Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Ղ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Ղ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Ղազարյան-Մուքելյան Արսեն Վարդգեսի [30.3.1972, Հրազդան – 10.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղազարյան Արտյուշա Վոլոդյայի (12.9.1959, Երևան – 28.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Ղազարյան Մյասնիկ Վաչիկի [2.1.1957, գ. Ուրցաձոր (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 1.7.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Ղազարյան Ալավերդի Դերենիկի [22.1.1960, գ. Բարեկամավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 15.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Ղազարյան Ալեքսեյ Սերգեյի [12.4.1954, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 12.7.1992, գ. Մոխրաթաղ]
  • Ղազարյան Աշոտ Ղուկասի [3.5.1963, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 28.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղազարյան Աշոտ Ռաֆիկի [20.1.1967, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 13.1.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Ղազարյան Արամ Զավենի [26.3.1971, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 27.7.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղազարյան Արարատ Եգորի [28.10.1969, Ստեփանակերտ – 27.6.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Արեգ Էդուարդի [26.11.1962, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 27.5.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Արթուր Մերուժանի [29.5.1973, Երևան – 26.6.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Արթուր Ժորայի [23.8.1975, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 29.10.1994, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Ղազարյան Արթուր Հրաչի [12.10.1962, գ. Սվարանց (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.2.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Ղազարյան Արման Վազգենի [13.4.1971, Երևան – 13.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Արմեն Գարուշի [3.1.1966, գ. Գետաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 4.7.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ղազարյան Արմեն Գրիգորիի [13.6.1973, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 17.8.1992, «Ուղտի մեջք» բարձունք (Ասկերանի շրջանում)]
  • Ղազարյան Արսեն Մաքսիմի [12.9.1972, Ստեփանակերտ – 10.6.1993, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ղազարյան Բորիկ Բեհբութի [14.2.1960, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.8.1992, «Կլյազին ձոր» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ղազարյան Բորիս Գուրգենի [21.4.1964, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 9.12.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Բորիս Զոհրաբի [1.3.1950, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 6.8.1992, գ. Արենի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Ղազարյան Գառնիկ Հայկազի [29.9.1962, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.7.1992, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղազարյան Գեղամ Սաշիկի [20.6.1963, գ. Բերքանուշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 7.11.1994, Կապան]
  • Ղազարյան Գրիգոր Ղազարի [24.3.1974, Երևան – 12.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Ղազարյան Գրիշա Մարտիրոսի (7.9.1941, Երևան – 19.10.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Ղազարյան Գևորգ Գեորգիի [20.5.1975, Երևան – 19.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Ղազարյան Դավիթ Սոկրատի [23.2.1975, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 23.9.1994, գ. Չինար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Ղազարյան Զորի Յապոնի (24.4.1964, Ստեփանակերտ – 13.6.1994, Մարտակերտ)
  • Ղազարյան Էդիկ Վրեժի [8.5.1972, գ. Հայրենյաց (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 1.5.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Ժիրայր Հակոբի [12.4.1968, գ. Նորակերտ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 9.10.1992, Վարդենիսի շրջանում]
  • Ղազարյան Լեոնիդ Գեորգիի (18.2.1962, ––––– – 24.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Ղազարյան Լեռնիկ Սուրենի [12.4.1964, գ. Նորակերտ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղազարյան Լևոն Իսմայիլի [27.6.1972, գ. Սարուշեն (Ասկերանի շրջան) – 8.8.1993, գ. Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Ղազարյան Լևոն Սեդրակի [7.9.1964, գ. Շաղափ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 17.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղազարյան Խաչիկ Վոլոդյայի [9.7.1973, գ. Անգեղակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.9.1993, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Ղազարյան Խորեն Գառնիկի [5.6.1962, գ. Մարմարիկ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 20.9.1990, Նոյեմբերյանի շրջանում]
