ Ներսեսի [12.6.1951, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 19.1.1993, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հակոբյան Զորիկ Ալեքսանդրի (12.1.1958, Ստեփանակերտ – 3.7.1993, ––––––)
  • Հակոբյան Էդիկ Էդուարդի [2.1.1956, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 6.4.1993, գ. Խանաբադ]
  • Հակոբյան Էդուարդ Գրիգորիի [3.8.1955, գ. Ննգի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.3.1994, Ֆիզուլի]
  • Հակոբյան Էվալդիկ Արսենի [6.7.1933, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 12.11.1991, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հակոբյան Էրիկ Էռնեստի [16.11.1971, Ստեփանակերտ – 17.4.1994, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Ժորա Ալբերտի [12.7.1972, գ. Արտամետ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հակոբյան Ժորա Յուրայի [17.8.1958, գ. Ախլաթյան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հակոբյան Իգոր Վլադիմիրի [22.6.1966, գ. Արմաշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.2.1993, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Հակոբյան Լադիկ Լևոնի [1.12.1944, գ. Ակներ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 2.9.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հակոբյան Լավրենտ Գրիգորիի (25.5.1958, Ստեփանակերտ – 23.11.1991, Ստեփանակերտ)
  • Հակոբյան Լենա Խորենի [10.4.1936, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) – 12.6.1992, գ. Կիչան]
  • Հակոբյան Լիպարիտ Վանիկի [17.6.1972, գ. Բարձրավան (այժմ՝ գ. Մուցք՝ Սյունիքի մարզում) – 20.4.1993, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հակոբյան Լևոն Շահենի [8.5.1957, Գրոզնի (Չեչնիա) – 4.1.1994, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հակոբյան Լևոն Ռազմիկի [5.4.1975, Երևան – 1.7.1994, գ. Արտանիշ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հակոբյան Խրիստո Գրիգորիի [2.8.1960, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան) – 18.4.1994, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Կամո Յուրիկի [16.9.1962, գ. Ծակուռի (Հադրութի շրջան) – 21.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Կամո Սուրենի (4.3.1951, Գորիս – 12.11.1992, Գորիսի շրջանում)
  • Հակոբյան Կարապետ Տոնիկի [27.10.1970, գ. Մուսալեռ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 18.6.1990, ––––]
  • Հակոբյան Կարեն Վալերիի [13.11.1974, Հրազդան – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Կոմիտաս Արսենի [1.6.1972, գ. Քերթ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հակոբյան Համլետ Բենիկի [15.9.1970, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 20.4.1994, «Սևան–12» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հակոբյան Համլետ Հայասերի [22.8.1964, գ. Արփագյադուկ (այժմ՝ գ. Վաղավեր՝ Հադրութի շրջանում) – 14.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Հակոբյան Համլետ Հայկազի (4.10.1973, Հրազդան – 30.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Հակոբյան Համլետ Վլադիմիրի [4.6.1972, գ. Վարդենուտ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 8.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հակոբյան Հարություն Ջիվանշիրի [15.5.1951, գ. Բանանց (Ադրբեջան, Դաշքեսանի շրջան) – 28.6.1993, գ. Ջիլ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հակոբյան Հովհաննես Ատոմի [19.9.1974, Երևան – 3.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Հրաչիկ Արմենի [20.4.1968, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 31.7.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հակոբյան Հրաչյա Վաչագանի (17.11.1957, Երևան – 24.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Հակոբյան Մաթևոս Միշայի (7.12.1975, Երևան – 15.2.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Հակոբյան Մելսիկ Սարգսի [12.6.1942, գ. Խնձորուտ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 15.6.1992, գ. Խնձորուտ]
  • Հակոբյան Մերուժան Շահենի [11.9.1962, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.9.1992, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հակոբյան Միխայիլ Բորիսի [11.7.1966, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 4.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հակոբյան Մինաս Տիգրանի [12.4.1953, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 6.9.1992, Գեղարքունիքի մարզում]
  • Հակոբյան Միքայել Ալբերտի (12.4.1965, Երևան – 12.4.1994, Շահումյանի շրջանում)
  • Հակոբյան Մկրտիչ Թելմանի [19.8.1971, գ. Կամո (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 7.1.1994, Քելբաջար]
  • Հակոբյան Մհեր Մանվելի [13.9.––––, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 25.7.1993, Հադրութ]
  • Հակոբյան Յուրի Հենրիկի [19.8.1966, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 5.8.1993, գ. Վանք]
  • Հակոբյան Յուրի Յախշիի [5.2.1953, Սումգայիթ – 1.11.1992, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Յուրի Վլադիմիրի [14.7.1954, ___ – 16.3.1992, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Հակոբյան Ներսես Հայրապետի [16.5.1956, գ. Ոստան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 9.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հակոբյան Նիկոլայ Էդուարդի [4.6.1971, Ստեփանակերտ – 4.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Նորայր Լենդրուշի [11.8.1966, Երևան – 25.4.1992, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հակոբյան Նորիկ Ցոլակի (25.12.1952, Երևան – 6.8.1992, Մարտակերտ)
  • Հակոբյան Պավել Բորիկի [1.5.1968, գ. Քերթ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբյան Պետրոս Լավրենտի (6.12.1966, –––– – 15.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հակոբյան Ջոն Միքայելի [11.5.1953, գ. Դաշուշեն (Ասկերանի շրջան) – 6.11.1992, Ստեփանակերտ]
  • Հակոբյան Ռուբեն Շավարշի (12.4.1958, Երևան – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հակոբյան Ռուբեն Աղաբեկի [6.12.1961, Երևան – 5.9.1990, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Հակոբյան Ռուբեն Աշոտի [12.4.1955, գ. Սարգսաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 8.8.1992, գ. Սարգսաշեն]
  • Հակոբյան Ռուբեն Արամայիսի [16.2.1961, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 16.5.1994, Մարտակերտ]
  • Հակոբյան Սամվել Խանաևի [15.12.1968, գ. Ոսկեհատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հակոբյան Սամվել Բենյամինի [25.12.1948, Արտաշատ – 3.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հակոբյան Սամվել Հովհաննեսի (12.4.1973, Երևան – 22.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հակոբյան Սամվել Ռուբենի (23.9.1967, Երևան – 22.11.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Հակոբյան Սաշա Սամվելի [3.6.1964, գ. Արմաշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.4.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հակոբյան Սասուն Ռոբերտի [12.4.1970, Մարտակերտ – 29.3.1993, գ. Չարեքտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Սենիկ Ռաֆիկի [25.7.1965, գ. Շինուհայր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 19.9.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հակոբյան Սերգեյ Անդրանիկի [4.4.1947, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 23.6.1993, գ. Մանիքլու (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Սերգեյ Եգորի [12.4.1961, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 19.11.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Սերժիկ Մելսիկի [23.1.1975, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 16.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հակոբյան Սիմոն Հակոբի [1.12.1956, գ. Արմաշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.7.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Հակոբյան Սպարտակ Առաքելի [3.12.1950, գ. Եղցահող (Շուշիի շրջան) – 10.10.1989, Ստեփանակերտ]
  • Հակոբյան Սպարտակ Սերգեյի [10.7.1967, Շամախի (Ադրբեջան) – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Հակոբյան Սուրեն Նիկոլայի (28.5.1974, Երևան – 26.4. 1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Հակոբյան Սուրեն Պավլուշայի [5.9.1971, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.8.1992, «Ալիբալի» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հակոբյան Սուրիկ Միքայելի [25.5.1966, Ստեփանակերտ – 30.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Հակոբյան Վալերիկ Աղասու [27.10.1955, Ախալքալաք (Վրաստան) – 11.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Վահագն Ալեքսանի [27.2.1964, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 19.1.1994, Վարդենիսի շրջանում]
  • Հակոբյան Վահագն Սարգսի [4.11.1951, գ. Շահումյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 9.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հակոբյան Վահան Հակոբի [9.7.1959, Երևան – 27.5.1990, Երևան (Նուբարաշենի դեպքեր)]
  • Հակոբյան Վարդան Ալեքսանդրի [12.4.1969, Ստեփանակերտ _ 24.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Վարդան Սաիակի [13.4.1968, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 11.5.1992, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբյան Վիտալիկ Գուրգենի [12.4.1976, Մարտունի (ԼՂՀ) – 12.4.1993, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Հակոբյան Վլադիմիր Գավրուշի (26.11.1976, Ստեփանակերտ – 26.12.1992, Ֆիզուլի)
  • Հակոբյան Վլադիմիր Գուրգենի [21.6.1953, Մարտունի (ԼՂՀ) – 27.1.1994, «Սևան–4» դիրքեր (Մարտունիի շրջանում)]
  • Հակոբյան Տիգրան Սերյոժայի [1.5.1955, Երևան – 2.5.1992, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Հակոբյան Ֆյոդոր Արշակի [16.5.1941, գ. Բարձրավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 15.10.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հակոբջանյան Ալյոշա Նիկոլայի [24.3.1934, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.10.1990, գ. Խնածախ]
