Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Ս)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Ս տառով սկսվող ազգանունները։

  • Սադեղյան Դերենիկ Արամայիսի [26.7.1968, գ. Սվարանց (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.11.1993, Զանգելանի շրջանում]
  • Սադյան Սամվել Բորիսի [29.10.1975, գ. Չորաթան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սադյան Սանիկ Ռազմիկի [30.7.1962, գ. Արծվաբերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սադո Նիկոլայ Սերգեյի [25.10.1970, Արմավիր (ՌԴ, Կրասնոդարի երկրամաս) – 29.9.1991, Շուշիի շրջանում]
  • Սադոյան Սաշա Շիրշայի [7.5.1967, գ. Արտենի (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 7.5.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Սաթունց Մարտուն Դավիթի (2.4.1933, Գորիս – 5.9.1993, Կուբաթլուի շրջանում)
  • Սաիյան Ռոբերտ Բաբկենի [12.10.1965, Մարտունի (ԼՂՀ) – 6.12.1992, գ. Գյուլափլու (Աղդամի շրջան)]
  • Սալաև Մկրտիչ Արմանի (2.6.1951, Երևան – 10.7.1990, Երևան)
  • Սահակյան Ալեքսան Պարունակի [7.9.1944, գ. Գեղանիստ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 27.10.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Սահակյան Ալեքսանդր Շահենի [20.6.1956, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Աշոտ Աղալայի (1.1.1948, Շուշի – 25.7.1993, Կուբաթլու)
  • Սահակյան Աշոտ Նորիկի [9.1.1959, Երևան – 10.5.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Սահակյան Արամ Ռաշիդի [12.4.1974, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սահակյան Արամայիս Արշակի [12.4.1951, գ. Լորուտ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 19.1.1990, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Սահակյան Արեգ Արշակի [4.4.1957, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սահակյան Արթուր Արտուշի [25.1.1959, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 18.8.1993, Կապանի շրջանում]
  • Սահակյան Արթուր Բենիկի (12.4.1960, Երևան – 30.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սահակյան Արմեն Անտոնի [5.7.1963, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Աշաղի Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Արմեն Մարտունի [14.7.1975, գ. Զովաբեր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 12.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Արմեն Վալերիի (21.12.1972, Բաքու – 20.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Սահակյան Արմեն Ֆիրդուսու [7.1.1973, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 18.4.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Սահակյան Արմենակ Կիմի [7.9.1967, Կապան – 25.4.1992, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սահակյան Արմիկ Աշոտի [24.7.1969, գ. Ղարաղշլաղ (Շուշիի շրջան) – 6.8.1992, Կուբաթլու]
  • Սահակյան Արսեն Լևոնի (21.7.1994, Երևան – 7.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Սահակյան Արտակ Արտոյի [13.3.1969, Ստեփանակերտ – 3.6.1992, գ. Դահրազ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սահակյան Արտակ Ռոբերտի [14.3.1973, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 26.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Արտյոմ Գեորգիի [23.6.1973, Երևան – 24.1. 1994, գ. Չափլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սահակյան Բենիկ Արտաշեսի [17.4.1969, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 11.10.1993, Ջաբրայիլ]
  • Սահակյան Գագիկ Հրաչիկի [7.2.1973, Ստեփանակերտ – 28.12.1991, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Սահակյան Գագիկ Վաղարշակի [17.9.1970, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.7.1994, գ. Արծվաշեն]
  • Սահակյան Գառնիկ Սուրենի [1.1.1957, գ. Չափնի (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.12.1992, գ. Ղազանչի (Զանգելանի շրջան)]
  • Սահակյան Գարիկ Գրավիկի [17.12.1972, Գորիս – 4.10.1993, Կապանի շրջանում]
  • Սահակյան Գուրգեն Արտեմի [1.10.1972, Ապարան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 1.4.1993, Վարդենիսի շրջանում]
  • Սահակյան Գևորգ Էդիկի [8.8.1975, Սիսիան – 19.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Գևորգ Շիրազի [21.1.1974, գ. Մեծամոր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 19.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սահակյան Գևորգ Սահակի [12.4.1964, գ. Բաղրամյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 28.6.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սահակյան Զավեն Ներսեսի [18.4.1963, Գորիս – 10.12.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սահակյան Լեռնիկ Յաշայի [8.7.1974, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 1.7.1992, գ. Խրամորթ]
  • Սահակյան Խորեն Ռոբերտի [10.10.1970, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 5.7.1993, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Սահակյան Կարեն Բորիսի [12.4.1974, ___ – 28.6.1992, գ. Ցոր (Հադրութի շրջան)]
  • Սահակյան Կարեն Լաերտի [24.9.1975, գ. Գարգառ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 26.3.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սահակյան Կարեն Վլադիմիրի (30.6.1969, Երևան – 7.2.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Սահակյան Հարազատ Խաչիկի [13.1.1952, գ. Ալափարս (այժմ՝ գ. Վարդանավանք՝ Կոտայքի մարզում) – 27.1.1990, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Սահակյան Հրանտիկ Հակոբի [1.1.1961, գ. Խոտ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 21.2.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սահակյան Հրաչիկ Սարգսի [30.11.1947, գ. Եղցահող (Շուշիի շրջան) – 14.3.1992, ––––]
  • Սահակյան Մանուկ Արտուշի [12.1.1966, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 22.7.1993, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սահակյան Մանուկ Սարգսի [29.10.1969, գ. Զվարթնոց (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 27.7.1992, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սահակյան Մելսիկ Արմենակի [20.10.1957, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 20.10.1991, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սահակյան Մերուժան Սարմենի [12.4.1965, գ. Բաղրամյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 24.12.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սահակյան Միշա Շահազիզի [6.8.1958, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 13.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Մհեր Արմենակի [22.3.1962, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 15.4.1994, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սահակյան Յուրի Միքայելի [12.4.1938, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 10.4.1992, գ. Լենինավան]
  • Սահակյան Նաիրա Վազգենի (9.3.1970, Երևան – 9.3.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սահակյան Նիկոլայ Մադաթի [13.11.1957, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – ––––, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Սամվել Գրիշայի [15.2.1963, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 28.7.1993, «Կավաք» բարձունքի դիրքեր (Հադրութի շրջանում)]
  • Սահակյան Սամվել Սերյոժայի [17.8.1974, գ. Սարգսաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Սամվել Վոլոդյայի [2.2.1975, գ. Սվարանց (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սահակյան Սերգեյ Անտոնի [15.11.1960, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Աշաղի Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Սիմոն Գրիշայի [12.5.1968, գ. Խոտ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.1.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Սահակյան Սպարտակ Մարատի [23.5.1961, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.6.1992, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Սահակյան Վագիֆ Երեմի [1.1.1953, գ. Վորոշիլով (Ադրբեջան, Ժդանովի շրջան) – 6.1.1994, «Քավթառլու» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սահակյան Վազգեն Ալեքսանդրի [1.1.1965, Ստեփանակերտ – 20.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սահակյան Վալերի Նիկոլայի [28.4.1955, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 15.61993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սահակյան Վահրամ Հրանտի [2.12.1970, Կապան – 1.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահակյան Վաղինակ Վահանի (12.4.1963, Ստեփանակերտ – 1.8.1990, Լաչինի շրջանում)
