Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Բ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Բ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Բաբալյան Ալեքսանդր Միքայելի [29.8.1961, Բաքու – 12.8.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբալյան Անդրեյ Կոստիի [30.1.1926, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 19.12.1993, –––]
  • Բաբալյան Արթուր Բենիկի (20.10.1971, Բաքու – 14.1.1994, –––)
  • Բաբալյան Բորիկ Արմենի [13.2.1963, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 15.1.1994, –––]
  • Բաբալյան Կարեն Վալերիի [28.2.1974, Չարենցավան – 13.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբալյան Ռաֆիկ Յուրիկի [1.9.1957, Սումգայիթ – 27.7.1992, գ. Դավիթ Բեկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաբալյան Ռոմանոս Մաքսիմի [22.3.1970, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բաբախանյան Արամայիս Արսենի [1.5.1948, գ. Խաչիկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 9.7.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Բաբախանյան Սլավիկ Արշավիրի [20.10.1954, Մարտունի (ԼՂՀ) – 15.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բաբայան Ալբերտ Գրիգորիի [10.10.1976, Ստեփանակերտ – 19.1.1992, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Բաբայան Ալբերտ Ռաֆայելի [3.4.1969, Ստեփանակերտ – 2.2.1994, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Բաբայան Ալեքսան Դորիկի [23.9.1968, գ. Էդիշա (այժմ՝ գ. Վարդաշատ՝ Հադրութի շրջանում) – 12.11.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբայան Ալեքսանդր Միքայելի [18.1.1968, գ. Վանք (Հադրութի շրջան) – 12.1.1994, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբայան Ալեքսեյ Միքայելի (30.9.1952, Ստեփանակերտ – 18.8.1993, Ֆիզուլի)
  • Բաբայան Աշոտ Էդիկի [30.4.1969, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 4.1.1994, Աղդամ]
  • Բաբայան Արամ Մեսրոպի [17.3.1952, Գորիս – 3.9.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Բաբայան Արամայիս Ռաֆիկի [10.7.1966, Մարտունի (ԼՂՀ) – 20.9.1993, «Ռաֆո–9» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բաբայան Արայիկ Ալեքսանդրի [12.4.1975, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) – 5.4.1993, «Կավաք» տեղամաս (Հադրութի շրջանում)]
  • Բաբայան Արայիկ Գարիկի (16.8.1973, Ստեփանակերտ – 12.6.1993, –––)
  • Բաբայան Արարատ Մեսրոպի [7.10.1954, Գորիս – 3.9.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Բաբայան Արթուր Էդիկի [9.3.1973, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 14.4.1994, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Բաբայան Արթուրիկ Վաչեի [23.8.1971, գ. Խնուշինակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.8.1992, «Ալիբալի» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բաբայան Արիս Հակոբի [2.12.1938, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 21.6.1992, գ. Ամիրանլար (այժմ՝ գ. Քաջավան՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բաբայան Արկադի Մամիկոնի [11.5.1949, Գրոզնի (Չեչնիա) – 10.7.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Բաբայան Արմեն Բորիկի [9.1.1970, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 2.5.1993, գ. Բերդաշեն]
  • Բաբայան Արմեն Էդուարդի (12.4.1966, Ստեփանակերտ – 8.1.1994, –––)
  • Բաբայան Արմեն Ռաֆիկի [6.8.1972, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) _ 4.1.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Բաբայան Արմեն Սուրենի (22.2.1966, Երևան – 12.2.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բաբայան Արմեն Վոլոդյայի [1.1.1969, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 7.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բաբայան Արշավիր Մեսրոպի [10.11.1961, Գորիս – 3.9.1993, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաբայան Արտիկ Լավրենտի [24.10.1971, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան) – 4.9.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Արտիկ Սեյրանի [6.12.1971, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – 5.3.1994, –––]
  • Բաբայան Արտյոմ Արմենակի (15.7.1951, Հադրութ – 14.5.1993, –––)
  • Բաբայան Արտուր Զինավուրի [15.7.1967, Բաքու – 11.6.1992, գ. Չարեքտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Բաբի Արամայիսի [10.12.1962, գ. Այգեձոր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 19.4.1992, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Բաբայան Բենիկ Ռաֆայելի (1.1.1954, Ստեփանակերտ – 24.8.1994, Ստեփանակերտ)
  • Բաբայան Բորիկ Բենիկի [12.7.1957, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 31.7.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բաբայան Բորիս Գուրգենի [3.8.1952, Ստեփանակերտ – 20.1.1993, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Գառնիկ Վանյայի [4.6.1962, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 28.6.1992, –––]
  • Բաբայան Գարիկ Գեորգիի [22.6.1971, Մարտունի (ԼՂՀ) – 17.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Բաբայան Գրիշա Խորենի [12.4.1951, գ. Վանք (Հադրութի շրջան) – 22.6.1992, գ. Ցոր (Հադրութի շրջան)]
  • Բաբայան Գուրգեն Պողոսի [4.12.1962, Ստեփանակերտ – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Բաբայան Դավիթ Սարոյի [9.3.1976, Շուշի – 5.11.1992, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Զավեն Վազգենի [25.6.1971, գ. Չայլու (այժմ՝ Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 9.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բաբայան Զորիկ Կառլենի [25.1.1964, գ. Վերինշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.8.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Բաբայան Էդիկ Միքայելի [20.12.1950, գ. Շոշ (Ասկերանի շրջան) – 29.4.1994, Մարտակերտ]
  • Բաբայան Էդուարդ Խորենի (18.1.1957, Ստեփանակերտ – 17.8.1993, Ջաբրայիլ)
  • Բաբայան Էռնեստ Արարատի [29.9.1950, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 15.6.1992, Սրխավենդ–Կիչան հատվածում (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Իվան Հրանտի [23.9.1968, գ. Ջրաղացներ (Ասկերանի շրջան) – 6.7.1993, գ. Շահբուլաղ (Աղդամի շրջան)]
  • Բաբայան Լավրենտ Գավրուշայի [12.4.1963, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 3.7.1992, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բաբայան Խաչատուր Սմբատի [16.8.1951, Ստեփանակերտ – 24.12.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաբայան Խաչատուր Օհանի [27.8.1975, Չարենցավան – 10.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբայան Խոսրով Կենտոյի [18.6.1974, գ. Կեչուտ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) ––– Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բաբայան Կառլեն Աղալարի [25.10.1963, Հադրութ – 9.7.1993, գ. Նորաշեն (Հադրութի շրջան)]
  • Բաբայան Կարեն Արշավիրի [7.2.1966, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.8.1992, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բաբայան Կարեն Գուրգենի [2.2.1965, գ. Բերդաձոր (Շուշիի շրջան) – 19.1.1994, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Բաբայան Կարեն Կառլենի (20.8.1969, Բաքու – 11.7.1992, գ. Լենինավան)