  • Հակոբջանյան Արմեն Լենդրուշի (9.3.1972, Ստեփանակերտ – 11.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Հակոբջանյան Բորիկ Եղիշեի [25.11.1958, Ստեփանակերտ – 7.3.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբջանյան Էդուարդ Ֆերդինանդի [25.1.1967, Բաքու – 25.10.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հակոբջանյան Կամո Աշոտի [3.1.1939, գ. Նորավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 22.5.1994, Երևան]
  • Հակոբջանյան Հենրիկ Շահենի [13.1.1954, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 10.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբջանյան Ռադենիկ Գրիշայի [11.2.1958, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հակոբջանյան Ռոբերտ Դավթի [23.1.1952, Մարտունի (ԼՂՀ) – 8.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հակոբջանով Բորիս Վիտալիի [12.4.1954, Աշկաբադ (Թուրքմենստան) – 13.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Համազասպյան Կարապետ Արտավազդի (14.8.1974, Երևան – 15.4.1993, Սիսիանի շրջանում)
  • Համբարձումյան Ալիխան Սուրենի [17.11.1951, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) _ 8.5.1992, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Համբարձումյան Աշոտ Էռնեստի (12.4.1967, Ասկերան – 11.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Համբարձումյան Արամայիս Արտաշեսի [22.10.1968, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան) _ 1.7.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Համբարձումյան Արարատ Դարվինի [10.8.1954, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.8.1993, գ. Գեղի (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Համբարձումյան Գագիկ Սերգեյի (12.8.1974, Ասկերան – 11.11.1991, Ասկերան)
  • Համբարձումյան Գառնիկ Ժորժիկի [20.4.1961, գ. Բերքանուշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.9.1993, Կուբաթլու]
  • Համբարձումյան Գեղամ Սերգեյի (25.2.1956, Երևան – 1.7.1990, Գորիս)
  • Համբարձումյան Գենադի Սամսոնի [30.7.1973, Բաքու – 24.7.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Համբարձումյան Գևորգ Լևոնի [31.8.1958, Երևան – 2.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Համբարձումյան Գևորգ Սերյոժայի [25.8.1959, գ. Դալար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.9.1993, Կուբաթլու]
  • Համբարձումյան Դավիթ Ռաֆիկի (10.30.1974, Երևան – 25.1.1994, Քելբաջար)
  • Համբարձումյան Ենոք Արտաշի (19.7.1952, Բաքու – 25.8.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Համբարձումյան Ենոք Շմավոնի [29.7.1951, Բաքու – 24.8.1993, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Համբարձումյան Իվան Յուրիի [18.7.1961, գ. Կարյագինո (Ֆիզուլիի շրջան) – 3.1.1993, գ. Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Համբարձումյան Լյովա Վորոնցովի [27.12.1961, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 30.6. 1992, գ. Հասնաղայա]
  • Համբարձումյան Լևոն Գրիշայի [16.8.1959, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 23.8.1993, Աղդամ]
  • Համբարձումյան Լևոն Համոյի [1.1.1967, գ. Հերհեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.3.1993, գ. Չարեքտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Համբարձումյան Լևոն Հրանտիկի [16.8.1959, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 23.8.1993, «Ռաֆո–4» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Համբարձումյան Խաչատուր Եփրեմի [1.7.1942, գ. Նոր Կյանք (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 17.4.1990, Մարտակերտի շրջանում]
  • Համբարձումյան Կամո Բագրատի [21.12.1961, Բաքու – 30.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Համբարձումյան Կնյազ Ժորայի (7.1.1964, Շուշի – 24.4.1994, Մարտակերտ)
  • Համբարձումյան Համլետ Սերյոժայի [3.9.1967, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 11.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Համբարձումյան Հայկ Էդուարդի [22.12.1967, գ. Հին Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 14.6.1992, գ. Հին Թաղլար]
  • Համբարձումյան Հելբերտ Ռոբերտի [31.12.1972, գ. Սարալանջ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Համբարձումյան Հովիկ Գուրգենի [8.5.1971, Ստեփանակերտ – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Համբարձումյան Հովհաննես Զավենի [12.4.1961, գ. Հոկտեմբեր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 2.6.1992, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Համբարձումյան Յուրիկ Շահենի [27.1.1962, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 27.2.1992, գ. Փրջամալ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Համբարձումյան Յուրիկ Սերգեյի [31.5.1963, գ. Ղլիջբաղ (Ասկերանի շրջան) – 5.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Համբարձումյան Ռաֆիկ Մանուչարի [14.12.1973, գ. Գետազատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 16.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Համբարձումյան Սամվել Զավենի (20.3.1963, Շուշի – 20.2.1992, Ստեփանակերտ)
  • Համբարձումյան Սերգեյ Սերգեյի [5.2.1965, Ստեփանակերտ – 28.2.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Համբարձումյան Վալերի Իշխանի [5.1.19՚51, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 20.1.1994, գ. Թալիշլար (Աղդամի շրջան)]
  • Համբարձումյան Վարդան Վարդգեսի [28.8.1972, Կապան – 11.12.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Համբարձումյան Վլադիմիր Իվանի [18.8.1963, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 19.10.1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Համբարձումյան Վոլոդյա Սուրենի [15.4.1955, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ]
  • Համբարձումյան Վրեժ Սերգեյի (21.12.1972, Ստեփանակերտ – 28.1.1994, Մարտակերտ)
  • Համբարյան Ալեքսան Հովհաննեսի [21.12.1970, գ. Թորոսգյուղ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 28.3.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Համբարյան Արտաշես Սրապիոնի [2.1.1972, գ. Ղարիբջանյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 6.8. 1992, Քելբաջար]
  • Համբարյան Յուրա Ալեքսանդրի (6.11.1959, Բաքու – 8.5.1992, Շուշի)
  • Համզոյան Անդրանիկ Արշակի (29.9.1978, Բաքու – 18.7.1993, Երևան)
  • Համզոյան Արմիկ Բորիսի [14.1.1966, գ. Խերխան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.6.1992, գ. Գյուլափլու (այժմ՝ գ. Վազգենաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Ալեքսանդր Էդուարդի [16.5.1956, Ստեփանակերտ – 25.9.1991, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Անդրանիկ Էդիկի [9.7.1968, Երևան – 8.3.1992, Արթիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում)]
  • Հայրապետյան Աշոտ Բագրատի [6.5.1952, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.7.1994, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Աշոտ Նիկոլայի [7.4.1974, գ. Խաչմաչ (Ասկերանի շրջան) – 28.12.1992, գ. Շռլան (Շուշիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Աշոտ Ռոմայի [12.4.1975, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 28.7.1993, «Կավաք» բարձունք (Հադրութի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Ավետիք Սպարտակի (4.2.1958, Կապան – 5.9.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Հայրապետյան Ավետիք Վարդանի [24.9.1964, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 15.11.1994, գ. Չանախչի]
  • Հայրապետյան Արա Սամվելի [26.9.1972, Կապան – 10.4.1993, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հայրապետյան Արամայիս Գեորգիի [26.5.1964, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 23.1.1994, «Սիփան–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Արամայիս Լևոնի [1.5.1950, գ. Սպիտակաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.1.1994, գ. Սպիտակաշեն]
  • Հայրապետյան Արայիկ Խաչիկի [27.10.1972, գ. Չկալովկա (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 8.7.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հայրապետյան Արարատ Եղիշեի [12.4.1974, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 28.9.1992, Ստեփանակերտ]
  • Հայրապետյան Արթուր Բենիկի [30.1.1965, գ. Սարուշեն (Ասկերանի շրջան) – 10.5.1994, գ. Ղարբանդ (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրապետյան Արթուր Էդիկի [16.6.1963, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 12.6.1992, գ. Խանաբադ]
  • Հայրապետյան Արթուր Յուրայի [14.6.1956, Ստեփանակերտ – 22.7.1992, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Արթուր Ռաֆայելի (22.1.1973, Ստեփանակերտ – 5.3.1994, Հորադիզ)
  • Հայրապետյան Արկադի Ռուբենի [17.12.1953, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 25.2.1993, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Արմեն Անդրեյի [11.9.1962, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 28.12.1993, Սալախլի–Քենգեռլի հատվածում (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրապետյան Արմեն Արամայիսի [19.12.1965, Բաքու – 26.9.1992, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Հայրապետյան Արմեն Վաղարշակի [17.6.1963, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.12.1992, գ. Շարափլու (Զանգելանի շրջան)]
  • Հայրապետյան Արսեն Վլադիմիրի (5.5.1975, Ստեփանակերտ – 29.12.1993, –––––)
  • Հայրապետյան Արտակ Աշոտի [2.11.1975, գ. Թթուջուր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.5.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Արտավազդ Վլադիմիրի [22.5.1965, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, «Սիփան–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Արտո Անդրանիկի [12.10.1958, գ. Սպիտակաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.1.1992, գ. Ղարադաղլու (այժմ՝ գ. Վարանդա՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Գառնիկ Արամի [22.5.1972, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, «Սիփան–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Գարեգին Նիկոլայի [31.7.1963, Ստեփանակերտ – 6.1.1994, գ. Բոյահմեդլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրապետյան Գարի Լիպարիտի [6.2.1961, Բաքու – 4.11.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Գարիկ Ռաֆիկի [26.10.1965, Բաքու – 3.7.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Գեորգի Արմենակի (6.10.1950, Ստեփանակերտ – 25.10.1992, Ստեփանակերտ)
