Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Մ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Մ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Մագթաղյան Էդիկ Հովիկի [2.4.1962, գ. Կուրթան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 22.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մադաթյան Սամվել Ժորայի [3.6.1961, գ. Գողթ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 2.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մադաթյան Վաչագան Վազգենի (26.9.1955, Գորիս– 6.12.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Մադոյան Հրաչյա Սերյոժայի (11.10.1959, Երևան – 11.11.1992,___)
  • Մադոյան Սերգո Կորյունի (13.1.1960, Երևան – 16.1.1994, Քելբաջար)
  • Մադունց Բախշի Վարդանի (22.4.1942, Հադրութ – 11.12.1992, –––––––)
  • Մաթևոսյան Արթուր Սպարտակի [2.2.1970, գ. Կեչուտ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 20.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մաթևոսյան Արման Ռազմիկի (8.5.1974, Արարատ – 30.12.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մաթևոսյան Արտյոմ Միքայելի [27.6.1969, Բաքու – 28.2.1993, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մաթևոսյան Գագիկ Արմենակի (7.11.1950, Երևան – 8.6.1993, ___)
  • Մաթևոսյան Էդուարդ Քաջիկի (13.12.1963, Ստեփանակերտ – 24.9.1993, Աղդամ)
  • Մաթևոսյան Լենսեր Սերոբի [2.11.1965, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 10.2.1993, «Ուրյանա լեռան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մաթևոսյան Լևոն Բաբկենի [8.10.1960, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 20.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մաթևոսյան Միշա Արիստակեսի [18.9.1954, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) –22.4.1994, «Արևձոր» տեղամաս (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մաթևոսյան Միշա Մամիկոնի [15.5.1936, ___ – 4.1.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Մաթևոսյան Յուրիկ Օնիկի [17.1.1964, գ. Գառնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 5.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Մաթևոսյան Նիկոլայ Հրանտի [20.1.1960, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 17.11.1993, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մաթևոսյան Սարգիս Խաչատուրի [2.2.1955, գ. Ձորաղբյուր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 24.5.1991, գ. Հայ Պարիս (Շահումյանի շրջան)]
  • Մաթևոսյան Վազգեն Ասատուրի [1.8.1957, գ. Գարգառ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտ]
  • Մաթևոսով Արտյոմ Միքայելի [27.6.1969, Բաքու – 3.3.1993, գ. Դիրանբուխ (Աղդամի շրջան)]
  • Մալաքյան Էդիկ Լևոնի [6.3.1952, գ. Աղդան (այժմ՝ գ. Գանձաքար՝ Տավուշի մարզում) – 19.10.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մալինյան Հարություն Թորոսի [6.6.1955, գ. Լճկաձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 4.5.1991, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մալխասյան Արկադի Շամիրի [12.4.1952, Դաշքեսան (Ադրբեջան) – 22.8.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մալխասյան Արմեն Վիգենի [8.9.1974, գ. Ուռուտ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 11.9.1994, Քելբաջար]
  • Մալխասյան Բադալ Գրիգորի (12.4.1956, –––– – 30.12.1993, Գեղարքունիքի մարզում)
  • Մալխասյան Գագիկ Գեյիմի [22.2.1965, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 14.3.1993, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Մալխասյան Խաչիկ Մխիթարի (5.1.1967, Երևան – 27.5.1990, Երևան)
  • Մալյան Գուրգեն Բագրատի [20.8.1939, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 15.11.1992, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Մալունց Արթուր Գառնիկի [5.3.1974, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մախմարյան Կարո Վոլոդյայի [13.12.1968, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 24.5.1990, գ. Բալուջա]
  • Մախմուրյան Աշոտ Արտեմի (22.2.1959, Ստեփանակերտ – 8.4.1994, ––––)
  • Մախսուդյան Սերգո Եղիշի [12.4.1950, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 10.5.1993, գ. Ոսկեպար]
  • Մակարյան Արմեն Վոլոդյայի [20.10.1972, Չարենցավան – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Մակարյան Գագիկ Գուրգենի [21.11.1969, գ. Արճիս (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 17.2.1994, Տավուշի շրջանում]
  • Մակարյան Գևորգ Ջանիբեկի [16.4.1973, գ. Արևիկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մակարյան Հրաչյա Հովհաննեսի [15.10.1949, գ. Վանաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում)]
  • Մակարյան Մկրտիչ Ջանիբեկի [2.7.1972, գ. Արևշատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 10.12.1992, Կապան]
  • Մակարյան Սերգեյ Բաղիրի [20.3.1960, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 27.7.1993, Աղդամ]
  • Մակինյան Սուրեն Գրիգորի [19.1.1961, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 30.10.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մակյան Ալպեր Մակիչի [12.4.1953, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 9.5.1993, Քելբաջար]
  • Մակյան Անատոլի Մայիսի [3.8.1953, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, գ. Գյուլիստան]
  • Մակյան Աշոտ Գուրգենի [9.5.1975, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 16.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մակյան Արմեն Գրիշայի [19.4.1973, գ. Գետավան (Մարտակերտի շրջան) – 17.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մակյան Գարեգին Նիկոլայի [17.3.1952, Աբովյան – 26.3.1992, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Մակյան Սաշիկ Ռազմիկի [4.9.1959, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 19.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մակյան Սարո Բահատուրի [13.9.1962, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, Շահումյանի շրջանում]
  • Մակյան Օլեգ Վազգենի [28.5.1955, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 31.3.1992, Քելբաջար]
  • Մակվեցյան Սիմոն Գառնիկի [24.2.1973, Կամո (այժմ՝ Գավառ) – 20.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մաղաքյան Գարիկ Միշայի [15.12.1973, գ. Այգեհովիտ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 15.6.1992, Կայան ավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մաղաքյան Միհրան Արմիկի [29.1.1961, գ. Մրգաշատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 7.6.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մամբերյան Պավել Գրիշայի [5.1.1968, գ. Մրգաշատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ * Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մամիկոնյան Ալեքսանդր Հովհաննեսի (26.9.1961, Դաշքեսան (Ադրբեջան) – 1.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մամիկոնյան Արթուր Վոլոդյայի [21.8.1975, Չարենցավան – 27.4.1994, գ. Հասանլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մամիկոնյան Ռուբեն Վաղարշակի (6.2.1951, Երևան – 25.1.1994, Քելբաջար)
  • Մամիկոնյան Սամվել Հենրիկի [25.6.1969, գ. Լուսառատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 27.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մամյան Արմեն Արսենի [21.1.1973, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 30.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մամյան Արտաշ Վահանի [5.3.1962, գ. Կողբ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մամրեյան Աշոտ Մուշեղի [2.3.1957, Արտաշատ – 5.9.1992, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մամունց Կամո Էդվարդի (22.10.1963, Մարտակերտ – 27.12.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մայիլյան Գագիկ Ավանեսի (16.9.1955, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Մայիլյան Գուրգեն Միքայելի [26.10.1948, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 29.8.1993, Ֆիզուլի]
  • Մայիլյան Մարտին Իվանի [6.3.1961, Երևան – 5.5.1994, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մայիլյան Սեյրան Արկադիի [14.4.1967, գ. Նորաշեն (Հադրութի շրջան) – 15.8.1993, գ. Նորաշեն]
  • Մայիլյան Վլադիմիր Ռուբենի [9.8.1959, Հադրութ – 14.1.1994, գ. Աշաղի Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մայիլյան Վլադիմիր Սամվելի [24.9.1961, Հադրութ – 1.3.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանասարյան Նիկոլայ Էդիկի [12.4.1965, _–– – 26.1.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Մանասարյան Նիկոլայ Միքայելի [12.4.1958, ––––– – 30.12.1989, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Մանասերյան Սամվել Վաղարշակի 12.4.1969, գ. Զառիթափ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 13.1.1994, գ. Բարձրունի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Մանասյան Արայիկ Արարատի [20.8.1972, ք. Հրազդան –––– – 5.8.1992, Լաչինի շրջան]
  • Մանասյան Արկադի Կառլենի [16.8.1966, Բաքու – 1.5.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանասյան Արման Բորիսի [23.9.1974, Բաքու – 23.12.1992, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Մանասյան Արմեն Գրիգորիի [13.5.1970, Բաքու – 19.11.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանասյան Արմեն Վլադիմիրի [7.8.1969, Մարտունի (ԼՂՀ) – 6.11.1991, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Մանասյան Բորիս Արզումանի (3.8.1956, Ստեփանակերտ – 15.4.1994, Մարտակերտ)
  • Մանասյան Գագիկ Էդիկի [14.7.1968, Մարտունի (ԼՂՀ) – 18.8.1994, «N 65» դիրքեր (Հադրութի շրջանում)]
  • Մանասյան Էդվարդ Ալեքսանդրի [12.4.1969, գ. Ներքին Սզնեք (Ասկերանի շրջան) – 15.3.1993, գ. Շելլի (Աղդամի շրջան)]
  • Մանասյան Կամո Ռաֆիկի [17.4.1965, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 20.10.1992, «Սիփան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մանասյան Համլետ Հրանտի (17.4.1969, Ստեփանակերտ – 13.4.1994, Մարտակերտ)
  • Մանասյան Մարտուն Հակոբի [4.4.1953, գ. Փանիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 2.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մանասյան Շիրին Ավանեսի [12.4.1924, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 12.6.1992, գ. Նախիջևանիկ]
  • Մանասյան Ռոբերտ Շամիրի (12.9.1965, Ստեփանակերտ – 12.4.1994, Ստեփանակերտ)
  • Մանասյան Ռոման Յուրիի [13.7.1964, Սումգայիթ – 3.5.1994, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Մանասյան Վալերի Ռաֆիկի (12.11.1962, Ասկերան – 12.6.1992, Ասկերան)
  • Մանասյան Վանյա Գրիգորիի [7.10.1961, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 22.12.1994. գ. Բաշ Ղարբանդ (Աղդամի շրջան)]
  • Մանասյան Վարդան Շիրինի [21.2.1967, Ստեփանակերտ – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Մանասյան Վիլեն Արամայիսի [29.1.1963, գ. Հերհեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.1.1992, գ. Մուղանլու (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մանասյան Վլադիկ Ալեքսանդրի [12.4.1957, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.8.1992, գ. Ճարտար]
  • Մանասյան Վլադիմիր Խորենի [31.5.1975, Մարտունի (ԼՂՀ) – 13.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանասյան Վոլոդյա Գրիգորիի [10.8.1952, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 4.9.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մանգասարյան Արմեն Գուրգենի [18.6.1970, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 9.2.1989, Մոսկվա]
  • Մանգասարյան Նորայր Սոկրատի [2.8.1969, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.3.1993, «Կլյազին ձոր» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մանգասարյան Սամվել Մելիքի [8.9.1956, Բաքու – 13.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանգասարյան Սուրեն Միշայի [3.1.1958, գ. Գառնաքար (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մանգասարյան Վագիֆ Սուրենի [16.3.1960, գ. Թաղոտ (Հադրութի շրջան) – 16.4.1993, գ. Գովշատլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանգասարյան Վահրամ Ալվարոյի [29.3.1971, գ. Բերդաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.1.1993, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մանգասարյան Վիտալի Գարեգինի 10.5.1975, Բաքու – 18.8.1993, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Մանգասարյան Վլադիկ Ռաֆայելի (25.1.1958, Շուշի – 5.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Մանգասարյան Քաջիկ Առաքելի [1.10.1956, գ. Գառնաքար (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Մանթաշյան Էդիկ Ռաֆայելի [––––, Դիլիջան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 31.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մանթաշյան Սոս Ազալխանի [10.2.1964, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մանվելյան Կարեն Բախշիի 21.12.1961, Երևան – 5.11.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մանվելյան Հրաչիկ Արտաշեսի [12.4.1944, Երևան – 7.12.1993, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանվելյան Յուրի Սեդրակի [2.7.1960, Շուշի – 10.12.1991, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանուկյան Աշոտ Վազգենի [23.12.1973, գ. Եղեգնուտ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 30.5.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուկյան Ավագ Ներսեսի [11.6.1956, գ. Կոշ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 31.8.1993, –––]