  • Ղազարյան Կամո Վլադիմիրի [3.4.1972, Մարտակերտ _ 11.5.1992. գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Կառլեն Հրանտի [12.4.1963, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան) – 27.8.1992, գ. Գեղամասար (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Ղազարյան Համլետ Ալեքսանի [14.3.1957, գ. Արարատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 6.4.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Ղազարյան Հայկազ Ռուբենի [21.12.1962, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 4.1.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Ղազարյան Հենրիկ Սպարտակի [5.11.1957, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 17.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Ղազարյան Հովհաննես Յաշայի [14.5.1951, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992, գ. Կարաչինար]
  • Ղազարյան Հրայր Անդրանիկի (28.6.1966, Երևան – 27.2.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Ղազարյան Հրանտ Ստեփանի (12.4.1973, Հրազդան – 2.5.1993, Կապան)
  • Ղազարյան Մնացական Վոլոդյայի [10.12.1969, գ. Այնթապ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 31.12.1992, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Ղազարյան Յուրի Գրիգորի [4.9.1957, Բաքու – 31.1.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Ղազարյան Յուրի Նիկոլայի (19.5.1960, Ասկերան – 10.3.1992, Ստեփանակերտ)
  • Ղազարյան Յուրի Ֆալոյի [14.4.1951, գ. Մաստարա (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 14.4.1994, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Ղազարյան Նելսոն Ասատուրի [12.10.1951, գ. Հաղորտի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.10.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Ղազարյան Նորայր Համլետի (12.1.1975, Երևան – 1.7.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Ղազարյան Նորիկ Սոկրատի [15.9.1951, գ. Տափերական (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 12.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Շուրա Բագրատի [8.4.1936, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 21.3.1993, Զանգելանի շրջանում]
  • Ղազարյան Ռոբերտ Լևոնի (17.4.1940, Գորիս – 4.9.1993, Գորիսի շրջանում)
  • Ղազարյան Ռոբերտ Վարդգեսի [5.7.1956, գ. Լուսաղբյուր (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 27.5.1990, Երևան]
  • Ղազարյան Սամվել Սարիբեկի [4.1.1958, գ. Սարիգյուղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 13.3.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ղազարյան Սամվել Բաբկենի [1.9.1956, գ. Խոզնավար (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 9.1.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ղազարյան Սարգիս Մեխակի [11.5.1958, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.4.1993, գ. Վազաշեն]
  • Ղազարյան Սեյրան Միրզայի [28.5.1974, գ. Սուրենավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղազարյան Սոս Գուրգենի [1.6.1965, գ. Արծվանիկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 21.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղազարյան Ստեփան Սերգեյի [19.4.1963, գ. Բարեկամավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ղազարյան Սուրեն Տարիելի [12.6.1970, գ. Արգել (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 6.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղազարյան Վահիդ Ալյոշայի [6.12.1964, գ. Մամեդաձոր (այժմ՝ գ. Մարիամաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 26.3.1994, գ. Ալխանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղազեյան Վաչիկ Սերյոժայի [7.6.1970, գ. Կարմիրգյուղ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Ղալայան Անդրեյ Մառլենի [30.9.1967, Ստեփանակերտ – 15.1.1992, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Ղալայան Գեորգի Արտաշի [12.4.1953, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան) – 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Ղալայան Հայասեր Սուրենի [5.10.1969, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 12.2.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղալաչյան Շիրակ Զավենի [20.12.1974, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 18.3.1974, Կապան]
  • Ղալեչյան Արշալույս Գարսիկի [22.11.1974, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 25.6.1994, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Ղալեչյան Մայիս Արզումանի [30.4.1953, Աբովյան – 8.5.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Ալեքսեյ Էդուարդի [9.7.1959, –––– – 11.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Անդրանիկ Շամիրի [5.1.1971, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 30.12.1993, «N 504» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանոում)]
  • Ղահրամանյան Աշոտ Ռաֆիկի [1.5.1972, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 16.5.1992, Ասկերան]