  • Հայրապետյան Գրիշա Գրիշայի [12.12.1950, գ. Միկոյան (այժմ՝ Եղեգնաձոր՝ Վայոց ձորի մարզում) – 25.12.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Էդուարդ Միքայելի [20.7.1950, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 29.5.1994, Երևանի հիվանդանոցում]
  • Հայրապետյան Էդուարդ Վլադիմիրի [27.7.1953, Բաքու – 13.1.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Ժիրայր Գեորգիի [(25.5.1974, Ստեփանակերտ – 26.12.1993, Ժդանով (Ադրբեջան)]
  • Հայրապետյան Լավրենտ Ենովքի [1.1.1956, գ. Վաղուհաս – 22.9.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հայրապետյան Լեռնիկ Եղիշեի [2.1.1955, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.3.1993, ––––]
  • Հայրապետյան Կամո Ալեքսանդրի [19.10.1959, Ալի-Բայրամլի (Ադրբեջան, Խանլարի շրջան) – 18.3.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հայրապետյան Կամո Արշավիրի [17.3.1966, ––––– – 27.6.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Կամո Հրանտի (23.6.1966, Բաքու – 23.8.1993, Կուբաթլուի շրջանում)
  • Հայրապետյան Կարեն Մելիքի (11.3.1966, Բաքու – 12.6.1992, Աղդամի շրջանում)
  • Հայրապետյան Կարեն Սամվելի [30.6.1971, Կապան – 22.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Համլետ Մաքսիմի [18.5.1966, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 28.1.1994, գ. Կարադաղլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Հայսեր Շահենի [10.10.1965, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.9.1992, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Հայրապետ Գրիշայի [30.4.1963, գ. Սաղմոսավան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 21.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Հայրապետյան Հայրապետ Գուրգենի [9.2.1966, գ. Գառնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 25.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Հրայր Նիկոլայի (13.9.1964, Բաքու – 15.6.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հայրապետյան Հրանտ Գրիգորի [4.11.1966, գ. Մադաթաշեն (Ասկերանի շրջան) – 14.06.1992, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հայրապետյան Մայոր Արշավիրի [12.4.1950, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 23.2.1992, Ստեփանակերտ]
  • Հայրապետյան Մանվել Սերգեյի [12.4.1969, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 10.6.1994, գ. Բաշ Քարվենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրապետյան Մավրիկ Սալիմի [8.12.1969, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 22.2.1992, գ. Յուխարի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Մարտիրոս Վաղարշակի [25.11.1972, Կապան – 23.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Միքայել Յաշարի [14.8.1972, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.2.1993, «Ուղտի մեջք» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Մհեր Վոլոդյայի [1.1.1973, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 5.5.1992, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Յաշա Սարգսի [12.4.1928, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 19.10.1990, գ. Վանք]
  • Հայրապետյան Յուրի Ալեքսանդրի [2.10.1959, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 12.6.1992, գ. Խանաբադ]
  • Հայրապետյան Յուրի Սիմոնի [26.3.1955, Աղդամ – 30.4.1994, գ. Շուրաբադ (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրապետյան Նիկոլայ Գրիշայի [1.9.1978, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.5.1994, գ. Մաճկալաշեն]
  • Հայրապետյան Նիկոլայ Թեմուրի [19.5.1970, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 21.7.1991, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Հայրապետյան Ջիվան Լևոնի [1.12.1953, –––––– – 9.7.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Ռադիկ Հրանտի (8.3.1969, Բաքու – 8.5.1992, Շուշի)
  • Հայրապետյան Ռաֆիկ Արտաշի [13.10.1955, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.6.1992, Ալիբալի տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Ռոբերտ Դավթի [19.4.1974, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 19.2.1993, գ. Խանաբադ]
  • Հայրապետյան Ռոբերտ Ռաֆայելի (17.3.1976, Ստեփանակերտ – 29.6.1992, Ասկերանի շրջանում)
  • Հայրապետյան Ռոմա Ռուբենի [22.11.1959, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 23.11.1994, Քելբաջար]
  • Հայրապետյան Ռոմիկ Եղիշի [28.12.1950, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.10.1992, «Ուրյանա լեռան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Ռուբեն Հրանտի (31.10.1958, Բաքու – 9.1.1994, Ֆիզուլի)
  • Հայրապետյան Ռուդիկ Սերգեյի [17.6.1963, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.4.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրապետյան Սալամաթ Արշակի [17.6.1957, գ. Սպիտակաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.1.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Հայրապետյան Սահակ Վոլոդյայի (24.8.1971, Երևան – 15.11.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Հայրապետյան Սամսոն Լենդրուշի [1.1.1959, գ. Խնածախ (այժվմ՝ Սյունիքի մարզում) – 12.2.1991, գ. Խնածախ]
  • Հայրապետյան Սամվել Պավլուշայի [15.11.1957, Կապան – 18.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հայրապետյան Սամվել Սուրենի [12.10.1964, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Աշաղի Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Սաշիկ Ռուբիկի [1.8.1973, գ. Քերթ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 31.12.1993, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հայրապետյան Սասուն Բախշիի [4.8.1975, Ստեփանակերտ – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Սասուն Լազրի [20.8.1956, Ստեփանակերտ – 20.3.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Սավադ Առաքելի [18.11.1931, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան) – 4.3.1992, գ. Ղազանչի]
  • Հայրապետյան Սերգեյ Վազգենի [22.11.1953, գ. Մադաթաշեն (Ասկերանի շրջան) – 13.4.1992, գ. Քարաշեն (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Հայրապետյան Սերժ Ռուբենի [4.9.1961, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1992, գ. Յուխարի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Սերյոժա Չերքեզի [16.11.1965, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 19.6.1992, գ. Խանաբադ]
  • Հայրապետյան Սլավիկ Զարմիկի (24.9.1961, Սումգայիթ – 23.1.1992, Շուշիի շրջանում)
  • Հայրապետյան Սուրեն Վոլոդյայի (11.10.1973, Երևան – 11.5.1994, Քելբաջար)
  • Հայրապետյան Վագիֆ Բենիկի [6.5.1962, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.9.1992, «Ուղտի մեջք» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Վազգեն Գրիգորիի [10.10.1963, գ. Մոշխմհատ (Ասկերանի շրջան) – 23.8.1993, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Հայրապետյան Վալերի Կարապետի [12.4.1955, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան) – 30.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Վալերի Շահենի [23.7.1953, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.10.1992, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հայրապետյան Վալերիկ Միքայելի [26.8.1963, Բաքու – 17.4.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրապետյան Վաչիկ Ալյոշայի [14.2.1968, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 9.9.1990, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Վիտալի Լիպարիտի (7.3.1954, Բաքու – 5.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Հայրապետյան Վլադիկ Միքայելի [10.9.1961, Բաքու – 12.3.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Վլադիմիր Աղասու [4.7.1951, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 3.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հայրապետյան Վլադիմիր Խորենի [5.2.1955, Ստեփանակերտ – 23.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Վլադիմիր Միրզայի [12.4.1934, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 22.10.1990, գ. Մարաղա]
  • Հայրապետյան Վլադիմիր Ջալալի [15.10.1946, գ. Հիլիս (Ասկերանի շրջան) – 23.11.1994, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Հայրապետյան Վյաչեսլավ Զարմիկի [24.9.1961, Աբովյան – 23.1.1992, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Հայրապետյան Վյաչեսլավ Էդուարդի [12.4.1975, գ. Մեղրաձոր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 1.2.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Հայրապետյան Տիգրան Մաթևոսի [7.11.1960, Արթիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 4.5.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Տիգրան Միքայելի [15.10.1969, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 4.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Տիգրան Վրեժի (29.2.1976, Հրազդան – 27.11.1994, Աղդամ)
  • Հայրապետյան Փայլակ Լևոնի [15.11.1955, Մարտունի (ՀՀ) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում] /ԱՆՀԵՏ ԿՈՐԱԾ/
  • Հայրապետյան Քաջիկ Կարապետի [15.6.1960, գ. Արարատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 15.6.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրապետյան Ֆելիքս Լյովայի [29.10.1974, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Հայրիյան Արա Շամիրի [27.2.1971, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 11.2.1992, գ. Մալիբկլու (Շուշիի շրջան)]
  • Հայրիյան Արկադի Աբրահամի [5.11.1951, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) _ 24.6.1991, գ. Ումուդլու (այժմ՝ գ. Ակնաբերդ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հայրիյան Արմեն Յաշայի [1.10.1969, Ստեփանակերտ – 12.8.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրիյան Բողդան Էդուարդի (12.3.1968, Հադրութ – 23.2.1993, Հադրութ)