  • Մանուկյան Արա Թոռնիկի (11.3.1960, Երևան – 3.12.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մանուկյան Արամ Սուրենի [20.8.1961, գ. Հառիճ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 3.7.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանուկյան Արամ Կամսարի [10.10.1946, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 8.1.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Մանուկյան Արթուր Ղազարի (12.4.1969, Երևան – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մանուկյան Արմեն Ժորայի (7.6.1975, Երևան – 29.12.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մանուկյան Արմեն Սահակի [6.10.1975, գ. Սամաղար (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 16.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մանուկյան Արշակ Սպանդարի [16.9.1961, գ. Գումբուրդո (Վրաստան, Ախալքալաքի շրջան) – 31.1.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մանուկյան Արտակ Գևորգի (4.12.1973, Երևան – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մանուկյան Գագիկ Նիկոլի (24.8.1940, Երևան – 12.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մանուկյան Գագիկ Վեմիրի [1.5.1961, Վարդենիս – 12.4.1991, Վարդենիսի շրջանում]
  • Մանուկյան Գագիկ Յուրիկի [18.10.1967, Սևան – 27.2.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մանուկյան Գառնիկ Օհանի [13.3.1960, Ջերմուկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 10.3.1993, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանուկյան Գրիգոր Ռաֆիկի [3.11.1973, Երևան – 26.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուկյան Գրիշա Խաչիկի [22.5.1974, գ. Ջրաբեր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 22.6.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մանուկյան Գևորգ Լյուդվիգի (13.8.1951, Երևան – 27.3.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մանուկյան Գևորգ Հուրմիկի (12.4.1963, Երևան – 5.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մանուկյան Թելման Ժորիկի [6.8.1959, գ. Ձիթհանքով (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 11.2.1994, Քելբաջար]
  • Մանուկյան Կարապետ Երվանդի [8.1.1949, գ. Օշական (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 4.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մանուկյան Կորյուն Կոլյայի {4.6.1976, գ. Այնթապ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 23.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Մանուկյան Համլետ Հենրիկի [9.12.1972, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 28.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուկյան Հայկ Արամայիսի [12.6.1974, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 11.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջանում)]
  • Մանուկյան Հայկ Թորգոմի [12.1.1974, գ. Հացավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 19.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մանուկյան Հրաչ Արամայիսի [6.1.1964, գ. Լուսակունք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 4.3.1994, գ. Ահմեդբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուկյան Մանվել Գրիգորի [5.10.1970, Երևան – 10.4.1993, գ. Սևակավան (այժմ՝ գ. Պարույր Սևակ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մանուկյան Մանվել Սերյոժայի [6.11.1974, գ. Վարդենիկ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մանուկյան Մարտին Վարազի [29.2.1960, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 9.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մանուկյան Մարտուն Սերյոժայի [13.6.1973, գ. Վերին Սասունաշեն (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 28.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մանուկյան Մաքսիմ Միշայի [1.1.1969, Սիսիան – 12.12.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մանուկյան Մխիթար Միշայի [21.7.1972, Երևան – 26.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուկյան Յուրի Սեդրակի [12.4.1960, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) _ 10.12.1991, գ. Կարմիրավան]
  • Մանուկյան Նորիկ Միսակի (12.4.1950, ––––– – 19.8.1994, Հադրութի շրջանում)
  • Մանուկյան Պավել Միքայելի [13.1.1957, գ. Զարդախաչ (Մարտակերտի շրջան) – 11.2.1993, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մանուկյան Սամվել Բագրատի [28.6.1961, Երևան – 20.8.1992, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մանուկյան Սամվել Մանուկի (29.4.1964, Երևան – 20.8.1990, Նոյեմբերյանի շրջանում)
  • Մանուկյան Սերյոժա Վոլոդյայի [10.10.1958, գ. Մուսայելյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մանուկյան Վարդան Կոլյայի [12.4.1973, Վարդենիս – 12.8.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մանուկյան Վարուժան Արտոյի [6.3.1965, Կապան – 23.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուկյան Օնիկ Լևուշի (12.4.1953, Երևան – 1.8.1990, Լաչինի շրջանում)
  • Մանուչարյան Ավթանդիլ Հենրիկի [27.7.1974, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 26.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մանուչարյան Արմեն Վահանի [5.1.1940, գ. Կիրանց (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 3.5.1991, գ. Կիրանց]
  • Մանուչարյան Գրիգորի Գեորգիի [15.2.1958, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 18.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Մանուչարյան Միքայել Արմենի [12.4.1960, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Մանուչարյան Միքայել Վլադիմիրի [9.7.1964, ___ – 3.12.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուչարյան Ռադիկ Թելմանի [29.12.1959, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 14.8.1994, ––––]
  • Մանուչարյան Սուրեն Վազգենի (29.3.1957, Գորիս – 25.8.1993, Գորիսի շրջանում))
  • Մանուչարյան Վալերիկ Ալեքսանդրի [14.4.1968, Կապան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մանուչարյան Վոլոդյա Ալեքսանդրի [5.7.1960, Կապան – 9.9.1992, Փայլասարի դիրքեր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մաշուրյան Սպարտակ Հրանտիկի [18.11.1964, Գորիս – 23.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մատիլյան Գրիգոր Արամի [12.4.1971, –––– – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մատինյան Ռուդոլֆ Ավետիսի [25.6.1971, Երևան – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մարգարյան Աշոտ Պետրոսի [1.1.1950, գ. Փրջամալ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 7.8.1993, Աղդամ]
  • Մարգարյան Արմեն Թորգոմի [26.12.1962, Նոր Հաճն (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 31.1.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մարգարյան Ալբերտ Խաչատուրի [2.7.1957, գ. Սովետաշեն (այժմ՝ գ. Զանգակատուն՝ Արարատի մարզում) – 7.9.1991, գ. Զանգակատուն]
  • Մարգարյան Ալբերտ Հակոբի [10.12.1955, Բաքու – 2.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարգարյան Ալբերտ Սուրենի [3.6.1965, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 29.7.1993, Աղդամ]
  • Մարգարյան Անդրանիկ Վանյայի [27.7.1967, գ. Բերդաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 9.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարգարյան Աշոտ Լյուդվիգի [5.9.1970, գ. Արգել (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 17.4.1993, Սիսիանի շրջանում]
  • Մարգարյան Արա Լենդրուշի [14.10.1961, Երևան – 21.4.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մարգարյան Արթուր Կարապետի (8.12.1973, Աբովյան – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մարգարյան Արթուր Հմայակի [21.9.1974, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 17.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարգարյան Արթուր Հրանտի [13.1.1963, գ. Ներքին Հանդ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.12.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մարգարյան Արմեն Արկադիայի [24.6.1964, Գորիս – 26.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մարգարյան Արշավիր Երվանդի [27.7.1966, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ]
  • Մարգարյան Արտյոմ Սլավիկի [28.12.1979, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.2.1994, գ. Սյունիք]
  • Մարգարյան Գագիկ Աշոտի [20.1.1953, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 9.1.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Մարգարյան Գայանե Արտաշեսի [23.2.1975, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 9.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարգարյան Գեղամ Ավթանդիլի [17.11.1972, գ. Սամաղար (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 14.1.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Մարգարյան Դավիթ Ռոլանի (10.7.1974, Երևան – 5.3.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Մարգարյան Դավիթ Սողոմոնի (7.10.1974, Երևան – 3.1.1993, –––––)
  • Մարգարյան Էդվարդ Վանյայի [30.8.1968, գ. Ներքին Սզնեք (Ասկերանի շրջան) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Մարգարյան Էրիկ Ռոմիկի (20.10.1967, Երևան – 12.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մարգարյան Թելման Վանյայի [27.4.1971, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 25.10.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարգարյան Կայծակ Բենիկի [13.8.1971, Հրազդան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 7.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մարգարյան Կարեն Էդվարդի [20.2.1964, Երևան – 14.6.1991, Երևան (ուղղաթիռի վթարից)]
  • Մարգարյան Հակոբ Հայրապետի [22.3.1973, գ. Ազատավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 23.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարգարյան Հրաչիկ Վլադիկի [25.4.1972, Գորիս – 7.1.1994, Կապանի շրջանում]
  • Մարգարյան Ղևոնդ Շավարշի [1.3.1963, գ. Շրվենանց (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.9.1992, գ. Ճակատեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մարգարյան Մանվել Սուրանդակի [7.11.1960, գ. Գանձա (Վրաստան, Բոգդանովկայի (այժմ՝ Նինոծմինդա) շրջան) – 18.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Մարգարյան Մարատ Մելսիկի [21.4.1973, գ. Ծավ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարգարյան Մերուժան Գրիգորի [17.1.1941, գ. Աշնակ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 20.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարգարյան Նոդար Արամայիսի [1.1.1960, Թբիլիսի – 5.7.1992, գ. Փափրավենդ (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մարգարյան Ռոբերտ Արտավազդի [21.10.1974, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 8.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարգարյան Ռոմիկ Երվանդի [20.11.1958, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 10.3.1994, Մարտակերտ]
  • Մարգարյան Սանդրո Սմբատի (12.4.1939, ––– – 27.7.1992, Նոյեմբերյանի շրջանում)
  • Մարգարյան Սեյրան Սուրենի [8.12.1948, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 3.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարգարյան Սերյոժա Հայկազի [15.6.1947, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.4.1992, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մարգարյան Սմբատ Վիլիանդի (19.2.1967, Երևան – 20.10.1993, Լաչին)
  • Մարգարյան Վաչագան Վազգենի [14.1.1966, գ. Ջրաղացներ (Ասկերանի շրջան) _ 16.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարգարյան Վլադիմիր Գեորգիի (1.1.1974, Բաքու – 4.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Մարգարյան Վլադիմիր Շահենի [26.3.1955, գ. Փրջամալ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 11.4.1994, գ. Աֆթալի (Աղդամի շրջան)]
  • Մարգարյան Վլադիմիր Ստեփանի [4.5.1974, Երևան – 14.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարգարյան Վյաչեսլավ (Սլավիկ) Ներսեսի [7.10.1957, Բաքու – 13.1.1994, «Քավթառլու» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մարդյան Արայիկ Գեորգիի (24.2.1969, Ստեփանակերտ – 17.3.1992, Ստեփանակերտ)