  • Սահակյան Վանիկ Ալբերտի [3.1.1958, Կապան – 17.4.1993, գ. Ուժանիս (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սահակյան Վիլյաթ Թևանի [8.1.1952, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 28.1.1992, գ. Աղդաբան (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սահակյան Վլադիմիր Մակարի [1.2.1956, գ. Էդիշա (այժմ՝ գ. Վարդաշատ՝ Հադրութի շրջանում) – 23.12.1991, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Սահակյան Վրեժ Ցոլակի [4.12.1973, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 29.1.1992, գ. Կարաչինար]
  • Սահակյան Տիգրան Գագիկի [21.4.1974, Երևան – 5.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սահրադյան Հրաչ Հրանտի (12.4.1964, Երևան – 26.2.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սաղաթելյան Լևոն Բորիսի [5.10.1972, գ. Բանաձոր (Հադրութի շրջան) – 18.3.1994, գ. Աշաղի Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սաղաթելյան Կամո Ֆրեյդոնի [1.2.1971, Ստեփանակերտ – 3.7.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սաղաթելյան Վարդան Արտաշեսի [12.11.1960, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան)]
  • Սաղիյան Ռոբերտ Սամվելի [12.4.1972, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.10.1992, Քիրս լեռան դիրքեր (Շուշիի շրջանում)]
  • Սաղիյան Սերոբ Զոհրաբի [12.4.1970, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.10.1992, Քիրս լեռան դիրքեր (Շուշիի շրջանում)]
  • Սաղյան Արմեն Բենիկի [12.4.1967, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 12.4.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սաղյան Արտիկ Ալեքսանդրի [4.4.1969, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.8.1993, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Սաղյան Լավրենտ Միքայելի [12.11.1965, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 25.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Սաղյան Կամո Բենիկի [15.8.1965, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 18.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սաղյան Կարեն Պարգևի [3.9.1971, Մարտունի (ԼՂՀ) – 14.7.1993, գ. Սայբալու (Աղդամի շրջան)]
  • Սաղյան Հովիկ Վազգենի [13.8.1966, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Սաղյան Վալերի Վազգենի [1.11.1963, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 2.4.1994, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Սաղոյան Արմեն Բորիսի [17.3.1969, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սաղոյան Վահրամ Լևոնի [12.4.1971, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 28.3.1994, գ. Չինարի]
  • Սաղումյան Երվանդ Արտուշի [20.2.1958, Երևան – 20.1.1990, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Սամվելյան Ավագ Սերյոժայի [12.4.1965, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 23.8.1992, Շուշի]
  • Սամվելյան Արտյոմ Ազատի (6.10.1973, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 24.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սամվելյան Ցոլակ Երվանդի [11.6.1948, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 7.6.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սայադյան Հարություն Վորոնցովի (13.5.1963, Կապան – 8.7.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Սայադյան Սևակ Աշոտի [1.8.1976, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.6.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սայան Գևորգ Հարությունի (29.1.1975, Երևան – 16.1.1994, Տավուշի մարզում)
  • Սայան Միխայել Վլադիմիրի (3.12.1960, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 12.4.1994, Շահումյանի շրջանում)
  • Սայիյան Ալիկ Մառլեստի [2.9.1973, Բաքու – 11.9.1992, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Սայիյան Մառլեստ Հաշումի [20.3.1948, գ. Քերթ ( (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 23.8.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Սայիյան Նելսոն Իվանի (25.1.1969, Ստեփանակերտ – 17.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Սայիյան Սլավիկ Մուշեղի [1.5.1964, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 25.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սայիյան Վալերի Վլադիմիրի [9.4.1947, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 19.11.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սայիյան Վլադիմիր Մուրադի [3.7.1964, Բաքու – 5.2.1993, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սանամյան Կամո Զորիկի [29.9.1963, գ. Դամիրլու (այժմ՝ գ. Ծաղկաշեն՝ Մարտակերտի շրջանում) – 19.6.1992, Մարտակերտ]
  • Սանոյան Ռոբերտ Հայկազի [2.2.1965, Կապան – 2.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սաոյան Արմեն Սերգեյի (12.4.1970, Երևան – 9.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սավադյան Արմեն Գավրուշի (12.3.1973, Գորիս – 8.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սարապյան Դավիթ Էդուարդի [4.2.1966, Երևան – 10.12.1991, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Սարգիսով Ալեքսանդր Բաղդասարի [23.1.1977, Բաքու – 24.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Սարգիսով Անդրեյ Վլադիմիրի [28.3.1974, Բաքու – 31.8.1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգիսով Արթուր Գեորգիի [8.6.1962, Բաքու – 30.1.1994, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Աբել Զավենի [12.4.1971, ––– – 18.1.1993, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Ալեքսանդր Բենիկի [16.2.1964, գ. Մուշկապատ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 3.12.1992, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Ալեքսանդր Սարգսի [16.3.1950, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.4.1993, Քելբաջար]
  • Սարգսյան Ալեքսանդր Սերգեյի (10.10.1947, Ստեփանակերտ – 30.5.1994, –––)
  • Սարգսյան Անդրանիկ Բորիկի [1.1.1976, Ստեփանակերտ – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Անդրանիկ Գուրգենի [30.5.1968, գ. Ջրաձոր (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 10.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Անդրանիկ Սեդրակի [12.4.1968, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 18.4.1992, գ. Թալիշ]
  • Սարգսյան Անդրեյ (Ալիկ) Ալբերտի [24.12.1958, Աղդամ – 3.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Սարգսյան Անդրեյ Սերյոժայի [16.7.1953, Հրազդան – 7.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սարգսյան Աշոտ Արշակի [12.4.1955, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 19.2.1992, գ. Ջանյաթաղ]
  • Սարգսյան Աշոտ Գուրգենի [17.5.1957, գ. Աբովյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 26.2.1993, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Աշոտ Էդվարդի [15.1.1973, Բաքու – 3.6.1992, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Աշոտ Յակովի [12.5.1967, գ. Դամիրլու (այժմ՝ գ. Ծաղկաշեն՝ Մարտակերտի շրջանում) – 10.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Աշոտ Պատվականի [8.8.1960, գ. Բյուրական (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 8.10.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Ավետիս Լյուդվիգի [2.7.1959, գ. Ոսկեթաս (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 7.11.1989, գ. Նյուվադի (այժմ՝ գ. Նռնաձոր՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սարգսյան Ավետիք Յուրիի [7.2.1966, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Չափար]
  • Սարգսյան Ատոմ Հրաչիկի [3.5.1965, գ. Լենուղի (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Արա Էդիկի [9.4.1972, գ. Ղլիջբաղ (Ասկերանի շրջան) – 14.8.1993, Աղդամ]
  • Սարգսյան Արամ Ավետիքի [12.4.1973, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 19.4.1994, գ. Չայլու]
  • Սարգսյան Արամ Հարությունի [12.4.1975, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 10.8.1994, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Սարգսյան Արամայիս Դանիելի (12.4.1930, Մարտակերտ – 5.7.1992, –––––)
  • Սարգսյան Արայիկ Ռուդիկի [3.8.1969, Մարտունի (ԼՂՀ) – 17.2.1992, գ. Ամիրանլար (այժմ՝ գ. Քաջավան՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Արարատ Միքայելի [12.8.1967, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 23.9.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Արարատ Վոլոդյայի [11.12.1975, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Արթուր Ալեքսանդրի [12.6.1966, Մարտունի (ԼՂՀ) – 4.1.1994, «Ռաֆո–4» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Արթուր Բախշալիի [4.2. 1964, գ. Քերթ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1993, գ. Աշաղի Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Արթուր Բորիսի [24.1.1977, Մարտակերտ – 17.3.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սարգսյան Արթուր Ենովքի [16.7.1970, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 21.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Արթուր Հովսեփի [20.1.1962, գ. Նահապետավան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 16.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Արթուր Միքայելի [6.12.1963, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 14.6.1993, «Ուղտի մեջք» դիրքեր (Ասկերանի շրջանում)]
