Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Կ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Կ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Կամենդատյան Վանիկ Սասունի [1.5.1950, գ. Ներքին Կարմիր աղբյուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 22.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կայծակով Սլավիկ Գևորգի [10.3.1964, Ֆիզուլի – 4.3.1994, գ. Սեյիդահմեդլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կանայան Մարատ Գենադիի (2.10.1973, Բաքու - 6.7.1994, Տավուշ)
  • Կասյան Գագիկ Մուշեղի [26.9.1965, գ. Կիրով (Շուշիի շրջան) – 19.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կասպարով Բորիս Մադաթի [–––, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.6.1993, Ճամբարակ]
  • Կատվալյան Արսեն Մեգնիտարի (17.4.1966, Արտաշատ – 18.3.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Կատվալյան Լյովա Սաշայի [12.10.1965, Երևան – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Կարախանյան Կարեն Արմիկի [23.12.1973, Երևան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կարախանյան Համլետ Թաթուլի [13.8.1974, գ. Ֆանտան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Կարապետյան Էդուարդ Սենիկի [(4.10.1960, Բաքու – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Կարապետյան Ալբերտ Ռուբենի (19.7.1972, Ստեփանակերտ – 10.1.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Կարապետյան Ալֆրեդ Արսենի [4.3.1952, Կապան – 25.8.1993, գ. Ծավ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Կարապետյան Աշոտ Ավետիքի (3.3.1967, Երևան – 12.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Կարապետյան Ավագ Աբրահամի [5.8.1950, Երևան – 22.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Արա Լավրենտի [27.1.1971, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Արարատ Վոլոդյայի [4.7.1974, գ. Գայ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 3.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կարապետյան Արթուր Միքայելի [9.6.1967, Երևան – 30.4.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Կարապետյան Արթուր Պարգևի [20.7.1956, Ստեփանակերտ – 29.3.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Կարապետյան Արմեն Անուշավանի [10.1.1965, գ. Հարթաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 4.9.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Կարապետյան Արմեն Ժորայի [7.5.1974, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան) - 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Կարապետյան Արմեն Իշխանի [12.6.1972, Շահումյան - 10.6.1992, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Արմեն Իշխանի [16.6.1972, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 17.6.1992, գ. Հասանղայա]
  • Կարապետյան Արտյոմ Ալբերտի [16.4.1974, գ. Խոտ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կարապետյան Գագիկ Վահագի [27.1.1957, գ. Հովտամեջ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) _ 14.12.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կարապետյան Գառնիկ Ռոբերտի [3.6.1964, գ. Սամաղար (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 15.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կարապետյան Գարեգին Կորյունի (25.1.1966, Երևան – 27.10.1990, Շահումյանի շրջանում)
  • Կարապետյան Գևորգ Արտաշեսի [23.9.1960, Երևան – 20.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Դաթիկո Կարոյի [23.6.1961, գ. Վանք (Հադրութի շրջան) – 8.9.1992, Հադրութ]
  • Կարապետյան Դավիթ Սուրենի [27.7.1972, գ. Սարատովկա (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կարապետյան Երվանդ Ռաֆիկի (12.4.1968, Երևան – 9.5.1992, Շուշի)
  • Կարապետյան Լյովա Ապետնակի [7.6.1959, Մարտակերտ – 14.9.1991, գ. Վերիշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Կարապետյան Խաչիկ Գևորգի (18.12.1971, ––––– – 19.3.1992, Հադրութի շրջանում)
  • Կարապետյան Կամո Բոգդանի [26.3.1974, գ. Ազատ (Շահումյանի շրջան) – 14.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կարապետյան Կամո Ժորայի [18.2.1968, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան) _ 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Կարապետյան Կարապետ Հովհաննեսի [1.1.1975, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 10.6.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Կարապետյան Կարապետ Հուսիկի [30.1.1957, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.6.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կարապետյան Կարեն Շամխալի (7.11.1953, Գորիս – 18.10.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Կարապետյան Կարո Կոլյայի (14.1.1964, Երևան – 19.10.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Կարապետյան Կիմ Բաբկենի [3.6.1963, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.6.1992, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Կարապետյան Հակոբ Սարգսի [12.4.1962, գ. Շենիկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 11.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կարապետյան Համլետ Աբելի [13.9.1968, Սամարղանդ (Ուզբեկստան) – 4.4.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Հայկ Ժորայի [1.1.1967, գ. Ջրառատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 31.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Կարապետյան Հրայր Բաբկենի [27.12.1958, գ. Հայթաղ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.4.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Կարապետյան Հրաչ Մելիքի [9.4.1950, գ. Բազարչայ (այժմ՝ գ. Գորայք՝ Սյունիքի մարզում) – 5.7.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Կարապետյան Մասիս Ժորայի [3.8.1969, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 5.10.1992, գ. Չափար]