  • Մարդյան Գարեգին Արտյուշայի [23.2.1975, Ստեփանակերտ – 4.5.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարդյան Սերգեյ Նիկիտի (3.3.1964, Բաքու – 27.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մարիկյան Ֆելիքս Հրայրի [23.7.1967, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 15.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մարկոսյան Անդրանիկ Լենդրուշի [12.4.1971, գ. Թբլղու (Մարտակերտի շրջան) – 21.7.1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարկոսյան Դավիթ Միշայի [1.11.1973, Հրազդան – 18.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարկոսյան Էդուարդ Ալեքսանի [18.9.1946, գ. Գոգարան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 28.1.1990, Երևան]
  • Մարկոսյան Պետրոս Սուրենի [10.10.1941, գ. Դիլիֆ (Վրաստան, Բոգդանովկայի (այժմ՝ Նինոծմինդա) շրջան) – 7.7. 1993, գ. Տող (Հադրութի շրջան)]
  • Մարկոսյան Ռաֆիկ Միշայի [16.9.1970, գ. Զույգաղբյուր (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 10.5.1994, Աղդամ]
  • Մարկոսյան Սերգեյ Շահենի [15.10.1952, գ. Չարդախլու (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 12.9.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Մարկոսյան Սուրեն Ֆելիքսի [16.6.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 6.7.1994, Իջևան]
  • Մարկոսյան Վագիֆ Ազատի (18.5.1959, Ստեփանակերտ – 19.9.1992, Ստեփանակերտ)
  • Մարտիրոսյան Աբրիկ Ռաֆիկի (20.2.1953, Բաքու – 26.8.1993, Աղդամ)
  • Մարտիրոսյան Ազատ Սաշիկի [18.4.1958, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.7.1992, գ. Արծվաշեն]
  • Մարտիրոսյան Ալեքսանդր Մինասի [7.11.1967, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան) – 12.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Ալիկ Արշակի [1.6.1950, գ. Տյաք (Հադրութի շրջան) – 15.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Ալիք Սուրենի [2.7.1959, Բաքու – 9.10.1992, Շռլան (Շուշիի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Անդրանիկ Համազասպի (13.8.1950, Գորիս – 18.9.1989, Գորիսի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Աշոտ Արտավազդի [29.4.1961, Ստեփանակերտ – 23.8.1993, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Արամ Վոլոդյայի (10.2.1965, Երևան – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Արամայիս Սուրենի [15.5.1955, գ. Գանձաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 20.12.1992, Տավուշի մարզում]
  • Մարտիրոսյան Արարատ Արտուշի [18.9.1975, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 14.10.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Արթուր Գուրգենի [12.4.1975, Մարտակերտ – 11.5.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Արթուր Լավրենտի (1.5.1967, Ստեփանակերտ – 15.6.1992, –––––)
  • Մարտիրոսյան Արթուր Կառլենի [25.7.1964, Ստեփանակերտ – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Մարտիրոսյան Արթուր Ռաֆայելի [12.4.1969, Ստեփանակերտ – 19.5.1991, գ. Հովսեփավան (Ասկերանի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Արմեն Աբելի (25.1.1973, Ստեփանակերտ – 5.1.1993, ___)
  • Մարտիրոսյան Արմեն Ասլանի [3.3.1971, Ստեփանակերտ – 28.12.1993, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Արմեն Վրույրի [21.6.1959, Երևան – 17.8.1993, գ. Գյուլեբիրդ (Լաչինի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Արմենակ Հայկի [1.3.1962, գ. Տաթև (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Արշակ Ասրիի [15.1.1950, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 18.2.1992, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Արշավիր Գրիգորի [29.6.1954, գ. Միրզիկ (Ադրբեջան, Խանլարի շրջան) – 13.1.1994, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մարտիրոսյան Արսեն Դորիկի (12.4.1972, ––––– – 10.12.1992, Կապանի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Արտուշ Քյարամի [12.4.1974, գ. Չարդախլու (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 3.2.1994, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Բաղդասար Սահակի (6.8.1967, Երևան – 30.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Գագիկ Հրանտի [23.5.1961, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.7.1993, Մեղրիի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Գասպար Ասրիկի [22.3.1957, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, Շահումյանի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Գենադի Ռոբիկի [22.3.1963, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 15.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մարտիրոսյան Զոյա Արշակի [––––, Երևան – 3.3.1992, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Էդուարդ Ռազմիկի [25.9.1972, Երևան – 22.11.1992, գ. Գյուլեբիրդ (Լաչինի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Էդուարդ Ռոստոմի [17.8.1968, Աստրախան (ՌԴ) – 10.2.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Էռնեստ Մխիթարի [28.5.1950, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 12.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մարտիրոսյան Կարապետ Արամի [16.6.1976, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.4.1994, գ. Երասխ]
  • Մարտիրոսյան Կիմ Սերգեյի (10.10.1964, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Մարտիրոսյան Կոլյա Սերյոժայի (29.8.1947, Գորիս – 21.2.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Համլետ Ալբերտի (20.4.1965, Հադրութ – 23.2.1993, Ֆիզուլի)
  • Մարտիրոսյան Համլետ Շամիրի (30.10.1974, Արտաշատ – 19.1.1994, Վարդենիսի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Համլետ Վանուշի [6.10.1968, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 19.9.1992, Լաչին]
  • Մարտիրոսյան Հովհաննես Յուրայի [13.3.1964, Երևան – 23.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մարտիրոսյան Մաքսիմ Երվանդի {1.3.1942, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 8.8.1992, գ. Սոս]
  • Մարտիրոսյան Մաքսիմ Սրապիոնի [27.2.1959, գ. Հիլիս (Ասկերանի շրջան) – 19.6.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Մհեր Վանուշի [9.8.1972, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 14.9.1993, գ. Շուրաբադ (Աղդամի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Մովսես Հարությունի [9.10.1958, գ. Խանդո (Վրաստան, Ախալքալաքի շրջան) – 12.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Յուրի Աբրահամի [6.4.1962, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 28.2.1992, գ. Նախիջևանիկ]
  • Մարտիրոսյան Նելսիկ Վիլենի [22.12.1962, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 24.9.1991, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Պավել Սուրենի [13.10.1975, գ. Գետավան (Մարտակերտի շրջան) – 19.4.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Ռազմիկ Աշոտի (25.8.1938, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.10.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Ռաչ (Սարիբեկ) Գեորգիի [2.1.1957, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.6.1993, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Ռոբերտ Աբրիկի [20.2.,1972, գ. Էդիշա (այժմ՝ գ. Վարդաշատ՝ Հադրութի շրջանում) – 30.7.1993, գ. Նորաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Ռոբերտ Արարատի [10.4.1964, գ. Զվարթնոց (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 10.2.1994, Մարտակերտի շրջան]
  • Մարտիրոսյան Ռոբիկ Ջավադի [5.11.1938, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 11.5.1992, գ. Ջանյաթաղ]
  • Մարտիրոսյան Ռոման Սերգեյի (21.9.1973, Բաքու – 19.1.1994, Վարդենիսի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Ռուդոլֆ Ավետիսի (––––1958, –––– 1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Ռուսլան Ալեքսանի [9.6.1975, գ. Դադուկչի (այժմ՝ գ. Քյուրաթաղ՝ Հադրութի շրջանում) – 24.7.1993, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Սամվել Կարապետի (19.9.1972, Մարտակերտ – 5.8.1993, Հադրութ)
  • Մարտիրոսյան Սամվել Միքայելի (31.5.1964, Ստեփանակերտ – 31.8.1993, Կուբաթլու)
  • Մարտիրոսյան Սամվել Սուրենի [14.7.1973, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 29.6.1992, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Սամվել Վլադիմիրի (26.4.1972, Ստեփանակերտ – 28.3.1992, –––––)
  • Մարտիրոսյան Սենիկ Հրանտի [19.8.1965, Կապան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Սերգեյ Միքայելի [14.4.1961, Ստեփանակերտ – 15.8.1992, գ. Առաքյուլ (այժմ՝ գ. Առաքել՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Մարտիրոսյան Սերգեյ Մնացականի [15.11.1961, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 23.9.1991, գ. Չափար]
  • Մարտիրոսյան Սերգեյ Սուրենի [20.10.1954, Բաքու – 20.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Սլավիկ Անդրեասի [1.7.1950, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 12.1.1993, Ստեփանակերտ–Շուշի ճանապարհին]
  • Մարտիրոսյան Վագիֆ Արամայիսի [23.4.1966, գ. Դամիրլու (այժմ՝ գ. Ծաղկաշեն՝ Մարտակերտի շրջանում) – 16.1.1993, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Վալերի Վոլոդյայի [17.5.1968, Կապան – 6.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Վահան Արամայիսի [17.4.1972, գ. Դամիրլու (այժմ՝ գ. Ծաղկաշեն՝ Մարտակերտի շրջանում) – 10.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Վահրամ Կամոյի [27.9.1972, Կապան – 23.7.1992, գ. Աղքենդ (Զանգելանի շրջան)]
  • Մարտիրոսյան Վարդան Ազիզբեկի [4.8.1976, Մարտունի (ԼՂՀ) – 28.12.1993, «Բերդ–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մարտիրոսյան Վարդան Իսահակի (15.8.1974, Երևան – 22.8.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Մարտիրոսյան Վարդան Վիլիկի [27.7.1963, Մեղրի – 8.9.1992, Մեղրիի շրջանում]
  • Մարտիրոսյան Վլադիմիր Արտոյի [27.7.1959, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 11.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարտիրոսով Էդուարդ Ռաֆիկի (16.10.1962, Բաքու – 8.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մարության Անդրանիկ Հենրիկի (17.5.1975, Ստեփանակերտ – 5.2.1994, Քելբաջար)
  • Մարության Աշոտ Սուրենի [17.12.1973, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 25.12.1993, գ. Կիրանց (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մարության Հայկ Սամվելի [5.2.1975, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) – 23.3.1993, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մարության Նորայր Յուրիի [1.2.1966, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 19.1.1993, Մարտակերտ]
  • Մարուքյան Գևորգ Տարիելի [5.6.1975, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 11.1.1995, գ. Մարտունաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Մացակյան Աշոտ Լյովայի [2.3.1970, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 16.7.1992, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան)]
  • Մացոյան Գրիգոր Վոլոդյայի [20.4.1974, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 8.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մաքյան Հարություն Երեմի (4.1.1969, Կապան – 7.9.1993, Կապան)
  • Մեժլումյան Արարատ Միքայելի [8.7.1972, գ. Մյուրիշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 20.6.1992, գ. Գյուլափլու (այժմ՝ գ. Վազգենաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մեժլումյան Գրիգոր Խաչիկի [––––––, Բերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 16.4.1993, Տավուշի շրջանում]
  • Մեժլումյան Հենրիխ Ասծատուրի [8.2.1955, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 5.5.1994, հոսպիտալում]
  • Մեժլումյան Մասիս Երեմի [16.1.1970, գ. Փրջամալ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 1.8.1992, գ. Փրջամալ]
  • Մեժլումյան Ռոման Նիկոլայի [30.10.1961, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 4.5.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Մեժլումյան Սերգեյ Բահաթուրի (9.7.1957, Սումգայիթ – 2.6.1993, Ասկերան)
  • Մեժլումյան Սերժիկ Բաբկենի [21.5.1954, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 1.9.1993, Կուբաթլու]
  • Մեժլումյան Վյաչեսլավ Արշակի (18.10.1957, Ստեփանակերտ – 4.7.1993, Ասկերանի շրջանում)
  • Մեժունց Ալեքսանդր Ռուբենի [12.3.1970, Աբովյան – 18.4.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելիք-Սարգսյան Արտաշես Արսենի [6.3.1939, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 27.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մելիքբեկյան Աշոտ Վազգենի [28.10.1959, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.2.1989, Իջևանի շրջանում]
  • Մելիքբեկյան Ռադիկ Գրիշայի [25.7.1969, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 28.1.1992, գ. Աչաջուր]
  • Մելիքյան Աշոտ Վազգենի (28.10.1959, Իջևան – 8.11.1989, Իջևան)
  • Մելիքյան Արամ Զավենի [12.4.1960, Աբովյան – 10.7.1993, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելիքյան Արկադի Վարդանի (12.4.1958, ––––– – 8.4.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մելիքյան Արսեն Սպարտակի [28.8.1962, գ. Մարտունի (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 9.11.1994, Գորիս]
