Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Պ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Պ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Պաբուխյան Զավեն Հակոբի [7.1.1954, Երևան – 17.12.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պապիկյան Արկադի Լերմոնտի [17.7.1993, գ. Արտենի (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 26.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Պապիկյան Իշխան Նիկոլի [29.4.1963, գ. Բենիամին (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 23.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պապիկյան Մարտին Սուրենի (8.1.1963, Երևան – 1.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Պապիկյան Վաղարշակ Գևորգի [10.9.1962, Կալինինո (այժմ՝ Տաշիր՝ Լոռու մարզում) – 2.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պապիկյան Վարդան Գերմանի [12.3.1974, Երևան – 19.1.1990, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Պապյան Ալֆրեդ Լիպարիտի [12.4.1949, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 30.3.1993, Երևան (ծառայողական պարտականությունները կատարելիս)]
  • Պապյան Անդրանիկ Արարատի (24.6.1975, Չարենցավան – 19.4.1994, Կապան)
  • Պապյան Արամ Սուրենի [15.8.1973, Երևան – 27.2.1993, Կապան]
  • Պապյան Արշավիր Նորայրի [30.9.1974, Դիլիջան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 18.4.1994, Վարդենիս]
  • Պապյան Մալֆրեդ Ալֆրեդի [14.7.1971, Դուշանբե (Տաջիկստան) – 20.3.1993, Երևան]
  • Պապյան Մանվել Ղահրամանի [28.2.1954, գ. Չորաթան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 27.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պապյան Պապիկ Եփրեմի [1.9.1936, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 5.1.1993, գ. Ոսկեպար]
  • Պապյան Ռոբերտ Ալբերտի [8.5.1962, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.9.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Պապոյան Կարեն Էդիկի [9.10.1973, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 27.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Պատվականյան Գագիկ Արգենալի [26.5.1963, Ստեփանակերտ – 3.3.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Պարոնյան Մուսայել Սարգսի [12.4.1937, գ. Օձուն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 5.8.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պարսամյան Ազատ Նիկողոսի [14.6.1974, գ. Պռոշյան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 12.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պեպիսյան Անդրանիկ Սարգսի [23.4.1946, գ. Պտղունք (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 17.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պետրոսյան Ալբերտ Եղիշեի (8.2.1956, Բաքու – 12.12.1991, Ստեփանակերտ)
  • Պետրոսյան Ալեքսանդր Գրիգորի [18.11.1956, Բաքու – 30.1.1994, գ. Ալխանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ալեքսեյ Հակոբի [2.11.1961, Կապան – 22.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ալյոշա Ալեքսանդրի [12.4.1939, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) – 13.6.1993, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Անդրանիկ Ալյոշայի [27.5.1970, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 30.10.1993, Ասկերան]
  • Պետրոսյան Անդրանիկ Ապրեսի [10.4.1964, Մարտակերտ – 26.7.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Անդրանիկ Մովսեսի [31.11.1961, գ. Աքորի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 20.7.1991, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Պետրոսյան Աշոտ Ալբերտի [12.4.1965, Երևան – 28.7.1993, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Պետրոսյան Աշոտ Ալյոշայի [23.2.1967, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 19.9.1992, գ. Խանաբադ]
  • Պետրոսյան Աշոտ Գրավիչի [3.1.1965, գ. Ծիածան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 14.12.1994, ––––––]
  • Պետրոսյան Աշոտ Սմբատի [19.4.1959, Ստեփանակերտ – 23.8.1993, Խըդըրլու (Աղդամի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ապրես Ռոբերտի [30.8.1971, Ստեփանակերտ – 1.9.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արամ Արկադիի [28.10.1970, Երևան – 15.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արամ Շահենի [20.9.1963, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արամայիս Ռուբենի [10.6.1954, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 30.9.1993, Աղդամ]