  • Սարգսյան Արթուր Ռոբերտի [3.2.1970, Ստեփանակերտ – 29.10.1991, գ. Հովսեփավան (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Արծրուն Հրաչի [27.8.1964, գ. Քեթի (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Արմեն Ալբերտի [13.1.1970, Ստեփանակերտ – 20.4.1992, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Արմեն Ալյոշայի [22.8.1965, գ. Լիսագոր (Շուշիի շրջան) – 27.7.1993, գ. Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Սարգսյան Արմեն Արամայիսի (17.1.1965, Բաքու – 28.4.1994, Սիսիանի շրջանում)
  • Սարգսյան Արմեն Արամայիսի [17.7.1976, Մարտակերտ – 18.1.1993, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Արմեն Զարմիկի [28.3.1975, Չարենցավան – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սարգսյան Արմեն Կառլենի [8.3.1971, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 25.4.1992, գ. Սյունիք]
  • Սարգսյան Արմեն Ռազմիկի [6.5.1969, Մարտունի (ԼՂՀ) – 5.4.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Սարգսյան Արմեն Ռոբերտի [6.10.1970, գ. Քարաբերդ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 18.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Սարգսյան Արմեն Սամվելի (2.7.1978, Երևան – 3.4.1994, Լաչինի շրջանում)
  • Սարգսյան Արմեն Սլավիկի (21.2.1974, Գորիս – 30.9.1993, Գորիսի շրջանում)
  • Սարգսյան Արմեն Սուրենի (11.6.1964, Ստեփանակերտ – 16.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Սարգսյան Արմեն Վիլենի [12.4.1971, գ. Կարմրակուճ (Հադրութի շրջան) – 22.3.1994, ––––]
  • Սարգսյան Արմինե Քաջիկի (12.4.1974, ––––– – 4.9.1994, ––––)
  • Սարգսյան Արմո Նիկոլայի (24.8.1957, Ստեփանակերտ – 10.10.1993, Գորիսի ճանապարհին՝ ավտովթարից)
  • Սարգսյան Արսեն Արամայիսի [14.10.1961, գ. Գետամեջ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 31.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սարգսյան Արսեն Լևոնի (6.11.1973, ___ _ 4.11.1992, Քելբաջարի շրջանում)
  • Սարգսյան Արտակ Յուրիկի (9.9.1972, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սարգսյան Արտյոմ Ռուբենի [2.4.1968, Աբովյան – 17.1.1993, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Արտոլիկ Բախշիի [12.4.1963, Հրազդան – 15.8.1993, գ. Յուխարի Յաղլեվենդ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Բաղդասար Ռուբենի [13.10.1960, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 9.2.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Բենիամին Գևորգի [28.12.1959, գ. Մխչյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Սարգսյան Բենիկ Հայկի [30.1.1971, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 25.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Բորիկ Թարխանի [28.8.1939, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 20.4.1992, գ. Դահրազ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Գագիկ Ալմատունու [5.10.1961, գ. Սպանդարյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 9.7.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Գագիկ Արշավիրի [12.4.1968, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 1.8.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Գագիկ Յուրիկի [24.2.1963, Մարտունի (ԼՂՀ) – 24.3.1993, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Գագիկ Ռազմիկի [12.4.1975, գ. Մալիշկա (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 27.1.1994, Եղեգնաձորի շրջանում]
  • Սարգսյան Գառնիկ Գավրուշի (14.9.1968, Բաքու – 15.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սարգսյան Գառնիկ Հենրիկի [20.2.1965, գ. Խնածախ (այժմ՝ գ. Լեռնավան՝ Ասկերանի շրջանում) – 5.7.1993, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Գարեգին Հայկի [3.5.1959, Շամլուղ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 13.6.1992, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Սարգսյան Գարիկ Յուրիի [19.10.1972, Ստեփանակերտ – 5.10.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Գրիգորի Խաչատուրի [28.9.1951, գ. Ննգի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.6.1993, Աղդամի շրջանում]
  • Սարգսյան Գրիշա Սարգսի (22.5.1956, Ստեփանակերտ – 22.4.1994, Աղդամ)
  • Սարգսյան Գուրգեն Ռուբենի [15.11.1969, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան) – 6.12.1992, Ասկերան]
  • Սարգսյան Գևորգ Ժորայի [19.9.1972, գ. Քարկոփ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 4.1.1994, գ. Դովեղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Սարգսյան Դավիթ Արտեմի [12.4.1965, ––––– – 30.6.1992, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Դավիթ Գրիգորիի [9.12.1972, Ստեփանակերտ – 15.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Դավիթ Էդիկի [4.6.1973, գ. Հացի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.5.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Սարգսյան Երվանդ Թևոսի [12.4.1941, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 3.5.1992, գ. Մարաղա]
  • Սարգսյան Երվանդ Նազարի [27.1.1946, Երևան – 9.12.1994, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Սարգսյան Զավեն Բորիսի [12.4.1965, գ. Գյուլաթաղ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 25.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Էդվարդ Վանյայի [30.8.1968, գ. Ներքին Սզնեք (Ասկերանի շրջան) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Սարգսյան Էդուարդ Լազոյի [12.4.1940, գ. Ծամձոր (Հադրութի շրջան) – 6.3.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Սարգսյան Թադևոս Հրանտի [15.9.1961, գ. Ամասիա (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 20.4.1994, Աղդամ]
  • Սարգսյան Թելման Ալեքսանդրի [25.2.1965, գ. Պառավաթումբ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.10.1992, գ. Գյուլափլու (այժմ՝ գ. Վազգենաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Ժորա Արտեմի [1.8.1948, Երևան – 30.8.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Սարգսյան Ժորա Մինասի [23.8.1961, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 29.9.1992, Տոնաշեն–Գյուլիստան ուղղաթիռի վթարից]
  • Սարգսյան Ժորա Սերգեյի [12.4.1948, Երևան – 12.4.1992, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Սարգսյան Իսրայել Լենտրուշի [27.11.1968, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 13.6.1992, գ. Թալիշ]
  • Սարգսյան Լավրենտ Պետրոսի [27.1.1956, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) _ 5.5.1993, ___]
  • Սարգսյան Լենսեր Վլադիմիրի [13.2.1966, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.2.1994, «Բերդ–4» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Լերմենտ Սիմոնի [14.1.1955, գ. Քարաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 23.9.1993, գ. Քարաշեն]
  • Սարգսյան Լևոն Աբգարի [22.1.1953, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 1.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Լևոն Գուրգենի [24.1.1960, Շամախի (Ադրբեջան) – 10.10.1993, Ջաբրայիլ]
  • Սարգսյան Լևոն Գուրգենի (29.3.1962, Երևան – 21.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Սարգսյան Լևոն Յաշայի (12.4.1957, Երևան – 4.5.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սարգսյան (Սալանյան) Խաչիկ Մարտունի [27.4.1972, գ. Կաթնառատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Սարգսյան Կամո Արմենակի [11.8.1969, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 16.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Կամո Արշավիրի [12.4.1960, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 10.4.1992, գ. Մարաղա]
  • Սարգսյան Կամո Հրանտի [18.8.1963, գ. Ջրաբերդ (Հադրութի շրջան) – 19.1.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Կամո Յուրայի [10.9.1972, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 14.8.1992, գ. Ջանյաթաղ]
  • Սարգսյան Կամո Նիկոլայի (3.5.1968, Ստեփանակերտ – 17.2.1993, Աղդամի շրջանում)
  • Սարգսյան Կամո Սլավիկի [1.9.1972, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 19.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Կառլեն Սմբատի [7.3.1943, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.8.1992, «Ալիբալի» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Կարեն Արկադիի [13.12.1962, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) _ 27.8.1992, Ստեփանակերտ]
  • Սարգսյան Կարեն Բորիկի (19.7.1970, Ստեփանակերտ – 23.1.1992, ––––)
  • Սարգսյան Կարեն Գարեգինի [18.5.1959, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 18.5.1991, գ. Թալիշ]
  • Սարգսյան Կարեն Կիմի [25.4.1968, գ. Դավիթ Բեկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.10.1993, Զանգելան]