  • Մելիքյան Արտակ Գերասիմի [11.4.1960, գ. Ձիթհանքով (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 9.1.1993, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Մելիքյան Խաչիկ Եղիազարի [14.9.1953, գ. Զոլաքար (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.5.1990, Երևան]
  • Մելիքյան Մարտիրոս Պավելի [13.2.1957, գ. Զագլիկ (Մարտակերտի շրջան) – 27.2.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մելիքյան Սեյրան Ադամի [11.12.1951, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 17.2.1990, գ. Կոթի]
  • Մելիքյան Տիգրան Վանուշի [24.1.1957, գ. Ավշար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 15.1.1991, գ. Տիգրանաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մելիքջանյան Արմեն Սամվելի [8.8.1975, գ. Կուզմովո (ՌԴ, Լենինգրադի մարզ) – 17.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մելիքսեթյան Անդրանիկ Սերգեյի [12.4.1961, գ. Սոլակ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 13.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Մելիքսեթյան Աշոտ Երվանդի (17.9.1974, Երևան – 9.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մելիքսեթյան Գուրգեն Հենրիկի [3.2.1969, գ. Վանք (Հադրութի շրջան) – 24.3.1992, –––––]
  • Մելիքսեթյան Կամո Սոկրատի (25.12.1968, Ստեփանակերտ – 23.2.1992, Ստեփանակերտ)
  • Մելոյան Ռուստամ Մելիքի [26.1.1961, Կալինինո (այժմ՝ Տաշիր) – 23.7.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Մելքոնյան Ալբերտ Լևոնի [12.4.1945, Հրազդան – 22.11.1994, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելքոնյան Ալիկ Ալբերտի [16.10.1974, գ. Մալիշկա (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 9.1.1994, գ. Մալիշկա]
  • Մելքոնյան Անուշավան Աշոտի [12.4.1957, գ. Ոսկեվան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 8.6.1992, գ. Ոսկևան]
  • Մելքոնյան Աշոտ Համլետի [20.5.1959, Երևան – 20.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մելքոնյան Արմեն Արարատի [21.10.1974, Նեֆտեգորսկ (ՌԴ, Սամարայի երկրամաս) – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մելքոնյան Արտակ Արշակի [19.10.1973, գ. Գառնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 23.3.1994, գ. Ալխանլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մելքոնյան Արտակ Համլետի [12.4.1974, Սևան – 15.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մելքոնյան Թևոս Ռուբիկի [25.2.1973, գ. Ակունք (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 3.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մելքոնյան Ժիրայր Գրիշայի {5.7.1965, գ. Մրգավետ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 9.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մելքոնյան Լերմենտ Աղասու [10.3.1941, գ. Օձուն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 5.3.1993, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Մելքոնյան Լյուդվիգ Ղարիբի (29.6.1973, Երևան – 11.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մելքոնյան Կարեն Յաշայի [3.1.1975, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.5.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մելքոնյան Հովիկ Դիմիկի [1.1.1973, գ. Մարտունի (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 28.9.1993, Քելբաջար]
  • Մելքոնյան Հովիկ Փայլակի [22.4.1974, Կամո (այժմ՝ Գավառ) – 4.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մելքոնյան Մխիթար Արամայիսի [16.3.1975, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 20.1.1994, գ. Խաչիկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Մելքոնյան Մհեր Հրաչիկի (5.5.1970, Երևան – 16.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մելքոնյան Մնացական Մարտունի [4.8.1970, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մելքոնյան Մոնթե Չարլզի [25.11.1957, Վասիլիա (Ֆրեզնոյի մոտ, Կալիֆոռնիա, ԱՄՆ) – 12.6.1993, գ. Մարզիլու (Աղդամի մոտ)]
  • Մելքոնյան Ռազմիկ Թադևոսի [10.5.1940, գ. Գոռավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 9.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մելքոնյան Սուրիկ Բաբկենի [4.3.1959, Երևան – 3.7.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելքոնյան Վլադիմիր Դիմոյի [3.8.1974, Երևան _ 18.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մելքումյան Ալեքսանդր Սերգեյի [13.8.1961, գ. Վերին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 14.2.1991, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելքումյան Ալյոշա Վոլոդյայի [10.9.1959, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 19.9.1992, գ. Հարավ]
  • Մելքումյան Աշոտ Ասծատուրի [12.4.1953, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 18.4.1994, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելքումյան Աշոտ Երվանդի [24.2.1960, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 4.7.1992, գ. Խանաբադ]
  • Մելքումյան Աշոտ Սուրենի [1.10.1959, գ. Ծակուռի (Հադրութի շրջան) – 3.2.1994, «Աղբուռուն» տեղամաս (Աղդամի շրջանում)]
  • Մելքումյան Արամ Շմավոնի [3.10.1956, Բաքու – 6.1.1994, գ. Բոյուք Բահմանլու(Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մելքումյան Արայիկ Հրաչիկի [16.3.1961, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.12.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մելքումյան Արթուր Շմավոնի [14.5.1966, Մարտունի (ԼՂՀ) – 27.1.1994, «Զոմբի» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մելքումյան Արթուր Սերգեյի [2.5.1974, Հադրութ – 24.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մելքումյան Արթուր Սերգեյի [6.9.1974, գ. Ռանչպար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 19.1.1994, Ֆիզուլի]
  • Մելքումյան Արմավիր Հայասերի [12.3.1963, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան) – 12.4.1992, Հադրութի շրջանում]
  • Մելքումյան Արմեն Սուրենի [13.8.1967, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 8.10.1992, Խազազասարի բարձունք (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մելքումյան Արտյուշա Աշոտի [18.8.1966, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան) – 12.3.1992, Ստեփանակերտ]
  • Մելքումյան Գագիկ Ռաֆիկի [22.12.1975, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 10.12.1992, Ճամբարակ]
  • Մելքումյան Դավիթ Գուրգենի [19.1.1974, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.5.1993, «Ռաֆո–4» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մելքումյան Էդիկ Սամվելի [9.1.1963, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 17.2.1992, գ. Ղարադաղլու (այժմ՝ գ. Վարանդա՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մելքումյան Էռնեստ Արմիկի [14.2.1975, Հադրութ – 17.8.1992, Երևան (հոսպիտալում)]
  • Մելքումյան Լյոնյա Նիկոլայի [8.4.1973, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 15.8.1993, Աղդամի շրջանում]
  • Մելքումյան Կառլեն Վազգենի [15.2.1972, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 20.4.1992, գ. Հարավ]
  • Մելքումյան Կարեն Յաշայի [2.4.1975, գ. Աչաջուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.5.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մելքումյան Կիմ Սերգեյի (10.12.1963, Բաքու – 28.3.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Մելքումյան Միշա Հայկի [5.1.1942, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 15.8.1993, գ. Բալյանդ (Ջաբրայիլի շրջան)]
  • Մելքումյան Մհեր Սպարտակի [3.5.1973, գ. Դավիթ Բեկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.8.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մելքումյան Յուրա Սերգեյի [12.4.1968, գ. Վերին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 28.2.1993, գ. Ակնաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելքումյան Նելսոն Վազգենի [5.1.1961, Ստեփանակերտ – 10.12.1991, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մելքումյան Պավել Սուրենի [20.1.1967, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 10.1.1994, գ. Աղդամ]
  • Մելքումյան Ռաֆիկ Ջումշուդի [13.3.1960, Ստեփանակերտ – 17.6.1992, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Մելքումյան Սամվել Արշավիրի [14.1.1962, Բերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 5.1.1993, գ. Ներքին Կարմիր աղբյուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մելքումյան Սամվել Արտավազդի [22.10.1957, Ստեփանակերտ – 13.3.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մելքումյան Սամվել Բեյբուտի [19.1.1967, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 27.7.1991, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մելքումյան Սամվել Մաքսիմի (23.11.1960, Ստեփանակերտ – 26.8.1993, –––)
  • Մելքումյան Սլավա Գրիգորիի [9.10.1956, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 23.6.1992, գ. Խանաբադ]
  • Մելքումյան Վալերի Գեորգիի [16.6.1950, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 22.7.1993, Աղդամ]
  • Մելքումյան Վալերի Հայրապետի [22.1.1963, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 27.11.1992, գ. Խանաբադ]
  • Մելքումյան Վանյա Պարեժի [4.1.1958, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան) – 17.4.1994, գ. Մաղավուզ]
  • Մելքումյան Վարդան Դոմիկի (24.8.1963, Ստեփանակերտ – 6.12.1993, Աղդամի շրջանում)
  • Մելքումով Անդրեյ Իվանի [22.11.1973, Բաքու – 24.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մեխակյան Հովհաննես Գուրգենի [20.3.1949, գ. Հովիտ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մեխակյան Մեխակ Վալենտինի [27.5.1961, գ. Արագած (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 1.5.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մեծունց Ալեքսանդր Ռուբենի [12.3.1970, ___ – 18.4.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մեհրաբյան Բորիս Ալեքսանդրի [25.3.1951, գ. Ղշլաղ (այժմ՝ գ. Ծաղկաշատ՝ Ասկերանի շրջանում) – 10.10.1993, Ջաբրայիլի շրջանում]
  • Մեհրաբյան Գարիկ Նիկոլայի [5.11.1970, գ. Ղշլաղ (այժմ՝ գ. Ծաղկաշատ՝ Ասկերանի շրջանում) – 19.6.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մեհրաբյան Էդիկ Կամոյի [2.10.1972, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.4.1992, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մեհրաբյան Սլավա Ալեքսանդրի (28.2.1955, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Մեղրյան Հայկ Լյոնյայի (24.3.1977, Երևան – 17.4.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մեղրյան Շահեն Զինավորի [2.1.1952, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 17.4.1993, Գյուլիստան գյուղի մոտ ուղղաթիռի վթարից]
  • Մեյրոյան Աշոտ Մարտինի [5.1.1961, Երևան – 24.5.1991, գ. Հայ Պարիս (Շահումյանի շրջան)]
  • Մեջինյան Ժորա Գրիգորի [1.9.1943, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մեսրոպյան Արթուր Հովսեփի (19.12.1974, Երևան – 24.1. 1994, Քելբաջար)
  • Մեսրոպյան Արթուր Միքայելի (22.6.1965, Ստեփանակերտ – 30.6.1990, Դոնի Ռոստով (ՌԴ))
  • Մեսրոպյան Զավեն Վանիկի [8.1.1969, գ. Պտղնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 12.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մեսրոպյան Լյովա Մարտինի [17.11.1949, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 6.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մեսրոպյան Հրայր Գարեգինի [12.4.1950, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 20.4.1992, գ. Հարավ]
  • Մեսրոպյան Հրայր Գարեգինի [4.7.1950, գ. Արալեզ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 20.4.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մեսրոպյան Պապ Ստյոպայի [3.10.1957, գ. Փանիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 17.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մեսրոպյան Սերգեյ Ալեքսեյի [21.2.1964, գ. Մեհտիշեն (այժմ՝ գ. Լուսաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 12.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Մեսրոպյան Տիգրան Յուրիի [15.6.1966, Երևան – 27.5.1990, Նուբարաշեն (այժմ՝ Երևանի շրջագծում)]
  • Մեքիյան Մեսրոպ Գրիգորի [2.7.1969, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 20.6.1992, գ. Գյուլափլու (Աղդամի շրջան)]
  • Միխակյան Հովհաննես Գուրգենի [20.3.1949, գ. Հովիտ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)]
  • Միկոյան Արայիկ Ալբերտի [13.5.1974, գ. Աքորի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 17.1.1994, Ֆիզուլի]
  • Մինասյան Արմավիր Անդրանիկի [1.11.1951, գ. Շահումյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 11.5.1992, Շուշի]
