Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Ջ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Ջ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Ջաբյան Արմեն Ապրեսի [15.5.1969, Ստեփանակերտ – 19.7.1992, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ջաբյան Գրիգոր Արկադիի (18.7.1962, Հադրութ – 5.7.1993, գ. Խաթունբուլաղ (Ֆիզուլիի շրջան))
  • Ջաբուրյան Նորիկ Անդրանիկի [12.4.1958, գ. Լուսակերտ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 18.4.1994, –––]
  • Ջալալյան Արթուր Բորիկի [15.6.1974, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 13.6.1992, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Ջալալյան Ժորժիկ Թալիշի [23.7.1940, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան) – 3.3.1992, գ. Դրմբոն]
  • Ջալալյան Ջալալ Գրիշայի [29.3.1959, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 17.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ջալալյան Վալերի Ռոմայի [1.2.1959, գ. Մինգրելսկ (Մարտակերտի շրջան) – 20.6.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Ջալալյան Վոլոդյա Ժորայի [12.4.1966, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան) – 10.3.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ջահանգիրյան Գագիկ Վազգենի [16.5.1961, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 17.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ջահանգիրյան Զորիկ Սերգեյի [20.4.1965, Ստեփանակերտ – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ջահանգիրյան Յուրի Հովսեփի [1.8.1935, գ. Դաշբուլաղ (այժմ՝ գ. Աստղաշեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 9.6.1992, Բաքվի բանտում]
  • Ջահանգիրյան Սամվել Գուրգենի (29.5.1971, Մարտակերտ – 22.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Ջահանգիրյան Վիտալի Բենիկի [9.1.1950, գ. Փահլուր (Ասկերանի շրջան) – 20.7.1992, գ. Ղալաչիլար (Աղդամի շրջան)]
  • Ջաղեցյան Կամո Սաշիկի [22.7.1975, գ. Բանանց (Ադրբեջան, Դաշքեսանի շրջան) – 7.4.1994, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Ջամալյան Մաքսիմ Ալեքսեյի [9.4.1964, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ջամալյան Սարո Զորիկի [6.9.1975, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.1.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ջանինյան Ռոբերտ Լևոնի [13.12.1957, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 18.8.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Ջանյան Արմեն Արշակի [5.9.1966, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.1.1994, Ֆիզուլի]
  • Ջանյան Գրիգորի Էդուարդի [15.11.1970, Բաքու – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Ջանյան Կարեն Արսենի (11.10.1968, Ստամբուլ – 18.3.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Ջառահյան Սողոմոն Մամիկոնի [6.7.1957, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 6.8.1992, գ. Արծվաշեն]
  • Ջավադյան Ալյոշա Գրիգորի [12.4.1947, Երևան –1990, Նուբարաշեն (այժմ՝ Երևանի շրջագծում)]
  • Ջավադյան Արկադի Իսայի (15.8.1947, Մարտակերտ – 11.11.1994, Մարտակերտ)
  • Ջավադյան Գագիկ Էդուարդի [29.6.1974, Ստեփանակերտ – 4.11.1992, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ջավադյան Համլետ Մաքսիմի [20.10.1958, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) – 26.10.1991, գ. Կիչան]
  • Ջավադյան Սերգեյ Ալեքսեյի [22.2.1966, Սումգայիթ – 14.1.1993, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ջավադյան Սերգո Մուշեղի [14.12.1974, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 15.4.1994, Մարտակերտ]
  • Ջավախյան Արմեն Վլադիմիրի [7.10.1965, գ. Շնող (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 2.9.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ջիլավյան Ատոմ Լյովայի [10.9.1973, Ախալքալաք (Վրաստան) – 27.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ջիլավյան Վալերի Ռազմիկի (24.12.1955, Բաքու – 18.2.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Ջիվանյան Բորիկ Շահենի [17.8.1961, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ջիվանյան Յուրի Գերասիմի [1.8.1955, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.9.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Ջիվանյան Վարդան Թևոսի [20.8.1951, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.7.1992, գ. Ճարտար]
  • Ջիվանշիրյան Վարդան Ժորայի [13.12.1963, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 13.4.1994, գ. Ջավահիրլի (Աղդամի շրջան)]
  • Ջհանգիրյան Գագիկ Ալեքսանդրի [5.9.1957, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան) – 9.7.1994, գ. Ջավահիրլի (Աղդամի շրջան)]
  • Ջհանգիրյան Դաթիկո Ասատուրի [12.4.1934, գ. Դամիրլու (այժմ՝ գ. Ծաղկաշեն՝ Մարտակերտի շրջանում) – 6.7.1992, գ. Դամիրլու]
  • Ջհանգիրյան Սամվել Գուրգենի [29.5.1971, Մարտակերտ – 22.6.1992, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Ջհանյան Անդրեյ Գեորգիի [–––, գ. Կարմրակուճ (Հադրութի շրջան) – 26.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ջուլհակյան Վալերի Գրիգորի [30.8.1952, գ. Միրզիկ (Ադրբեջան, Խանլարի շրջան) – 13.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Ջուլհակյան Վաչագան Միքայելի [23.5.1960, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.8.1992, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]