  • Բաբայան Կարեն Յուրիի [25.3.1963, Ստեփանակերտ – 5.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բաբայան Կարեն Վալերիկի (12.4.1974, Բաքու – 13.1.1994, Գորիսի շրջանում)
  • Բաբայան Հովսեփ Գրիգորի [12.4.1961, ––– – 12.4.1992, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Բաբայան Հրանտ Ավանեսի [10.2.1940, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.10.1991, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Բաբայան Հրաչիկ Մուրադի [17.6.1957, Բաքու – 4.11.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Մասիս Ռաֆիկի [18.3.1976, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) – 26.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Մարլեն Սլավիկի [31.8.1973, գ. Բյուրեղավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) –24.8.1993, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան)]
  • Բաբայան Մարտիկ Լևոնի [20.3.1961, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 1.3.1992, –––]
  • Բաբայան Մարտիկ Սեյրանի [6.12.1971, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – 26.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Բաբայան Յաշա Սամվելի [3.2.1960, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան) – 26.6.1993, Մարտակերտ]
  • Բաբայան Յուրի Արմենի (22.12.1957, Ստեփանակերտ – 22.3.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բաբայան Նիկոլայ Սմբատի (9.2.1947, Ստեփանակերտ – 6.11.1992, –––)
  • Բաբայան Նորիկ Միշայի [6.9.1975, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 12.2.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Բաբայան Ռազմիկ Ռուբենի [18.2.1957, գ. Կաղարծի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.8.1993, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Բաբայան Ռաֆիկ Էդիկի [12.4.1961, գ. Գյուլաթաղ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Մարտակերտի շրջանում) – 29.9.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Ռաֆիկ Յուրիկի [12.4.1975, գ. Սզնակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 27.6.1992, գ. Սզնակ]
  • Բաբայան Ռոբերտ Ենոքի [6.1.1947, Հադրութ – 26.9.1993, գ. Մինբալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբայան Ռոբերտ Ռաֆայելի (3.11.1969, Բաքու – 19.1.1994, Մարտակերտ)
  • Բաբայան Ռոման Ռաֆայելի [12.4.1971, Ստեփանակերտ – 15.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բաբայան Ռուբեն Կամոյի [28.12.1969, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.8.1992, գ. Սրաշեն]
  • Բաբայան Սաբիր Սարումի [1.11.1962, Սումգայիթ – 25.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բաբայան Սամվել Յուրիկի [23.11.1974, Բերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 30.12.1992, գ. Ներքին Կարմիրաղբյուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Բաբայան Սամվել Ջալալի [23.11.1974, Աբովյան – 1.6.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբայան Սերգեյ Հակոբի [21.10.1958, Ստեփանակերտ – 3.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Բաբայան Սերգեյ Ռոբերտի [5.12.1969, Հադրութ – 18.10.1992, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Բաբայան Սերժիկ Սեդրակի [16.6.1949, գ. Թաղուտ (Հադրութի շրջան) – 7.9.1991, գ. Տող (Հադրութի շրջան)]
  • Բաբայան Սլավիկ Համբարձումի [1.2.1955, գ. Մուշկապատ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 22.9.1992, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Բաբայան Սոս Խաչատուրի [21.6.1951, գ. Առաջաձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.8.1992, Փայասարի դիրքեր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաբայան Վագիֆ Խորենի [10.4.1949, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան) – 16.9.1992, գ. Ղազանչի (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Վազիկ Գրիգորիի (4.4.1973, Մարտունի (ԼՂՀ) – 18.12.1991, –––)
  • Բաբայան Վալերի Արմենակի [16.3.1957, Ստեփանակերտ – 17.3.1992, գ. Ղայբալու (Շուշիի շրջան)]
  • Բաբայան Վալերի Էդիկի (12.4.1962, Մարտակերտ – 5.4.1993, Հադրութ)
  • Բաբայան Վալերի Հմայակի [26.2.1959, գ. Խնածախ (Ասկերանի շրջան) – 18.9.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բաբայան Վալերի Վլադիմիրի (8.11.1954, Ստեփանակերտ – 28.4.1994, Ստեփանակերտ)
  • Բաբայան Վալերիկ Ֆեոդորի [11.4.1953, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 30.7.1992, գ. Ջանյաթաղ]
  • Բաբայան Վահրամ Լենսերի [5.5.1972, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 31.3.1993, Քաշաթաղի շրջանում]
  • Բաբայան Վաչիկ Գրիգորի [20.3.1954, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 11.6.1993, Աղդամ–Ասկերան ճանապարհին]
  • Բաբայան Վարդան Համբարձումի [23.8.1973, գ. Լեռնաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 23.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբայան Վարդան Մարտիրոսի [20.1.1953, գ. Անգեղակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 31.3.1993, գ. Կոչլու (Լաչինի շրջան)]
  • Բաբայան Վարդգես Զավենի [12.9.1972, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 15.8.1992, –––]
  • Բաբայան Վլադիմիր Գրիգորիի (4.8.1955, Սումգայիթ – 10.10.1993, Ջաբրայիլ)
  • Բաբայան Վլադիմիր Զաուրի [19.1.1967, Բաքու – 11.2.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Վլադիմիր Շահենի [19.4.1957, Բաքու – 22.7.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաբայան Օսեփ Գրիգորի [–––, գ. Շահումյան (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992.գ. Շահումյան]
  • Բաբաջանյան Աբգար Էդուարդի [6.1.1973, Կիրովաբադ (Գանձակ) – 30.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բաբաջանյան Հարություն Վալերիկի (30.11.1971, Աբովյան – 14.9.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Բաբաջանյան Հովհաննես Առաքելի [12.4.1963, Երևան – 29.6.1992, գ. Լենինավան (այժմ՝ Մարգուշավան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բաբաջանյան Յուրի Վաղարշակի [19.1.1962, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ) – 4.2.1994, գ. Քավթառլու (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բաբաջանյան Ռուբիկ Նիկոլայի [6.10.1955, Մարտունի (ԼՂՀ) – 13.6.1993, գ. Մուղանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Բաբլումյան Արմեն Հրաչիկի [15.5.1968, գ. Սևքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 6.9.1992, գ. Սևքար]
  • Բաբլումյան Սուրիկ Սեյրանի [17.2.1954, գ. Ազատան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաբկենյան Փայլակ Աշխարհիկի [4.10.1970, գ. Օշական (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 26.3.1994, օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բաբյան Գրիշա Խորենի (12.4.1951, ––– – 12.4.1992, Հադրութի շրջանում)