  • Մինասյան Վլադիմիր Բախշիի (8.71947, Ադրբեջան – 20.4.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մինասյան Ալբերտ Անդրանիկի [9.11.1959, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 13.12.1993, Աղդամ]
  • Մինասյան Աղվան Հրանտի [10.9.1970, գ. Լծեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 30.8.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Մինասյան Արամ Լյուդվիգի (12.4.1968, Երևան – 22.11.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մինասյան Արթուր Զևսի [12.5.1968, գ. Շենիկ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 6.8.1993, Մարտակերտ]
  • Մինասյան Արմեն Ալբերտի [14.5.1962, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 27.3.1993, Մարտակերտ (հեռուստաաշտարակ)]
  • Մինասյան Արմեն Գևորգի [1.9.1974, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 22.12.1992, Վարդենիսի շրջանում]
  • Մինասյան Արմեն Ռազմիկի (27.11.1962, Երևան – 27.3.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Մինասյան Արմեն Վարոսի [22.5.1973, Երևան – 22.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մինասյան Արտեմ Վլադիմիրի [12.4.1964, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 9.5.1992, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մինասյան Գագիկ Բագրատի [18.9.1966, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 6.6.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մինասյան Գարիկ Միքայելի [10.2.1968, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 9.9.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Մինասյան Գարիկ Շահենի [28.11.1971, գ. Սարինշեն (Հադրութի շրջան) – 22.10.1993, –––––––]
  • Մինասյան Գևորգ Վոլոդյայի [20.10.1969, գ. Սպանդարյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 17.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մինասյան Դերենիկ Վլադիմիրի (12.4.1951, –––– – 11.1.1993, Գորիսի շրջանում)
  • Մինասյան Էդուարդ Սուրենի [12.4.1950, –––– – 8.4.1992, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ)]
  • Մինասյան Ժորա Վահանի [18.4.1935, գ. Այնթապ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 14.6.1991, Երևան]
  • Մինասյան Կարեն Արծրունի (19.2.1968, Գորիս – 16.3.1992, Գորիսի շրջանում)
  • Մինասյան Կարեն Ռաֆիկի [29.5.1971, Երևան – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մինասյան Համլետ Լալազարի [8.6.1958, Մառի (Թուրքմենստան) – 10.12.1991, գ. Թոդան (Շահումյանի շրջան)]
  • Մինասյան Մայիս Լավրենտի [5.5.1971, գ. Վարդանաշեն (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 25.8.1993, Կուբաթլու]
  • Մինասյան Մանվել Մելսի [––––––, Երևան – 3.5.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մինասյան Մարտին Աբրահամի [11.6.1962, Երևան – 27.5.1990, Նուբարաշեն (այժմ՝ Երևանի շրջագծում)]
  • Մինասյան Սամվել Հակոբի [30.1.1965, գ. Շահումյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 15.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մինասյան Սամվել Մելսի [15.3.1972, Երևան – 3.5.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մինասյան Սերգեյ Միքայելի (5.1.1968, Բաքու – 28.7.1993, Աղդամ)
  • Մինասյան Սուրեն Հենրիկի [5.5.1963, գ. Մեղրաշեն (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 17.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մինասյան Սևակ Վարդգեսի [1.1.1974, Գորիս – 26.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մինասյան Վալերի Ռաֆիկի [12.4.1967, Բարդա (Ադրբեջան) – 12.6.1992, Ասկերան]
  • Մինասյան Վահագն Դուրեկի [12.4.1975, ––––––––– – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մինասյան Վարդան Շահնազարի [11.10.1968, Ստեփանակերտ _ 10.4.1992, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մինասյան Վիտալի Արմենակի [28.12.1963, գ. Կիրով (Շուշիի շրջան) – 3.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մինասյան Վիրաբ Վարդգեսի [12.4.1956, գ. Լուսակունք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.4.1993, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մինասյան Վլադիմիր Բաշիրի [18.2.1947, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 20.4.1992, գ. Հարավ]
  • Մինասյան Վոլոդյա Սերգեյի (20.4.1951, Ստեփանակերտ – 23.11.1994, ––––)
  • Մինասով Էրիկ Արամայիսի (12.4.1963, –––– – 21.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մինենկո Յուրի Վլադիմիրովիչ [1.5.1971, Ստեփանակերտ – 12.3.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միսակյան Արմեն Ռադիկի (31.7.1970, Երևան – 24.2.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Միսակյան Արտաշես Զավենի [25.8.1967, Երևան – 3.5.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Միսակյան Կարեն Հենզելի (12.12.1975, Երևան – 8.8.1994, մարտական առաջադրանքը կատարելիս)
  • Միրաքյան Արման Ռաֆիկի [––––– – 8.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան]
  • Միրաքյան Արմեն Թելմանի (12.4.1974, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 11.1.1994, –––)
  • Միրզաբեկյան Էրիկ Վլադիմիրի [21.6.1974, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 22.6.1992, գ. Բերդաշեն]
  • Միրզախանյան Արտակ Դավթի [25.3.1974, Աբովյան – 6.11.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Միրզախանյան Հրաչիկ Վաղարշակի [22.3.1959, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 19.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միրզախանյան Միքայել Սերգեյի [10.8.1956, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 3.7.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միրզաջանյան Հայկ Էդիկի [11.10.1972, Մարտունի (ԼՂՀ) – 13.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միրզաջանյան Հովիկ Գրիշայի [25.2.1973, Մարտունի (ԼՂՀ) – 2.10.1992, «Ղուրուչուխ» բարձունք (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Միրզոյան Ալյոշա Հայկի [21.3.1951, գ. Ցոր (Հադրութի շրջան) – 26.2.1992, Երևան]
  • Միրզոյան Արամայիս Աշոտի [16.5.1962, Գորիս – 24.11.1989, Որոտան բանավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Միրզոյան Արամայիս Ասատուրի (8.4.1965, Ստեփանակերտ – 24.12.1993, –––)
  • Միրզոյան Արմեն Մելիքի (15.2.1969, Երևան – 20.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Միրզոյան Արմեն Ալեքսանդրի [27.2.1973, –––– – 26.1.1994, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Միրզոյան Արմեն Բաբկենի (10.10.1971, Մարտակերտ – 18.6.1993, Մարտակերտ)
  • Միրզոյան Արմեն Գրիգորիի [12.4.1967, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան) – 21.6.1992, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միրզոյան Արմեն Զարմիկի [11.7.1970, Բաքու – 25.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Միրզոյան Արմեն Պետրոսի [21.11.1967, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 19.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միրզոյան Արսեն Վլադիմիրի [27.12.1976, Բաքու – 13.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միրզոյան Բենիկ Իսաջանի [28.10.1946, գ. Բերդաձոր (Շուշիի շրջան) – 26.4.1992, գ. Դաշուշեն (Ասկերանի շրջան)]
  • Միրզոյան Գագիկ Լյուդվիգի [26.9.1974, Երևան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միրզոյան Գագիկ Ռազմիկի [20.8.1971, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 8.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Միրզոյան Գավրիկ Աշոտի [11.6.1949, գ. Շեխեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.4.1994, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միրզոյան Գեղամ Արկադիի [30.10.1966, Ստեփանակերտ – 11.5.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Միրզոյան Գևորգ Լեոնիդի [24.1.1973, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.12.1992, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Միրզոյան Էդուարդ Նիկոլայի [28.4.1970, գ. Սեյդիշեն (այժմ՝ գ. Խաչեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 16.4. 1994, գ. Սումա (Աղդամի շրջան)]
  • Միրզոյան Իլգար Վլադիմիրի [9.4.1969, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 15.12.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Միրզոյան Իշխան Էդուարդի [8.1.1974, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան) – 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Միրզոյան Լևոն Միքայելի [12.4.1956, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան) – 12.4.1989, գ. Փառուխ]
  • Միրզոյան Խաչատուր Ջամիլի [1.10.1966, Երևան – 7.11.1991, գ. Խրմանջուղ (այժմ՝ գ. Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Միրզոյան Կարեն Ռաֆայելի [24.12.1962, Երևան – 5.1.1994, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միրզոյան Հայկ Հմայակի [5.4.1959, գ. Շինուհայր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 19.9.1992, Գորիսի շրջանում]
  • Միրզոյան Հարություն Հովսեփի [20.9.1953, գ. Դարակերտ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 22.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Միրզոյան Հենրիկ Մակեդոնի [1.1.1954, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 2.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Միրզոյան Մանվել Հրանտի [12.4.1970, գ. Չորաթան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 3.11.1992, Տավուշի շրջանում]
  • Միրզոյան Մեխակ Արծվիկի [5.12.1968, գ. Խրմանջուղ (այժմ՝ գ. Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում) – 3.2.1993, Ֆիզուլի]
  • Միրզոյան Մեսրոպ Վարազդատի [11.8.1964, գ. Այգավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) _ 18.5.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Միրզոյան Միքայել Սերգեյի (17.3.1954, Բաքու – 6.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Միրզոյան Յաշա Ֆեոդորի [12.4.1951, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 21.7.1992, գ. Չայլու]
  • Միրզոյան Յուրիկ Գառնիկի [12.9.1955, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.10.1990, գ. Խնածախ]
  • Միրզոյան Նորայր Էդուարդի [12.4.1974, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան) – 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Միրզոյան Նվեր Արշավիրի [9.6.1974, Մարտունի (ԼՂՀ) – 5.6.1992, գ. Մուղանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Միրզոյան Շահեն Վառլամի [12.4.1972, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 1.10.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Միրզոյան Շամիր Արկադիայի [4.2.1970, գ. Սարինշեն (Հադրութի շրջան) – 21.3.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միրզոյան Ռազմիկ Անդրանիկի (4.10.1951, Հադրութ – 12.4.4.1992, –––––)
  • Միրզոյան Ռազմիկ Խաչիկի (15.5.1955, Աշտարակ – 3.3.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Միրզոյան Ռոբերտ Սահակի (–––1953, Ստեփանակերտ – 25.12.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Միրզոյան Ռուբեն Ղուկասի [4.3.1967, Երևան – 5.9.1992, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միրզոյան Սամվել Ռաֆիկի [28.5.1973, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 30.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Միրզոյան Սայիդ Մաջիթի [15.7.1992, գ. Կողբավան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Միրզոյան Սասուն Սեյրանի [9.5.1973, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Միրզոյան Սերգեյ Սուրենի (1.8.1973, Ստեփանակերտ – 20.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Միրզոյան Սլավիկ Շմավոնի [30.9.1953, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 10.5.1992, Ասկերանի շրջանում]
  • Միրզոյան Սմբատ Կռունկի [12.4.1956, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 28.3.1993, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միրզոյան Վազգեն Միրզայի [2.2.1954, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 16.6.1992, գ. Չայլու]
  • Միրզոյան Վանիկ Ալեքսեյի [1.10.1962, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 18.8.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միրզոյան Վանիկ Վոլոդյայի [4.12.1947, գ. Շեխեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 9.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Միրզոյան Օլեգ Էդուարդի [25.12.1962, Ստեփանակերտ – 30.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Միրզոյան Ֆելիքս Յակովլևի (16.8.1954, Բաքու – 24.1.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Միրիբյան Տերենտ Խաչիկի [10.11.1973, գ. Մադինա (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Միրիջանյան Սարգիս Հրանտի [20.11.1971, գ. Օշական (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 26.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միրումյան Ռազմիկ Բալաբեկի [5.11.1968, Դաշքեսան (Ադրբեջան) – 5.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Միքայելյան Աթանես Բաբկենի [24.2.1965, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 16.7.1992, գ. Վաղուհաս]
