Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Ե)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Ե տառով սկսվող ազգանունները։

  • Եգանյան Արման Լյովայի [27.9.1974, Արթիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.4.1994, գ. Այգեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Եգանյան Գնել Էդիկի [10.6.1961, գ. Սարիգյուղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 26.5.1992, գ. Սարիգյուղ]
  • Եգանյան Ցոլակ Խաչատուրի [25.4.1942, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 1.5.1993, գ. Ոսկեպար]
  • Եգարոնյան Արկադյա Ալեքսանդրի [22.12.1956, Բաքու – 18.4.1994, գ. Ջավահիրլի (Աղդամի շրջան)]
  • Եգորյան Ատոմ Կառլենի [31.3.1971, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 14.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եգորյան Արթուր Պարգևի (12.4.1965, Երևան – 23.7.1993, Աղդամ)
  • Եգորյան Արթուր Վազգենի (12.4.1959, Երևան – 3.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Եդիգարյան Արթուր Գագիկի [12.4.1972, Երևան – 7.1.1994, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Եդիգարյան Արթուր Ժյուլբերտի [3.12.1963, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 4.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Եդիգարյան Լևոն Ավետիքի [25.6.1956, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 8.4.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եդիգարյան Ռաշիդ Ահարոնի [12.4.1956, գ. Տոնաշեն (Մարտակերտի շրջան) – 27.8.1992, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Եդիգարյան Վրեժ Հրաչիկի [17.7.1970, գ. Բաղանիս (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 12.4.1993, Նոյեմբերյանի շրջանում]
  • Եզոյան Սամվել Սերգեյի [11.8.1964, Մեծ Գոնդուրա (Վրաստան, Բոգդանովկայի (այժմ՝ Նինոծմինդա) շրջան) – 31.1.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Եղիազարյան Անդրանիկ Մամիկոնի [12.4.1957, գ. Առինջ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 7.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղիազարյան Արկադի Արսենի [12.4.1963, գ. Դարաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.12.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղիազարյան Իսրայել Թորգոմի [2.12.1952, գ. Ցամաքասար (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղիազարյան Լյուդվիգ Սուրենի (4.8.1941, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) _ 28.4.1993, Վարդենիս)
  • Եղիազարյան Կառլեն Սարգսի [10.8.1959, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 3.3.1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Եղիազարյան Հրայր Պարգևի [19.8.1971, գ. Անգեղակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 31.3.1993, գ. Կոչլու (Լաչինի շրջան)]
  • Եղիազարյան Յուրիկ Գուրգենի [12.4.1964, գ. Վերին Աղբյուրակ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղիազարյան Նորայր Ռազմիկի [2.1.1963, գ. Զվարթնոց (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 25.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղիազարյան Շահնազար Խաչիկի [11.5.1974, Նոր Հաճն (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 23.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Եղիազարյան Սամվել Վոլոդյայի [7.4.1965, գ. Ուջան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 4.11.1991, ծառայողական պարտականությունները կատարելիս]
  • Եղիազարյան Սպարտակ Հայկազի (12.4.1959, Հրազդան – 20.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Եղիազարյան Սուրիկ Լյուդվիգի [14.6.1971, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) - 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Եղիազարյան Վաչիկ Երվանդի [6.3.1961, Ապարան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 17.4.1992, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Եղիյան Ժիրայր Վալերիկի [14.6.1975, Մարտակերտ – 11.4.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Եղիյան Կոմիտաս Կիմայի [24.11.1968, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 15.6.1992, Երևանի հոսպիտալում]
  • Եղիյան Վրեժ Ռոբերտի [23.4.1973, Ասկերան – 21.8.1992, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Եղինյան Մերուժան Ժորայի [19.7.1957, գ. Քարինջ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 24.12.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Եղյան Գարիկ Գեորգիի [26.1.1976, Ստեփանակերտ – 19.7.1993, գ. Բաղվանլար (Աղդամի շրջան)]
  • Եղյան Լեոնիդ Վազգենի (7.2.1956, Ստեփանակերտ – 12.1.1991, Շոշ–Ստեփանակերտ ճանապարհահատվածում)
  • Եղյան Սեյրան Պարգևի [18.6.1950, գ. Գեղի (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղյան Վազգեն Ռաֆայելի [21.8.1967, Ստեփանակերտ – 4.9.1992, գ. Գյուլափլու (այժմ՝ գ. Վազգենաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Եղոյան Արա Լենվելի [27.10.1972, Երևան – 13.10.1991, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի)]
  • Եղոյան Արտյոմ Վոլոդյայի [29.5.1973, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 8.8.1993, գ. Սուրենավան (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Եղոյան Խաչիկ Սոկրատի [12.4.1968, գ. Շենիկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.7.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղոյան Հրաչ Վաչագանի [11.10.1965, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 4.6.1992, Իջևանի շրջանում]
  • Եղոյան Ռուբիկ Վաչիկի [20.4.1960, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 29.6.1992, գ. Լենինավան (Հասանդայա)(Մարտակերտի շրջան)]
  • Եղոյան Սամվել Ալբերտի [3.1.1957, գ. Մեծ Մանթաշ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Եղոյան Վահրամ Բաբկենի [30.5.1972, գ. Գնդեվազ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզ) – 10.6.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Ենգիբարյան Արամ Ռոբերտի [14.4.1971, գ. Խնածախ (այժմ՝ գ. Լեռնավան՝ Ասկերանի շրջանում) – 14.6.1993, գ. Շելլի (Աղդամի շրջան)]
  • Ենգիբարյան Արսեն Վարդանի [3.2.1973, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 2.2.1992, գ. Նորագյուղ]