  • Պետրոսյան Արարատ Գուրգենի [18.7.1959, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 1.7.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Պետրոսյան Արարատ Լևոնի [11.5.1965, գ. Ղլիջբաղ (Ասկերանի շրջան) – 11.10.1993, Աղդամ]
  • Պետրոսյան Արթուր Արամայիսի [2.10.1961, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1991, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արթուր Լյովայի [20.10.1974, գ. Աղավնաձոր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 5.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արթուր Հրանտի [6.7.1964, գ. Ջրաղացներ (Ասկերանի շրջան) – 16.4.1993, գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Արթուր Միքայելի [22.4.1964, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 10.6.1992, գ. Չարեքտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արթուր Շահենի [21.3.1961, Ստեփանակերտ – 17.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արթուր Ռուբենի [12.4.1968, Մարտակերտ – 8.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արթուր Վալերիի [7.12.1974, Ստեփանակերտ – 21.1.1993, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արթուր Վլադիմիրի [15.4.1974, Ստեփանակերտ – 15.7.1992, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արծվիկ Դերենիկի [–––, Բաքու – 22.8.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արկադի Գեորգիի [25.9.1958, Բաքու – 11.2.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արկադի Վարդգեսի [15.10.1973, գ. Զվարթնոց (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 10.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պետրոսյան Արմավիր Ծատուրի [6.4.1952, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.8.1992, գ. Կաղարծի]
  • Պետրոսյան Արմեն Բահաթուրի [14.7.1964, Ստեփանակերտ – 14.5.1994, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արմեն Գավրուշի [29.12.1971, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 8.5.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արմեն Իսրայելի [8.6.1972, Երևան – 29.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արմեն Միսակի (5.8.1974, Երևան – 12.12.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Պետրոսյան Արմեն Ռուբենի [11.10.1974, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արմենակ Յուրիի [1.7.1969, գ. Եղցահող (Շուշիի շրջան) – 17.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Պետրոսյան Արշալույս Հայկազի [––– գ. Նավուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 11.8.1992, գ. Ներքին Կարմիր աղբյուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Պետրոսյան Արշավիր Խաչատուրի [1.3.1963, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 31.9.1993, Կուբաթլու]
  • Պետրոսյան Արսեն Վազգենի [18.5.1951, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Արվիդ Ալեքսեյի [12.9.1960, գ. Կիրով (Շուշիի շրջան) – 30.5.1994, Մարտակերտ]
  • Պետրոսյան Արտյոմ Վանյայի [19.7.1976, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.1.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Բագրատ Հայկի [28.6.1969, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 3.10.1992, Եղեգնաձորի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Գագիկ Գուրգենի (29.4.1954, Գորիս – 27.11.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Պետրոսյան Գագիկ Յակովի [5.9.1959, գ. Կարմրակուճ (Հադրութի շրջան) – 5.1.1994, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Գառնիկ Արտավազդի (9.12.1960, Մարտակերտ – 24.6.1992, Մարտակերտ)
  • Պետրոսյան Գառնիկ Գեղամի [15.1.1974, գ. Հովտաշատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 8.11.1993, ––––]
  • Պետրոսյան Գարիկ Ալեքսանդրի [21.8.1970, Ստեփանակերտ – 15.6.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Գարիկ Անդրեյի [9.4.1962, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 2.2.1994, «Քավթառլու» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Գարսևան (Գասիկ) Ռուբենի [15.5.1955, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 28.3.1993, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Պետրոսյան Գեղամ Արշավիրի [22.6.1964, գ. Շատին (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 26.12.1993, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի)]