  • Սարգսյան Կարո Գուրգենի [29.10.1956, գ. Խրմանջուղ (այժմ՝ գ. Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում) – 28.7.1993, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Սարգսյան Հակոբ Սարգսի [16.4.1963, Երևան – 8.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Համլետ Ալիշի [18.12.1953, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.3.1994, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Սարգսյան Համլետ Մարտիրոսի (12.4.1949, Երևան – 28.2.1993, Մարտակերտ)
  • Սարգսյան Հարություն Գարեգինի [12.4.1952, գ. Դեբետավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 22.1.1994, Վարդենիսի շրջանում]
  • Սարգսյան Հենրիկ Գրիշայի [19.6.1966, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.12.1992, ք. Ագարակ]
  • Սարգսյան Հովիկ Բենիկի [28.8.1963, գ. Բլութան (այժմ՝ գ. Պլեթանց՝ Հադրութի շրջանում) – 28.6.1992, գ. Պլեթանց]
  • Սարգսյան Հովիկ Կարոյի [25.5.1969, Մարտունի (ԼՂՀ) – 20.9.1992, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Սարգսյան Հովիկ Մարտիկի [12.5.1974, գ. Քոչբեկ (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Հադրութի շրջանում) – 24.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Հովհաննես Գերասիմի (5.8.1964, Երևան – 26.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Սարգսյան Հովհաննես Սերյոժայի [20.7.1974, Երևան – 6.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Հովհաննես Սիմոնի [3.7.1973, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 29.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Հրաչյա Սիրեկանի (12.4.1963, Երևան – 27.2.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սարգսյան Հրաչյա Վոլոդյայի [26.2.1967, Ապարան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 8.11.1990, Հրազդան]
  • Սարգսյան Մանվել Նիկոլայի [12.4.1935, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում) – 12.4.1992, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Սարգսյան Մարգարիտա Վարդանի [13.2.1960, գ. Հացի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.8.1993, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Սարգսյան Մարիետա Բենիկի [7.2.1965, գ. Նոր Խարբերդ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Սարգսյան Մարտիկ Միքայելի [19.9.1969, գ. Դավիթ Բեկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 26.7.1992, գ. Դավիթ Բեկ]
  • Սարգսյան Մարտիկ Վազգենի [10.3.1970, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 24.2.1994, –––]
  • Սարգսյան Մաքսիմ Արշավիրի [14.9.1964, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում) – 9.1.1992, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Սարգսյան Մելիք Խաչիկի [12.6.1962, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 27.1.1994, գ. Պառավաքար]
  • Սարգսյան Մելսիկ Արտեմի (15.3.1960, Սումգայիթ – 10.10.1993, Ջաբրայիլի շրջանում)
  • Սարգսյան Մերուժան Սուրենի [12.4.1966, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 21.6.1992, –––]
  • Սարգսյան Մերուժան Սուրենի [18.10.1955, գ. Մուսալեռ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 10.12.1991, գ. Թոդան (Շահումյանի շրջան)]
  • Սարգսյան Միշա Վոլոդյայի [22.5.1964, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.8.1992, գ. Սրաշեն]
  • Սարգսյան Միքայել Ժորայի [22.3.1962, գ. Ղշլաղ (այժմ՝ գ. Ծաղկաշատ՝ Ասկերանի շրջանում) – 13.7.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Մխիթար Զեյնալի [23.3.1966, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 10.10.1992, գ. Շռլան (Շուշիի շրջան)]
  • Սարգսյան Մուշեղ Աշոտի [15.10.1974, Ստեփանակերտ – 28.6.1993, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սարգսյան Յուրի Հովակիմի [10.8.1948, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջան) – 14.8.1992, ––––]
  • Սարգսյան Նապոլեոն Արսենի [12.4.1933, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջանում) – 10.1.1992, գ. Չափար]
  • Սարգսյան Ներսես Ալեքսանդրի (19.11.1957, Ստեփանակերտ – 6.11.1992, Ստեփանակերտ)
  • Սարգսյան Նորայր Վանիկի [13.8.1973, գ. Քաղսի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում)– 15.11.1994, Քելբաջար]
  • Սարգսյան Նորայր Ջիվանի [12.4.1970, գ. Արենի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 1.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Սարգսյան Նորայր Սարգսի (12.4.1957, Երևան – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սարգսյան Նորիկ Զոհրաբի [––––, գ. Մարտունի (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 18.1.1994, Երևան]
  • Սարգսյան Նվեր Արտուշի [12.1.1957, գ. Ձորագյուղ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 2.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Սարգսյան Շահեն Արշավիրի [25.5.1955, գ. Խաչմաչ (Ասկերանի շրջան) _ 8.5.1992, Շուշիի]
  • Սարգսյան Շահեն Զինավուրի [12.4.1933, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 11.5.1992, գ. Չափար]
  • Սարգսյան Շահեն Ռաֆիկի [1.4.1961, գ. Ֆանտան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 23.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Պավել Արշակի [24.12.1958, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 4.5.1992, գ. Թալիշ]
  • Սարգսյան Պավել Ռազմիկի [20.1.1962, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 16.6.1992, գ. Թալիշ]
  • Սարգսյան Պավել Սերգեյի [13.12.1971, Բաքու – 18.4.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Պարգև Ռաֆիկի [1.8.1975, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 10.1.1992, գ. Չափար]
  • Սարգսյան Ջամիլ Ենովքի [26.6.1965, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 3.9.1992, գ. Նախիջևանիկ]
  • Սարգսյան Ռազմիկ Ռաֆիկի [10.9.1961, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 3.11.1994, գ. Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Ռազմիկ Ռոբիկի [7.10.1971, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 5.1.1994, –––]
  • Սարգսյան Ռաֆիկ Ալեքսանդրի [20.8.1928, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 10.1.1992, գ. Չափար]
  • Սարգսյան Ռոբերտ Շահենի (31.8.1969, Ֆիզուլի – 11.4.1992, –––––––)
  • Սարգսյան Ռոբերտ Ռաֆայելի (22.9.1962, Ստեփանակերտ – 28.12.1991, ––––––––)
  • Սարգսյան Ռոբերտ Սերգեյի [15.12.1949, Շուշի – 30.11.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Սարգսյան Ռոմա Արմիկի (8.3.1964, Բաքու – 13.3.1992, Ստեփանակերտ)
  • Սարգսյան Ռոմել Սուրենի [10.6.1956, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 22.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Սամսոն Սարգսի [10.10.1961, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան) – 22.10.1991, գ. Փառուխ]
  • Սարգսյան Սամվել Հրանտի [22.2.1971, Մարտակերտ – 6.7.1993, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Սարգսյան Սամվել Մարտիկի [26.4.1972, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Սանասար Շահենի [8.11.1953, գ. Փրջամալ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 12.6.1992, գ. Փրջամալ]
  • Սարգսյան Սասուն Շահենի [30.5.1963, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.12.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սարգսյան Սարգիս Իգորի [9.7.1970, Բաքու – 8.2.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Սարգիս Հրաչի [12.4.1973, գ. Կամարիս (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 20.4.1994, Գորիս]
  • Սարգսյան Սեյրան Վազգենի [29.6.1974, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 12.4.1992, ––––]
  • Սարգսյան Սերգեյ Բեգլարի [5.11.1957, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 13.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Սերգեյ Խաչատուրի [8.10.1952, Բաքու – 29.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարգսյան Սերգեյ Ռուբենի [12.6.1959, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 31.12.1993, Աղդամ]
  • Սարգսյան Սերժիկ Գուրգենի [31.5.1965, Մարտակերտ – 1.9.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Սերժիկ Սիմոնի [20.11.1959, գ. Զարդախաչ (Մարտակերտի շրջան) – 29.12.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սարգսյան Սերյոժա Էյվազի [13.4.1960, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.9.1992, «Ուղտի մեջք» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Սերյոժա Ժորայի [3.9.1955, գ. Սարգսաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարգսյան Սերյոժա Կարապետի [12.9.1940, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 17.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Սիմոն Ալբերտի (10.7.1968, Ստեփանակերտ – 31.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Սարգսյան Սլավիկ Ռազմիկի [12.4.1962, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 17.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Սմբատ Վիլիանդի (–––, Երևան – 17.8.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Սարգսյան Սպարտակ Ջավադի (13.9.1965, Շուշի – 23.4.1994, Մարտակերտ)