  • Բաբումյան Արթուր Մաթևոսի [30.1.1973, Երևան – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաբուտչյան Լևոն Հարությունի [31.5.1953, Երևան – 26.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բադադյան Էռնեստ Գուրգենի [12.4.1957, գ. Տող (Հադրութի շրջան) – 30.3.1993, –––]
  • Բադալյան Աբգար Գրիշայի [12.4.1976, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան) – 30.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բադալյան Աղասի Վարդանի (28.4.1973, Երևան – 10.7.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Բադալյան Արա Վազգենի [12.4.1967, Եղեգնաձոր (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 29.12.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բադալյան Արտուր Գեորգիի [27.6.1964, ––– – 26.10.1992, գ. Լիսագոր (Շուշիի շրջան)]
  • Բադալյան Թահիր Իշխանի [8.8.1966, գ. Բարսում (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 10.12.1992, գ. Ղազանչի (այժմ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բադալյան Իշխան Բորիսի [18.6.1976, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան) – 16.6.1994, գ. Մաղավուզ]
  • Բադալյան Հայկ Միհրանի [31.7.1973, Ջերմուկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 29.10.1993, –––]
  • Բադալյան Հովիկ Լազիկի [29.6.1968, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 4.9.1993, գ. Ոսկեպար]
  • Բադալյան Մարտուն Օհանի [4.3.1951, գ. Նորաշենիկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բադալյան Ռաֆիկ Աշոտի [15.4.1957, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 17.4.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բադալյան Ռաֆիկ Իշխանի [25.5.1953, գ. Ջրակուս (Հադրութի շրջան) – 12.7.1992, գ. Հողեր (Հադրութի շրջան)]
  • Բադալյան Ռոմա Արշավիրի [2.5.1959, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 16.4.1994, Երևան]
  • Բադալյան Սարգիս Հովհաննեսի [28.3.1969, Չարենցավան – 9.3.1993, գ. Մանիքլու (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բադալյան Սերգեյ Երվանդի [12.4.1954, ––– – 9.9.1993, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բադալյան Սուրեն Միքայելի [20.2.1955, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 21.7.1993, գ. Ահմեդավար (Աղդամի շրջան)]
  • Բադալյան Վալերի Սպարտակի [12.12.1967, Կիրովաբադ (Գանձակ) – 12.12.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Բադասյան Արթուր Գավրուշի [11.4.1978, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.9.1992, Գորիսի շրջանում]
  • Բադասյան Բաղդասար Նիկոլայի [29.7.1970, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բադասյան Լևոն Շահենի [22.12.1955, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 6.5.1994, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բադասյան Մարատ Բադելի [2.3.1962, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.7.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Բադիշյան Սարգիս Կիմիկի [23.9.1968, գ. Գանձա (Վրաստան, Բոգդանովկայի շրջան) – 24.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Բադիրյան Մանուկ Հակոբի [12.4.1963, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.4.1992, գ. Վազաշեն]
  • Բադոյան Գրիգորի Սերյոժայի [12.6.1967, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 16.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բադունց Համլետ Արտաշեսի [–––, գ. Էդիլլու (այճմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 13.12.1992, –––]
  • Բազիկյան Մերուժան Ռազմիկի (21.3.1974, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 28.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բազիկյան Ռուբիկ Թևանի [1.6.1950, գ. Գոռավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.1.1990, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Բազիրյանց Արմենակ Հենրիկի [12.4.1967, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 17.4.1993, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Բազոյան Արմեն Վայելի [13.3.1971, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 6.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բալաբեկյան Վազգեն Շադինովի [2.9.1941, գ. Լիճք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.3.1994, Երևան]
  • Բալայան (Բալասանյան) Արամ Սամվելի (8.1.1974, Ստեփանակերտ – 14.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Բալայան Անդրանիկ Շմավոնի (31.7.1973, Ստեփանակերտ – 29.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բալայան Անդրանիկ Սամվելի [28.2.1962, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բալայան Առնոլդ Միքայելի [19.6.1954, Բաքու – 15.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բալայան Առնոլդ Վլադիմիրի [2.2.1962, Բաքու – 13.10.1992, «Ուրյանա լեռան» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բալայան Արթուր Ալեքսեյի [29.11.1960, Մարտակերտ – 27.12.1993, Մատաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բալայան Արկադի Շահիսմայիլի [10.7.1973, Բաքու – 14.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Բալայան Արսեն Շահենի (16.2.1974, –––– – 9.9.1992, Մարտակերտ)
  • Բալայան Գառնիկ Անուշավանի (14.10.1969, Ստեփանակերտ – 10.10.1992, ––––)
  • Բալայան Գառնիկ Գրիշայի [12.4.1970, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 9.2.1992, գ. Սրխավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բալայան Գրիշա Երվանդի [9.8.1955, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 26.8.1993, Քելբաջար]
  • Բալայան Իգոր Ենոքի [15.2.1974, Բաքու – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Կամո Գրիշայի [12.4.1961, գ. Մոխրենես (Հադրութի շրջան) – 29.12.1993, գ. Բոյուք Բահմանլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Կամո Հրանտի [24.2.1965, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1994, «Քավթառլու» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բալայան Համլետ Հենրիկի [27.6.1970, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 17.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Հարություն Գառնիկի [7.8.1961, Կապան – 24.11.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բալայան Մանաս Գրիգորի [23.2.1956, Մարտիունի (ԼՂՀ) – 3.10.1992, Մարտունի]
  • Բալայան Յուրի Գրիգորի [6.11.1960, Մարտունի (ԼՂՀ) – 14.9.1992, գ. Մուղանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Բալայան Յուրիկ Բարսեղի [1.9.1955, գ. Սխտորաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Նվեր Հրանտի [12.4.1961, գ. Հախլլու (Հադրութի շրջան) – 30.8.1993, գ. Քուրդմահմուդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Շուրա Սամվելի [30.3.1969, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 23.5.1993, գ. Աշաղի Դիվանլար (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Ռաֆիկ Համլետի [20.12.1958, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.11.1992, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բալայան Ռաֆիկ Մկրտումի [12.4.1958, գ. Հախլլու (Հադրութի շրջան) –26.4.1992, գ. Խրմանջուղ (այժմ՝ գ. Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Բալայան Ռաֆիկ Վաչենի [21.12.1958, Մարտունի (ԼՂՀ) – 7.10.1992, գ. Կուրապատկինո (այժմ՝ գ. Կաքավաձոր՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բալայան Ռոբերտ Վարդանի [15.4.1961, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 27.10.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բալայան Ռոբիկ Հովհաննեսի [2.2.1957, գ. Ջանյաթաղ (այժմ՝ գ. Ճանկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 1.4.1993, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բալայան Ռուբեն Ստյոպայի (13.8.1973, Երևան – 14.1.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Բալայան Սարո Հրանտի [12.4.1967, գ. Քոչբեկ (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Հադրութի շրջանում) – 11.2.1992, –––]