  • Պետրոսյան Գենադի Ալեքսանդրի [21.8.1972, Ստեփանակերտ – 12.3.1992, գ. Բաշ Գյունեփայա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Գրիգոր Հովսեփի [25.6.1956, գ. Ավշար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 2.11.1993, գ. Զանգակատուն (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Պետրոսյան Գրիգոր Ռոբերտի [–––, գ. Այգեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 25.3.1993, գ. Այգեպար]
  • Պետրոսյան Գրիշա Պետրոսի [12.4.1944, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 30.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Պետրոսյան Դավիթ Պատվականի [22.7.1975, Կապան – 29.12.1994, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Պետրոսյան Դավիթ Սեյրանի [27.7.1974, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 11.7.1992, Շուշիի շրջանում]
  • Պետրոսյան Երեմ Ռուբենի [4.5.1955, գ. Մուշկապատ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.1.1994, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Երվանդ Հաբեթի [17.7.1959, գ. Քարաբերդ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 27.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Պետրոսյան Էդուարդ Ժորայի [7.1.1968, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.4.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Պետրոսյան Էդուարդ Սարգսի [14.8.1953, Իրկուտսկ (ՌԴ) – 27.5.1990, Երևան]
  • Պետրոսյան Էռնեստ Շուրայի [28.2.1962, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ժորա Գավրուշի [15.1.1964, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 8.2.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Լենո Արծրունի [11.5.1962, Գորիս – 11.10.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Պետրոսյան Լյովա Սուրենի [12.3.1962, Կապան – 19.4. 1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Լևոն Միքայելի [16.10.1973, Ստեփանակերտ – 20.1.1994, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Խաչիկ Ռաֆիկի [15.9.1970, գ. Ուրցաձոր (այժմ՝ Արարատի մարզում) ––––, Կապանի շրջանում]
  • Պետրոսյան Կամո Նիկոլայի (27.4.1973, Ստեփանակերտ – 4.5.1994, Աղդամ)
  • Պետրոսյան Կամո Սերգեյի [9.8.1965, Սումգայիթ – 28.10.1992, գ. Քյոսալար (Աղդամի շրջան)]
  • Պետրոսյան Կարեն Յուրիկի (10.2.1966, Գորիս – 3.6.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Պետրոսյան Կարեն Արտավազդի (3.7.1957, Մարտակերտ – 22.1.1994, ––––)
  • Պետրոսյան Կոլյա Խաչատուրի [23.9.1961, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 13.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Կոմիսար Արտավազդի [14.8.1965, Մարտակերտ – 29.8.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Համլետ Նիկոլայի [16.10.1948, Ստեփանակերտ – 2.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Պետրոսյան Համո Շմավոնի [2.1.1949, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 25.9.1992, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Հայկ Հրաչի [20.4.1974, Հրազդան – 16.11.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Հենզել Միհրանի [12.4.1971, գ. Լեռնանցք (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 20.9.1991, Լաչինի շրջանում]
  • Պետրոսյան Հենրիկ Կարոտի [2.10.1961, Ստեփանակերտ – 30.12.1992, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Պետրոսյան Հենրիկ Հայաստանի [16.5.1956, Գորիս – 10.2.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Հմայակ Հայկի (3.9.1958, Աշտարակ – 11.9.1990, ծառայողական պարտականությունները կատարելիս)
  • Պետրոսյան Հովհաննես Երջանիկի [28.3.1966, Երևան – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Հրայր Գուրգենի [20.5.1971, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 9.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Հրաչ Արմենակի [18.1.1954, գ. Եղցահող (Շուշիի շրջան) – 16.5.1991, Բաքվի բանտում]
  • Պետրոսյան Մանվել Սմբատի [1.10.1962, գ. Քերթ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Մասիս Համազասպի [4.4.1973, գ. Այնթապ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Մարտիկ Միքայելի [15.7.1974, գ. Խնածախ (Ասկերանի շրջան) – 27.3.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Մերուժան Գուրգենի [8.7.1973, գ. Ղավախան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Մովսես Սաղաթելի [17.10.1961, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.9.1993, «Ուղտի մեջք» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Յուրի Անատոլիի [11.6.1958, –––– – 3.4.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Նաիրի Նորայրի (12.4.1975, Մարտակերտ – 19.10.1992, –––)