  • Հայրիյան Բորիս Անդրանիկի [11.3.1951, գ. Ղլիջբաղ (Ասկերանի շրջան) – 24.9.1992, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան)]
  • Հայրիյան Գարիկ Փարավոնի [9.10.1971, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 30.7.1992, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրիյան Գրիգոր Մովսեսի [26.5.1961, գ. Ղլիջբաղ (Ասկերանի շրջան) – 26.2.1992, Ասկերան]
  • Հայրիյան Գուրգեն Գրիշայի [5.7.1961, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 25.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրիյան Դավիթ Գրիգորի [17.4.1974, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 31.12.1993, գ. Սալախլի–Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրիյան Երջանիկ Գաբրիելի [17.3.1954, Ստեփանակերտ – 21.1.1994, գ. Չուլլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրիյան Էդուարդ Սուրենի (11.6.1964, Բաքու – 28.6.1992, «Կարվին» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հայրիյան Էռնեստ Էդուարդի [4.9.1960, Հադրութ – 19.1.1994, գ. Յուխարի Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրիյան Էռնեստ Պավելի [1.12.1964, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 11.4.1994, գ. Ափաթլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրիյան Կիմ Կարոյի [11.1.1969, Ասկերան – 28.10.1992, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան)]
  • Հայրիյան Հրանտ Ամերիկոյի [1.5.1964, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 28.4.1994, գ. Սումա (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրիյան Ռաֆայել Գաբրիելի [10.10.1960, Ստեփանակերտ – 29.6.1992, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Հայրիյան Սամվել Նիկոլայի [31.3.1961, Ստեփանակերտ – 29.3.1992, գ. Քյոսալար (Աղդամի շրջան)]
  • Հայրիյան Սյոմա Խաչատուրի [6.5.1959, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Հայրիյան Սուրեն Սերգեյի [22.8.1956, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 4.10.1992, Ասկերան]
  • Հայրիյան Վլադիկ Սերգեյի [23.11.1954, գ. Սղնախ (Ասկերանի շրջան) – 7.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հայրիյան Վլադիմիր Ալեքսանդրի [8.5.1948, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 23.3.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հայրյան Արսեն Անդրանիկի [1.1.1968, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան) – 1.1.1992, գ. Բուզլուխ]
  • Հայրյան Բաբա Մաքսիմի [12.12.1965, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 18.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրյան Համլետ Գուրգենի [23.9.1971, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 1.3.1993, Հադրութ]
  • Հայրյան Յուրիկ Գրիշայի [15.2.1956, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 13.10.1992, ––––––––]
  • Հայրյան Սեյրան Ռուբիկի [29.6.1975, գ. Խոզնավար (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հայրյան Սեյրան Սերժիկի [23.11.1969, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 22.4.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Հայրումյան Մհեր Արտաշեսի [9.12.1972, Ստեփանակերտ – 22.1.1992, գ. Ջամիլլու (Ասկերանի շրջան)]
  • Հանեյան Սերոբ Խաչիկի (13.12.1972, Երևան – 29.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Հանիսյան Վարդան Հմայակի [3.1.1958, գ. Բերդավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հաջոյան Գագիկ Ունիսի [15.5.1972, գ. Ջրաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հաջոյան Նորիկ Հասանի [12.4.1974, գ. Մրգանուշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 20.7.1994, –––]
  • Հասանյան Թոռնիկ Սերոժի [12.4.1957, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 8.6.1992, գ. Ազատամուտ (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Հասանյան Կամո Արմենի [16.10.1974, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 2.7.1993, «Կավաք» բարձունք (Հադրութի շրջանում)]
  • Հասրաթյան Իգոր Ալեքսանդրի [7.9.1973, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) – 9.5.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Հասրաթյան Հովսեփ Վլադիմիրի [10.6.1972, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) – 19.11.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արա Էդուարդի [2.2.1968, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.4.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Հարությունյան Կարեն Մարտիկի [5.1.1973, Երևան – 31.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Աբրահամ Հաթամի (17.10.1958, Ստեփանակերտ – 6.8.1992, Ասկերան)
  • Հարությունյան Աբրիկ Մուշեղի [12.4.1949, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 16.1.1993, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Ազատ Արմենակի [8.9.1947, գ. Հարթագյուղ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 29.8.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Ալբերտ Աշոտի (12.4.1962, Երևան – 4.8.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Հարությունյան Ալբերտ Իվանի [18.10.1974, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 27.5.1993, գ. Խրմանջուկ (այժմ՝ գ. Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Հարությունյան Ալբերտ Հայրապետի [6.23.1941, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1992, «Կլյազին ձոր» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Ալբերտ Նիկոլայի [12.4.1952, գ. Քոչբեկ (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Հադրութի շրջանում) – 24.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Ալեքսանդր Հմայակի (20.6.1959, Ստեփանակերտ – 27.2.1994, Ստեփանակերտ)
  • Հարությունյան Ահարոն Սարգսի [15.9.1964, գ. Ներքին Բազմաբերդ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 7.4.1994, Աղդամ]
  • Հարությունյան Անդրանիկ Լավրենտի [6.12.1969, ___ – 12.4.1992, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Անդրանիկ Լևոնի [4.12.1950, գ. Նորաղբյուր (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հարությունյան Անդրանիկ Պավելի [7.3.1956, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 27.8.1992, Արտաշատ]
  • Հարությունյան Անդրանիկ Վաղարշակի [22.1.1956, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 4.2.1993, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Անդրեյ Անդրեյի [12.4.1968, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 25.12.1993, Ժդանով (Ադրբեջան)]
  • Հարությունյան Անուշավան Վարազդատի (12.4.1961, Երևան – 26.1.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Հարությունյան Անուշավան Երվանդի [26.1.1959, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 18.1.1993, Ստեփանակերտ]
  • Հարությունյան Անուշավան Ստյոպայի (21.11.1972, Երևան – 17.8.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Հարությունյան Աշոտ Արարատի [25.2.1958, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.4.1994, ––––]
  • Հարությունյան Աշոտ Վիլենի [19.6.1955, Բաքու – 23.12.1991, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Հարությունյան Աշոտ Վլադիմիրի [28.8.1958, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.4.1994, Ադրբեջան, Միրբաշիրի շրջանում]
  • Հարությունյան Ապրես Վլադիմիրի [19.4.1955, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1992, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հարությունյան Ավետիս Հենրիկի [28.2.1961, գ. Այգեզարդ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 1.1.1992, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Հարությունյան Ավետիք Կարապետի (10.3.1955, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Արա Գևորգի [14.5.1972, գ. Արաքս (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 15.1.1993, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արամ Գառնիկի (9.3.1964, Գորիս – 27.4.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Հարությունյան Արամ Յակովի [7.3.1974, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 10.2.1993, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արամ Ներսեսի [15.1.1972, Բաքու – 12.2.1993, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արայիկ Էդուարդի [2.2.1968, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) _ 5.4.1993, Կավաքավան բարձունք (Հադրութի շրջանում)]
  • Հարությունյան Արարատ Աշոտի [25.2.1958, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.4.1994, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արարատ Ռուբենի [8.6.19՚66, գ. Ջագիր (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 8.5.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արգամ Սերգեյի [15.1.1968, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 8.3.1994, Ֆիզուլի]
  • Հարությունյան Արթուր Սարուխանի (14.4.1965, Բաքու – 11.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Հարությունյան Արթուր Բորիսի (2.12.1968, Երևան – 25.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Արթուր Գեորգիի [1.12.1972, Ստեփանակերտ – 23.7.1992, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արթուր Լենդրուշի [17.2.1974, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 17.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Արթուր Միսակի (12.10.1975, –––––– – 29.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Հարությունյան Արթուր Յուրիի [22.6.1968, Ստեփանակերտ – 11.2.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Հարությունյան Արթուր Սերժի [10.7.1972, Ստեփանակերտ – 1.9.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արթուր Ստեփանի [3.10.1974, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 10.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Արծվիկ Ղազարի [9.12.1966, գ. Սարուշեն (Ասկերանի շրջան) – 5.7.1993, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Արման Նվերի [18.7.1973, գ. Ավան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 17.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հարությունյան Արմեն Զավենի [2.2.1973, Արտաշատ – 13.1.1991, գ. Լյուլասազ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արմեն Յուրիկի [3.9.1966, Ստեփանակերտ – 25.2.1993, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Հարությունյան Արմեն Ռաֆիկի [23.5.1971, գ. Վանաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 26.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Արմեն Սերժիկի [1.9.1966, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 26.6.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արմենակ Գուրգենի [12.4.1958, գ. Խնձորուտ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 14.6.1992, գ. Խնձորուտ]