  • Միքայելյան Ալբերտ Անանիայի [14.3.1952, գ. Բարձրավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 21.7.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Միքայելյան Ալյոշա Սերյոժայի [15.11.1952, գ. Շվանիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.2.1994, գ. Աղբանդ (Զանգելանի շրջան)]
  • Միքայելյան Ամրաստան Սոսի [29.6.1944, գ. Գոգարան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 29.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Միքայելյան Անդրանիկ Ռազմիկի [3.6.1964, գ. Կոշ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 18.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Միքայելյան Աշոտ Արյոլի [9.11.1970, Ստեփանակերտ – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միքայելյան Արծրուն Միշայի [15.3.1960, գ. Խաչիկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 8.7.1992, գ. Խաչիկ]
  • Միքայելյան Արման Ռաֆիկի [26.11.1975, Երևան – 18.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միքայելյան Գագիկ Պեղատոսի [12.4.1963, գ. Արենի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 1.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Միքայելյան Գալերիկ Լենդրուշի [1.11.1956, գ. Խանցք (Ասկերանի շրջան) – 25.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միքայելյան Գեղազնիկ Արմենակի [16.11.1951, գ. Լեռնարոտ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 29.8.1990, Երևան]
  • Միքայելյան Գրիշա Արտյուշայի [4.6.1960, գ. Ներքին Սզնեք (Ասկերանի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Միքայելյան Գևորգ Նորիկի [14.1.1975, Մեղրի – 23.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միքայելյան Դավիթ Արամայիսի [25.5.1972, Երևան – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Միքայելյան Իոսիֆ Ռաֆայելի [24.8.1963, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 17.4.1993, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Միքայելյան Խաչիկ Նավասարդի [17.8.1952, գ. Այգեստան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Միքայելյան Կամո Մայիլի [26.1.1963, Ստեփանակերտ – 27.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Միքայելյան Կարո Արտեմի (1.11.1968, Ստեփանակերտ – 8.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Միքայելյան Հարություն Սուրենի [5.4.1975, Երևան – 31.7.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Միքայելյան Հունան Վոլոդյայի [24.7.1975, գ. Ծավ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 16.11.1992, գ. Ծավ]
  • Միքայելյան Մարատ Մարտունի [7.4.1961, Վաչագան բանավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 25.4. 1992, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Միքայելյան Միքայել Աղասիի [6.6.1960, Ստեփանակերտ – 29.3.1993, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Միքայելյան Յուրիկ Արմենակի [12.4.1938, գ. Միկոյան (այժմ՝ Եղեգնաձոր՝ Վայոց ձորի մարզում) – 2.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Միքայելյան Ռաֆիկ Արտոյի [12.4.1965, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 16.7.1992, գ. Վաղուհաս]
  • Միքայելյան Ռոման Ռաֆիկի (9.7.1968, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Միքայելյան Սահակ Արտյուշայի (9.2.1954, Երևան – 12.4.1994, Երևան)
  • Միքայելյան Սամսոն Վաղարշակի [2.3.1961, գ. Տաթև (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.9.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Միքայելյան Սամվել Գրիգորիի [12.2.1953, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 27.7.1991, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Միքայելյան Սամվել Գուրգենի [15.4.1961, գ. Բարձրավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 17.12.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Միքայելյան Սերգեյ Ռաֆայելի (25.6.1963, Բաքու – 9.5.1992, Շուշի)
  • Միքայելյան Սերժիկ Վաչագանի [23.10.1950, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 4.7.1992, Մարտակերտ]
  • Միքայելյան Սերյոժա Արշակի (12.4.1939, Երևան – 7.9. 1993, Հադրութի շրջանում)
  • Միքայելյան Սուրեն Գուրգենի [13.2.1960, գ. Ույծ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 12.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Միքայելյան Վարդան Անուշավանի [8.4.1972, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 6.11.1993, Զանգելանի շրջանում]
  • Միքայելյան Վլադիմիր Դիմոյի [3.10.1974, Երևան – 13.1. 1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մխեյան Սամվել Հրանտի [12.4.1971, Հրազդան – 16.3.1994, Քելբաջար]
  • Մխիթարյան Ատոմ Թովմասի [20.3.1955, գ. Ֆանտան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 13.6.1992, Ասկերանի շրջանում]
  • Մխիթարյան Արամ Մուրադի [17.11.1974, Երևան – 7.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մխիթարյան Արմեն Ալբերտի [12.4.1975, Երևան – 26.1.1994, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր)]
  • Մխիթարյան Արշալույս Թենգիզի [15.7.1972, գ. Ջրաշեն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 8.7.1993, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մխիթարյան Գրիգոր Ռաֆիկի (6.2.1970, Երևան – 16.2.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մխիթարյան Լեռնիկ Գառնիկի [20.8.1967, գ. Գետափ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 11.9.1992, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Մխիթարյան Հրաչիկ Սերյոժայի [1.2.1960, Կամո (այժմ՝ Գավառ) – 21.3.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մխիթարյան Մարատ Գառնիկի [17.9.1972, Երևան – 7.5.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մխիթարյան Մեսրոպ Տոնականի [17.9.1964, գ. Կաքավաձոր (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 3.12.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Մխիթարյան Վասակ Հակոբի [–––––, գ. Վերին Կարմիր աղբյուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 29.12.1992, գ. Այգեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մխոյան Կարապետ Վարազդատի [2.1.1959, գ. Ազատան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 25.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մխոյան Հովսեփ Սարգսի [12.1.1957, գ. Սեպասար (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 6.5.1994, Մարտակերտ]
  • Մխոյան Մուշեղ Քրիստափորի [22.6.1951, Երևան – 4.5.1991, գ. Մոսեսգեղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մխոյան Պետրոս Հմայակի [24.7.1947, գ. Ախուրյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Մկոյան Արտակ Արամայիսի [5.8.1975, գ. Ջրվեժ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 6.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկոյան Մյասնիկ Մկրտիչի [12.5.1953, գ. Մարմարաշեն (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Մկրտչյան Արսեն Արտուշի [12.4.1962, գ. Գեղհովիտ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 15.3.1994, Վարդենիսի շրջանում]
  • Մկրտչյան Ալբերտ Գրիգորի [2.7.1953, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 10.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մկրտչյան Ալեքսանդր Հրաչի [19.7.1975, Բաքու – 16.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Անդրանիկ Սամվելի [5.12.1975, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մկրտչյան Անդրանիկ Վլադիկի [11.9.1971, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) – 2.2.1992, գ. Կիչան]
  • Մկրտչյան Աշոտ Արեգի (3.9.1974, Մարտակերտ – 6.8.1992, Մարտակերտ)
  • Մկրտչյան Աշոտ Պարգևի [15.1.1959, գ. Շահնազար (այժմ՝ գ. Մեծավան՝ Լոռու մարզում) – 31.1.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մկրտչյան Աշոտ Սուքիասի [26.7.1960, Երևան – 5.2.1994, գ. Սեիդլար (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մկրտչյան Առնո Միքայելի [15.5.1953, գ. Հինշեն (Շուշիի շրջան) – 12.6.1991, Բաքվի բանտում]
  • Մկրտչյան Արայիկ Անդրանիկի [10.4.1961, գ. Շինուհայր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 16.3.1992, գ. Հարթաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մկրտչյան Արայիկ Սերյոժայի [17.10.1975, գ. Ծովագյուղ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 12.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Արթուր Ասլանի [16.2.1959, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 14.4.1992, Ստեփանակերտ]
  • Մկրտչյան Արթուր Արմենակի (22.11.1957, Բաքու – 26.2.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մկրտչյան Արթուր Սերյոժայի [30.8.1972, գ. Արամուս (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 5.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Արկադի Միքայելի [29.6.1971, Ստեփանակերտ – 22.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Արման Ումուրշատի [25.4.1975, գ. Փշատավան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 17.5.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մկրտչյան Արմեն Արամայիսի [3.1.1964, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.10.1993, գ. Վահան]
  • Մկրտչյան Արմեն Միքայելի (9.8.1969, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Մկրտչյան Արմեն Միքայելի [30.8.1972, գ. Արամուս (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Մկրտչյան Արմեն Ռուբենի [5.12.1974, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 13.3.1990, գ. Չայլու]
  • Մկրտչյան Արմեն Ռուբենի [7.12.1969, Ստեփանակերտ – 24.12.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Արմեն Սերժիկի [20.2.1973, գ. Շահումյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 12.7.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Մկրտչյան Արտավազդ Բորիկի [1.12.1957, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 24.4.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Արտավազդ Տարոնի [25.3.1964, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.9.1992, գ. Սյունիք]
  • Մկրտչյան Արտուշ Վանոյի {18.1.1960, գ. Ազատան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 10.8.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Բալաբեկ Հովակիմի (24.10.1973, Երևան – 13.7.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Մկրտչյան Բենիամին Կիմի (27.7.1969, Երևան – 15.8.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Մկրտչյան Բենիկ Ժիրայրի [22.1.1964, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Մկրտչյան Գագիկ Աշոտի [12.4.1950, գ. Մեծ Մասրիկ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.6.1993, Վարդենիսի շրջանում]
  • Մկրտչյան Գագիկ Ռազմիկի (20.8.1971, Գորիս – 8.11.1992, –––)
  • Մկրտչյան Գենադի Երվանդի [12.2.1975, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 22.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Գեորգի Անդրանիկի [19.7.1954, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 25.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Գրիշա Վալտերի [13.4.1974, գ. Փարպի (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մկրտչյան Գուրգեն Ռաֆիկի (12.4.1971, Երևան – 22.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մկրտչյան Գևորգ Հրաչիկի [1.9.1972, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 23.2.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Մկրտչյան Դանիելբեկ Աշոտի (12.4.1963, Վարդենիս – 27.6.1993, Վարդենիսի շրջանում)
  • Մկրտչյան Դավիթ Սարգսի [15.7.1973, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 18.6.1994, գ. Բարեկամավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մկրտչյան Ժորա Անդրեյի [12.4.1954, Բաքու – 12.4.1994, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Ժորա Կառլենի [25.10.1969, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 3.9.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Մկրտչյան Իլյիչ Սերգեյի [18.9.1958, գ. Խանձաձոր (Հադրութի շրջան) – 26.8.1993, ––––]
  • Մկրտչյան Լեոնիդ Ալիշի [14.11.1958, Բաքու – 16.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Մկրտչյան Լեոնիդ Արտաշեսի [5.6.1948, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 25.9.1993, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Մկրտչյան Խաչիկ Հրաչիկի [15.9.1959, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 31.1.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջանում)]
  • Մկրտչյան Կամո Բենիկի [4.5.1973, գ. Դաշբուլաղ (այժմ՝ գ. Աստղաշեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 1.6.1991, ––]
  • Մկրտչյան Կամո Գառնիկի [20.10.1960, Գորիս – 28.4.1991, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մկրտչյան Կամո Էրիկի [1.5.1959, գ. Տաթև (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 15.11.1991, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մկրտչյան Կամո Ռոբերտի [29.1.1972, գ. Սուրենավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մկրտչյան Կարոտ Հովհաննեսի (19.2.1962, Սիրիա – 13.6.1992, Շահումյանի շրջանում)