  • Բալայան Սերգեյ Եսայիի [20.6.1947, Մարտունի (ԼՂՀ) – 22.5.1992, –––]
  • Բալայան Սերգեյ Երվանդի [12.4.1954, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 9.9.1993, գ. Հաթերք]
  • Բալայան Սերգեյ Շահենի [8.10.1971, գ. Կարմիր գյուղ (Ասկերանի շրջան) – 6.1.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Բալայան Վաչագան Ալբերտի [4.10.1967, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 19.5.1994, գ. Յուխարի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Վաչիկ Գրիգորիի [12.4.1967, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 20.5.1994, գ. Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալայան Վարուժան Սերժիկի [8.9.1973, գ. Սպիտակաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Բալայան Վլադիմիր Ալեքսեյի [14.2.1958, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 9.6.1992, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բալայան Վլադիմիր Սերգեյի [11.12.1960, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 9.5.1992, «Ղուրուչուղ» դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բալայան Վոլոդյա Արտաշեսի [4.1.1958, Երևան – 5.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բալաչյան Մարտուն Վլադիկի [6.3.1970, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բալաչյան Ռոմիկ Ռազմիկի [19.5.1975, Երևան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալասանյան Ազնիվ Ռազմիկի [13.3.1963, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալասանյան Ազնիվ Ռաֆիկի (13.4.1963, Շուշի – 6.4.1994, –––)
  • Բալասանյան Աղասի Սերգեյի [7.12.1968, Դաշքեսան (Ադրբեջան) – 4.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բալասանյան Արթուր Վլադիմիրի (7.3.1965, Ստեփանակերտ – 4.4.1993, Քելբաջար)
  • Բալասանյան Արմենակ Նիկոլայի [13.12.1955, Կիրովաբադ (Գանձակ) – 26.7.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բալասանյան Գագիկ Գադիրի (8.11.1973, Ստեփանակերտ – 28.8.1993, Կուբաթլու)
  • Բալասանյան Էդգար Ռուբիկի [22.12.1971, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.12.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բալասանյան Էդուարդ Բենիամինի [27.12.1974, Կիրովաբադ (Գանձակ) – 19.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բալասանյան Ժոռա Սեդրակի [12.4.1948, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) – 25.11.1989, Մարտակերտ]
  • Բալասանյան Կամո Սերգեյի [16.9.1965, գ. Սպիտակաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 7.10.1994, Մարտունի (ԼՂՀ)]
  • Բալասանյան Կոլյա Արմենի [12.4.1971, Ստեփանակերտ – 21.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բալասանյան Հայկ Սաղաթելի [9.12.1973, Ստեփանակերտ – 24.6.1992, գ. Գյուլափլու (Աղդամի շրջան)]
  • Բալասանյան Յուրի Անդրանիկի [27.4.1950, ––– – 26.2.1993, Սարսանգի ջրամբար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բալասանյան Նիկոլայ Արմենի (1.7.1971, Ստեփանակերտ – 21.6.1992, Ասկերանի շրջանում)
  • Բալասանյան Ռոման Ռաշիդի [8.2.1961, Ստեփանակերտ – 8.7.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բալասանյան Ռուդիկ Միսակի [12.4.1954, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 17.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալասանյան Վալերի Աշոտի [30.9.1957, Ստեփանակերտ – 27.1.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Բալասանյան Վալերի Միքայելի (16.11.1961, Ասկերան – 22.10.1994, Ստեփանակերտ)
  • Բալասանյան Վարդան Բորիսի (9.7.1969, Երևան – 28.7.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Բալբաբյան Էդուարդ Ժորայի [23.8.1975, Չարենցավան – 23.8.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բալդոյան Կարեն Արսենի (12.4.1974, Երևան – 11.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Բալթյան Հայկ Միհրանի (31.6.1973, Ջերմուկ – 5.8.1993, Մարտակերտ)
  • Բալյան Արտաշես Համբարձումի [12.4.1952, գ. Բայան (Դաշքեսանի շրջան, Ադրբեջան) – 19.2.1994, Երևան]
  • Բալույան Վահիկ Գուրգենի [21.1.1957, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.12.1990, Գորիս]
  • Բախշիյան Արայիկ Սերյոժայի [10.8.1956, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 17.11.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բախշիյան Բորիկ Մանվելի [20.6.1956, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 3.6.1992, Մարտակերտ]
  • Բախշիյան Գարիկ Արկադիի [29.6.1968, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 29.6.1992, Հադրութ]
  • Բախշիյան Ռոմա Ալեքսեյի [19.5.1964, Ստեփանակերտ – 17.9.1992, գ. Սարիբաբ (Լաչինի շրջան)]
  • Բախշյան Էդուարդ Սարգսի (15.2.1959, ––– – 20.9.1993, Կուբաթլու)
  • Բախշյան Լևոն Էդիկի [1.1.1975, գ. Հակակու (Հադրութի շրջան) – 22.12.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բախշյան Վարդան Ազատի [1.6.1965, Երևան – 16.12.1991, գ. Հասանաբադ (այժմ՝ գ. Բերքաձոր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Բախչագուլյան Արտաշ Սերյոժայի [12.4.1968, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.4.1992, գ. Վազաշեն]
  • Բակունց Սպարտակ Սեդրակի [14.6.1955, գ. Վերիշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.8.1992, Գորիսի շրջանում]
  • Բաղդագուլյան Գրիգոր Գևորգի [1.12.1973, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Աբրահամ Երվանդի [27.5.1964, գ. Շահմասուր (Մարտակերտի շրջան) – 6.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Ալբերտ Սամսոնի [16.5.1959, ––– – 15.3.1993, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Ալբերտ Վլադիմիրի [26.4.1972, գ. Դահրազ (Ասկերանի շրջան) – 23.1.1994, Ֆիզուլի]
  • Բաղդասարյան Ալիկ Ալեքսանդրի [20.6.1957, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 28.6.1992, ––––]
  • Բաղդասարյան Ալյոշա Անդրանիկի [15.6.1965, գ. Փրջամալ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 27.2.1992, գ. Փրջամալ]
  • Բաղդասարյան Ահարոն Վոլոդյայի [4.2.1965, գ. Հարթագյուղ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 2.4.1993, Քելբաջար]
  • Բաղդասարյան Անատոլի Միքայելի (18.6.1961, Բաքու – 31.5.1993, Ստեփանակերտ)
  • Բաղդասարյան Անդրանիկ Ջումշուդի [12.4.1936, գ. Փրջամալ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 12.4.1990, գ. Փրջամալ]
  • Բաղդասարյան Անդրանիկ Վոլոդյայի [23.5.1962, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.3.1994, գ. Պառավաքար]
