Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Ք)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Ք տառով սկսվող ազգանունները։

  • Քալանթարյան Աշոտ Թելմանի [25.9.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 27.6.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Քալաշյան Աշոտ Բենիկի [15.12.1970, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 13.1.1993, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Քալաշյան Գագիկ Շարիֆի [7.12.1973, գ. Զվարթնոց (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.7.1993, Նոյեմբերյանի շրջանում]
  • Քալաշյան Հովհաննես Գարեգինի [4.7.1964, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 5.2.1992, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Քալաշյան Ռուբեն Ժորայի [12.4.1974, Երևան – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Քալաշյան Սամվել Ռուբենի [14.8.1954, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 6.6.1992, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Քալաշյան Սաշիկ Սերյոժայի [13.4.1960, գ. Գարգառ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Քալաջյան Ավագ Վիլիկի [10.9.1964, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 23.8.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Քահքեջյան Կարապետ Հայկի {24.3.1962, Հալեպ (Սիրիա) – 26.6.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Քամալյան Արամ Ջումշուդի [15.7.1954, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.6.1992, գ. Գյունե Ճարտար]
  • Քամալյան Զալիբեկ Արամայիսի [1.11.1951, գ. Ափնագյուղ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 21.11.1992, Սիսիան]
  • Քամալյան Զալիբեկ Արամայիսի [1.11.1951, գ. Պռոշյան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 21.11.1992, Սիսիանի շրջանում]
  • Քամալյան Լևովա Գրիգորիի [12.4.1954, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.9.1992, գ. Բաշ Գյունեփայա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Քամալյան Ռոբերտ Արմանի [24.7.1955, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.2.1994, «Սիփան–2» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Քամալյան Ռոմիկ Ուշանգուի [4.11.1974, գ. Նորակերտ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 17.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Քամալյան Վլադիսլավ Յաշայի [1.2.1974, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 24.3.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Քարամյան Արամ Ժորայի [19.12.1961, գ. Ջրաղացներ (Ասկերանի շրջան) – 31.8.1992, Ամարասի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Քարամյան Արամ Միքայելի [24.11.1928, գ. Հաղորտի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.2.1992, գ. Ղարադաղլու (Աղդամի շրջան)]
  • Քարամյան Արթուր Ալեքսեյի [26.6.1964, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 15.8.1993, գ. Բալյանդ (Ջաբրայիլի շրջան)]
  • Քարամյան Արմենակ Ալիշի [12.4.1942, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 17.8.1993, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան)]
  • Քարամյան Արմենակ Նորայրի [15.4.1974, Արտաշատ – 3.7.1993, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Քարամյան Արտաշես Ռուդիկի [29.4.1973, Երևան – 28.5.1992, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Քարամյան Էռնեստ Գուրգենի (15.1.1937, Կապան – 30.6.1992, Կապան)
  • Քարամյան Հրաչիկ Սաշայի [8.1.1962, գ. Բռնակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 6.3.1990, Սիսիան]
  • Քարամյան Յուրի Նապալեոնի [8.7.1954, Ստեփանակերտ – 16.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Քարամյան Ռազմիկ Անուշավանի (5.5.1939, Երևան – 5.9.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Քարամյան Ռազմիկ Արշավիրի [1.8.1971, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.12.1992, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Քարամյան Սեյրան Ալբերտի (13.11.1958, Գորիս – 17.6.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Քարդումյան Վրեժ Գուրգենի [28.11.1956, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 1.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Քեշիշյան Մանվել Հարությունի [2.1.1964, գ. Հաղթանակ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.2.1993, Նոյեմբերյանի շրջանում]
  • Քեշիշյան Ներսես Գառնիկի [3.5.1964, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 31.1.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Քեվխոյան Զորիկ Իսահակի (7.7.1956, ___ – 17.3.1991, Շահումյանի շրջանում)
  • Քերոբյան Արտակ Հովհաննեսի [24.5.1973, գ. Ազատեկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 23.9.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Քերոբյան Ռուդիկ Հմայակի [21.11.1968, գ. Հովտաշատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 13.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Քոլայան Դավիթ Հովհաննեսի [12.4.1945, գ. Դաշքենդ (Ադրբեջան, Խանլարի շրջան) – 1.5.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Քոլոզյան Սարգիս Ժորայի [17.6.1967, գ. Ջրաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 27.7.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Քոչարյան Ադիլ (Ագո) Շահենի [23.6.1958, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 30.7.1994, Ալիբալի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Քոչարյան Ալեքսանդր Ռուշանի [1.1.1974, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 27.1.1994, Մեղրի]
  • Քոչարյան Ալեքսեյ Շահենի [29.12.1959, Ստեփանակերտ – 12.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Քոչարյան Ահարոն Ռաֆիկի [15.8.1968, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Քոչարյան Արամ Ցոլակի (5.8.1963, Երևան – 16.8.1991, Գորիսի շրջանում)
  • Քոչարյան Արմեն Գրիգորիի [18.12.1967, Ստեփանակերտ – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Քոչարյան Արմեն Լևոնի [18.7.1964, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.9.1992, «Ուղտի մեջք» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Քոչարյան Գեղամ Քոչարի [19.6.1959, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 30.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Քոչարյան Կամո Թելմանի [29.8.1958, Դիլիջան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 4.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Քոչարյան Կարեն Բորիսի [19.5.1972, Բաքու – 26.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Քոչարյան Կարո Բահատուրի [25.4.1959, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.10.1992, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Քոչարյան Համլետ Հմայակի [4.10.1951, Կապան – 6.5.1991, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Քոչարյան Հովհաննես Տարիելի [3.3.1973, գ. Ույծ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.10.1993, Զանգելանի շրջանում]
  • Քոչարյան Մարտիկ Ժորժիկի [1.4.1960, գ. Արայի (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 3.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Քոչարյան Մուշեղ Արամի [8.8.1965, գ. Անիպեմզա (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 5.2.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Քոչարյան Ռազմիկ Խաչատուրի [2.1.1942, գ. Խնածախ (Ասկերանի շրջան) – 23.3.1993, Ստեփանակերտ]
  • Քոչարյան Ռաֆայել Թեմուրի [17.10.1961, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.3.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Քոչարյան Ռոբերտ Միքայելի [15.11.1966, Բաքու – 15.11.1993, Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Քոչարյան Սերյոժա Աղասու (14.8.1943, Երևան – 10.9.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Քոչարյան Ստյոպա Սարիբեկի (12.4.1964, ––– – 10.2.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Քոչարյան Սուրեն Ռաֆիկի [29.11.1965, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Քոչարյան Վաչագան Սմբատի (27.10.1957, Գորիս – 6.11.1993, Ասկերանի շրջանում)
  • Քոչարյան Վարդան Ալեքսանդրի [24.8.1971, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան) – 28.12.1993, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Քոչունց Մհեր Հայկի (26.5.1971, Բաքու – 30.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Քոսակյան Պարգև Արտավազդի [–––, Բերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 29.3.1994, Տավուշի շրջանում]
  • Քոքոբելյան Աշոտ Ֆրոնտիկի [–––––, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 18.9.1992, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Քուրդյան Արմեն Սերյոժայի [26.7.1975, Երևան – 15.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]