  • Մկրտչյան Հմայակ Վոլոդյայի [10.10.1959, Երևան – 22.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Հովհաննես Սեդրակի [17.1.1994, գ. Գայ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 3.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մկրտչյան Հրանտ Ռաֆիկի [21.7.1967, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 15.8.1992, գ. Հացի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Հրաչիկ Մայիսի [3.1.1968, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 17.8.1992, Ագարակ]
  • Մկրտչյան Մանվել Մելիքի [3.1.1975, գ. Լեջան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մկրտչյան Մաքսիմ Մանվելի [12.12.1968, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 28.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Մկրտիչ Կիրովի [10.4.1972, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 29.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Մովսես Սուրենի [5.4.1967, գ. Ոսկետափ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.12.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Մուշեղ Գրիշայի [12.4.1972, գ. Մեծամոր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 12.4.1990, –––––]
  • Մկրտչյան Մուշեղ Յուրիկի [17.9.1970, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 16.3.1992,Լալազարի կամրջի մոտ]
  • Մկրտչյան Ներսիկ Ռազմիկի [29.11.1973, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 26.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մկրտչյան Նորայր Ալյոշայի [5.1.1972, Ստեփանակերտ – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Պերճ Վոլոդյայի [29.9.1968, գ. Կարճաղբյուր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 14.4.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մկրտչյան Ռաֆիկ Հրանտի [21.7.1967, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 15.8.1992, գ. Հացի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մկրտչյան Ռոբերտ Գրիգորի [12.10.1974, Աշտարակ – 9.1.1993, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Մկրտչյան Ռոմա Հրանտի [20.1.1954, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 19.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մկրտչյան Ռոստոմ Ժորժիկի [4.2.1965, գ. Քարակերտ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 25.4.1994 գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան]
  • Մկրտչյան Սամվել Բենիկի [12.4.1970, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) – 25.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Սամվել Հենրիկի (12.4.1965, –––– – 18.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մկրտչյան Սամվել Սաքոյի [15.7.1950, գ. Վերին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) _ 6.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտչյան Սամվել Սուրիկի [3.8.1952, գ. Բարձրաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 27.5.1990, Երևան]
  • Մկրտչյան Սեյրան Վաղինակի [23.5.1952, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 26.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մկրտչյան Սերգեյ Ալեքսանդրի (19.12.1958, Սումգայիթ – 15.1.1994, Ֆիզուլի)
  • Մկրտչյան Սերգեյ Արամայիսի [2.4.1963, գ. Ճակատեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 30.10.1993, Զանգելան]
  • Մկրտչյան Սերյոժա Մուկուչի (13.2.1954, Երևան – 19.4.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Մկրտչյան Սերյոժա Շալիկոյի [27.1.1967, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 5.5.1994, ––––]
  • Մկրտչյան Սվետլանա Ալեքսեյի [27.12.1960, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 20.1.1993, գ. Վանք]
  • Մկրտչյան Ստեփան Ալբերտի [15.5.1961, գ. Շուռութ (Նախիջևան) – 27.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մկրտչյան Սուրիկ Հրաչիկի [18.3.1965, գ. Լիճք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 27.10.1993, Զանգելանի շրջանում]
  • Մկրտչյան Վագիֆ Գարեգինի [11.11.1962, գ. Հիլիս (Ասկերանի շրջան) – 23.7.1993, Աղդամ]
  • Մկրտչյան Վալերիկ Արտաշեսի [12.4.1949, Մարտունի (ԼՂՀ) – 25.91993, –––]
  • Մկրտչյան Վահրամ Արամի [12.4.1953, գ. Խնձորուտ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 16.3.1993, Չիտա (ՌԴ), ծառայողական պարտականություն կատարելիս]
  • Մկրտչյան Վահրամ Սամվելի [13.4.1973, Գորիս – 17.3.1993, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մկրտչյան Վաչիկ Հենրիկի (8.5.1966, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 6.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մկրտչյան Վարդան Թևանի [1.1.1965, Մարտունի (ԼՂՀ) – 5.11.1992, գ. Գյուլափլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մկրտչյան Վլադիկ Սերգեյի [14.5.1956, գ. Մեհտիշեն (այժմ՝ գ. Լուսաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 14.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մկրտչյան Վլադիմիր Սերգեյի [12.4.1956, Բաքու – 13.1.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մկրտչյան Օլեգ Վասիլի [25.5.1954, Ստեփանակերտ – 1.5.1994, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտումյան Աշոտ Սերգեյի (28.4.1969, Ստեփանակերտ – 5.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Մկրտումյան Արտաշ Ջալալի (10.1.1956, Մարտակերտ – 15.2.1992, Մարտակերտ)
  • Մկրտումյան Արտյուշա Տիգրանի [5.11.1953, գ. Սարգսաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – ––– 1992, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտումյան Լյոնիկ Բեգլարի [15.11.1959, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 31.7.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մկրտումյան Լյովա Վլադիկի [20.2.1975, գ. Դրախտիկ (Հադրութի շրջան) – 15.4.1994, գ. Ալխանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մկրտումյան Համլետ Լևոնի [14.12.1962, գ. Խնածախ (Ասկերանի շրջան) – 5.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մկրտումյան Համլետ Ջամալի [21.4.1949, Մարտակերտ – 28.11.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտումյան Հովհաննես Ղազարի [15.6.1974, գ. Արմաշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 8.1.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Մկրտումյան Միտյա Ջիվանի [24.1.1953, գ. Քարինջ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 9.10.1992, –––]
  • Մկրտումյան Յուրի Համլետի [25.6.1976, Ստեփանակերտ – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մկրտումյան Նելսոն Յուրիի [28.47.1972, գ. Ծմակահող (Մարտակերտի շրջան) – 12.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մկրտումյան Սերգեյ Արամայիսի [3.4.1963, գ. Ճակատեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 30.10.1993, Զանգելան]
  • Մկրտումյան Օլեգ Արմենակի (16.7.1973, Ստեփանակերտ – 4.9.1992, Ասկերան)
  • Մհերյան Համբարձում Շոթայի (15.9.1972, Երևան – 27.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մնացականյան Ազատ Ալբերտի [19.9.1964, Երևան – 15.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մնացականյան Անդրանիկ Սուրենի [11.4.1969, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 17.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մնացականյան Աշոտ Անդրեյի (29.7.1971, Բաքու – 21.4.1994, Մարտակերտ)
  • Մնացականյան Աշոտ Հայկի [18.1.1975, գ. Սարալանջ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 18.4.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մնացականյան Արազիկ Սերգեյի [16.7.1963, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան)– 29.4.1992, գ. Մարաղա]
  • Մնացականյան Արթուր Ժորայի [12.4.1969, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 4.1.1994, Մարտակերտ]
  • Մնացականյան Արմավիր Սամսոնի [4.1.1957, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – 26.2.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մնացականյան Արմեն Սերյոժայի [22.3.1965, Երևան – 13.10.1991, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի)]
  • Մնացականյան Արմեն Ռաֆայելի [12.6.1965, Ստեփանակերտ – 15.5.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Մնացականյան Արմեն Վոլոդյայի [30.7.1968, Սիսիան – 25.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մնացականյան Արտակ Դավթի [14.7.1974, Կապան _ 24.11.1992, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մնացականյան Արտակ Հենրիկի [12.4.1968, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան) – 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մնացականյան Արտակ Վալերիկի [24.11.1974, Մարտունի (ԼՂՀ) – 23.8.1993, «Ռաֆո–4» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մնացականյան Գագիկ Համլետի [4.3.1973, գ. Բալաք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.8.1993, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մնացականյան Գրիգոր Սամվելի [19.11.1972, Կապան– 19.11.1992, գ. Ներքին Հանդ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մնացականյան Դերենիկ Բորիսի [15.6.1973, գ. Սարինշեն (Հադրութի շրջան) – 13.1.1994, գ. Աշաղի Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մնացականյան Զորիկ Մացակի [20.4.1957, գ. Առինջ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 16.10.1994, Քելբաջար]
  • Մնացականյան Կամո Արկադիի [8.3.1964, գ. Խաչմաչ (Ասկերանի շրջան) – 30.1.1994, գ. Թալիշլար (Աղդամի շրջան)]
  • Մնացականյան Կարեն Արտյուշայի [15.5.1959, Մարտակերտ – 11.2.1993, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մնացականյան Կարեն Սերյոժայի [2.1.1972, գ. Արտամետ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) - 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Մնացականյան Հենրիկ Վազգենի [1.4.1963, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 22.11.1993, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մնացականյան Նիկոլայ Միքայելի [12.4.1928, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 23.4.1991, գ. Գետաշեն]
  • Մնացականյան Ռաշիդ Գուրգենի [21.1.1965, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, Քելբաջար]
  • Մնացականյան Ջիվան Ավետիքի [19.10.1963, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 19.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մնացականյան Ռաֆիկ Վոլոդյայի [10.1.1960, գ. Արճիս (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մնացականյան Սամվել Հենրիկի (27.10.1965, Երևան – 18.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մնացականյան Սանասար Լավրենտի [17.7.1971, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 21.7.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մնացականյան Սերգեյ Ասծատուրի [18.2.1956, Ստեփանակերտ – 17.10.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Մնացականյան Սերգեյ Սարուխանի [28.2.1955, Բաքու – 12.9.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Մնացականյան Սերժ Մուսայելի [3.7.1950, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 26.4.1994, Մարտակերտ]
  • Մնացականյան Սպարտակ Հենրիկի [12.4.1971, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան) _ 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մնացականյան Սուրեն Էդուարդի [23.10.1963, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 25.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մնացականյան Վալերի Վլադիմիրի [13.1.1961, գ. Բադարա (Ասկերանի շրջան) – 1.4.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մնացականյան Վալերիկ Վլադիմիրի [28.7.1970, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մնացականյան Վանիկ Հովհաննեսի [1.1.1955, գ. Ջանֆիդա (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 15.6.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մնացյան Արամայիս Ժորայի [13.11.1964, Երևան – 31.3.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մնոյան Էդվարդ Վաղինակի [4.4.1975, գ. Հոռոմ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) _ 18.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մնոյան Ստեփան Արտավազդի [23.5.1971, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 6.1.1994, Կապան]
  • Մշեցյան Զավեն Ազատի [11.4.1973, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 9.10.1992, Հադրութի շրջանում]