  • Պետրոսյան Նորայր Ռուդիկի (8.8.1970, Երևան – 2.10.1992, Ստեփանակերտ)
  • Պետրոսյան Նորիկ Գուրգենի [12.4.1954, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 13.4.1994, գ. Ջավահիրլի (Աղդամի շրջան)]
  • Պետրոսյան Շահեն Կառլենի [25.12.1950, գ. Բերդաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 21.1.1993, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Պետրոսյան Պավել Անդրեյի [30.1.1967, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.9.1992, «Կլյազին ձոր» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Ջանիկ Արամայիսի [20.6.1954, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 22.12.1992, Ճամբարակ]
  • Պետրոսյան Ռաֆիկ Արտաշեսի [3.3.1940, գ. Վարսեր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 18.12.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Պետրոսյան Ռաֆիկ Խաչիկի [28.1.1972, գ. Ուրցաձոր (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 23.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ռոմիկ Լևոնի [16.4.1950, Գորիս – 20.8.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Պետրոսյան Ռուբեն Ռաֆայելի [4.12.1966, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 9.7.1992, Շուշիի շրջանում]
  • Պետրոսյան Ռուբիկ Ջիվանշիրի [12.4.1961, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ռուդոլֆ Գրիգորիի (28.10.1959, Շուշի – 11.1.1994, Մարտակերտ)
  • Պետրոսյան Ռուդոլֆ Էդուարդի [3.12.1967, Բաքու – 26.9.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ռուսլան Նիկոլայի [17.10.1966, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 16.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Պետրոսյան Սամվել Աբրահամի [24.4.1972, Ստեփանակերտ – 20.12.1992, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սամվել Ենոքի (17.8.1970, Ստեփանակերտ – 6.1.1994, Մարտակերտ)
  • Պետրոսյան Սամվել Շահենի [30.12.1968, գ. Մաճկալաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.8.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Պետրոսյան Սամվել Պատվականի [3.10.1954, Սպիտակ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 23.4.1994, գ. Ճարտար (Մարտակերտի շրջան)
  • Պետրոսյան Սամվել Ռուդիկի [31.6.1974, Մարտունի (ԼՂՀ) – 2.10.1992, «Ղուրուչուխ» բարձունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Սանասար Ալեքսեյի [20.8.1968, գ. Բադարա (Ասկերանի շրջան) – 19.9.1992, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սասուն Բախշիի [10.5.1972, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 16.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սասուն Համբարձումի [9.8.1957, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 31.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սարո Արմենի [12.4.1960, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) – 13.12.1992, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Սեյրան Ռազմիկի [3.11.1966, Մարտակերտ – 1.9.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սենիկ Բենիկի [26.6.1968, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 6.7.1992, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սերգեյ Խորենի (20.8.1957, Մարտակերտ – 14.8.1992, Մարտակերտ)
  • Պետրոսյան Սերգեյ Պաշայի [3.9.1966, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 15.8.1992, գ. Ցոր (Հադրութի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սերգեյ Ռուբենի [4.9.1951, գ. Մուշկապատ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 26.1.1994, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Սերգո Կառլենի (22.6.1965, Ստեփանակերտ – 24.2.1994, Ֆիզուլի)
  • Պետրոսյան Սերյոժա Սուրենի (20.6.1955, Հրազդան – 13.5.1992, Շուշի)
  • Պետրոսյան Սերոբ Իսայիի [12.4.1940, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան) – 4.3.1992, ––––]
  • Պետրոսյան Սլավիկ Երմենի [22.11.1969, գ. Թազաքենդ (Լաչինի շրջան) – 11.5.1992, Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Պետրոսյան Սլավիկ Սերյոժայի [7.11.1957, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 27.8.1992, գ. Վաղուհաս]
  • Պետրոսյան Ստեփան Գևորգի [13.5.1970, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 2.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Ստեփան Սերգեյի [30.6.1949, Մարտունի (ԼՂՀ) – 19.3.1989, Հադրութի շրջանում]