  • Կարապետյան Մերուժան Ստեփանի [23.10.1964, Բաքու – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Կարապետյան Մխիթար Սարգսի [1.1.1970, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 15.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Կարապետյան Մխիթար Վալերիկի [4.6.1973, գ. Խնածախ (այժմ՝ գ. Լեռնավան՝ Ասկերանի շրջանում) – 20.9.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Կարապետյան Յուրի Ահարոնի [4.8.1963, գ. Սխտորաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 29.3.1992, գ. Ղայբալու (Շուշիի շրջան)]
  • Կարապետյան Նելսոն Սամվելի [11.1.1972, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 31.7.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Կարապետյան Նորայր Ռուբենի [31.12.1952, Երևան – 3.3.1993, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Պողոս Արամայիսի [8.3.1974, գ. Գառնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 23.3.1994, գ. Ալխանլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կարապետյան Ռաֆայել Վլադիմիրի [(7.11.1973, Կոտայքի մարզ – 20.7.1994, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Կարապետյան Ռուբեն Բագրատի [20.10.1960, Թեհրան – 30.12.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Կարապետյան Սամվել Նորիկի [5.4.1969, գ. Արագած (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 28.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կարապետյան Սամվել Ռոմիկի [4.7.1966, գ. Արեգ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 6.3.1993, գ. Մանիքլու (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Սամվել Սերգեյի (24.7.1963, Ստեփանակերտ – 2.5.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Կարապետյան Սերգեյ Ալբերտի [5.6.1965, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 15.5.1992, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Կարապետյան Սերժիկ Արտյոմի (13.11.1965, Երևան – 25.12.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Կարապետյան Սլավա Բագրատի [23.10.1960, Ստեփանակերտ – 13.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Կարապետյան Ստեփան Ջամիլի [9.9.1967, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 25.8.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Կարապետյան Վազրիկ Պետրոսի [25.12.1971, Հրազդան – 11.8.1992, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Կարապետյան Վալերի Արշավիրի [6.1.1958, գ. Հաղորտի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.7.1991, «Ափունց բաղ» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Կարապետյան Վաչագան Երջանիկի (20.11.1958, Երևան – 24.3.1992, Շահումյանի շրջանում)
  • Կարապետյան Վարդան Վոլոդյայի [14.5.1961, Թբիլիսի – 19.2.1993, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Վլադիմիր Արտաշեսի [2.1.1956, գ. Կարմիրգյուղ (Ասկերանի շրջան) – 16.2.1994, Աղդամ]
  • Կարապետյան Վլադիմիր Եղիշեի [6.1.1965, Սևան – 17.6.1992, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կարապետյան Վոլոդյա Մկրտչի [5.1.1953, գ. Անգեղակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 31.3.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Կարդումյան Վրեժ Գուրգենի (12.4.1956, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 5.2.1994, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Կափյան Էդուարդ Վարդանի [25.12.1963, Ստեփանակերտ – 28.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Կաֆյան Ռաֆիկ Նիկոլայի [12.4.1957, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 8.12.1991, գ. Իմերեթ Քարվենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կեվխոյան Զորիկ Իսակի [7.7.1956, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 22.3.1991, գ. Վերինշեն]
  • Կիզողյան Ալվարդ Նիկոլայի [13.6.1955, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) _ 2.8.1992, գ. Այգեձոր]
  • Կիզողյան Արուսյակ Խաչատուրի [18.12.1976, գ.Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.8.1992, գ. Այգեձոր]
  • Կիզողյան Զոհրաբ Խաչիկի [1.1.1972, գ.Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.8.1992, գ. Այգեձոր]
  • Կիրակոսյան Անդրի Խեչանի [1.12.1965, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.12.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Կիրակոսյան Արմեն Համլետի (7.8.1974, Երևան – 25.1.1994, Քելբաջար)
  • Կիրակոսյան Արտաշես Սերյոժայի [4.8.1961, գ. Դալարիկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 1.5.1994, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Կիրակոսյան Բորիս Ջահանի [12.4.1959, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 5.7.1992, գ. Արծվաշեն]