  • Հարությունյան Արսեն Ալբերտի [12.5.1974, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.9.1992, գ. Վաղուհաս (ԼՂՀ Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Արսեն Վալերիկի [13.10.1973, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.12.1993, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Արսեն Վոլոդյայի [11.1.1964, գ. Սովետական (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 27.5.1990, Երևան (կայարանամերձ հրապարակում)]
  • Հարությունյան Արտակ Գրիշայի [7.4.1962, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 21.7.1993, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Արտեն Աշխարբեկի [21.12.1974, գ. Գուգարք (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 8.6.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հարությունյան Բարխուդար Ասծատուրի [12.4.1926, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան) – 8.3.1992, գ. Ղազանչի]
  • Հարությունյան Բենիամին Սուրենի [6.6.1955, գ. Ոսկեվազ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 29.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հարությունյան Բերժիկ Անդրանիկի [3.12.1957, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան) – 27.12.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Բորիս Մամիկոնի [4.4.1974, գ. Բադամլու (Նախիջևան) – 19.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հարությունյան Բորիս Շամիրի [28.3.1955, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 16.4.1992, գ. Չայլու]
  • Հարությունյան Գագիկ Գավրիլի [1.3.1969, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 30.1.1994, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հարությունյան Գագիկ Գավրուշայի [30.5.1970, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հարությունյան Գագիկ Էդիկի [7.2.1962, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 16.6.1992, գ. Չայլու]
  • Հարությունյան Գագիկ Կամոյի [29.4.19՚61, Կապան – 25.4.1992, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հարությունյան Գագիկ Մանվելի (2.5.1974, Ստեփանակերտ – 15.5.1994, Մարտակերտ)
  • Հարությունյան Գագիկ Միհրանի [24.7.1958, գ. Քաղցրաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.9. 1992, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Գալերին Բախշիի [1.1.1943, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան) – 28.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Գառնիկ Արտուշի [17.1.1951, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 12.4.1994, գ. Գյուլիստան]
  • Հարությունյան Գառնիկ Գուրգենի [15.11.1968, գ. Խաչմաչ (Ասկերանի շրջան) – 29.12.1993, գ. Սալախլի Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Գարիկ Աբելի [8.7.1972, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.9.1992, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հարությունյան Գարիկ Գեորգիի (10.3.1956, Ստեփանակերտ – 26.6.1994, Շուշի)
  • Հարությունյան Գարիկ Թեմուրի [5.9.1963, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.2.1994, «Քավթառլու» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Գարիկ Մանվելի (23.8.1975, Ստեփանակերտ – 12.9.1993, Կուբաթլու)
  • Հարությունյան Գնել Սերգեյի [25.11.1974, ___ – 21.5.1990, գ. Դաշուշեն (Ասկերանի շրջան)]
  • Հարությունյան Գրիգոր Աղաջանի [28.2.1963, գ. Այգեկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 28.6.1992, գ. Ցոր (Հադրութի շրջան)]
  • Հարությունյան Գևորգ Կառլենի [24.11.1967, գ. Շահումյան (Շահումյանի շրջան) – 12.4.1992, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Հարությունյան Դավիթ Վլադիմիրի [21.2.1974, Ստեփանակերտ – 4.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Ենովք Գրիգորի [9.2.1967, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.10.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Հարությունյան Էդիկ Եղիշի [12.4.1931, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան) – 27.4.1991, գ. Բուզլուխ]
  • Հարությունյան Էդիկ Հարությունի [11.8.1951, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան) – 27.4.1991, գ. Մանաշիդ]
  • Հարությունյան Էդուարդ Գետիոնի (8.10.1971, Ստեփանակերտ – 12.7.1993, Ասկերանի շրջանում)
  • Հարությունյան Էդուարդ Հովհաննեսի [15.10.1953, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 25.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Էրիկ Աբրիկի (12.2.1973, Ստեփանակերտ – 25.4.1994, Ստեփանակերտ)
  • Հարությունյան Լավրենտ Զավենի [14.3.1964, Բաքու – 5.6.1992, «Ղուրուչուխ» բարձոունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Լավրենտի Գրիգորի [17.5.1948, Դաշքեսանի (Ադրբեջան) – 31.1.1990, Երևան]
  • Հարությունյան Լև Գերասիմի [23.11.1963, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան) – 13.6.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Լևոն Աղվանի [12.4.1973, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 26.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հարությունյան Լևոն Դմիտրիի [16.6.1960, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.5.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հարությունյան Լևոն Ռազմիկի (12.4.1957, ___ – 2.5.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Հարությունյան Խաչատուր Համլետի [28.4.1972, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Հարությունյան Խաչիկ Ջանիբեկի (12.12.1973, Երևան – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Հարությունյան Կամո Բաբկենի [29.3.1973, գ. Մրգաստան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 16.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հարությունյան Կամո Ռաֆիկի [14.5.1978, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 23.9.1994, Հադրութի շրջանում]
  • Հարությունյան Կամո Սաշայի [8.8.1962, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 3.4.1993, Խազազասարի բարձունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Կամո Սերգեյի (12.4.1968, Ստեփանակերտ – 3.2.1991, –––––––––)
  • Հարությունյան Կամո Սերժիկի [7.9.1967, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան) – 8.7.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Կառլոս Վահանի [23.2.1954, Թալին (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 18.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Հարությունյան Կարեն Ալբերտի (9.11.1959, Կապան – 20.12.1992, Գորիս)
  • Հարությունյան Կարեն Գևորգի (2.9.1959, Երևան – 3.8.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Կարեն Կառլենի (12.4.1960, Երևան – 1.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Կիմ Սերգեյի [10.2.1958, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.10.1992, «Ուրյանա լեռան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Կիմա Մակիչի [30.10.1963, գ. Հերհեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Կլիմիկ Ռուբենի [25.1.1956, գ. Վերին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 15.2.1991, Ստեփանակերտի հիվանդանոցում]
  • Հարությունյան Համլետ Ադիբեկի (28.3.1949, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Համլետ Սարգսի [11.5.1941, գ. Փալութլի (այժմ՝ գ. Արփենի՝ Շիրակի մարզում) – 8.11.1993, Ասկերանի շրջանում]
  • Հարությունյան Համլետ Վարդանի [5.9.1951, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 22.2.1992, գ. Յուխարի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Հարություն Ռուբիկի [29.6.1974, Երևան – 24.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Հարություն Վահանի [25.10.1956, Երևան – 13.6.1990, գ. Սոթք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հարությունյան Հենրիխ Վաչենի [25.6.1962, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, «Սիփան–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Հենրիկ Ռուբենի [15.9.1961, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.8.1992, գ. Սրաշեն]
  • Հարությունյան Հովիկ Վաչենի [8.10.1966, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, «Սիփան–2» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Հովհաննես Սպարտակի [18.10.1971, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 20.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Հովհաննես Արտուշի [28.9.1956, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 30.8.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Հրայր Կոլյայի [21.7.1973, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 9.7.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Հրայր Հակոբի [8.3.1975, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 16.11.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Հրայր Վոլոդյայի [11.12.1959, Արտաշատ – 3.7.1992, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Հրանտ Հրաչիկի [1.1.1956, գ. Բարձրավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 8.5.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հարությունյան Հրաչիկ Երվանդի [13.2.1957, գ. Բադարա (Ասկերանի շրջան) – 25.8.1993, գ. Բադարա]
  • Հարությունյան Հունան Հրանտի [–––––, գ. Ռինդ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 30.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հարությունյան Մանվել Օնիկի [10.3.1958, Արթիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.3.1992, Արթիկ]