  • Պետրոսյան Վագիֆ ––– [––– գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 27.3.1993, Աղդաբան (Քելբաջարի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վագիֆ Համբարձումի [13.1.1957, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 18.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վազգեն Արտավազդի [24.10.1970, Գորիս – 20.3.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Պետրոսյան Վալերի Երմենի [19.6.1959, գ. Թազաքենդ (Լաչինի շրջանում) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Պետրոսյան Վալերի Լևոնի [26.11.1955, Սումգայիթ – 12.6.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վալերի Հմայակի (7.10.1954, Բաքու – 1.2.1994, Ֆիզուլի)
  • Պետրոսյան Վաղինակ Արսենի [12.4.1952, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 27.3.1993, Քելբաջար]
  • Պետրոսյան Վամիկ Յաշայի [10.10.1952, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 17.11.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Վանյա Շահենի [16.5.1954, գ. Բերդաձոր (Շուշիի շրջան) – 19.6.1989, գ. Բերդաձոր]
  • Պետրոսյան Վաչագան Միքայելի [12.4.1973, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) – ––]
  • Պետրոսյան Վարդան Զոհրաբի (21.2.1964, Երևան – ––1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Պետրոսյան Վարդան Մերուժի [12.4.1969, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Վարդան Մուրադի [15.11.1974, Սիսիան – 6.3.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վարդան Սարուխանի [24.12.1964, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.8.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վիկտոր Իվանի [5.4.1952, Բաքու – 13.12.1993, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վիկտոր Համազասպի [2.1.1959, գ. Նավուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 17.4.1994, Ջաբրայիլի շրջանում]
  • Պետրոսյան Վիտալի Հակոբի [13.9.1961, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 13.4.1994, Աղդամի շրջանում]
  • Պետրոսյան Վլադիմիր Երվանդի [2.2.1954, Ստեփանակերտ – 25.3.1993, գ. Ումուդլու (այժմ՝ գ. Ակնաբերդ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Վլադիմիր Լենդրուշի (27.3.1963, Բաքու – 8.5.1992, Շուշի)
  • Պետրոսյան Վլադիմիր Սերգեյի [3.11.1959, Բաքու – 5.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վոլոդյա Արշակի [11.9.1956, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան) – 26.8.1993, Ստեփանակերտի հոսպիտալում]
  • Պետրոսյան Վրեժ Խորենի [13.11.1965, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 30.10.1992, «Ուղտի մեջք» բարձունք (Ասկերանի շրջանում)]
  • Պետրոսյան Վրեժ Խորենի [22.11.1974, –––– – 12.5.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Վրույր Պետրոսի [12.4.1937, գ. Գուսանագյուղ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 12.4.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պետրոսյան Տիգրան Հրանտի [28.3.1965, գ. Թաքյառլու (այժմ՝ գ. Արտավազ՝ Կոտայքի մարզում) – 1.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Պետրոսյան Տիգրան Սերգեյի (19.1.1972, Ստեփանակերտ – 2.2.1994, Ֆիզուլի)
  • Պետրոսյան Տիգրան Սուրենի [23.8.1964, գ. Փոքր Մանթաշ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 7.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պիլիյան Շմավոն Միքայելի [17.3.1968, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան) – 1.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Պողոսյան Ազատ Ալյոշայի [24.7.1972, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 7.1.1993, –––]
  • Պողոսյան Ալիկ Համբարձումի [1.7.1966, Երևան – 20.7.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Պողոսյան Ապրես Յաշայի [25.4.1967, գ. Ճալութ (Ադրբեջան, Վարդաշենի շրջան) – 18.10.1992, գ. Բարեկամավան (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Պողոսյան Ասցատուր Վարդգեսի [27.4.1964, Բաքու – 15.11.1991, գ. Ծամձոր (Հադրութի շրջան)]
  • Պողոսյան Արամ Ռադիկի [2.2.1974, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 16.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Պողոսյան Արթուր Բաբկենի (31.5.1964, Բաքու – 15.4.1994, Մարտակերտ)
  • Պողոսյան Արթուր Պողոսի (29.11.1961, Ստեփանակերտ – 12.4.1994, Մարտակերտ)
  • Պողոսյան Արմեն Գավրիլի [1.12.1975, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 17.10.1992, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Պողոսյան Արմեն Կիմայի (5.6.1968, Ստեփանակերտ – 27.4.1994, Երևանի հիվանդանոցում)