  • Ղահրամանյան Արարատ Մելսիկի (31.12.1962, Ստեփանակերտ – 15.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Ղահրամանյան Արթուր Կառլենի [3.11.1963, Մարտունի (ԼՂՀ) – 1.11.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Ղահրամանյան Արմեն Արամայիսի (28.12.1955, Ստեփանակերտ – 18.3.1992, Ստեփանակերտ)
  • Ղահրամանյան Բորիկ Միքայելի (10.11.1950, Ստեփանակերտ – 26.6.1993, Մարտակերտ)
  • Ղահրամանյան Դավիթ Արայի [14.4.1972, Ստեփանակերտ – 27.1.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Կարեն Հրանտի [19.2.1960, Մարտունի (ԼՂՀ) – 4.1.1994, «Ռաֆո–4» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ղահրամանյան Մանվել Թելմանի [5.11.1975, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Սամվել Ռուբենի (26.10.1960, Ստեփանակերտ – 13.8.1992, Քաշաթաղ)
  • Ղահրամանյան Սամվել Սերգեյի [20.8.1963, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 19.9.1992, «Ուղտի մեջք» բարձունք (Ասկերանի շրջանում)]
  • Ղահրամանյան Սլավիկ Ժորայի [16.5.1956, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 7.9.1994, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Սուրեն Համբարձումի [30.5.1957, գ. Սեյդիշեն (այժմ՝ գ. Խաչեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 31.12.1993, գ. Սալախլի Քենգեռլի (Աղդամի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Վազգեն Ծատուրի [15.10.1957, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 2.8.1992, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Վալերի Լազրի [15.2.1952, գ. Տյաք (Հադրութի շրջան) – 15.4.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Վալերի Սուրենի [29.9.1953, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 20.5.1992, «Ղուրուչուխ» բարձունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ղահրամանյան Վալերիկ Դանիելի [1.1.1956, Մարտունի (ԼՂՀ) – 23.10.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղահրամանյան Վանյա Միքայելի [10.9.1953, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 4.9.1992, Ասկերանի շրջանում]
  • Ղահրամանյան Վարդգես Սերյոժայի [26.11.1964, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 14.1.1993, գ. Խնածախ]
  • Ղամբարյան Արշակ Սեդրակի [6.10.1958, Երևան – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղամբարյան Արտաշես Սրապիոնի [6.2.1972, գ. Ղարիբջանյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 6.2.1992, Կապան]
  • Ղամբարյան Իսլամ Ալեքսանդրի [12.4.1936, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 2.4.1993, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղամբարյան Հրաչիկ Ռոբերտի (12.9.1968, Ստեփանակերտ – 13.8.1993, Կուբաթլու)
  • Ղամբարյան Յուրի Ալեքսանդրի [6.11.1959, Բաքու – 8.5.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Ղամբարյան Սամվել Ժորայի [2.6.1961, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 23.9.1992, գ. Չայլու]
  • Ղամբարյան Վալերի Արմենակի [5.3.1948, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 17.9.1991, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Ղանդոյան Գևորգ Աղվանի [29.2.1959, գ. Մերենիա (Վրաստան, Ախալքալաքի շրջան) – 7.2.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Ղաջունից Հայկ Մարտունի [15.6.1965, գ. Վերիշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 21.12.1993, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Ղասաբյան Արթուր Էդմոնդի [25.3.1971, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղասումյան Իվան Վարդանի [30.8.1953, Հադրութ – 15.8.1993, գ. Բալյանդ (Ջաբրայիլի շրջան)]
  • Ղասումյան Վաչագան Ավետիսի (11.11.1950, Գորիս – 12.12.1992, Գորիսի շրջանում)
  • Ղավալյան Լաերտ Արամի [5.1.1967, Հրազդան – 31.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Ղարաբաղցյան Էդուարդ Կամսարի (7.10.1971, Երևան – 30.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Ղարաբեկյան Հրայր Սամվելի [7.11.1973, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 18.5.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ղարագադյան Գևորգ Հրաչի [30.9.1969, Արտաշատ – 28.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղարագադյան Ներսես Արարատի [9.10.1991, գ. Շահումյան (Շահումյանի շրջան) – 9.10.1991, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Ղարագյոզյան Գրիգոր Վաղինակի [12.4.1971, գ. Կողբ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.9.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղարագյոզյան Ստեփան Սերյոժայի [19.4.1963, գ. Բարեկամավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.5.1991, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Ղարախանյան Լենսեր Սուրենի (29.3.1953, –––– – 23.11.1992, Ստեփանակերտ)
  • Ղարախանյան Վալերի Սամսոնի [1.4.1955, գ. Հարավ (Ասկերանի շրջան) – 28.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Ղարախանյան Վոլոդյա Միքայելի [6.12.1965, ––– – 24.7.1992, գ. Խնգութալա (այժմ՝ գ. Խնկավան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Ղարայան Աշոտ Ալբերտի [10.2.1964, Ստեփանակերտ – 11.4.1992, գ. Ղայբալու (Շուշիի շրջան)]