  • Հարությունյան Մարտիկ Կառլենի [6.3.1974, Բաքու – 16.4.1993, գ. Աշաղի Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Մաքսիմ Սամվելի [29.5.1955, Ստեփանակերտ – 11.6.1992, գ. Նարեշտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Մերուժան Խաչիկի [15.3.1953, գ. Լեռնանիստ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 5.1.1994, Քելբաջար]
  • Հարությունյան Միքայել Իվանի [25.6.1959, Բաքու – 24.12.1994 գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Մհեր Հարությունի [8.9.1953, Երևան – 5.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Յաշա Ռուբենի [17.1.1947, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – –––]
  • Հարությունյան Նելսոն Հարությունի [7.11.1957, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.11.1991, գ. Ղարադաղլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Նելսոն Միքայելի [31.12.1965, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Նորայր Խաչիկի [8.2.1961, գ. Ուջան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 8.12.1989

, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]

  • Հարությունյան Նվեր Միքայելի [2.1.1969, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 10.12.1993, գ. Աղդաշ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Շիրազ Յուրիկի [27.7.1976, Մարտունի (ԼՂՀ) – 10.7.1993, գ. Գյուլափլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Ռազմիկ Վաղարշի [22.6.1935, գ. Ազատ (Ադրբեջան, Խանլարի շրջան) – 23.11.1989, գ. Ազատ]
  • Հարությունյան Ռաջ Սերժիկի [3.8.1972, Մարտունի (ԼՂՀ) – 20.9.1992, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հարությունյան Ռաֆայել Գեորգիի [6.7.1964, Ստեփանակերտ – 26.6.1993, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հարությունյան Ռաֆիկ Անդրանիկի [25.5.1955, գ.Բերդաձոր (Շուշիի շրջան) – 31.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հարությունյան Ռաֆիկ Բորիսի [13.6.1974, Իջևան – 28.1.1994, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր)]
  • Հարությունյան Ռոբերտ Աշոտի [6.8.1974, Ջերմուկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 3.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Ռոբերտ Գևորգի [4.11.1975, գ. Ազնաբերդ (Նախիջևան) – 21.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հարությունյան Ռոբերտ Լամբարոնի [27.5.1950, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Ռոբերտ Շահենի [29.6.1941, գ. Նոր Կյանք (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 18.11.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հարությունյան Ռոբերտ Վալերիկի [29.1.1973, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.3.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հարությունյան Ռոլետ Ռաֆայելի [2.5.1960, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 10.6.1994, գ. Շոշ]
  • Հարությունյան Ռոման Աբելի (27.9.1965, Աղդամ – 17.2.1993, Ասկերան)
  • Հարությունյան Ռուբիկ Երվանդի [17.6.1955, գ. Սարալանջ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 11.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հարությունյան Սամսոն Լենգվարդի (17.2.1966, Երևան – 27.5.1990, Երևան)
  • Հարությունյան Սամվել Բորիսի (20.11.1968, Ստեփանակերտ – 22.11.1992, Շուշի)
  • Հարությունյան Սամվել Գառնիկի [7.9.1964, Կապան – 11.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Սամվել Զաուրի [4.6.1974, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 30.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հարությունյան Սամվել Ժորժիկի [21.9.1968, գ. Բայանդուր (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հարությունյան Սամվել Լևոնի [1.1.1968, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հարությունյան Սամվել Ջանիբեկի (30.7.1962, Երևան – 23.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Սամվել Սաշայի [21.11.1959, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.3.1992, «Ուղտի մեջք» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Սամվել Սիրեկանի (13.4.1953, Երևան – 22.2.1994, Մարտակերտ)
  • Հարությունյան Սամվել Ստեփանի [12.4.1953, Երևան – 15.4.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հարությունյան Սամվել Վլադիմիրի (4.12.1970, Ստեփանակերտ – 20.3.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Սանասար Սլավիկի [15.3.1972, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.6.1992, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)
  • Հարությունյան Սարգիս Մանվելի [31.3.1962, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան) – 28.3.1993, գ. Տոնաշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Սարգիս Վարշամի [21.4.1969, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 28.6.1992, գ. Դուդուկչի (այժմ՝ գ. Քյուրաթաղ՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Հարությունյան Սեմյոն Ավագիմի [15.1.1951, գ. Միրզիկ (Ադրբեջան, Խանլարի շրջան) – 8.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հարությունյան Սեյրան Ալյոշայի [18.4.1967, Աղդամ – 4.7.1993, գ. Բաղմանլար (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Սեյրան Սերգեյի [20.4.1959, Մարտունի (ԼՂՀ) – 11.7.1992, Մարտունի]
  • Հարությունյան Սեյրան Վալերիի [(4.1.1974, Ստեփանակերտ – 25.12.1993, Ժդանով (Ադրբեջան]
  • Հարությունյան Սերգեյ Գաբրիելի [19.2.1955, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 22.12.1993, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Հարությունյան Սերգեյ Գնելի [25.11.1974, Բյուրեղավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 21.5.1990, գ. Դաշուշեն (Ասկերանի շրջան)]
  • Հարությունյան Սերգեյ Մելսիկի [24.12.1973, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 14.9.1994, ՀՀ սահ-մանամերձ գոտի]
  • Հարությունյան Սերժիկ Արշակի [10.10.1950, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.5.1994, գ. Կաղարծի]
  • Հարությունյան Սերյոժա Անդրեյի [12.4.1968, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 25.12.1993 (Ադրբեջան, Ժդանովի շրջանում)]
  • Հարությունյան Սերյոժա Կոլյայի (12.4.1960, Երևան – 10.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Սերյոժա Միքայելի (7.6.1940, Երևան – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Սերոբ Հրանտի [1.8.1973, գ. Նոր կյանք (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.9.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Հարությունյան Սիմոն Հովակիմի (12.4.1951, Երևան – 12.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Սլավիկ Արշավիրի [28.9.1961, գ. Սարուշեն (Ասկերանի շրջան) – 20.6.1992, Ասկերանի շրջանում]
  • Հարությունյան Սլավիկ Բագրատի [24.12.1947, Մարտունի (ԼՂՀ) – 4.1.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Հարությունյան Սլավիկ Երվանդի [28.1.1950, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.6.1992, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հարությունյան Ստյոպա Լենդրուշի [20.4.1953, գ. Բարձրավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 8.8.1992, գ. Շուռնուխ (Սյունիքի մարզում)]
  • Հարությունյան Սուրեն Սեդրակի [13.9.1960, գ. Գյուլաթաղ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 11.2.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Վալերի Գեորգիի [13.3.1956, Լաչին – 5.1.1993, գ. Հախնազար (Լաչինի շրջան)]
  • Հարությունյան Վալերիկ Շմավոնի [15.3.1955, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 3.9.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Հարությունյան Վահե Հրանտի [(12.4.1973, ___ – 1.10.1992, Լաչին («Մարդասիրական միջանցք»)]
  • Հարությունյան Վահրամ Հրայրի [22.2.1975, գ. Արծվաբերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 11.12.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հարությունյան Վահրամ Սուրենի (28.6.1976, ––– – 6.11.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հարությունյան Վանյա Յակովի [22.2.1955, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 15.2.1992, գ. Մարաղա]
  • Հարությունյան Վաչագան Ասծատուրի (7.6.1951, Շուշի – 15.6.1993, Մարտակերտ)
  • Հարությունյան Վաչագան Մարտիկի [3.7.1967, Ստեփանակերտ – 22.4.1994, գ. Շոթլանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Վաչիկ Խաչիկի [(1.1.1967, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 7.3.1991, –––]
  • Հարությունյան Վաչիկ Շիրիկի [15.5.1975, գ. Հակակու (Հադրութի շրջան) – 22.12.1993, –––]
  • Հարությունյան Վաչիկ Ռուբենի [23.4.1961, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 16.12.1991, գ. Հասանաբադ]
  • Հարությունյան Վարդան Մամիկոնի (30.3.1969, Ստեփանակերտ – 1.6.1992, Ստեփանակերտ)
  • Հարությունյան Վիլսոն Նորիկի [10.10.1968, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 6.12.1992, գ. Կարաքենդ]
  • Հարությունյան Վլադիմիր Արշավիրի [22.2.1963, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, «Սիփան–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հարությունյան Վլադիմիր Լազարի [14.3.1954, գ. Ղշլաղ (այժմ՝ գ. Ծաղկաշատ՝ Ասկերանի շրջանում) – 28.4.1994, գ. Ղարբանդ (Աղդամի շրջան)]
  • Հարությունյան Տիգրան Գեդեոնի [8.10.1975, Ստեփանակերտ – 30.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունյան Օլեգ Սլավիկի [30.12.1974, Սամարղանդ (Ուզբեկստան) – 11.5.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հարությունյան Ֆրիդ Գեորգիի [4.2.1964, Շուշի – 4.3.1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հարությունով Գրիգորի Վլադիմիրի (26.5.1966, Բաքու – 8.7.1994, Ստեփանակերտ)
  • Հարությունով Վլադիմիր Աշոտի [5.3.1947, Շուշի – 3.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հերիքյան Մովսես Արշակի [16.11.1974, գ. Դաշտավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 9.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հմայակյան Գրիգոր Վաղարշակի [12.4.1951, գ. Վարդենուտ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 19.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հյուսնունց Շահեն Սուրենի (16.9.1963, Մարտակերտ – 18.6.1992, Մարտակերտի շրջան)