  • Ենգիբարյան Դավիթ Գրիգորի [15.10.1967, Արզնի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 1.10.1992, Լաչին]
  • Ենգիբարյան Պետրոս Աշոտի (16.1.1966, Աբովյան – 2.2.1992, Ասկերան–Նախիջևանիկ պահակետ)
  • Ենգիբարյան Սերգեյ Գերմանի (21.8.1967, Ստեփանակերտ – 28.12.1991, ––––)
  • Ենգոյան Նորիկ Ռաֆիկի [21.3.1957, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 24.5.1992, գ. Ղալթաղչի (այժմ՝ Հարթագյուղ՝ Լոռու մարզում)]
  • Ենիկոլոպով Օլեգ Բորիսի [10.7.1958, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) – 25.6.1992, գ. Կուսապատ]
  • Ենոյան Վաչագան Վլադիմիրի (23.10.1958, Երևան – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջան)
  • Ենոքյան Արարատ Յուրիկի [20.9.1969, Բաքու – 8.2.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Ենոքյան Կարեն Համլետի [12.1.1974, գ. Մխչյան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Եսայան Արարատ Սերյոժայի [12.6.1964, գ. Շնող (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 15.2.1994, ––––]
  • Եսայան Արմեն Նորիկի [11.11.1961, Երևան – 11.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Եսայան Արմեն Շահենի (26.2.1975, Բաքու – 26.2.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Եսայան Բարխուդար Շահմարի [15.2.1954, գ. Սպիտակաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.10.1992, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Եսայան Գագիկ Արմենակի [15.12.1955, Երևան – 3.11.1992, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Եսայան Դավիթ Վոլոդյայի [12.9.1973, գ. Նորաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 20.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Եսայան Կամո Արշավիրի [15.1.1959, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 2.11.1992, գ. Գյուլափլու (այժմ՝ գ. Վազգենաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Եսայան Կառլեն Գավրուշի [29.2.1964, գ. Լեռնաձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Եսայան Կարեն Արսենի (27.12.1974, Երևան – 20.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Եսայան Կարեն Էդիկի [12.4.1958, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 22.2.1992, գ. Մանասինշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Եսայան Հովհաննես Ռուբենի [12.4.1954, գ. Չայքենդ (այժմ՝ գ. Գետաշեն՝ Շահումյանի շրջանում) – 16.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Եսայան Ռուբիկ Խորենի [23.3.1950, գ. Վերնաշեն (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 5.7.1993, Աղդամի շրջանում]
  • Եսայան Ռուզաննա Շահենի [17.11.1968, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 12.12.1992, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Եսայան Սուրեն Վարդանի [26.12.1973, Երևան – 27.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Եսայան Վլադիկ Խաչատուրի [28.1.1960, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան) – 22.12.1994, գ. Բաշ Քարվենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Եսայան Վլադիմիր Արսենի [12.4.1948, ––– – 23.11.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Երանոսյան Խաչատուր Արտաշեսի (13.12.1956, Երևան – 5.10.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Երանոսյան Սամվել Դրաստամատի [19.12.1955, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) - 5.4.1991, Մարտակերտ]
  • Երանոսյան Վաղինակ Վազգենի (22.7.1959, Երևան – 8.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Երեմյան Միշա Արամայիսի [3.10.1950, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.5.1992, գ. Գյուլափլու (այժմ՝ գ. Վազգենաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Երեմյան Ալյոշա Վարդազարի [23.1.1950, գ. Խերխան (Շուշիի շրջան) – 27.1.1994, Քելբաջար]
  • Երեմյան Արամ Առնոլդիկի [25.1.1969, Ստեփանակերտ – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Երեմյան Լևովա Մարդիի [21.8.1962, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Երեմյան Կարեն Զավենի [21.1.1972, գ. Ոսկետափ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 26.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Երեմյան Հովհաննես Հակոբի [5.2.1975, գ. Սառնաղբյուր (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Երեմյան Միշա Արամայիսի [28.9.1950, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.5.1992, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Երիցյան Արարատ Վլադիմիրի [6.11.1962, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 30.12.1989, գ. Գետաշեն]
  • Երիցյան Արմեն Գուրգենի [31.1.1959, Երևան – 3.7.1992, գ. Մյուրիշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Երիցյան Էդուարդ Նիկոլայի (10.12.1974, Երևան – 7.7.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Երիցյան Հովհաննես Վաղարշակի [17.11.1953, գ. Արմավիր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 6.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Երիցյան Յուրա Վոլոդյայի [13.10.1957, գ. Բարսում (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 6.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Երիցյան Պավել Բորիսի [28.2.1955, գ. Արբաթ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 6.8.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Երիցյան Ռաֆիկ Իվանի [5.1.1959, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 3.12.1994, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Երկաթյան Հակոբ Հովհաննեսի [11.11.1969, Հրազդան – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Երվանդյան Անդրանիկ Ուրաշինի [23.12.1970, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 23.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Եփրեմյան Արամ Գառնիկի [24.11.1958, Երևան – 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Եփրեմյան Էդիկ Համբարձումի [13.2.1940, Շուշի – 10.4.1992, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Եփրեմյան Ջամբուլ Ջիվանի [12.4.1941, գ. Արշալույս (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 14.7.1993, Հադրութի շրջանում]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]