  • Ղարայան Արտիկ Ալբերտի [12.4.1969, գ. Դոուդուկչի (այժմ՝ գ. Քյուրաթաղ՝ Հադրութի շրջանում) – 30.3.1993, գ. Դուդուկչի]
  • Ղարայան Յուրի Համիկի [27.12.1967, Ստեփանակերտ – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Ղարայան Քանաքարա Միքայելի [6.8.1948, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 13.7.1992, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Ղարիբյան Արթուր Գարեգինի [16.4.1967, Երևան – 29.6.1994, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղարիբյան Արթուր Սամսոնի [8.6.1963, գ. Այգեկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղարիբյան Արթուր Վլադիմիրի [16.12.1967, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 6.11.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղարիբյան Բորիս Ռաֆիկի [28.8.1976, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 26.6.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղարիբյան Գեդեոն Նշանի [1.11.1966, գ. Նիգավան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 19.9.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Ղարիբյան Գեղամ Մնացականի [20.2.1962, գ. Զովունի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 16.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Ղարիբյան Երվանդ Մնացականի [28.6.1973, գ. Ծիածան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 22.5.1993, Վարդենիս]
  • Ղարիբյան Էդուարդ Ալեքսանի (12.4.1969, _ ––––– – 8.5.1992, Շուշի)
  • Ղարիբյան Թաթուլ Լավրենտի [13.8.1972, ––––– – 12.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղարիբյան Կոլյա Միքայելի [12.4.1949, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992, գ. Կարաչինար]
  • Ղարիբյան Հակոբ Հարությունի [7.12.1959, գ. Այգեշատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 21.12.1994, ––––––––]
  • Ղարիբյան Հրաչիկ Սերգեյի [31.7.1948, Ղազախ (Ադրբեջան) – 5.8.1993, Աղդամ]
  • Ղարիբյան Ղարիբ Թևոսի [12.11.1958, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 11.4.1994, «Լուսան–2» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ղարիբյան Ռաբլե Սեդրակի [26.2.1945, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 31.12.1991, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Ղարիբյան Սլավիկ Ջավադի [12.4.1946, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 3.3.1992, Քելբաջար]
  • Ղարիբյան Սպարտակ Ռուբենի [1.6.1927, գ. Աշոտավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.5.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Ղարիբյան Ստյոպիկ Մանուկի [7.8.1959, գ. Մեծ Մանթաշ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 1.6.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղարիբյան Վահան Յուրիկի (1.1.1968, Ստեփանակերտ – 17.3.1994, Մարտակերտ)
  • Ղարիբյան Վանիկ Մուսախանի [1.1.1962, Թեհրան – 20.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղարիբյան Վարդան Յուրիկի [1.1.1968, Ստեփանակերտ – 2.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Ղարիբյան Քաջիկ Յուրայի [17.5.1970, Մարտակերտ – 8.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղարիբյան Օլեգ Զորիկի [5.7.1959, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.9.1993, «Ուրյանա լեռան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ղարսայան Աշոտ Հենրիկի [6.5.1969, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 29.12.1992, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Ղարսայան Բորիս Արդիվանի [1.5.1952, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 29.12.1992, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Ղեվոնդյան Արարատ Շուրայի (19.1.1957, Գորիս – 17.7.1992, Գորիսի շրջանում)
  • Ղեվոնդյան Գագիկ Արտակի [12.3.1967, գ. Աշոտավան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 27.5.1990, Նուբարաշեն (այժմ՝ Երևանի շրջագծում)]
  • Ղեվոնդյան Խաչիկ Գրիշայի [1.1.1973, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.9.1992, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ղեվոնդյան Պետրոս Արշալույսի [30.1.1964, գ. Պռոշյան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 14.2.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Ղեվոնդյան Ռուդիկ Բագրատի [25.7.1961, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Աշաղի Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղլիջյան Նորիկ Միշայի [1.1.1963, Արարատ – 7.9.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Ղոչիեվ Աշոտ Աբդուլայի [2.8.1968, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 30.9.1992, գ. Խանաբադ]
  • Ղուլյան Ահարոն Հարությունի [12.4.1929, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) _ 15.10.1991, գ. Կիչան]
