Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Ի)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Ի տառով սկսվող ազգանունները։

  • Իգիթյան Սամվել Սանասարի [12.9.1969, գ. Սարագյուղ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 31.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Իզմայիլյան Յուրի Արմոյի [22.9.1969, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) – 3.7.1992, գ. Կարմիրավան]
  • Իլյազյան Մուրադ Ենոքի (17.9.1948, Ստեփանակերտ – 4.7.1992, Ստեփանակերտ)
  • Ինջիգուլյան Վահե Անդրանիկի [8.7.1975, գ. Ոսկեվազ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Իշխանյան Աշոտ Կառլենի [14.4.1967, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 26.1.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Իշխանյան Գագիկ Ենոքի [4.12.1969, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 6.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Իշխանյան Էդիկ Ալեքսանդրի [9.12.1970, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 15.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Իշխանյան Հենրիկ Էդուարդի [–––––––, գ. Ջրակուս (Հադրութի շրջան) – 28.6.1992, Հադրութի շրջան]
  • Իոևռախ Ալեքսանդր Ալեքսանդրի [5.4.1969, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 18.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Իոսիպով Ռոբերտ Գեորգիի (18.12.1958, Երևան – 18.8.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Իսախանյան Գրիշա Խորենի [15.11.1952, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) - 25.3.1991, գ. Թալիշ]
  • Իսախանյան Կամո Գեորգիի (2.1.1967, Ստեփանակերտ – 5.1.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Իսախանյան Կարեն Յուրայի [3.3.1967, Ստեփանակերտ – 8.3.1993, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Իսախանյան Յուրի Ալեքսանդրի [16.8.1961, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 6.10.1992, Հադրութի շրջանում]
  • Իսախանյան Վլադիկ Ռազմիկի [25.1.1958, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 13.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան Մարտակերտի շրջանում)]
  • Իսահակյան Ավետիք Ժորայի [9.12.1974, Երևան – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Իսահակյան Արմեն Ստեփանի [12.1.1974, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 3.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Իսահակյան Էմիլ Դմիտրիի (12.4.1975, Երևան – 20.4.1994, –––––)
  • Իսաղուլյան Ռազմիկ Խաչիկի [17.2.1956, Աբովյան – 4.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Իսայան Ալեքսանդր Ստեփանի [10.5.1957, Բաքու – 13.9.1992, գ. Սուարասի (Լաչինի շրջան)]
  • Իսանյան Արմեն Արամի [18.9.1964, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 22.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Իսավերդյան Մելքոն Վանդիկի [24.11.1960, Երևան – 22.2.1990, Աբովյան (զենքի փորձարկման ժամանակ)]
  • Իսկանդարյան Արթուր Հոկտենի [6.8.1973, գ. Սպանդարյան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 26.3.1993, Ճամբարակի շրջանում]
  • Իսկանդարյան Խաչատուր Սուրենի [1.4.1957, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 20.8.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Իսկանդարյան Կարեն Անդրուշի [8.7.1972, գ. Զառիթափ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 2.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Իսկանդարյան Կարեն Յուրայի [27.7.1970, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 19.8.1992, ––––]
  • Իսկանդարյան Հովիկ Արամի [12.4.1973, գ. Լանջաղբյուր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 7.5.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Իսկանդարյան Հրանտ Գրիգորիի [26.3.1962, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Իսկանդարյան Մնացական Ալիսի (3.4.1959, Երևան – 20.4.1993, –––––)
  • Իսկանդարյան Սամվել Բունյաթի [17.11.1963, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 8.7.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Իսկանդարյան Ֆրիդոն Զավենի [24.2.1957, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Իսպիրյան Բենիամին Երջանիկի [11.11.1960, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 17.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Իսպիրյան Հակոբ Մյասնիկի [2.11.1956, գ. Քարաբերդ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 27.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Իսպիրյան Սարգիս Գարեգինի (28.3.1961, Աբովյան – 11.10.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Իսպիրյան Վենիամին Երջանիկի [3.9.1960, գ. Լիխաուր (Վրաստան, Մախարաձեի շրջան) – 17.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Իսրայելյան Ալեքսանդր Հակոբի [1.1.1963, Ստեփանակերտ – 28.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Իսրայելյան Արա Ավետիսի [5.6.1975, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 6.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Իսրայելյան Եղիշ Գերմանի [–––, գ. Ներքին Կարմիր աղբյուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 16.3.1993, գ. Ներքին Կարմիր աղբյուր]
  • Իսրայելյան Կարեն Անդրանիկի [8.9.1965, գ. Սարուշեն (Ասկերանի շրջան) – 9.1.1993, գ. Շռլան (Շուշիի շրջան)]
  • Իսրայելյան Յուրի Հովհաննեսի [12.11.1961, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 28.12.1991, Ստեփանակերտ]
  • Իսրայելյան Ռուբեն Իսրայելի [26.12.1957, գ. Բադարա (Ասկերանի շրջան) – 25.8.1989, գ. Բադարա]
  • Իսրայելյան Սամվել Շահնազարի [2.10.1963, Ստեփանակերտ – 27.10.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Իսրայելյան Սեմյոն Վլադիմիրի (3.2.1954, Բաքու – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Իսրայելյան Սեյրան Հակոբի [7.4.1965, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 19.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Իսրայելյան Վարդան Բորիսի [12.4.1965, գ. Սարուշեն (Ասկերանի շրջան) – 12.4.1993, ––––]
  • Իսրայելյան Վլադիմիր Վարդգեսի (30.7.1973, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Իվանով Էդուարդ Վլադիմիրովիչ (12.4.1974, Մոսկվա – 12.4.1994, ––––)

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]