  • Սարգսյան Ստյոպա Բորիկի [23.11.1971, գ. Շինուհայր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.3.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սարգսյան Ստյոպա Նապոլեոնի [5.2.1960, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 9.7.1992, գ. Հարությունագոմեր]
  • Սարգսյան Սուրեն Գուրգենի [23.8.1966, գ. Խրմանջուղ՝ (այժմ՝ գ. Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում) – 24.12.1991, գ. Բլութան (այժմ՝ գ. Պլեթանց՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Սարգսյան Վագիֆ Զորիկի [22.11.1957, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 4.5.1992, գ. Թալիշ]
  • Սարգսյան Վադիմ Ռոմանի [11.2.1969, Բաքու – 28.2.1992, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Սարգսյան Վազգեն Կոստիի [15.2.1949, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 8.5.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Վալերի Սարգսի [25.11.1949, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 23.9.1991, գ. Չափար]
  • Սարգսյան Վախթանգ Հրաչիկի [13.2.1979, Կապան – 23.9.1992, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Վաղինակ Պապինի 12.4.1971, գ. Լճափ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 14.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարգսյան Վաղինակ Սոսի [12.4.1974, գ. Մարտունի (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – –––––, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սարգսյան Վանյա Մակիչի [5.4.1954, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան) – 22.11.1991, Ասկերան]
  • Սարգսյան Վաչագան Գեորգիի [8.7.1958, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 15.8.1993, գ. Բալյանդ (Ջաբրայիլի շրջան)]
  • Սարգսյան Վաչագան Իվանի [12.4.1957, գ. Քոչբեկ (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Հադրութի շրջանում) – 2.2.1994, –––]
  • Սարգսյան Վաչագան Վազգենի [14.1.1966, գ. Ջրաղացներ (Ասկերանի շրջան) – 16.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Վաչե Գևորգի (12.4.1972, Երևան – 10.12.1993, Երևան)
  • Սարգսյան Վաչիկ Գրիգորի [8.9.1950, գ. Մրգավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 1.1.1992, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Սարգսյան Վարդ Վարազդատի [7.1.1962, Երևան – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Սարգսյան Վարուժան Աշոտի [9.12.1975, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.7.1992, գ. Սոս]
  • Սարգսյան Վիկտոր Ռուբենի [24.10.1952, Մարտակերտ – 10.12.1992, գ. Ճակատեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սարգսյան Վիտալի Ավագի [21.3.1960, Բաքու – 2.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարգսյան Վլադիկ Վահանի [17.1.1952, գ. Մեհտիշեն (այժմ՝ գ. Լուսաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 14.12.1993, Աղդամ]
  • Սարգսյան Վլադիմիր Սերգեյի (26.11.1959, Ստեփանակերտ – 30.3.1993, Մարտակերտ)
  • Սարգսյան Վլադիմիր Վահանի [3.11.1955, գ. Մոշխմհատ (Ասկերանի շրջանի) – 14.12.1994, Շուշի]
  • Սարգսյան Վլադիմիր Վասիլի (20.4.1973, Ստեփանակերտ – 20.4.1992, Շուշի)
  • Սարգսյան Վոլոդյա Գրիգորիի [25.12.1960, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 28.2.1993, գ. Ումուդլու (այժմ՝ գ. Ակնաբերդ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սարգսյան Վովա Յաշայի [5.6.1957, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 14.5.1994, գ. Թալիշ]
  • Սարգսյան Վովա Տիգրանի [8.2.1959, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 11.2.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարգսյան Տիգրան Սարգսի [27.4.1965, Երևան – 9.12.1991, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Սարգսյան Քաջիկ Արարատի [1.8.1970, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 15.10.1994, գ. Ջավահիրլի (Աղդամի շրջան)]
  • Սարգսյան Քաջիկ Հայկազի [18.6.1963, Երևան – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Սարգսյան Քաջիկ Ռուբենի [20.10.1965, գ. Զագլիկ (Մարտակերտի շրջան) – 20.5.1991, գ. Ումուդլու (այժմ՝ գ. Ակնաբերդ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սարգսյան Օնիկ Արտաշեսի [17.3.1960, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.4.1993, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սարգսյան Ֆելիքս Յակովի (9.12.1962, Բաքու – 1.8.1990, Ստեփանակերտ)
  • Սարդարյան Անդրանիկ Վալերիկի [14.9.1973, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – ––––– գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Սարդարյան Արայիկ Նիկոլայի [27.5.1976, Ստեփանակերտ – 27.1.1994, Օմարի Լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սարդարյան Արարատ Արմոյի (23.9.1957, Ստեփանակերտ – 5.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Սարդարյան Արարատ Սլավիկի [12.4.1973, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) –12.4.1992, ––]
  • Սարդարյան Արթուր Սլավիկի [12.4.1970, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) – 27.8.1993, –––]
  • Սարդարյան Գառնիկ Սարդարի [12.4.1940, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 23.4.1994, –––]
  • Սարդարյան Հովիկ Շահենի [27.6.1969, գ. Հին Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 3.3.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Սարդարյան Մարտիկ Արտյոմի [23.3.1963, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – 1.1.1993 –––––]
  • Սարդարյան Շահեն Ռաժդենի [2.1.1960, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 15.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ * Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սարդարյան Սարո Շահենի [12.4.1964, գ. Հին Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 3.3.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Սարդարյան Վովա Ռաժդենի [24.6.1963, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 25.8.1993, գ. Փափրավենդ]
  • Սարիբաբայան Սերվենդ Լևոնի [28.121962, Մարտունի (ԼՂՀ) – 30.10.1993, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Սարիբեկյան Գարիկ Ստեփանի [5.6.1975, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սարիբեկյան Կամո Ռոբերտի [11.6.1972, Չարենցավան – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Սարիբեկյան Հակոբ Մեսրոպի [13.5.1955, Երևան – 2.6.1992, գ. Արծվաշեն(այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Սարիբեկյան Ներսես Սաշիկի [12.4.1972, գ. Լճաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 12.7.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարիբեկյան Սասուն Վոլոդյայի [9.4.1964, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.12.1992, գ. Վահան]
  • Սարիբեկյան Սերյոժա Խորենի [12.2.1969, գ. Թթուջուր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.12.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Սարինյան Էդուարդ Սերգեյի [27.12.1960, Նեբիտդաղ (Թուրքմենստան) – 22.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարկիսով Ալեքսանդր Պատլենի [16.6.1955, Բաքու – 5.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սարյան Արա Յուրիկի [6.4.1972, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Սարոյան Գևորգ Սարոյի [6.9.1975, Չարենցավան – 6.11.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սարոյան Սեյրան Ռուբենի [5.6.1957, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 8.1.1994, Վարդենիսի շրջանում]
  • Սարուխանյան Սարիբեկ Արշակի [4.7.1949, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 19.8.1990, Իջևանի շրջանում]
  • Սարուխանյան Անատոլի Հենրիկի [18.4.1961, Բաքու – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Սարուխանյան Արթուր Յուրիկի [17.1.1971, Երևան – 5.9.1992, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սարուխանյան Արկադի Ալեքսանդրի [11.2.1961, Բաքու – 8.10.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարուխանյան Արմեն Շուրայի [22.2.1966, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 27.2.1992, Ասկերան]
  • Սարուխանյան Արմեն Ռաֆիկի [12.4.1966, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 29.10.1991, գ. Կոթի]
  • Սարուխանյան Արմո Վարդանի [1.7.1931, գ. Ծմակահող (Մարտակերտի շրջան) – 28.4.1990, Գորիսի շրջանում]
  • Սարուխանյան Արշակ Ջիվանի [28.7.1969, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 9.7.1991, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարուխանյան Բորիս Պավելի [10.1.1960, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 12.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարուխանյան Գառնիկ Գարեգինի [1.3.1959, գ. Սարալանջ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 31.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Սարուխանյան Գրիգոր Ռուբենի (1.1.1974, Աբովյան – 20.4.1994, Գորիս)
