Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Շ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Շ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Շաբոյան Ալեքսեյ Սուրենի (16.3.1958, Բաքու – 28.6.1992, Ասկերանի շրջանում)
  • Շաբոյան Հարություն Աղվանի (12.4.1954, Վարդենիս – 1.7.1992, Վարդենիս)
  • Շաբուրյան Ռուդոլֆ Ռոբերտի [7.5.1972, Բաքու – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Շադյան Գրիշա Վոլոդյայի [16.1.1964, գ. Հին Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 12.8.1993, գ. Հին Թաղլար]
  • Շադյան Ժորա Խոսրովի [16.4.1940, գ. Հին Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 24.8.1993, գ. Հին Թաղլար]
  • Շադյան Հենրիխ Սուրենի [1.12.1955, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շադյան Սաշա Ալյոշայի [21.12.1965, գ. Հին Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 12.9.1991, գ. Հին Թաղլար]
  • Շահբազյան Ավետիք Էդուարդի [19.1.1972, Սպիտակ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 16.11.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Շահբազյան Աշոտ Վոլոդյայի [15.5.1968, գ. Ախուրյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Շահբազյան Առնոլդ Սուրենի [7.6.1975, Բաքու – 17.4.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Շահբազյան Արծվիկ Ծատուրի [2.8.1954, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 7.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Շահբազյան Գագիկ Արամայիսի [14.12.1961, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 30.1.1994, Մարտակերտ]
  • Շահբազյան Գագիկ Սեպուհի [23.6.1969, գ. Արշալույս (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.2.1991, գ. Դուդուկչի (այժմ՝ գ. Քյուրաթաղ՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Շահբազյան Գալուստ Մուշեղի (1.5.1959, Թեհրան – 2.4.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Շահբազյան Գառնիկ Արկադիայի [19.4.1967, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 17.10.1992, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան)]
  • Շահբազյան Գրիգորի Վլադիմիրի [17.1.1939, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 15.1.1993, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շահբազյան Խաժակ Գուրգենի [8.9.1956, գ. Լճաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 28.9.1992, գ. Վաղուհաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Շահբազյան Կայծեր Ծատուրի [29.10.1960, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 11.3.1992, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան)]
  • Շահբազյան Համլետ Վազգենի [1.4.1974, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 13.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Շահբազյան Հրաչիկ Խաչատուրի [27.7.1945, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 11.6.1991, Շուշի]
  • Շահբազյան Հունան Արամայիսի [2.7.1968, գ. Ախուրյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Շահբազյան Մանվել Փաշայի [9.12.1961, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 4.7.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շահբազյան Մնացական Գրիգորի (11.3.1952, Երևան – 1.3.1993, Լաչին)
  • Շահբազյան Սամվել Միքայելի [25.10.1974, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 15.6.1993, գ. Ջինլի (Աղդամի շրջան)]
  • Շահբազյան Վարդան Ստալիկի [17.11.1964, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 30.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Շահբազյան Վլադիմիր Ռաֆիկի [19.11.1973, Երևան – 29.10.1993, գ. Ճակատեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Շահգելդյան Արմեն Միրիկի [12.9.1975, գ. Բաղրամյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 22.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Շահինյան Աղասի Հրաչիկի (3.11.1965, Աշտարակ – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Շահինյան Արտակ Մելսիկի [15.12.1974, գ. Սվերդլով (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 11.2.1994, Մեղրի]
  • Շահինյան Գագիկ Էմիլի [8.2.1973, գ. Զովք (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 19.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Շահինյան Գառնիկ Սերյոժայի (12.3.1962, Երևան – 3.5.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Շահինյան Գարիկ Վալտերի [4.8.1973, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 17.2.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Շահինյան Էդուարդ Հրանտի [12.4.1959, Երևան – 11.3.1994, գ. Սեիդլար (Քելբաջարի շրջան)]
  • Շահինյան Թոռնիկ Հախնազարի [16.9.1954, գ. Կիրանց (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 27.6.1992, Իջևան]