  • Բաղդասարյան Աշոտ Գեորգիի (12.7.1975, Աբովյան – 4.3.1994, Հադրութի շրջանում)
  • Բաղդասարյան Աշոտ Գեորգիի [12.6.1975, Աբովյան – 4.3. 1994, գ. Աշաղի Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Աշոտ Յաշայի [20.12.1970, Ստեփանակերտ – 12.3.1992, գ. Բաշ Գյունեփայա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Աշոտ Շափաղի [14.1.1967, գ. Հերհեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 8.10.1992, Խազազասարի բարձունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բաղդասարյան Ապրես Ասծատուրի [1.6.1950, գ. Խոտ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.8.1993, Աղդամ]
  • Բաղդասարյան Առնոլդիկ Արշակի [12.4.1959, Մարտակերտ – 2.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Ավետիս Իլյայի [1.5.1955, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 24.9.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Ավետիս Պատվականի [3.5.1955, գ. Հացիկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) _ 28.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Արա Արամայիսի [22.6.1972, գ. Խնածախ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.1.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Արամ Ռազմիկի [3.2.1977, Գորիս – 11.6.1992, Գորիսի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Արամայիս Հրանտի [16.12.1971, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 22.12.1993, –––]
  • Բաղդասարյան Արթուր Բաղդասարի [10.4.1959, Երևան – 3.11.1994–, գ. Մատաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Արթուր Խորենի [6.7.1966, Բաքու – 25.8.1993, գ. Ներքին Հանդ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաղդասարյան Արկադի Ջանիբեկի [31.8.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 25.3.1993, Քելբաջար]
  • Բաղդասարյան Արման Համլետի [12.4.1972, ––– – 1.8.1990, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Բաղդասարյան Արմեն Գառնիկի [1.9.1972, Սիսիան – 11.11.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Արմեն Ռազմիկի [4.9.1968, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.6.1992, գ. Տեղ]
  • Բաղդասարյան Արմեն Վանյայի [4.6.1973, գ. Զովունի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 16.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Բաղդասարյան Արտակ Վաղինակի [9.7.1974, Աբովյան – 18.4.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Արտուշ Գավրուշի [11.4.1978, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 2.9.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Արտուշ Երվանդի [6.1.1958, գ. Շահմասուր (Մարտակերտի շրջան) – 16.3.1993, –––]
  • Բաղդասարյան Բաղդասար Բաբկենի [18.1.1972, գ. Բուժական (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 7.2.1994, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաղդասարյան Գագիկ Բաղդասարի [25.1.1975, գ. Դաշտադեմ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 10.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Գալուստ Բախշիի [12.4.1959, գ. Արենի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 10.10.1992, Լաչին «Մարդասիրական միջանցք»]
  • Բաղդասարյան Գառնիկ Հրաչիկի [14.5.1972, Գորիս – 11.5.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաղդասարյան Գարեգին Սերյոժայի (24.9.1957, Երևան – 20.7.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Բաղդասարյան Գարիկ Սերյոժայի [30.11.1971, գ. Հողեր (ԼՂՀ Հադրութի շրջան) – 14.3.1993, –––]
  • Բաղդասարյան Գեորգի Միսակի [28.2.1956, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 21.8.1993, գ. Բալյանդ (Ջաբրայիլի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Զավեն Զարմայրի [27.1.1961, գ. Թաղասեռ (Հադրութի շրջան) – 30.12.1993, –––]
  • Բաղդասարյան Էդիկ Խաչիկի [21.7.1962, գ. Նորաշեն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Էդուարդ Ալբերտի (24.5.1976, Ստեփանակերտ – 26.8.1992, Լաչին)
  • Բաղդասարյան Էդուարդ Անդրանիկի [20.15.1951, Ստեփանակերտ – 24.2.1993, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Էդուարդ Սարգսի (31.3.1957, Ստեփանակերտ – 27.6.1993, Մարտակերտ)
  • Բաղդասարյան Էրիկ Ալեքսանդրի [27.6.1970, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 11.4.1994, գ. Ղարբանդ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Էրիկ Աղասու (12.4.1968, Երևան – 22.11.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Բաղդասարյան Ժիրայր Գեորգիի [12.4.1975, գ. Հախլլու (Հադրութի շրջան) – 27.12.1994, –––––––]
  • Բաղդասարյան Լևոն Կառլենի [23.10.1973, Կիրովաբադ (Գանձակ) – 28.6.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Կամո Ալեքսանդրի [6.7.1960, Ստեփանակերտ – 27.5.1992, գ. Ամիրանլար (այժմ՝ գ. Քաջավան՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բաղդասարյան Կարեն Վազգենի [9.5.1971, Գորիս (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 11.5.1992, Լաչինի շրջանում)]
  • Բաղդասարյան Կարեն Վարազդատի [12.4.1974, գ. Նոր Կեսարիա (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 17.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Կիմ Ալեքսանի [11.3.1975, գ. Մելիքաշեն (Հադրութի շրջան) – 12.4.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Հակոբ Ռազմիկի [12.6.1963, Հրազդան _ 26.9.1990, Հրազդան]
  • Բաղդասարյան Համիկ Բախշիի (26.6.1970, Շուշի – 22.8.1992, Ստեփանակերտ)
  • Բաղդասարյան Հայկ Հմայակի (24.8.1975, Ստեփանակերտ – 21.8.1992, Մարտակերտ)
  • Բաղդասարյան Հարություն Ռաֆիկի (8.6.1974, Արարատ – 5.9.1992, ––––)
  • Բաղդասարյան Հարություն Վոլոդյայի [9.12.1964, գ. Արեգ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 3.3.1993, գ. Մանիքլու (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Մանվել Հայկազի [23.1.1959, գ. Արտենի (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 18.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Մանվել Շահվալադի [16.4.1960, գ. Գեղանիստ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Մելսիկ Կոստանտինի [12.4.19––––, գ. Օրոջալար (Վրաստան, Բոգդանովկայի (այժմ՝ Նինոծմինդա) շրջան) – 2.3.1994, Երևան]
  • Բաղդասարյան Մխիթար Տիմոֆեյի [17.11.1965, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Հադրութի շրջանում) – 28.6.1992, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Մհեր Խաչատուրի [9.7.1963, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Մնացական Նազարեթի [11.7.1964, գ. Պռոշյան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 12.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Մուշեղ Մուրադի [4.8.1974, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան) – 6.12.1992, գ. Փառուխ]
  • Բաղդասարյան Մուրադ Մուշեղի [29.10.1950, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան) – 2.10.1992, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Նաիրի Ֆելիքսի (22.8.1972, Ստեփանակերտ – 17.1.1994, Երևան)