  • Սարուխանյան Նվեր Օբիկի [4.6.1975, գ. Ծմակահող (Մարտակերտի շրջան) – 21.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարուխանյան Ռուբիկ Գավրուշայի [12.4.1966, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 29.9.1992, գ. Չլդրան]
  • Սարուխանյան Սամվել Համոյի [26.10.1960, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 25.9.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սարուխանյան Վալերի Քերոբի [12.4.1962, գ. Լենուղի (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 29.9.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սարումյան Վալերի Արմիկի [25.3.1953, գ. Թազաքենդ (Լաչինի շրջան) – 2.5.1994, գ. Ղարբանդ (Աղդամի շրջան)]
  • Սաքանյան Լևոն Դուրսունի [23.6.1970, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 28.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Սաֆարյան Աշխարհիկ Համլետի [13.10.1961, Ապարան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 20.1.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Սաֆարյան Արմեն Յուրիի [21.3.1974, գ. Հիլիս (Ասկերանի շրջան) – 31.3.1993, Մարտակերտ]
  • Սաֆարյան Արսեն Յակովի [3.9.1974, Սումգայիթ – 17.3.1993, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սաֆարյան Արտյուշա Լևոնի [28.1.1964, գ. Կարմրակուճ (Հադրութի շրջան) – 24.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սաֆարյան Բորիկ Ռուբենի [5.12.1960, գ. Ծմակահող (Մարտակերտի շրջան) – 19.2.1993, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սաֆարյան Բորիս Կառլենի [20.5.1961, գ. Դդմաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սաֆարյան Գրիշա Հովհաննեսի [10.10.1959, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 4.1.1994, Աղդամ]
  • Սաֆարյան Էդիկ Ասկյարի [22.9.1959, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.4.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Սաֆարյան Էդուարդ Հայկի [––––, գ. Սարուխան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 14.11.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Սաֆարյան Կարեն Էդիկի [15.10.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 27.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Սաֆարյան Հարություն Սուրենի [29.7.1969, գ. Գեղհովիտ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 17.3.1994, Վարդենիս]
  • Սաֆարյան Մանվել Վոլոդյայի [11.12.1948, գ. Կարմրակուճ (Հադրութի շրջան) –6.10.1993, գ. Մելիքջանլու (այժմ՝ գ. Մելիքաշեն՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Սաֆարյան Մխիթար Ռաֆայելի [7.10.1975, գ. Ծմակահող (Մարտակերտի շրջան) – 18.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սաֆարյան Մուշեղ Նորիկի [15.2.1970, գ. Եղեգնուտ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 24.12.1993, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Սաֆարյան Յուրի Անդրեյի (12.4.1948, Ասկերանի շրջանում – 3.7.1993, Ասկերան)
  • Սաֆարյան Յուրի Աշոտի [10.11.1953, Ստեփանակերտ – 13.6.1992, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սաֆարյան Յուրի Հրաչիկի [21.7.1961, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան) – 4.10.1992, Ստեփանակերտ]
  • Սաֆարյան Սամվել Միքայելի [5.7.1961, գ. Ավդուռ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.3.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սաֆարյան Սերժ Սարուխանի [18.9.1962, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 9.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սաֆարյան Սլավիկ Վիկտորի [3.3.1967, Իջևան – 9.6.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սաֆարյան Վիլեն Արմենակի [29.1.1962, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 14.5.1994, գ. Չլդրան]
  • Սեդրակյան Աշոտ Վլադիմիրի [19.4.1960, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սեդրակյան Հակոբ Սեդրակի [12.4.1968, գ. Շենիկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 7.5.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սեդրակյան Ստյոպա Վազգենի [24.7.1934, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 17.4.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սեթյան Սամվել Գուրգենի [23.2.1958, Երևան – 18.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սելիմյան Արարատ Գևորգի [19.1.1975, գ. Բազում (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 11.8.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սեխպոսյան Արամ Անդրանիկի [30.1.1967, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 24.4.1994, Մարտակերտ]
  • Սեմերջյան Արկադի Գևորգի (––––, Երևան – 18.12.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Սեյրանյան Արկադի Խորենի [5.11.1957, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, Քելբաջար]
  • Սեյրանյան Արմեն Սամվելի (23.8.1956, Ստեփանակերտ – 12.6.1993, Աղդամ)
  • Սեյրանյան Համլետ Գրիգորի [10.1.1974, Սամարղանդ (Ուզբեկստան) – 5.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սեյրանյան Նորիկ Բենիամինի [28.3.1957, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 28.3.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սեյրանյան Շահեն Զինավորի [12.4.1960, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 21.5.1993, գ. Գյուլիստան]
  • Սեյրանյան Պապիկ Մեջլումի [–––, գ. Արզնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 30.4.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Սեյրանյան Սլավիկ Կիմի [2.3.1968, գ. Առաքյուլ (այժմ՝ գ. Առաքել՝ Հադրութի շրջանում) – 22.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սեյրանյան Սողոմոն Բաբկենի [21.11.1957, գ. Կաթնաջուր (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 22.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Սեպետչյան Հայկ Ռաֆիկի (26.1.1972, Երևան – 21.6.1994, Քելբաջար)
  • Սեվանյան Օնիկ Սերյոժայի [29.12.1960, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 9.11.1992, Ճամբարակ]
  • Սեվլիկյան Գառնիկ Գարեգինի [9.5.1932, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 22.5.1992, գ. Խնձորեսկ]
  • Սեվլիկյան Հայկ Սերգեյի [2.4.1963, Ստեփանակերտ – 25.8.1992, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սեվյան Անդրանիկ Ռաշիդի [1.1.1969, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 13.8.1992, գ. Վաղուհաս]
  • Սեվյան Գարիկ Կիմայի [12.4.1965, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 10.3.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սեվյան Կամո Մխիթարի [12.4.1967, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 3.7.1992, Մարտակերտ]
  • Սեվյան Կարեն Ռոբերտի [23.3.1963, Ստեփանակերտ – 12.3.1992, գ. Բաշ Գյունեփայա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սեվյան Հրանտ Պետրոսի [23.3.1953, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 16.6.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սեվյան Նորիկ Փաշայի [10.10.1963, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 26.7.1993, գ. Վաղուհաս]
  • Սեվյան Ռաշիդ Միրզայի [12.4.1934, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 13.8.1992, գ. Վաղուհաս]
  • Սեվոյան Արսեն Սերգեյի [12.4.1970, Երևան – 9.7.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սերոբյան Արա Անդրանիկի [10.12.1967, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սերոբյան Նուրիբեկ Հովհաննեսի [1.4.1959, գ. Սարիգյուղ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 3.11.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Սերոբյան Շմավոն Վոլոդյայի [12.2.1962, գ. Սայաթ–Նովա (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 11.9.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սերոբյան Սրապ Ժորայի [10.11.1971, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 8.4.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սիմոնյան Սամվել Հովհաննեսի {21.11.1966, գ. Կիրանց (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.1.1992, գ. Յուխարի Ասկիպար (Ղազախի շրջան)]
  • Սիմոնյան Սանասար Երվանդի [12.4.1970, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992, գ. Վերինշեն]
  • Սիմոնյան Աբգար Գուրգենի [15.5.1967, Աբովյան – 17.5.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սիմոնյան Աշոտ Վոլոդյայի [12.4.1966, գ. Մյասնիկյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 12.4.1994, ––––]
  • Սիմոնյան Արթուր Արծրունի [19.6.1969, Կապան – 7.9.1993, Զանգելանի շրջանում]
  • Սիմոնյան Արթուր Միքայելի [12.4.1968, գ. Քոչբեկ (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Հադրութի շրջանում) – 24.12.1993, ––––]