  • Պողոսյան Արմեն Հայկազի [20.3.1966, Արտաշատ – 1.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Պողոսյան Արմեն Յուրիի (19.11.1967, Ստեփանակերտ – 23.1.1994, Ֆիզուլի)
  • Պողոսյան Արմեն Ռազմիկի (7.2.1968, Երևան – 17.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Պողոսյան Արմեն Ռիգայի (6.7.1972, Գորիս – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Պողոսյան Արսեն Անդրանիկի [17.2.1965, գ. Ղավախան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 18.9.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Պողոսյան Արտյոմ Առուշանի [17.2.1973, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 5.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Պողոսյան Բորիս Զորիկի [12.4.1972, Կիրովաբադ (այժմ՝ գ. Գյանջա) – 13.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պողոսյան Գագիկ Ալբերտի [1.3.1960, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 19.1.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Պողոսյան Գառնիկ Պետրոսի [2.3.1957, գ. Սարիգյուղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 18.10.1992, գ. Սարիգյուղ]
  • Պողոսյան Գառնիկ Բորիսի [16.4.1963, գ. Մեհտիշեն (այժմ՝ գ. Լուսաձոր՝ Ասկերանի շրջանոում) – 14.1.1994, Մարտակերտ]
  • Պողոսյան Գարիկ Ռոմայի [12.1.1964, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 5.5.1992, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պողոսյան Գեորգի Հմայակի (11.9.1941, Արտաշատ – 24.1.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Պողոսյան Գնել Ռադիկի {12.11.1965, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 26.9.1992, Ճամբարակ]
  • Պողոսյան Գրիգոր Նիկոլայի [13.11.1966, գ. Կաթնառատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 3.5.1994, Մարտակերտի շպրջանում]
  • Պողոսյան Գրիգորի Ռոմիկի (9.12.1962, Ստեփանակերտ – 23.2.1992, Ստեփանակերտ)
  • Պողոսյան Դավիթ Ապրեսի (28.5.1974, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Պողոսյան Դավիթ Եղիշեի (13.11.1972, Ստեփանակերտ – 21.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Պողոսյան Էդուարդ Նորիկի (14.9.1971, Երևան – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Պողոսյան Էդուարդ Վարագի [27.7.1951, գ. Սառնաղբյուր (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 9.7.1997, Աղդամի շրջանում]
  • Պողոսյան Էդուարդ Վոլոդյայի (12.4.1967, Վարդենիս – 2.1.1994, Վարդենիս)
  • Պողոսյան Էլիգում Անուշավանի [12.4.1962, գ. Խաչիկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 23.9.1992, գ. Խաչիկ]
  • Պողոսյան Էրիկ Սուրենի [22.3.1965, Հադրութ – 23.12.1991, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Պողոսյան Ժորա Շամիրի [12.4.1955, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 29.6.1992, գ. Հասանղայա]
  • Պողոսյան Լյովա Վանիի [21.3.1961, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 15.6.1992, գ. Լենինավան]
  • Պողոսյան Լորիկ Մաքսիմի [28.4.1975, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 21.7.1993, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Պողոսյան Կամո Միշայի [21.9.1960, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.10.1992, գ. Տեղ]
  • Պողոսյան Կառլեն Նիկոլայի [5.7.1960, գ. Խանցք (Ասկերանի շրջան) – 3.5.1994, Աղդամ]
  • Պողոսյան Կարապետ Սեդրակի [14.4.1972, գ. Մեծավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պողոսյան Կարապետ Վահանի [9.1.1973, գ. Լճաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 23.10.1993, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Պողոսյան Կարեն Բարաթի [3.10.1961, գ. Հերհեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.5.1993, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պողոսյան Կարեն Երջանիկի (26.8.1959, Բաքու – 13.8.1992, –––)
  • Պողոսյան Կարեն Նիկոլայի (12.4.1976, –––– – 22.11.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Պողոսյան Հակոբ Կիմի (18.7.1966, Բաքու – 23.12.1991, –––)
  • Պողոսյան Համլետ Արտյուշի (24.5.1972, Ստեփանակերտ – 29.12.1991, ––––––)
  • Պողոսյան Համո Արտաշեսի [9.5.1953, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 24.10.1992, «Ղուրուչուխ» բարձունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պողոսյան Հրայր Համլետի [13.9.1993, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.1.1994, «Սիփան–1» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Պողոսյան Հրանտ Հայկազի (6.2.1954, Երևան – 20.4.1994, Ֆիզուլի)