  • Բաղդասարյան Նիկոլայ Հովսեփի [12.12.1950, Կապան – 10.4.1993, գ. Սրաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բաղդասարյան Նորայր Ալբերտի [15.4.1973, գ. Շահմասուր (Մարտակերտի շրջան) – 9.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Նվեր Ռազմիկի [4.5.1973, գ. Մյասնիկյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 18.4.994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Շուրա Մուշեղի [28.6.1954, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 24.2.1993, –––]
  • Բաղդասարյան Ռաֆայել Ռաշիդի [24.12.1971, գ. Սպիտակաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.12.1992, Աղդամի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Ռաֆիկ Միքայելի [4.9.1959, Հախլլու (Հադրութի շրջան) – 30.8.1993, գ. Քուրդմահմուդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Ռոբերտ Վլադիմիրի [24.10.1963, գ. Նորաշեն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 14.6.1992, Նոյեմբերյանի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Ռոմա Խաչատուրի [11.1.1958, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 19.4.1994, գ. Չայլու]
  • Բաղդասարյան Ռուբեն Գառնիկի [27.10.1964, գ. Զովունի (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 13.6.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Սահակ Գրիշայի [12.4.1975, գ. Բաղրամյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 31.8.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Սամվել Իլյազի [11.11.1975, Ստեփանակերտ – 12.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Սամվել Հայրապետի [27.2.1970, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան) – 20.5.1993, գ. Գյուլիստան]
  • Բաղդասարյան Սամվել Վլադիմիրի [11.12.1964, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 17.9.1992, գ. Մոսեսգեղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Բաղդասարյան Սեյրան Արտավազդի (13.10.1965, ––– – 5.9.1992, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Բաղդասարյան Սեյրան Սաշայի [30.9.1952, գ. Քարաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 26.4.1992, Գորիսի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Սերո Վարդանի [30.6.1957, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 2.6.1992, –––]
  • Բաղդասարյան Սոս Լևոնի [9.8.1959, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 23.11.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Բաղդասարյան Սպարտակ Մուշեղի [13.5.1956, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.10.1990, գ. Խնձորեսկ]
  • Բաղդասարյան Ստեփան Երվանդի [6.8.1956, Արտաշատ – 27.8.1992, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Վազգեն Շաբոյի [16.8.1951, գ. Դրախտիկ (Հադրութի շրջան) – 24.2.1994, –––]
  • Բաղդասարյան Վալերիկ Յուրիկի (12.4.1968, Ֆիզուլի – 14.10.1992, –––––––––)
  • Բաղդասարյան Վահան Մաթևոսի [–––, Բերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 5.3.1991, գ. Մոսեսգեղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Բաղդասարյան Վահե Սարգսի [6.6.1972, գ. Կաքավաձոր (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 13.6.1993, գ. Մատաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Վահրամ Ադամի [4.9.1971, գ. Ղարաբուլաղ (այժմ՝ գ. Ակնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում) – 28.3.1993, Մարտակերտ]
  • Բաղդասարյան Վոլոդյա Ազատի [25.8.1947, Գորիս 28.5.1992, գ. Մխիթարաշեն (Ասկերանի շրջան)]
  • Բաղդասարյան Վռամ Բագրատի [26.5.1937, գ. Մանթաշ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 5.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղդասարյան Տիգրան Վիլենի (12.4.1975, Եղեգնաձոր – 19.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Բաղդիկյան Սամվել Սերգեյի [17.2.1975, Բաքու – 24.7.1993, գ. Հախլլու (Հադրութի շրջան)]
  • Բաղիրյան Յուրի Արսենի [15.8.1941, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 19.2.1992, Ստեփանակերտ]
  • Բաղմանյան Գավրուշ Բախշիի [12.4.1929, Մարտակերտ – 31.8.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղմանյան Մաքսիմ Մուշեղի (26.9.1954, Ստեփանակերտ – 29.9.1992, ––––––––)
  • Բաղմանյան Մելսիկ Գրիշայի [29.11.1958, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 5.2.1993, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղյան Հայկ Ասլանի [18.1.1957, գ. Վերինշեն (Շահումյանի շրջան) _ 20.3.1991, գ. Վերինշեն]
  • Բաղյան Հարություն Ազատի (14.10.1958, Երևան – 12.2.1990, Երևան)
  • Բաղյան Սամվել Սյոմայի [2.10.1968, Կուշչի, խաչակապ – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բաղյան Սարգիս Հակոբի (18.9.1927, ––– – 13.6.1992, Շահումյանի շրջանում)
  • Բաղրամյան Աշոտ Թավրանդայի [16.10.1972, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 25.1.1994, Քելբաջար]
  • Բաղրամյան Արամ Խորենի [8.2.1955, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Բաղրամյան Գարեգին Սերյոժայի (24.9.1957, Երևան – 20.7.1991, Վարդենիս)
  • Բաղրամյան Էդվարդ Էմինի [11.7.1971, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 22.3.1993, Մեղրիի շրջանում]
  • Բաղրամյան Սոս Լևոնի [9.8.1959, գ. Շաղատ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 1.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղրամյան Վալերի Ռիկոյի [4.1.1962, Սումգայիթ – 21.4.1994, գ. Իլխըչլար (Աղդամի շրջան)]
  • Բաղրյան Ալեքսանդր Միքայելի (9.9.1953, Մարտակերտ – 3.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Բաղրյան Արմեն Եղիշեի (7.12.1972, Ստեփանակերտ – 2.2.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Բաղրյան Եղիշե Անդրեյի (12.5.1944, Ստեփանակերտ – 19.2.1992, –––––)
  • Բաղրյան Երջանիկ Ալեքսանդրի [28.3.1968, Մարտունի (ԼՂՀ) – 14.3.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բաղրյան Կարո Յուրիկի [12.4.1968, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 12.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղրյան Կիմա Նիկոլայի [25.1.1964, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 10.4.1992, գ. Մարաղա]
  • Բաղրյան Մաքսիմ Գուրգենի [12.6.1961, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 13.4.1994, գ. Սումա (Աղդամի շրջան)]
  • Բաղրյան Մխիթար Գեորգիի [1.1.1969, Ստեփանակերտ – 24.4.1992, գ. Աղբուլաղ (այժմ՝ Սառնաղբյուր՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Բաղրյան Մուրադ Բեգլարի [4.2.1957, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 15.12.1993, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաղրյան Յուրի Բաբայի [27.11.1949, Ստեփանակերտ – 29.6.1993, գ. Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաղրյան Նելսոն Էդուարդի [1.6.1959, Մարտակերտ – 23.3.1992, «Ղասունց յաթաղ» տեղամաս (ԼՂՀ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Բաղրյան Չերվոն Շավիի [1.1.1953, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 19.8.1993, –––]
  • Բաղրյան Ռոմա Անդրանիկի [8.7.1957, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 15.4.1994, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բաղրյան Վազգեն Իվանի [24.2.1954, գ. Բալուջա (այժմ՝ Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 12.5.1992, Շուշի]