  • Սիմոնյան Արկադի Համլետի [19.10.1975, գ. Աքորի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 21.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սիմոնյան Արման Սամվելի [24.12.1973, Երևան – 18.2.1993, գ. Էդիլլու (այժմ՝ Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Սիմոնյան Արմեն Մերուժանի [27.10.1973, Երևան – 19.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սիմոնյան Արմեն Վարազդատի [19.8.1972, գ. Արենի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Սիմոնյան Արտավազդ Համազասպի [13.1.1961, գ. Անտառամուտ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 29.3.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Սիմոնյան Արևշատ Մարգարի [21.1.1936, գ. Վանաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 13.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Սիմոնյան Բորիս Միքայելի [10.3.1959, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 14.4.1993, Քելբաջար]
  • Սիմոնյան Գարի Ումուդի (19.4.1961, Ստեփանակերտ – 21.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Սիմոնյան Եգոր Էդիսոնի [28.5.1973, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 12.8.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Սիմոնյան Երվանդ Իսակի [13.10.1929, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992, գ. Վերինշեն]
  • Սիմոնյան Զավեն Արշակի [12.4.1942, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 17.6.1992, Մարտակերտ]
  • Սիմոնյան Էդիկ Պապիկի [26.5.1959, գ. Ծաղկալանջ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 19.6.1994, Քելբաջար]
  • Սիմոնյան Լուրիկ Մացակի [8.8.1956, գ. Կիրանց (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 21.10.1992, գ. Կիրանց]
  • Սիմոնյան Հովհաննես Հովհաննեսի [15.10.1968, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 6.5.1994, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սիմոնյան Մանվել Սամվելի [2.3.1974, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 26.8.1994, ––––]
  • Սիմոնյան Մարտին Ռոլիկի [6.3.1962, Երևան – 27.4.1993, գ. Ուժանիս (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սիմոնյան Նշան Խաչիկի [24.9.1962, գ. Լուսառատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 14.5.1992, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Սիմոնյան Ռաֆայել Խաչատուրի [27.3.1957, Երևան – 28.9.1993, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Սիմոնյան Ռոմա Աթանեսի [22.11.1961, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Սիմոնյան Ռոմա Միքայելի [6.6.1957, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 25.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Սիմոնյան Ռուստամ Կառլենի (13.11.1970, Աշտարակ – 21.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Սիմոնյան Սամվել Թեմուրի (2.11.1965, Երևան – 8.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Սիմոնյան Սիմոն Դերենիկի [7.3.1975, Երևան – 15.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սիմոնյան Սիմոն Մարսելի [27.3.1974, գ. Դդմաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Սիմոնյան Սիմոն Միշայի [15.1.1976, գ. Լիճք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) _ 21.5.1994, Երևան]
  • Սիմոնյան Սիմոն Ջիվանի [20.3.1964, գ. Հայկասար (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 29.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սիմոնյան Ստեփան Մնացականի [5.10.1965, գ. Ծովինար (այժմ՝ ՀՀ Մարտունիի շրջանում) – 14.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սիմոնյան Վալերիկ Խաչատուրի [30.8.1948, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան) – 7.2.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սիմոնյան Վահան Ռաֆիկի [3.5.1971, գ. Բարձրավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 31.3.1993, գ. Կոչլու (Լաչինի շրջան)]
  • Սիմոնյան Վրույր Ռաֆիկի [4.1.1964, գ. Ձորագյուղ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 30.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սինեպուլով Իգոր Միխայելովիչ (17.11.1968, ___ – 2.9.1991, Գորիսի շրջանում)
  • Սիսակյան Սլավիկ Գագիկի [4.1.1975, գ. Առափի (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սիսիլյան Գրիգոր Անդրանիկի [3.4.1973, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 2.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սիրադեղյան Ժորա Մարտիրոսի [12.4.1943, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 3.9.1992, գ. Կոթի]
  • Սիրադեղյան Սամվել Միշայի [20.11.1956, գ. Շամլուղ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 3.6.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սիրեկանյան Համազասպ Արամայիսի [22.5.1972, գ. Մարմարաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 14.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ * * Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սիրեկանյան Մայիս Մովսեսի [15.5.1955, Ապարան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 19.9.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Սիրեկանյան Ռաֆիկ Ռուբենի [11.10.1941, գ. Վարսեր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 14.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սիրինգյան Արտավազդ Նուբարի [28.1.1965, Երևան – 3.12.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Սիրինգյան Արտավազդ Հակոբի (2.8.1973, Երևան – 18.7.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Սմբատյան Անանիա Վարդանի [2.8.1972, Երևան – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Սմբատյան Հակոբ Արշավիրի [12.4.1967, Երևան – 22.10.1991, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Սմբատյան Հայկ Էդվարդի [24.8.1974, Երևան – 5.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սմբատյան Հարություն Ավետիքի [24.4.1957, գ. Այգավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Սմբատյան Մաքսիմ Զավենի [26.4.1973, Կամո (այժմ՝ Գավառ) – 3.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Սողոմոնյան Անդրանիկ Մելսիկի (10.3.1972, ստեփանակերտ – 13.10.1992, «Ուրյանա լեռան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Սողոմոնյան Աշոտ Մելսիկի (19.12.1974, Ստեփանակերտ – 19.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Սողոմոնյան Արթուր Բահատուրի (21.2.1967, Ստեփանակերտ – 22.11.1992, Շուշի)
  • Սողոմոնյան Արմեն Բերանժեի [5.1.1966, Ստեփանակերտ – ––––––1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սողոմոնյան Գառնիկ Հրաչիկի [3.6.1949, Երևան – 11.4.1994, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սողոմոնյան Խաչիկ Վռամի [29.5.1959, գ. Խանծք (Ասկերանի շրջան) – 2.5.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Սողոմոնյան Կարո Ռաֆիկի [14.11.1971, գ. Թազագյուղ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 28.7.1993, Երևան]
  • Սողոմոնյան Հովհաննես Գրիշայի [12.10.1965, գ. Կարաքենդ, (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 23.4.1993, գ. Կարաքենդ]
  • Սողոմոնյան Մելսիկ Գրիշայի [12.4.1942, ___ – 30.4.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Սողոմոնյան Մերուժան Բորիկի [8.10.1969, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 5.4.1993, Քելբաջար]
  • Սողոմոնյան Սյունիք Անդրանիկի [10.4.1953, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.5.1991, գ. Կոռնիձոր]
  • Սողոմոնյան Վալերիկ Գուրգենի [15.8.1955, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 18.1.1993, գ. Առաջաձոր]
  • Սողոմոնյան Վահագն Իլյայի [20.3.1954, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 18.1.1994, Մեղրիի շրջանում]
  • Սողոմոնյան Վարդան Լևոնի [1.1.1957, Շուշի – 18.8.1993, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Սողոմոնյան Վիգեն Գարեգինի [24.11.1961, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 2.4.1993, Քելբաջար]
  • Սվարյան Էռնիկ Սլավիկի [21.7.1969, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 13.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Ալիկ Արմոյի (8.3.1944, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Ստեփանյան Աղասի Կորյունի [10.12.1965, Երևան – 22.4.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ստեփանյան Աղվան Արտավազդի [23.7.1965, գ. Քասախ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 1.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Ստեփանյան Անդրեյ Սերգեյի [21.9.1974, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 2.7.1993, «Կավաք» բարձունք (Հադրութի շրջանում)]
  • Ստեփանյան Արեն Մայիսի [12.4.1954, գ. Գառնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 17.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Ստեփանյան Արթուր Բախշիի [11.8.1973, գ. Արզնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 26.6.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ստեփանյան Արթուր Ռաֆիկի [28.4.1961, Մեղրի – 27.4.1994, Մեղրիի շրջանում]