  • Ղուլյան Աշոտ Հմայակի [6.10.1959, Բաքու – 24.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղուլյան Աշոտ Էդուարդի [20.12.1959, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 19.9.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ղուլյան Արթուր Ավանեսի [26.7.1966, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 3.3.1993, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղուլյան Բորիկ Գուրգենի [1.4.1958, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) _ 28.12.1991, գ. Կիչան ]
  • Ղուլյան Բորիկ Հրանտի [20.4.1958, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) – 28.12.1991, գ. Կիչան]
  • Ղուլյան Ժիրայր Սիմոնի [28.4.1962, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Ղուլյան Լիպարիտ Աթաբեկի [2.3.1962, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.4.1993, Քելբաջար]
  • Ղուլյան Կամո Բենիկի [12.4.1962, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 18.1.1993, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղուլյան Կամո Հովհաննեսի [4.8.1966, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 4.1.1994, Մարտակերտ]
  • Ղուլյան Մանվել Ջավադի [3.10.1953, Ստեփանակերտ – 5.1.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Ղուլյան Յուրի Հրանտի (15.9.1959, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) – 5.6.1991, ___)
  • Ղուլյան Ներսես Գեորգիի [9.12.1964, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 19.6.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ղուլյան Ջիվան Ահարոնի [15.9.1962, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան) – 16.10.1991, գ. Կիչան]
  • Ղուլյան Սամվել Համլետի (29.10.1975, Սումգայիթ – 7.8.1993, Աղդամ)
  • Ղուլյան Սամվել Միքայելի [4.7.1969, գ. Բալուջա (այժմ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 26.9.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ղուլյան Սեյրան Ֆրոնտավիկի [12.1.1970, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 30.5.1992, գ. Չլդրան]
  • Ղուլյան Սպարտակ Ֆրոնտավիկի [12.1.1970, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 2.3.1993, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղուլյան Վալերի Գևորգի [1.12.1953, գ. Սեյդիշեն (այժմ՝ գ. Խաչեն՝ Ասկերանի շրջանում) – 9.9.1993, Ասկերանի շրջանում]
  • Ղուլյան Վոլոդյա Սուրենի [21.10.1954, գ. Հիլիս (Ասկերանի շրջան) – 19.9.1992, գ. Հիլիս]
  • Ղուլյան Վրեժ Իսմայիլի [23.10.1971, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 2.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ղուլյանց Վլադիմիր Էդուարդի [12.4.1954, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 27.8.1992, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղուկասյան Ալբերտ Վլադիմիրի [25.7.1948, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.5.1991, գ. Յուխարի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղուկասյան Ապրես Վլադիմիրի [15.8.1955, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.1992, գ. Ճարտար]
  • Ղուկասյան Արամ Կամոյի [21.6.1965, Բերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 12.10.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Ղուկասյան Արամայիս Սարգսի [5.5.1942, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 18.5.1992, Գորիսի շրջանում]
  • Ղուկասյան Արթուր Աշոտի [31.7.1966, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.6.1992, «Կլյազին ձոր» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Ղուկասյան Արթուր Արմենակի [6.2.1966, Մարտակերտ – 11.2.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղուկասյան Գառնիկ Վաղինակի [24.4.1963, գ. Այգավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Ղուկասյան Էդիկ Աշոտի [24.1.1968, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.2.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Ղուկասյան Էդիկ Հայկազի [12.4.1948, գ. Չայքենդ (այժմ՝ գ. Գետաշեն՝ Շահումյանի շրջանում) – 8.7.1973, Հադրութի շրջանում]
  • Ղուկասյան Էդուարդ Թելմանի (8.5.1966, Երևան – 4.10.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Ղուկասյան Նորայր Երջանիկի (8.3.1972, Կապան – 11.5.1992, Կապանի շրջանում)
  • Ղուկասյան Սարգիս Վարդանի [30.6.1959, Կապան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ղուկասյան Սլավիկ Գրիշայի [24.2.1960, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 4.1.1994, Մարտակերտ]
  • Ղուկասյան Սլավիկ Ջալալի [26.7.1947, Մարտակերտ – 19.11.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղուկասյան Սուրեն Ժորայի [15.6.1974, գ. Ախլաթյան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 16.9.1993, Մեղրիի շրջանում]
  • Ղուկասյան Սուրեն Շալիկոյի (7.11.1954, Երևան – 1.1.1993, Երևան)
  • Ղուկասյան Վահան Կոմունարի [28.8.1958, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.5.1992, գ. Նորշեն]
  • Ղուկասյան Վաչիկ Շավարշի [12.4.1970, ––– – 3.11.1992, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ղունյան Արմեն Էդուարդի [12.4.1972, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 10.5.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]