  • Մոլատնիչենկո Վալերի Վիկտրովիչ (12.4.1952, ––––– – 4.2.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մոսիկյան Լյովա Մերուժանի [27.3.1957, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) _ 10.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մոսիյան Կամո Հրաչիկի [21.8.1965, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1992, «Ալիբալի» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մոսիյան Համլետ Սուրենի [12.11.1958, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.4.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մոսիյան Մերուժան Արմենի [7.9.1965, Մարտունի (ԼՂՀ) – 23.8.1993, Մարզիլի–Կուրապատկինո տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մոսիյան Սամվել Վլադիմիրի [21.1.1957, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 5.6.1993, գ. Խանաբադ]
  • Մոսյան Արարատ Սուրենի [21.11.1951, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1992, «Ալիբալի» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մոսյան Էդիկ Վանիկի [14.10.1971, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 2.7.1992, գ. Խրամորթ]
  • Մովսեսյան Դավիթ Սյոմայի [2.7.1971, Միրբաշիր – 7.3.1993, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մովսեսյան Ռուբեն Ռոբերտի [10.3.1958, Երևան – 8.2.1994, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մովսիսյան Աշոտ Յակովլևի [––––, գ. Շահումյան (Շահումյանի շրջան) – 1.1.1992, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Մովսիսյան Արամ Շալիկոյի [1.6.1972, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 11.9.1992, Հադրութի շրջանում]
  • Մովսիսյան Արարատ Սերգեյի (23.7.1962, Ստեփանակերտ – 25.4.1992, Ստեփանակերտ)
  • Մովսիսյան Արթուր Շմավոնի [20.4.1965, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 24.8.1992, գ. Վաղուհաս]
  • Մովսիսյան Արթուր Սուրենի (13.2.1971, Ստեփանակերտ – 18.11.1992, –––––––––)
  • Մովսիսյան Արմեն Աշոտի [27.3.1975, գ. Տափերական (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 6.7.1994, Տավուշի շրջանում]
  • Մովսիսյան Գարիկ Գագիկի [6.2.1973, Կապան – 26.8.1993, գ. Դավիթ Բեկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մովսիսյան Գեորգի Սուրենի [25.12.1944, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան) – 23.12.1991, գ. Քարագլուխ]
  • Մովսիսյան Գրիգոր Սերյոժայի [24.9.1961, գ. Պտղնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզ) – 18.8.1994, –––]
  • Մովսիսյան Դավիթ Լավրենտի (24.9.1969, Ստեփանակերտ – 10.10.1992, Լաչին)
  • Մովսիսյան Դավիթ Ռաֆայելի [17.4.1969, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) – 17.6.1992, գ. Կարմիրավան]
  • Մովսիսյան Էդուարդ Ռաֆիկի [22. 6.1961, գ. Ազատամուտ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 9.6.1992, Իջևանի շրջանում]
  • Մովսիսյան Ժորա Հակոբի [11.1.1956, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 28.9.1993, գ. Կարաքենդ]
  • Մովսիսյան Խաչատուր Գեորգիի [21.7.1974, Ստեփանակերտ – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մովսիսյան Հենրիկ Երուշի [27.2.1961, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)– 17.2.1994, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մովսիսյան Հրաչյա Էդուարդի (14.12.1973, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մովսիսյան Վարդան Տոնիկի [14.9.1966, գ. Վերին Ախտա (այժմ՝ գ. Լեռնանիստ՝ Կոտայքի մարզում) – 5.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մովսիսյան Վարիչ Անդրանիկի [19.4.1954, գ. Արագած (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 20.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Մովսիսյան Վլադիմիր Անդրեյի [18.9.1961, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 19.8.1993, Քելբաջար]
  • Մուղդուսյան Սարգիս Էլյազի [22.1.1960, գ. Բերդավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մուսախանյան Խաչիկ Եսայու [12.1.1975, գ. Սուրենավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Անդրուշա Համոյի [21.4.1951, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 2.5.1994, գ. Քարվենդ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Ասծատուր Գրիգորիի (22.2.1958, Ստեփանակերտ – 12.4.1994, –––––––––––)
  • Մուսայելյան Արթուր Ալահվերդիի [15.8.1964, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 10.1.1994, «Սիփան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մուսայելյան Արմեն Արկադիի [25.7.1975, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 23.12.1993, Սոս–Կարմիր Շուկա տարածք (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մուսայելյան Բագրատ Շմավոնի [10.2.1963, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 23.11.1993, Ժդանով (Ադրբեջան)]
  • Մուսայելյան Բորիկ Շահենի [1.6.1961, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 3.9.1993, Կուբաթլու]
  • Մուսայելյան Գագիկ Պավելի [1.12.1961, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.8.1993, գ. Դիլիղարդա (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Գառնիկ Արմոյի [12.4.1971, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.3.1944, գ. Սոֆուլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մուսայելյան Գավրուշա Լևոնի [13.2.1962, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.9.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Մուսայելյան Գարիկ Աշոտի [12.4.1963, Մարտակերտ – 17.7.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մուսայելյան Գարիկ Սերժիկի [11.9.1972, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 24.7.1993, գ. Ղիյասլի (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Մուսայելյան Դավիթ Բորիսի (13.2.1974, Ստեփանակերտ – 30.6.1993, Մարտակերտ)
  • Մուսայելյան Էդիկ Գուրգենի (7.3.1955, Շուշի – 31.8.1993, Կուբաթլու)
  • Մուսայելյան Լյովա Արմենակի (10.1.1951, Բաքու – 9.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մուսայելյան Խորեն Արտաշի [7.4.1968, գ. Բլութան (այժմ՝ գ. Պլեթանց՝ Հադրութի շրջանում) – 4.6.1992, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Մուսայելյան Կարեն Պավելի [22.5.1957, գ. Հացի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.4.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մուսայելյան Համլետ Յուրիի [12.10.1972, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Մհեր Վոլոդյայի [25.11.1973, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.2.1994, «Քավթառլու» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մուսայելյան Մովսես Հարությունի [2.4.1954, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 31.3.1992, Երևան]
  • Մուսայելյան Մուրադ Սերոբի [31.7.1959, Ստեփանակերտ – 30.3.1992, գ. Ղայբալու (Շուշիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Նադիր Արամայիսի [3.9.1969, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Նաիրի Աղաբեկի [9.2.1975, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 21.12.1993, գ. Աշաղի Դիլիղարդա (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Չերքեզ Արտեմի [8.4.1947, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 30.6.1992, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Ռաֆայել Արկադիկի [20.10.1952, Բաքու – 23.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մուսայելյան Ռաֆիկ Ծատուրի [11.2.1951, գ. Հացի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.4.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Մուսայելյան Սամվել Արամի (23.3.1952, Շուշի – 24.4.1994, Մարտակերտ)
  • Մուսայելյան Սեմյոն Սուրենի (4.4.1959, Ստեփանակերտ – 17.6.1993, Աղդամի շրջանում)
  • Մուսայելյան Սերգեյ Միքայելի (23.11.1963, Բաքու – 29.7.1994, «Հայկազով» տեղամաս (Ստեփանակերտի մոտ))
  • Մուսայելյան Սլավիկ Գուրգենի [24.10.1960, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Մուսայելյան Սուրեն Լենդրուշի [12.4.1958, Բաքու – 11.2.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Մուսայելյան Վալենտին Մամիկոնի [24.2.1943, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.7.1992, «Կլյազին ձոր» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Մուսայելյան Վլադիմիր Շահենի [4.1.1957, Կուրգան (ՌԴ) – 28.10.1992, գ. Արանզամին (Ասկերանի շրջան)
  • Մուսայելյան Վլադիմիր Պավելի [3.1.1946, ––– – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Մուսիկյան Լյովա Մերուժանի [25.3.1957, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 12.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մուրադխանյան Դավիթ Մայիսի [12.4.1972, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 5.5.1993, գ. Կոթի]
  • Մուրադխանյան Նորայր Հայկազի [6.4.1953, գ. Շավարշավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 17.4.1994, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մուրադխանյան Սահակ Վարդի [3.2.1972, Երևան – 16.11.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուրադյան Ալբերտ Ալիխանի (14.1.1956, Ստեփանակերտ – 11.3.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մուրադյան Ալեքսանդր Շալիկոյի (19.8.1962, Երևան – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Մուրադյան Ալեքսանդր Շահենի [4.4.1975, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 18.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուրադյան Ալեքսանդր Ռաֆիկի [27.12.1975, գ. Ջրակուս (Հադրութի շրջան) – 24.7.1993, գ. Զարգյար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուրադյան Անդրանիկ Պետրոսի [29.10.1961, գ. Փանիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մուրադյան Անդրանիկ Վալիկոյի [27.12.1975, գ. Սվերդլով (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 20.4.1994, Քելբաջար]
  • Մուրադյան Աշոտ Մանվելի [5.6.1967, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 1.6.1992, գ. Խնձորեսկ]
  • Մուրադյան Աշոտ Սուրենի [1.1.1962, գ. Գարգառ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 17.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Մուրադյան Արթուր Ռազմիկի [10.1.1962, գ. Դսեղ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 25.8.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մուրադյան Արկադի Էդուարդի [28.7.1966, գ. Վանք (Հադրութի շրջան) – 15.4.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուրադյան Արտյոմ Աշոտի [12.4.1975, գ. Մեծ Մասրիկ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 29.1.1994, Վարդենիսի շրջանում]
  • Մուրադյան Բորիկ Մարատի (12.10.1960, Գորիս – 4.8.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Մուրադյան Գրիշա Կարոյի [11.4.1967, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 2.7.1992, Մարտակերտ]
  • Մուրադյան Էդվարդ Արշակի [5.1.1975, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Մուրադյան Խաչիկ Հաբեթի [12.4.1947, Ծաղկաձոր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 18.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մուրադյան Կարեն Հաբեթի (29.1.1975, Երևան – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մուրադյան Հայկ Արշակի [5.1.1974, գ. Մեծավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 26.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մուրադյան Հարություն Մկրտչի [31.8.1959, Երևան – 19.8.1990, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Մուրադյան Հովիկ Մարտունի [19.2.1960, գ. Ակներ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 13.6.1993, Քելբաջար]
  • Մուրադյան Հովհաննես Գրիշայի [4.5.1971, գ. Պտղունք (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 12.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Մուրադյան Մանվել Ազիզի [4.3.1948, գ. Ջողազ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 10.5.1992, գ. Ջողազ]
  • Մուրադյան Մանուկ Արամի [18.11.1973, Չարենցավան – 20.12.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Մուրադյան Միշա Հայկի [28.2.1963, գ. Բերդավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Մուրադյան Նորայր Մյասնիկի [10.1.1972, գ. Նոր Երզնկա (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 14.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Մուրադյան Նորիկ Արտաշի [8.1.1965, գ. Մրգաշեն (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մուրադյան Ջամբուլաթ Ալբերտի [14.9.1959, Սումգայիթ – 17.4.1993, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Մուրադյան Սամվել Սարիբեկի [28.7.1964, Ծաղկաձոր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 8.12.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Մուրադյան Ստեփան Գևորգի (7.6.1961, Երևան – 17.1.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Մուրադյան Ստեփան Ռոբերտի (12.4.1969, Երևան – 18.10.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Մուրադյան Վարուժան Ալեքսանդրի [15.2.1963, Վարդաշեն (Ադրբեջան, Վարդաշենի շրջան) – 15.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Մուքանյան Արմեն Սոկրատի [19.2.1970, Ստեփանակերտ – 10.5.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Մուքելյան Հրաչիկ Մինասի [12.4.1959, գ. Բարեկամավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 29.12.1992, գ. Բարեկամավան]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]