  • Շահինյան Սամվել Հրանտի [20.5.1964, գ. Շահբուզ (Նախիջևան) – 2.2.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Շահինյան Սամվել Փայլակի (9.4.1975, Երևան – 20.6.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Շահմուրադյան Սամվել Սարգսի [25.2.1955, Երևան – 11.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շահնազարյան Ալեքսանդր Միքայելի (11.4.1960, Ստեփանակերտ – 14.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Շահնազարյան Ալեքսանդր Վլադիմիրի (5.4.1956, Բաքու – 1.5.1994, գ. Քարվենդ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շահնազարյան Ահարոն Ֆելիքսի [4.7.1968, գ. Բռնակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 14.9.1992, ՀՀ սահմանամեձ գոտի]
  • Շահնազարյան Արտաշես Լավրենտի [13.5.1967, Ստեփանակերտ – 31.12.1993, Սալախլի Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Շահնազարյան Գուրգեն Անուշավանի [9.5.1945, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Շահնազարյան Էդիկ Թադևոսի [12.4.1968, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 1.5.1993, Նոյեմբերյան]
  • Շահնազարյան Կամո Կառլենի [5.2.1968, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Շահնազարյան Մարտիրոս Արշակի [17.8.1960, գ. Բարսում (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) –5.4.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Շահնազարյան Նվարդ Պետրոսի [4.7.1951, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 22.11.1992, գ. Երասխ]
  • Շահնազարյան Վալերիկ Գուրգենի [3.12.1954, Սումգայիթ – 24.6.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Շահնազարյան Վաչագան Գուրգենի [20.6.1972, գ. Ջրառատ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) - 5.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Շահնազարյան Վլադիմիր Բորիկի [9.9.1960, Բաքու – 7.8.1993, գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Շահվերդյան Նորայր Պավելի (12.4.1973, Երևան – 19.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Շահրամանյան Ալյոշա Էդուարդի [12.4.1959, գ. Դաշբուլաղ (այժմ՝ գ. Աստղաշեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 14.7.1992, Մարտակերտ]
  • Շահրամանյան Արթուր Ենովքի [18.1.1965, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.7.1993, Աղդամի շրջանում]
  • Շահրամանյան Արմեն Ջամիլի [1.9.1971, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 12.6.1992, գ. Խանաբադ]
  • Շահրամանյան Գագիկ Գրիշայի [10.10.1969, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 2.2.1994, Ալիբալի տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Շահրամանյան Ղարիբ Ջամիլի (6.7.1972, Ստեփանակերտ – 30.7.1992, Մարտակերտ)
  • Շահրամանյան Շահեն Շահմարի [15.6.1954, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, գ. Քարվենդ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շահրամանյան Պավել Հայրապետի [28.12.1960, գ. Բադարա (Ասկերանի շրջան) – 12.6.1992, գ. Բադարա]
  • Շահրամանյան Սերգեյ Սմբատի [17.2.1960, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Շահումյան Վարդգես Հարությունի [19.9.1951, Արտաշատ – 3.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Շաղբաթյան Սարգիս Հրանտի [22.4.1965, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 9.10.1992, գ. Վազաշեն]
  • Շամամյան Արարատ Միշայի [21.1.1975, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.10.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շամամյան Միքայել Վլադիմիրի [12.8.1964, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 11.12.1993, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շամամյան Սերժիկ Խաչատուրի [5.2.1955, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 29.3.1993, գ. Չարեքտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շամիլյան Աշոտ Մկրտչի [2.12.1959, Երևան – 13.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շամիլյան Աշոտ Չարլզի (13.1.1959, Երևան – 13.2.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Շամիրյան Ալեքսանդր Հայկազի [9.6.1966, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 4.7.1993, Աղդամի շրջանում]
  • Շամիրյան Ռուբեն Ռաշիդի [12.2.1967, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 20.1.1993, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շամիրյան Վաղարշակ Արմենի [7.9.1960, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 13.8.1993, Աղդամի շրջանում]