  • Ստեփանյան Արթուր Վաչիկի (16.11.1973, Երևան – 24.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Ստեփանյան Արմեն Վալերիի [7.10.1972, Թումանյան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Ստեփանյան Արսեն Արտուշի [4.3.1977, գ. Բարձրունի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 1.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Արսեն Մելսիկի (27.11.1968, Հադրութ – 22.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Ստեփանյան Բորիկ Սանթուրի [28.3.1967, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Գագիկ Հովհաննեսի (26.12.1967, Երևան – 17.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Ստեփանյան Գագիկ Սոսի [1.5.1955, գ. Մարց (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 15.8.1993, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Ստեփանյան Գավրուշա Մուրադի [4.4.1959, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 11.3.1992, Ստեփանակերտ]
  • Ստեփանյան Գրիգոր Սարգսի [10.1.1949, Հրազդան – 26.6.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ստեփանյան Գևորգ Կառլոսի [14.5.1968, Ստեփանակերտ – 16.2.1994, –– ]
  • Ստեփանյան Դավիթ Ալեքսանդրի (2.4.1969, Ստեփանակերտ – 23.7.1993, Աղդամի շրջանում)
  • Ստեփանյան Դավիթ Ռոմիկի (12.6.1973, Երևան – 12.11.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Ստեփանյան Էրիկ Համլետի (23.6.1975, Ստեփանակերտ – 2.9.1994, Գորիսի ճանապարհին)
  • Ստեփանյան Ժորա Սերգեյի [12.4.1946, գ. Ճանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) - 11.1.1992, մարտական առաջադրանք կատարելիս]
  • Ստեփանյան Իսրայել Ռաֆիկի [18.11.1959, Մարտունի (ԼՂՀ) – 14.4.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Ստեփանյան Լեռնիկ Բեգլարի [5.11.1972, գ. Արծվանիստ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 18.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ստեփանյան Լիպարիտ Մկրտչի [12.4.1932, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 27.2.1993, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Ստեփանյան Լյուդվիգ Լենդրուշի [9.4.1957, Կապան – 5.8.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ստեփանյան Հայկ Արշալույսի [10.5.1970, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 14.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ստեփանյան Խոսրով Սարգսի [15.10.1957, Երևան – 5.5.1991, գ. Դաշբուլաղ (այժմ՝ գ. Աստղաշեն՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Ստեփանյան Հայկազ Նիկոլայի [2.8.1959, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 27.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ստեփանյան Հենրիկ Մեհտիի [12.4.1955, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – 8.10.1992, «Թփուղեն» բարձունք (Հադրութի շրջանում)]
  • Ստեփանյան Հրայր Ռաֆիկի [10.3.1968, Ստեփանակերտ – 27.9.1992, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Ստեփանյան Յուրի Միքայելի [14.3.1962, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1993, գ. Ղարբանդ (Աղդամի շրջան)]
  • Ստեփանյան Նելսոն Վիլիկի [–––– – 22.4.1993, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Ստեփանյան Շահեն Էդուարդի [13.3.1962, Հադրութ – 5.7.1993, գ. Խաթունբուլաղ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Շուրա Գրիգորի [10.1.1951, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.10.1992, Խազազասարի բարձունք (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ստեփանյան Ռադիկ Հենրիկի [21.3.1950, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 28.1.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ստեփանյան Ռազմիկ Ռուբենի [14.7.1963, գ. Ջանյաթաղ (այճմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 14.1.1993, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ստեփանյան Ռաֆիկ Էդիկի [15.4.1968, Հադրութ _ 18.4.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Ռաֆիկ Ցոլակի [29.12.1963, գ. Հովտաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 12.8.1992, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Ստեփանյան Ռոբերտ Ռոմայի [12.7.1973, Հադրութ – 11.2.1992, գ. Քոչբեկ (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Ստեփանյան Ռոմա Ռազմիկի (19.12.1960, Ստեփանակերտ – 2.5.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Ստեփանյան Ռոման Սերգեյի [21.4.1957, գ. Զառ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 12.4.1994, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Ստեփանյան Սեյրան Միխայելի [19.10.1970, գ. Տոլորս (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Ստեփանյան Սեյրան Գուրգենի [10.10.1955, գ. Շինուհայր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 3.11.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Ստեփանյան Սերժիկ Խոսրովի [1.5.1957, գ. Սեյդիշեն (այժմ՝ գ. Խաչեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 25.12.1993, Հադրութ]
  • Ստեփանյան Սիմոն Գրիշայի [12.5.1968, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 4.1.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Սլավիկ Բորիսի [1.12.1959, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 11.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Ստեփանյան Սլավիկ Խոսրովի [2.11.1954, գ. Սեյդիշեն (այժմ՝ գ. Խաչեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 26.9.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ստեփանյան Ստեփան Վոլոդյայի [3.9.1961, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ստեփանյան Վազգեն Արսենի [4.8.1950, Ուրալ (ՌԴ) – 6.8.1992, գ. Դահրազ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ստեփանյան Վալերիկ Սուրենի [22.1.1955, Ֆիզուլի – 6.12.1992, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Ստեփանյան Վարդան Ավետիքի (10.2.1975, Երևան – 8.10.1993, Վարդենիս)
  • Ստեփանյան Վարդան Ռոբերտի [9.3.1966, Երևան – 3.7.1992, գ. Մյուրիշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Վարդգես Պետիկի [18.4.1975, գ. Շամբ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 1.5.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ստեփանյան Վլադիկ Գալուստի [16.2.1950, Գորիս – 4.9.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Ստեփանյան Վովա Արշակի [10.4.1956, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 26.3.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սուլեյմանյան Բորիկ Արամի [24.9.1947, Մարտունի (ԼՂՀ ) – 28.10.1993, Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Սուլեյմանյան Վարուժան Արտաշի [28.8.1965, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 21.4.1994, Հադրութի շրջանում]
  • Սուլեյմանյան Վլադիմիր Արշավիրի (3.11.1951, ––– – 25.4.1994, Մարտակերտ)
  • Սուլթանյան Ղուլիխան Ռաջոյի [20.1.1956, գ. Ակնաշեն (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 11.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սուլիկիս Գենադի Էլման Հարոնի [7.1.1956, Բիրոբիջան (Ռուսաստան) – 25.8.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սուղյան Ռոբերտ Ռազմիկի (18.1.1958, Երևան – 11.11.1992, Շահումյանի շրջանում)
  • Սուղյան Արեգ Էդիկի [24.4.1967, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 13.61992, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան)]
  • Սուղյան Պերճիկ Արմենակի [10.12.1950, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 29.9.1992, Երևան–Գյուլիստան ուղղաթիռի վթարից]
  • Սուրմելյան Կիրակոս Միխայելի [8.12.1968, գ. Նարդևան (Վրաստան, Ծալկայի շրջան) – 28.3.1990, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սուքիասյան Գարուշ Գևորգի [19.8.1937, Աշտարակ – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Սուքիասյան Դավիթ Արտեմի [22.12.1965, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 30.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Սուքիասյան Ռաֆիկ Ալեքսանի [18.6.1964, գ. Ամեդակ (Վրաստան, Բոլնիսի շրջան) – 5.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Սուքիասյան Սեյրան Ռաֆայելի [12.4.1970, Ստեփանակերտ – 13.5.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Սուքիասյան Վալերի Թելմանի [12.4.1966, գ. Բաղրամյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 12.4.1994, –––]
  • Սուքիասյան Տիգրան Կարապետի [15.9.1973, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 3.9.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Սուքոյան Էդուարդ Լենդրուշի [12.4.1965, գ. Այգեհովիտ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.6.1992, Իջևանի շրջանում]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]