  • Պողոսյան Մարինե Ռոբերտի [27.4.1954, Երևան – 27.5.1990, Նուբարաշեն (այժմ՝ Երևանի շրջագծում)]
  • Պողոսյան Մաքսիմ Աշոտի [15.12.1968, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) – 5.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Պողոսյան Մեսրոպ Գեորգիի [1.9.1962, Ստեփանակերտ – 18.8.1993, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան)]
  • Պողոսյան Միքայել Գրիգորի (2.8.1956, Հադրութ – 21.4.1994, –––)
  • Պողոսյան Միքայել Սամվելի (4.5.1973, Երևան – 18.9.1993, Կուբաթլուի շրջանում)
  • Պողոսյան Մհեր Ներսեսի [16.4.1966, գ. Մեհտիշեն (այժմ՝ գ. Լուսաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 14.1.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Պողոսյան Մհեր Վլադիմիրի [–––, Սամարղանդ (Ուզբեկստան) – 16.4.1994, ___]
  • Պողոսյան Մուշեղ Վաչագանի [29.12.1969, Շամխոր (Ադրբեջան) – 30.1.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Պողոսյան Յուրի Պողոսի [23.6.1936, գ. Քռասնի (Ասկերանի շրջան) – 9.12.1991, գ. Մալիբեկլու (Շուշիի շրջան)]
  • Պողոսյան Յուրի Վաղարշակի [8.4.1961, ք. Կոտովո (ՌԴ Վոլգոգրադի մարզ) – 12.6.1992, Ասկերան–Նախիջևանիկ ճակատային գիծ]
  • Պողոսյան Նելսոն Սուրխայի [1.12.1959, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 29.3.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Պողոսյան Նիկոլ Գրիգորի [–––, գ. Կաթնառատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 9.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Պողոսյան Նիկոլայ Գրիգորիի [15.1.1962, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան) – 15.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Պողոսյան Նիկոլայ Վլադիմիրի (6.3.1961, Հադրութ – 7.7.1993, ––––)
  • Պողոսյան Պավել Ավետիքի [1.9.1965, գ. Լեռնահովիտ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 2.5.1994, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պողոսյան Ռազմիկ Ռաֆայելի [28.1.1957, Սումգայիթ – 24.12.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պողոսյան Ռաֆայել Մաքսիմի [30.4.1958, Բաքու – 18.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Պողոսյան Ռոստոմ Լադիմիրի [13.7.1967, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.6.1994, ՀՀ սահ-մանամերձ գոտի]
  • Պողոսյան Սահակ Վարուչյայի [31.3.1964, գ. Կարմիր Շուկա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 30.12.1993, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պողոսյան Սամվել Յուրիի [22.11.1958, Հադրութ – 21.4.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պողոսյան Սամվել Պետյայի [6.4.1961, գ. Խաթունարխ (այժմ՝ գ. Գայ՝ Արմավիրի մարզում) – 27.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Պողոսյան Սանասար Եդիգարի (27.8.1967, Չարենցավան – 5.10.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Պողոսյան Սարմեն Արտաշի [13.9.1950, գ. Մարտունաշեն (Ադրբեջան, Խանլարի շրջան) – 16.9.1990, ՀՀ սահմանամեձ գոտի]
  • Պողոսյան Սերգեյ Մուխայելի [22.1.1960, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 2.2.1994, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Պողոսյան Սերժ Վոլոդյայի [2.2.1962, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 8.7.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Պողոսյան Սլավա Գեորգիի (26.3.1956, Ստեփանակերտ – 30.7.1992, ––––––––––)
  • Պողոսյան Վահրամ Սերգեյի [16.7.1965, Ստեփանակերտ – 10.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պողոսյան Վաղինակ Ռաֆայելի (15.6.1971, Ստեփանակերտ – 2.4.1993, Քելբաջար)
  • Պողոսյան Վանիկ Պողոսի {18.7.1953, գ. Վանաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Պողոսյան Վարուժան Սաշայի [–––, գ. Թովուզ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 1.8.1992, գ. Այգեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Պողոսյան Վլադիմիր Անդրանիկի [11.10.1950, Ալեքսանդրովսկի Դուե ավան (ՌԴ Սախալինի մարզ) – 4.7.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Պողոսյան Վլադիմիր Նարիբեկի [11.2.1957, գ. Տոլստոյ (ՌԴ Կալուգայի մարզ) – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Պողոսյան Վլաստ Սուրենի [1.1.1968, գ. Թազաքենդ (Լաչինի շրջան) – 17.12.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Պողոսյան Վյաչեսլավ Էդուարդի (4.2.1974, Սումգայիթ – 9.9.1993, Գորիս)
  • Պրուտյան Հրանտիկ Ֆրիդոնի [13.10.1964, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջանում) – 27.5.1990, Երևան]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]