  • Բաղրյան Վլադիկ Ղահրամանի [1.12.1956, գ. Քերթ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 4.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բաղումյան Արարատ Դավիթի [26.2.1974, Աբովյան – 17.8.1993, գ. Մալխալաֆ (Լաչինի շրջանում)]
  • Բաղունց Արամ Ռադիկի (29.3.1969, Մարտակերտ – 1.11.1993, Մարտակերտ)
  • Բաղունց Իգոր Պավլիկի [11.3.1963, Մարտակերտ – 4.5.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բաշոյան Արթուր Վոլոդյայի [2.4.1962, Տուապսե (ՌԴ) – 26.1.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Բաշրատյան Ռուսլան Բարխուդարի (12.4.1975, ––– – 15.7.1991, Շահումյանի շրջանում)
  • Բարաթյան Գեորգի Արմենակի (12.4.1939, Հադրութ – 12.12.1993, –––)
  • Բարբարյան Ներսես Գրիգորի [15.6.1964, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 24.5.1991, գ. Հայ Պարիս (Շահումյանի շրջան)]
  • Բարդանյան Հրաչյա Միքայելի [29.3.1970, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 5.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բարեղամյան Գուրգեն Ռազմիկի [17.3.1962, գ. Ներքին Դվին (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 13.10.1990, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Բարխյան Վաղարշակ Միքայելի [22.1.1973, ––– – 22.12.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բարխուդարյան Արմեն Շոթայի [16.1.1970, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Բարխուդարյան Ալբերտ Ալեքսանդրի [19.7.1966, գ. Բադարա (Ասկերանի շրջան) – 6.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բարխուդարյան Արմեն Ռուբենի (20.9.1972, Բաքու – 30.6.1993, Զանգելան)
  • Բարխուդարյան Երջանիկ Վարդանի [31.5.1972, գ. Գիշի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.4.1993, «N 17 դիրքեր» (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բարխուդարյան Սերգեյ Բաբայի [12.4.1928, գ. Դուդովչի (այժմ՝ գ. Քյուրաթաղ՝ Հադրութի շրջանում) – 25.12.1992, –––]
  • Բարսամյան Պավլիկ Նապոլեոնի [28.11.1973, Հրազդան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 17.1.1994, Վարդենիսի շրջանում]
  • Բարսեղյան Ալեքսանդր Ավանեսի [1.5.1932, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան) – 26.9.1992, Ասկերան]
  • Բարսեղյան Աշոտ Բարսեղի [30.11.1958, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 13.6.1992, գ. Արանզամին (Ասկերանի շրջան)]
  • Բարսեղյան Արկադի Ալեքսանդրի (19.2.1970, Շուշի – 21.1.1994, Մարտակերտ)
  • Բարսեղյան Արմիկ Գառնիկի [13.4.1977, գ. Բարսում (Ադրբեջան, Շամխորի շրջան) – 3.7.1993, գ. Փափրավենդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բարսեղյան Արտակ Երջանիկի [8.1.1973, Ապարան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 27.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բարսեղյան Արտակ Հրաչի [29.11.1976, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 26.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բարսեղյան Արտուշ Վոլոդյայի (18.10.1962, Երևան – 18.11.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բարսեղյան Գագիկ Սմբատի [15.2.1959, գ. Մոլլալու (ՀՀ Մարտունիի շրջան, ապաբնակեցվել է 1958-ից) – 15.4.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Բարսեղյան Էդմոն Ալեքսանդրի [4.10.1968, Ստեփանակերտ – 28.8.1991, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Բարսեղյան Կամո Մովսեսի (19.5.1964, Ստեփանակերտ – 28.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Բարսեղյան Կարեն Կառլենի [12.4.1960, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 12.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բարսեղյան Հարություն Իշխանի [12.4.1970, գ. Ջրվեժ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 22.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բարսեղյան Հովիկ Էդվարդի [4.8.1977, Ստեփանակերտ – 15.12.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բարսեղյան Մանվել Ներսեսի [27.6.1953, գ. Սարդարաշեն (Ասկերանի շրջան) – 8.5.1992, գ. Փառուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բարսեղյան Մավրիկ Ազգանեսի [25.5.1956, գ.Ղավախան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.4.1991, Շահումյանի շրջան]
  • Բարսեղյան Մնացական Ռաֆիկի (12.4.1956, ––– – 12.4.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բարսեղյան Մովսես Շահսևանի [18.8.1966, գ. Արծվաշեն (Գեղարքունիքի մարզ) – 31.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Բարսեղյան Նվեր Վիկտորի [22.10.1956, գ. Արծվաշեն (Գեղարքունիքի մարզ) – 28.9.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Բարսեղյան Ռոբերտ Սևանի (12.4.1973, Երևան – 28.1.1974, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Բարսեղյան Սամվել Օրժենիկի [26.8.1968, գ. Մեղրաշեն (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 23.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Բարսեղյան Սամվել Սուրենի [12.1.1955, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 9.7.1993, գ. Նարեշտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բարսեղյան Սերգեյ Ռաֆիկի [15.10.1968, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 21.8.1990, գ. Ոսկեպար]
  • Բարսեղյան Վագիֆ Արամի [21.12.1954, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան) – 18.4.1992, –––––]
  • Բարսեղյան Վալերիկ Վահանի [12.4.1959, Կիրովաբադ (Գանձակ) – 18.9.1992, գ. Վազաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Բարսեղյան Վահրամ Էդուարդի (12.4.1968, Երևան – 6.9.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բարսեղյան Վասակ Վլադիմիրի [18.6.1969, գ. Բալուջա (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Ասկերանի շրջանում) – 8.5.1992, գ. Ջանհասան (Ասկերանի շրջան)]
  • Բարսեղյան Վոլոդյա Ռոբերտի [7.8.1960, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 9.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բարսեղյան Օգսեն Խաչիկի [12.4.1957, գ. Զառիթափ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 7.4.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բարության Անդրանիկ Թորոսի [28.9.1965, գ. Մարմարաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 17.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բաքիրյան Ռազմիկ Մահմուդի [22.11.1973, գ. Նալբանդյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 14.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բդեջյան Հակոբ Գևորգի [5.7.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 16.4.1994, Քելբաջար]
  • Բդոյան Հեղինե Լյուդվիգի [30.5.1973, Երևան – 16.11.1992, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Բեբուրյան Գևորգ Մարտունի [11.4.1950, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բեգիյան Սերգեյ Կլեմենտի (8.10.1969, Երևան – 3.4.1994, Լաչինի շրջանում)
  • Բեգիյան Վազգեն Իվանի (24.2.1954, Բաքու – 9.5.1994, Շուշիի շրջանում)
  • Բեգլարյան Ալիշ Շաբոյի [13.7.1958, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 24.10.1990, գ. Քաջավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Բեգլարյան Ահարոն Արծվի [1.4.1965, գ. Բաղանիս (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 7.10.1993, գ. Բաղանիս]