  • Կիրակոսյան Գագիկ Լյուդվիգի [3.8.1970, գ. Հայկաշեն (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 18.6.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Կիրակոսյան Դերենիկ Մելքոնի [12.4.1950, գ. Մոլլալար (այժմ՝ գ. Գիհուտ՝ Քաշաթաղի շրջանում) – 19.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Կիրակոսյան Հայկ Պողոսի [18.12.1959, գ. Մայիսյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 10.1.1994, գ. Փափրավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կիրակոսյան Հրայր Մեսրոպի [24.9.1961, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 29.9.1992, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Կիրակոսյան Մամիկոն Ռադիկի [6.9.1974, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 23.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կիրակոսյան Մհեր Արամայիսի [12.4.1972, Երևան – 12.4.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կիրակոսյան Յուրիկ Հարությունի [11.8.1947, գ. Գեղաձոր (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Կիրակոսյան Նորայր Վարուժանի [17.5.1974, Աբովյան – 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Կիրակոսյան Ռոբերտ Ղուկասի [25.1.1937, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 1.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կիրակոսյան Սահակ Նվերի [28.2.1973, գ. Ագարակ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 24.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Կիրակոսյան Սամվել Սլավիկի [16.9.1974, գ. Գրիբոյեդով (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 24.8.1994, –––––]
  • Կիրակոսյան Վահրամ Գուրգենի [3.1.1975, գ. Գետաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 9.6.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Կիրակոսյան Վարդան Վոլոդյայի [20.5.1966, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 23.5.1993, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Կյուրեղյան Էդուարդ Էռնեստի (14.3.1975, Երևան – 22.1.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Կյուրեղյան Հարություն Թադևոսի [25.3.1952, գ. Բագրավան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 19.6.1992, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կյուրեղյան Սամսոն Երվանդի [19.6.1958, գ. Գառնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 16.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Կնյազյան Սամվել Սերյոժայի [31.11.1951, գ. Հովտաշատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 13.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կոբալյան Մկրտիչ Հովհաննեսի [12.4.1965, գ. Սաթխա (Վրաստան, Նինոծմինդայի շրջան) – 3.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կոբելյան Վալերի Հովսեփի [29.7.1974, գ. Կաթնառատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կոզմանյան Սամվել Ժորայի [6.3.1960, Կապան – 30.7.1992, Փայլասարի դիրքեր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Կոթոլյան Արմեն Վանիկի [12.4.1971, Երևան – 19.10.1992, Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Կոնջորյան Մխիթար Ալեքսեյի [12.4.1966, գ. Զագլիկ (Մարտակերտի շրջան) – 3.10.1991, Մարտակերտ]
  • Կոշեցյան Մհեր Գառնիկի (1.11.1975, Երևան – 4.8.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Կոշտոյան Արթուր Բաբկենի [3.8.1973, Թբիլիսի – 13.7.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կոպին Ալեքսեյ Վլադիմիրովիչ [9.7.1974, ––––– – 2.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Կոսյան Ռոմլես Մինասի [29.6.1953, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, Շահումյանի շրջանում]
  • Կոստանդյան Արա Ջիվանշինի [13.8.1966, Կապան – 9.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Կոստանդյան Արշավիր Միշայի [25.1.1964, գ. Օձուն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 17.6.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Կոստանդյան Կարեն Եղիշեի [6.3.1974, Ստեփանակերտ – 15.12.1991, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Կոստանյան Կոստան Հայկի [10.12.1954, գ. Արարատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 12.9.1990, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Կոտեև Լեոնիդ Միխաիլովիչ [1.1.1975, Կալինինո (այժմ՝ Տաշիր՝ Լոռու մարզում) – 3.4.1993, Լաչին]
  • Կորկիս Ղազար Սամվելի [15.8.1963, Հալեպ (Սիրիա) – 9.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Կորնիենկո Յուրի Իվանի [11.10.1947, գ. Օլյուտուրովկա (ՌԴ Կամչատկայի մարզ) – 7.7.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Կրմենյան Վարուժան Նիկոլայի [21.11.1966, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 23.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Կրպեյան Թաթուլ Ժորժիկի [21.4.1965, գ. Արեգ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 30.4.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Կուրեղյան Հարություն Թադևոսի (6.8.1952, Երևան – 19.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Կուրղինյան Արթուր Բագրադի [22.6.1972, Մեղրի – 18.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]