  • Հոսեյան Հասան Սայիդի [12.4.1973, գ. Արշալույս (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 27.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հովակիմյան Արարատ Հմայակի [20.12.1973, գ. Վերիշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 3.9.1992, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Հովակիմյան Զավեն Մոսոլի [1.9.1963, Բյուրեղավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 7.8.1990, Արտաշատ]
  • Հովակիմյան Ժիրայր Սիմոնի [2.3.1962, գ. Մարց (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 15.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովակիմյան Մարատ Գրիգորի [4.1.1972, գ. Հացավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Հովակիմյան Ռադիկ Վաղուշի [20.1.1954, գ. Այգեզարդ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.6.1992, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Հովակիմյան Սամվել Սերոբի [11.3.1974, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 12.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հովակիմյան Սիմոն Գեյիմի [30.9.1956, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 15.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովակիմյան Վագիֆ Մինասի [30.6.1957, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Հովակիմյան Վարդան Սերյոժայի [16.8.1955, գ. Բազարչայ (այժմ՝ գ. Գորայք՝ Սյունիքի մարզում) – 23.3.1990, գ. Նյուվադի (այժմ՝ գ. Նռնաձոր՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հովասափյան Անաստաս Սուրենի [17.1.1954, գ. Այգեպատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.4.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննեսյան Արթուր Արտաշեսի [30.6.1963, Ստեփանակերտ – 13.12.1992, Լաչին (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննեսյան Արթուր Ջհանգիրի (2.12.1958, Մարտակերտ – 23.6.1992, Մարտակերտ)
  • Հովհաննեսյան Էդուարդ Հրանտի (8.10.1961, Ստեփանակերտ – 24.5.1993, Ստեփանակերտ)
  • Հովհաննեսյան Կառլեն Գավրուշայի [26.10.1959, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 5.7.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննեսյան Շիրին Խաչատուրի [12.1.1950, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 17.11.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հովհաննեսյան Վանյա Հովհաննեսի [12.4.1961, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 5.7.1992, –––]
  • Հովհաննեսով Զոհրաբ Մկրտչի [12.4.1969, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Հովհաննեսով Իգոր Իվանի [1.9.1960, Գրոզնի (Չեչնիա) – 17.2.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Մուրադ Մելիքի [23.7.1971, գ. Բաղրամյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 28.6.1992, գ. Ցոր (Հադրութի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Աբրիկ Զավենի [1.4.1959, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.10.1990, Սիսիանի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Ազնավուր Առաքելի [4.3.1974, գ. Պռոշյան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 14.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Ալբերտ Միքայելի [9.7.1972, Կիսելյովսկ (Ռուսաստան, Կեմերովոյի մարզ) – 17.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Ալեքսանդր Յուրիկի [3.3.1974, Երևան – 6.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Ալեքսանդր Ցոլակի [26.8.1949, Սոկոլ (Ռուսաստան) – 1.8.1990, Ասկերանի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Ալյոշա Արտեմի [1.1.1959, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.2.1991, Գորիսի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Ալյոշա Համբարձումի [13.1.1936, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 28.12.1991, գ. Քարինտակ]
  • Հովհաննիսյան Անաստաս Սուրենի [17.1.1954, գ. Այգեպատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 25.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Անդրանիկ Թադևոսի (30.5.1950, Կապան – 24.4.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Հովհաննիսյան Անդրանիկ Սուրենի [12.4.1972, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) - 5.7.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Ապրիկ Զավենի [12.4.1959, ––– 5.10.1990, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հովհաննիսյան Առաքել Գուրգենի [10.2.1954, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 19.1.1994, Հադրութի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Ավետիք Էդիկի [25.9.1994, գ. Ձորագյուղ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հովհաննիսյան Ավետիք Վելիկի [22.6.1974, գ. Քուչակ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 10.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Արամ Վրեժի [11.11.1968, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 17.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Արայիկ Հովհաննեսի [1.10.1963, գ. Օրգով (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 26.3.1990, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հովհաննիսյան Արարատ Էդիկի (22.7.1973, Կապան– 29.10.1993, Զանգելան)
  • Հովհաննիսյան Արարատ Յուրայի (5.7.1973, Կապան – 28.10.1993, Կապանի շրջանում)
  • Հովհաննիսյան Արթուր Արշավիրի [13.6.1972, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 10.4.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Արթուր Ռոմզիկի [5.10.1970, Քաջարան – 12.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Արկադի Միքայելի [20.2.1942, Դաշքեսան (Ադրբեջան) – 5.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Արմեն Ռազմիկի [24.5.1963, Երևան – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Արսեն Ալբերտի [25.5.1968, գ. Ակունք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 23.6.1992, Քելբաջար]
  • Հովհաննիսյան Արսեն Միշայի [18.11.1972, Երևան – 19.1.1993, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Արտակ Գուրգենի [8.25.1972, Երևան – 12.3.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Արտավազդ Ժուկովի [8.3.1973, գ. Արագած (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 15.10.1993, Երևան]
  • Հովհաննիսյան Բենիամին Սարիբեկի [7.11.1973, Երևան – 3.12.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Գագիկ Գևորգի (12.4.1958, Երևան – 16.4.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Հովհաննիսյան Գագիկ Միսակի [1.4.1970, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Գառնիկ Միքայելի (27.4.1960, Մարտակերտ – 13.6.1992, Շահումյանի շրջանում)
  • Հովհաննիսյան Գարիկ Էդիկի [26.2.1967, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 6.5.1993, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Գենադի Նիկոլայի [18.5.1954, գ. Մուշկապատ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.1.1994, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հովհաննիսյան Գենադի Սուրենի [5.9.1941, Բաքու – 17.6.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Դավիթ Արշակի [13.5.1965, Երևան – 3.8.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Դավիթ Հրանտի [4.6.1965, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 19.6.1992, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Եփրեմ Երանոսի [26.5.1970, գ. Գեղանիստ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 23.3.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Զոհրաբ Մկրտչի [11.11.1969, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Հովհաննիսյան Էդիկ Մուշեղի (2.1.1952, Կապան – 10.7.1993, Մեղրիի շրջանում)
  • Հովհաննիսյան Իվան Պարգևի [9.10.1975, Երևան – 5.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Լյուդվիգ Աղաբեկի (12.4.1950, Երևան – 20.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հովհաննիսյան Լևոն Գառնիկի [3.12.1974, գ. Հայթաղ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 6.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Խաչիկ Ալբերտի [12.9.1965, գ. Մարմարաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 19.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Կամո Արմենակի [21.3.1960, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան) – 11.12.1991, գ. Էրքեջ]
  • Հովհաննիսյան Կամո Հովհաննեսի [19.1.1962, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 8.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Կամո Ռաֆիկի [12.4.1970, գ. Տորֆավան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 26.6.1993, ––– ]
  • Հովհաննիսյան Կառլեն Գավրիլի [30.10.1958, ––– – 5.7. 1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Կարեն Կարապետի [18.4.1973, գ. Առատաշեն (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 25.1.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Հակոբ Բարսեղի [12.4.1974, Երևան – 3.8.1993, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հովհաննիսյան Հակոբ Սամվելի [28.1.1975, Երևան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Հարություն Ռոբերտի [18.10.1967, գ. Շենավան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 3.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Հենրիկ Հովհաննեսի [23.2.1953, գ. Ներքին Սասնաշեն (այժմ Արագածոտնի մարզում) – 3.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Հովիկ Լենդրուշի [24.3.1975, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 29.4.1994, Մարտակերտ]
  • Հովհաննիսյան Հովհաննես Ալեքսանդրի [18.3.1973, Աբովյան – 20.4.1993, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Հովհաննես Եգորի [12.4.1961, գ. Քարագլուխ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 30.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Հովհաննես Հասոյի [17.7.1970, գ. Արմաշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 29.12.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Հովհաննիսյան Հրայր Գառնիկի [15.4.1973, Երևան – 5.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Հովհաննիսյան Հրաչիկ Բագրատի [20.6.1938, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 18.5.1992, գ. Խնձորեսկ]