  • Բեգլարյան Աշոտ Ալեքսեյի (27.10.1974, Բաքու – 18.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Բեգլարյան Արայիկ Արմենի (18.8.1964, Ստեփանակերտ – 5.3.1994, Ֆիզուլի)
  • Բեգլարյան Արայիկ Մեխակի [15.4.1971, Հրազդան – 3.12.1992, Լաչին «Մարդասիրական միջանցք»]
  • Բեգլարյան Արթուր Սամվելի (13.7.1974, Կիրովաբադ (Գանձակ) – 1.4.1993, Քելբաջար)
  • Բեգլարյան Արմեն Գարեգինի [2.4.1951, գ. Շիկահող (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 10.4.1993, գ. Շիկահող]
  • Բեգլարյան Արմեն Սուրենի [15.7.1968, Ստեփանակերտ – 27.4.1994, գ. Գյուլուջա (Աղդամի շրջան)]
  • Բեգլարյան Արտյուշա Սուրենի [26.11.1952, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 5.1.1993, գ. Հախնազար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեգլարյան Բեգլար Արտեմի [12.4.1948, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 11.7.1992, –––]
  • Բեգլարյան Դավիթ Արմենի [19.5.1966, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 19.7.1992, գ. Խրամորթ]
  • Բեգլարյան Դավիթ Զավենի [7.4.1969, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Բեգլարյան Կամո Ռաֆիկի [16.1.1964, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան) – 26.6.1992, Ասկերան]
  • Բեգլարյան Կայծեր Վազգենի [29.8.1957, գ. Կոլխոզաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 10.10.1993, Խազազասարի բարձունքի դիրքեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բեգլարյան Համլետ Էդուարդի [18.6.1969, Ստեփանակերտ – 28.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Բեգլարյան Մանվել Գուրգենի [8.12.1974, գ. Խանաբադ (Ասկերանի շրջան) – 28.1.1991, գ. Խանաբադ]
  • Բեգլարյան Միշա Միքայելի [1.1.1952, գ. Խնձրիստան (Ասկերանի շրջան) – 10.4.1992, Մարտակերտ]
  • Բեգլարյան Շմավոն Լևոնի [19.6.1963, Դաշքեսան (Ադրբեջան) – 8.5.1994, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեգլարյան Շուրա Սերգեյի [12.4.1955, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) _ 11.9.1989, ծառայողական պարտականությունները կատարելիս]
  • Բեգլարյան Ջոն Կալինինի [12.4.1970, Ստեփանակերտ – 12.5.1994, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեգլարյան Ռաֆայել Շիրինի [22.5.1970, Ստեփանակերտ – 1.9.1992, գ. Մեհմանա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեգլարյան Սամսոն Անդրեասի [18.6.1945, Գորիս – 25.10.1990, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Բեգլարյան Սանասար Խաչատուրի [24.9.1959, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 9.9.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Բեգլարյան Վոլոդյա Սաշայի [22.5.1956, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 27.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բեգլարյան Օլեգ Կալինինի [12.4.1973, Ստեփանակերտ – 12.4.1992, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան)]
  • Բեգյան Սերգո Կլիմենտի [5.12.1969, գ. Արծվաբերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Բեգյան Վազգեն Վանյայի [24.2.1954, Բաքու – 9.5.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Բեգջանյան Արթուր Համլետի [25.3.1975, գ. Նեղոց (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 8.10.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Բեդյան Սուրեն Շահենի [15.11.1959, գ. Պողոսագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 18.1.1993, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեդյան Օլեգ Լևոնի [22.4.1963, գ. Պողոսագոմեր (Մարտակերտի շրջան) – 2.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեժանյան Գրիգոր Սերյոժայի (22.4.1972, Երևան – 29.9.1992, Լաչին «Մարդասիրական միջանցք»)
  • Բեյբության Արայիկ Տաճատի [15.10.1965, Էջմիածին – 24.12.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Բեյբության Արշակ Սեդրակի [5.9.1957, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 22.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Բեյբության Գեղամ Բալաբեկի (–––, Երևան – 5.3.1993, Նոյեմբերյանի շրջանում)
  • Բեյբության Հարություն Սմբատի [10.9.1963, գ. Գուսանագյուղ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 14.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Բեջանյան Աբրահամ Լենիկի [27.1.1959, գ. Կոթի (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 11.9.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեջանյան Լևոն Աշոտի [24.7.1952, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 22.4.1992, գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Բեջանյան Ռայնիս Վազգենի [5.8.1949, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում) – 8.8.1992, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Բեսկարովեյնի Յուրի Ալեքսանդրովիչ (12.4.1963, Երևան – 13.8.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բեքարյան Արթուր Հովհաննեսի (1.2.1976, Չարենցավան – 15.12.1994 ––––)
  • Բիդեջյան Հակոբ Գևորգի [5.7.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 18.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բլբուլյան Բենիկ Աշոտի [2.1.1960, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 3.9.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Բլբուլյան Սոս Վազգենի [13.3.1975, Գորիս – 14.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բլդոյան Կարեն Արսենի (18.10.1974, Երևան – 11.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Բոզոյան Ֆուրման Ռաֆիկի [29.7.1973, գ. Գագարին (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 22.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Բոյախչյան Հրաչիկ Գրիգորի ( 12.4.1948, ––– – 22.7.1994, –––)
  • Բոյաջյան Վահրամ Հարությունի [26.8.1975, Երևան – 28.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բոջուկյան Արտյոմ Սիմոնի [20.12.1974, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 3.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բրուտյան Ալեքսանդր Յակովի [4.8.1969, Ստեփանակերտ – 18.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Բրուտյան Գարուշ Հովսեփի [23.5.1947, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.8.1992, գ. Վահան]
  • Բուգաեվ-Աբաղյան Արթուր Սերգեյի (1.9.1973, Ստեփանակերտ – 26.2.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Բուդաղյան Անատոլի Ջավանշիրի [12.1.1964, Բաքու – 10.1.1991, գ. Շարափլու (Ադրբեջան, Բարդայի շրջան)]
  • Բուդաղյան Էմին Լևոնի [1.3.1974, գ. Խծաբերդ (Հադրութի շրջան) – 5.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Բուլղադարյան Խաչատուր Մամիկոնի [–––, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 2.3.1994, գ. Պառավաքար]
  • Բուլղադարյան Խաչատուր Սերգոյի [–––, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 4.4.1993, գ. Պառավաքար]
  • Բունիաթյան Արայիկ Գագիկի [9.5.1956, գ. Լիճք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 23.2.1994, գ. Աղբանդ (Զանգելանի շրջան)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]