Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Չ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Չ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Չալաբյան Սրապիոն Անդրանիկի [26.5.1967, Կալինինո (այժմ՝ Տաշիր) – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Չալաբյան Վարդան Սերգեյի [14.7.1956, Ստեփանավան – 25.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Չալյան Արամայիս Հովսեփի [1.5.1961, գ. Դամիրլու (այժմ՝ գ. Ծաղկաշեն՝ Մարտակերտի շրջանում) – 1.2.1994, Մարտակերտ]
  • Չալյան Բարմեն Սամվելի (15.11.1938, Մարտակերտ – 5.7.1992, Մարտակերտ)
  • Չալյան Միքայել Իսրայելի [5.2.1951, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) – 16.8.1992, գ. Կուսապատ]
  • Չալյան Նաիրի Լենդրուշի [12.4.1975, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) – 29.11.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Չալյան Վագիֆ Ալեքսանդրի (27.2.1955, Ստեփանակերտ – 18.8.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Չախոյան Աշոտ Ռուդոլֆի (10.8.1972, Երևան – 31.1.1994, Քելբաջար)
  • Չանախչյան Գագիկ Արամայիսի (1.5.1954, Երևան – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Չանախչյան Դավիթ Օնիկի (1.12.1974, Երևան – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Չանգլյան Անատոլի Արտուշի [1.4.1959, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 22.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Չանգլյան Ռուբիկ Գառնիկի [24.9.1956, Թովուզ (Ադրբեջան) – 18.9.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Չանգլյան Սեյրան Ռազմիկի [5.8.1964, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 4.6.1992, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Չատոյան Բարզանի Սայիդի [12.4.1972, գ. Կաթնառատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 21.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Չաքմազյան Բաշիր Վաղոյի [24.11.1956, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) –15.8.1993, –––––––––]
  • Չաքմազյան Սերյոժա Բորիկի [3.8.1972, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 4.1.1994, –––––––––]
  • Չաքմանյան Սամվել Ասատուրի [12.1.1974, գ. Պտղունք (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 30.6.1993, գ. Պտղունք]
  • Չեռնով Ալեքսանդր Իվանովիչ [22.1.1954, գ. Լոմ (ՌԴ, Պերմի մարզ, Ուինսկի շրջան) – 16.8.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Չիթչյան Բորիս Գուրգենի [20.4.1961, Ստեփանակերտ – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Չիլինգարյան Արսեն Ռազմիկի [25.11.1974, Ստեփանակերտ – 1.9.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Չիլինգարյան Գուրգեն Խորենի [23.2.1957, գ. Ծակուռի (Հադրութի շրջան) – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Չիլինգարյան Մխիթար Գևորգի [16.5.1972, Երևան – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Չիլյան Համլետ Էդուարդի (6.2.1974, Չարենցավան– 12.1.1994, Ֆիզուլի)
  • Չոբանյան Աշոտ Մարտիրոսի [5.6.1970, Երևան – 19.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Չոբանյան Արմեն Բալաբեկի [18.1.1953, գ. Շահումյան (Ադրբեջան, Դաշքեսանի շրջան) – 12.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Չոբանյան Արմիկ Արմենի (13.8.1957, Բերդաձորի ենթաշրջանում – 22.7.1993, Աղդամ)
  • Չոբանյան Ժորա Եգորի [25.8.1960, գ. Արծվաբերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.9.1990, Մարտակերտի շրջանում]
  • Չոբանյան Լևոն Ալեքսանի [12.4.1956, գ. Բարսում (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 19.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Չոբանյան Խաչատուր Շահենի [12.4.1966, գ. Զագլիկ (Մարտակերտի շրջան) – 5.7.1991, –––]
  • Չոբանյան Մհեր Բաբկենի [––––, գ. Արծվաբերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 11.3.1992, գ. Ներքին Շեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Չոբանյան Շալիկո Սմբատի [6.12.1952, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 31.7.1992, գ. Արծվաշեն]
  • Չոբանյան Պավել Էդիկի [2.8.1965, Աբովյան – 9.7.1992, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Չոբանյան Ռաֆիկ Սամսոնի [6.11.1956, գ. Այգեհովիտ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 9.6.1992, գ. Այգեհովիտ]
  • Չոլախյան Գևորգ Ալբերտի [15.4.1975, Աբովյան – 16.2.1994, Վարդենիս]
  • Չոփուրյան Էդուարդ Սուրենի [16.3.1938, գ. Մոսեսգեղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 1.5.1991, գ. Մոսեսգեղ]
  • Չուխաջյան Գերասիմ Սուրենի [21.3.1972, Երևան – 24.6.1992, գ. Գյուլափլու (Աղդամի շրջան)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]