  • Հովհաննիսյան Ղազար Նորիկի [5.2.1974, գ. Հոկտեմբեր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 23.6.1994, Մեղրի]
  • Հովհաննիսյան Մայիս Աշոտի [9.5.1956, Երևան – 24.5.1990, գ. Հայ Պարիս (Շահումյանի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Միշա Համբարձումի [19.7.1953, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ]
  • Հովհաննիսյան Մնացական Ալեքսանի (1.8.1941, Երևան – 10.9.1994, Մարտակերտ)
  • Հովհաննիսյան Յուրա Ահարոնի [12.4.1949, գ. Ձորագլուխ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 17.6.1992, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Յուրի Գառնիկի [19.11.1954, գ. Այգեշատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 27.6.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Նորայր Հարությունի [1.5.1963, Երևան – 15.3.1993, գ. Հին Թաղլար (Հադրութի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Նորայր Վոլոդյայի (9.11.1974, Երևան – 2.9.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Հովհաննիսյան Ռուսլան Յուրիկի [–––, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) - 29.9.1992, գ. Գյուլիստան]
  • Հովհաննիսյան Սամվել Արտաշեսի [18.4.1968, գ. Շինուհայր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 20.3.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հովհաննիսյան Սարգիս Ռուբենի [22.10.1962, գ. Շիրազլու (այժմ՝ գ. Ոսկետափ՝ Արարատի մարզում) – 26.2.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հովհաննիսյան Սերյոժա Բենիամինի [11.12.1974, գ. Հոկտեմբեր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 27.9.1993, Կապանի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Սիմոն Գեյիմի [12.4.1956, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 15.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Սուրեն Ղազարի [25.1.1957, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Սուրիկ Հովհաննեսի [15.3.1955, գ. Վահրավար (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.4.1990, գ. Նյուվադի (այժմ՝ Նռնաձոր՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հովհաննիսյան Վագիֆ Լալազարի (19.10.1954, Գորիս – 8.11.1993, Գորիսի շրջանում)
  • Հովհաննիսյան Վազգեն Միքայելի [1.11.1961, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան) – 22.6.1993, –––––]
  • Հովհաննիսյան Վալենտին Լևոնի [10.3.1943, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.1.1994, «Բերդ–2» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հովհաննիսյան Վահան Միշայի [17.3.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 22.11.1994, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Հովհաննիսյան Վաղինակ Հովսեփի [31.5.1958, գ. Կաթնառատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 2.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Վաչագան Հրաչիկի [15.2.1962, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 29.7.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Վասակ Էդիկի [–––, գ. Ապավեն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Հովհաննիսյան Վարդան Նասլետի [12.4.1972, Երևան – 11.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Վիտալի Արսենի [4.11.1955, Շուշի –15.1.1994, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Հովհաննիսյան Վյաչեսլավ Հովհաննեսի [11.12.1974, գ. Եղեգնուտ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 23.1.1994, Կապանի շրջանում]
  • Հովսեփյան Անատոլի Սարգսի [11.12.1975, գ. Վանք (Հադրութի շրջան) – 27.6.1992, ––––––––]
  • Հովսեփյան Անատոլի Վիլենի [7.9.1964, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 10.4.1992, գ. Թաղասեռ]
  • Հովսեփյան Անդրանիկ Ալեքսանդրի [26.2.1965, Ստեփանակերտ – 12.3.1992, գ. Բաշ Գյունեփայա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովսեփյան Աշոտ Արիստակեսի [4.1.1964, գ. Վերին Գետաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 1.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Հովսեփյան Ապրես Միքայելի [12.4.1966, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) – 15.8.1993, –––]
  • Հովսեփյան Արամ Մալենցովի (12.4.1951, ––––– – 13.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Հովսեփյան Արթուր Ռոբերտի [9.8.1962, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 28.12.1993, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Հովսեփյան Արմեն Յուրայի (17.8.1973, Երևան – 23.12.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Հովսեփյան Արմեն Սանթրոյի [4.6.1969, գ. Խոտ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.9.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Հովսեփյան Բորիկ Գեորգիի [28.8.1962, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 10.10.1993, Ջաբրայիլի շրջանում]
  • Հովսեփյան Բորիկ Մուրադի [5.12.1960, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 16.9.1992, «Կղարծվա լանջ» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հովսեփյան Բորիս Սուրենի [15.9.1951, Իրկուտսկ (ՌԴ) – 22.7.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովսեփյան Գագիկ Արկադիայի [2.7.1962, գ. Դաշուշեն (Ասկերանի շրջան) – 7.1.1994, Ստեփանակերտ]
  • Հովսեփյան Գագիկ Բորիկի [31.3.1971, Մարտունի (ԼՂՀ) – 24.2.1992, գ. Ամիրանլար (այժմ՝ գ. Քաջավան՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հովսեփյան Գերասիմ Վիգենի [17.5.1964, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 9.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Հովսեփյան Դավիթ Արամայիսի (1.7.1971, Երևան – 30.7.1989, Երևան)
  • Հովսեփյան Ենովք Եղիշեի [12.1.1960, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.2.1993, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հովսեփյան Էդուարդ Արամայիսի [––––, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 18.9.1991, գ. Քարինտակ]
  • Հովսեփյան Իգոր Գրիգորի [11.2.1965, Բաքու – 13.11.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովսեփյան Լենորդ Ռաֆիկի [29.2.1960, Շուշի – 29.4.1992, գ. Ղայբալու (Շուշիի շրջան)]
  • Հովսեփյան Լևոն Միքայելի [12.4.1939, գ. Դաշուշեն (Ասկերանի շրջան) – 12.4.1989, գ. Կուշչուլար (Ադրբեջան, Կասում-Իսմայլովի շրջան)]
  • Հովսեփյան Կարեն Ռազմիկի [4.3.1973, Ստեփանակերտ – 10.5.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Հովսեփյան Կարո Զավենի [21.3.1969 գ. Ննգի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.9.1992, գ. Գյուլափլու (այժմ՝ գ. Վազգենաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Հովսեփյան (Օսիպյան) Կարո Հմայակի [24.2.1956, գ. Ծամձոր (Հադրութի շրջան) – 29.7.1994, գ. Ծամձոր]
  • Հովսեփյան Հովիկ Արտյուշայի (10.9.1962, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Հովսեփյան Հովհաննես Սերյոժայի [26.4.1964, գ. Ախուրյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Հովսեփյան Միշա Մանվելի [19.7.1973, Սևան – 23.8.1993, գ. Եղվարդ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հովսեփյան Մհեր Ժորայի [3.12.1966, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 19.3.1994, գ. Հորադիզ ( (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովսեփյան Ռազմիկ Ռոմանի [17.10.1969, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 17.10.1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովսեփյան Ռազմիկ Սլավիկի [12.4.1964, ___ _ 5.10.1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովսեփյան Սամվել Գավրուշի (13.7.1975, Կապան – 21.1.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Հովսեփյան Սամվել Պետյայի [10.12.1964, գ. Տանձավեր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.4.1993, գ. Հանդ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Հովսեփյան Սամվել Վլադիմիրի [21.5.1963, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.12.1993, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հովսեփյան Սոս Հովսեփի (20.5.1968, Երևան – 2.1.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Հովսեփյան Սուրեն Արշավիրի [25.11.1957, գ. Դրախտիկ (Հադրութի շրջան) – 7.1.1994, Ալխանլուի մատույցներ (Ֆիզուլիի շրջանում)]
  • Հովսեփյան Վալերի Ալեքսեյի [23.1.1958, գ. Ղարաղշլաղ (Շուշիի շրջան) – 31.8.1994, Կուբաթլու]
  • Հովսեփյան Վալերի Ռաֆիկի [1.7.1972, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.5.1994, գ. Սումա (Աղդամի շրջան)]
  • Հովսեփյան Վահրամ Արկադիի [27.3.1975, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 13.4.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Հովսեփյան Վիգեն Ալեքսեյի [5.8.1967, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 24.4.1992, գ. Լենինավան]
  • Հովսեփյան Վիլեն Ժորայի [28.4.1965, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.10.1993, գ. Ալխանլու (Ֆիզուլիի շրջան)}
  • Հովսեփյան Վլադիկ Յուրայի [7.6.1961, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 8.2.1993, Աղդամ]
  • Հովսեփյան Վլադիմիր Եղիշի [8.3.1931, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992, Շահումյանի շրջանում]
  • Հովսեփյան Վրեժ Լևոնի [2.5.1971, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 27.6.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Հովսեփյան Օլեգ Յուրիկի [25.11.1969, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 25.10.1993, –––]
  • Հունանյան Արմեն Ժորայի (7.8.1974, Կապան – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Հունանյան Էդուարդ Ռոբերտի [28.8.1975, Կալինինո (այժմ՝ Տաշիր՝ Լոռու մարզում) – 3.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Հունանյան Իդրիս Ներսեսի [28.3.1953, գ. Բերդաձոր (Շուշիի շրջան) _ 16.8.1993, գ, Խծաբերդ (Հադրութի շրջան)]
  • Հունանյան Հունան Գառնիկի [5.7.1962, գ. Մխչյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 29.9.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Հունանյան Մանվել Ռաֆիկի (16.8.1958, Երևան – 7.8.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Հուսեյան Հասան Սայիդի [25.4.1973, գ. Արշալույս (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 27.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]