  • Շամխալյան Սասուն Ռազմիկի [10.1.1973, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 19.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շաշիկյան Հարություն Գալուստի [24.7.1948, գ. Կաթնատու (Վրաստան, Բոգդանովկայի (այժմ՝ Նինոծմինդա) շրջան) – 20.9.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Շառոյան Գարեգին Անդրանիկի [28.11.1953, գ. Աշխալա (Վրաստան, Ծալկայի շրջան) – 22.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շառոյան Հրաչյա Ռաֆիկի [26.4.1960, գ. Ափնագյուղ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 25.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շառոյան Սերժիկ Տոլիկի [13.6.1972, գ. Մրգաշեն (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 6.1.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Շառոյան Իսմայիլ Նադիրի (16.5.1965, Երևան – 27.10.1991, Աշտարակ)
  • Շարոյան Համլետ Կոմիտասի [18.10.1950, Երևան – 26.2.1990, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շարոյան Ռուդոլֆ Ռոբերտի [12.4.1972, Բյուրեղավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Շաքարյան Աշոտ Սուրենի (12.4.1970, Բաքու – 21.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Շաքարյան Արմեն Հրանտի (14.4.1964, ––– – 7.5.1994, Մարտակերտ)
  • Շաքարյան Արտուր Վասիլի [12.4.1960, Ստեփանակերտ – 18.4.1993, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Շաքարյան Բորիսլավ Բորիկի [16.9.1965, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.8.1992, Ղուրուչուխ բարձունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Շաքարյան Գրիգորի Բորիկի [14.3.1964, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 11.5.1993, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Շաքարյան Մայիս Ժորայի [20.4.1961, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.10.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շաքարյան Ռուբեն Շուրայի [5.5.1967, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.10.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Շաքարյան Սեյրան Արտավազդի [27.11.1961, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.4.1994, գ. Ղարբանդ (Աղդամի շրջան)]
  • Շաքարյան Սլավիկ Գրիգորի [27.3.1947, գ. Քոչբեկ (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Հադրութի շրջանում) – 25.10.1993, ––––]
  • Շաքարյան Վլադիկ Արտեմի [20.2.1955, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1992, գ. Յուխարի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շաքարյան Վլադիկ Սամվելի (13.6.1949, –––– – 8.5.1992, Շուշի)
  • Շաքարյանց Յուրա Խաչիկի (26.11.1954, Բաքու – 26.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Շաֆերյան Կարո Կառլենի (16.3.1958, Ստեփանակերտ – 4.2.1991, Ստեփանակերտ)
  • Շեգունց Շիրակ Էդիկի [9.10.1974, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 21.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շելունց Հայկ Ջամիլի [14.1.1958, գ. Դարբնիկ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.2.1992, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան)]
  • Շելունց Յաշա Ռուբենի (6.6.1960, Երևան – 20.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Շեկիկյան Կայծեր Սարգսի [1.4.1971, գ. Կաքավաձոր (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 8.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Շեկյան Հրայր Արեգի [26.9.1968, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 24.9.1993, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Շեկոյան Մայիս Մարտունի [20.4.1975, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 6.2.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Շինդյան Արծրունի Արամայիսի [25.2.1964, գ. Աշան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.4.1992, գ. Աշան]
  • Շիրինյան Աշոտ Արամայիսի [31.3.1974, գ. Ախուրյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 28.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Շիրինյան Արայիկ Արմոյի [26.9.1970, Ստեփանակերտ – 5.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Շիրինյան Արթուր Արեստի [12.4.1970, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան) – 17.11.1993, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շիրինյան Գևորգ Պայքարի [13.2.1966, գ. Ախուրյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Շիրինյան Կարեն Նիկոլայի [16.2.1961, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան) – 20.6.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Շիրինյան Վիգեն Միրզաջանի [5.2.1947, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 19.1.1992, Ստեփանակերտ]
  • Շհոյան Զոհրապ Արշավիրի [8.12.1973, գ. Կարմիրգյուղ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 17.3.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Շումանյան Արսեն Էդուարդի [19.9.1956, Ստեփանակերտ – 26.1.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Շուշանյան Սամվել Աղավարդի [28.12.1969, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.12.1992, գ. Վահան]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]