Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Խ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Խ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Խաթայան Թելման Ռուբենի [23.12.1939, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 3.5.1992, գ. Գետաշեն]
  • Խալաթյան Ալեքսանդր Շմավոնի [16.7.1956, գ. Մերձավան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 3.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խալաթյան Անդրանիկ Արայիկի [30.8.1974, գ. Օհանավան (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 27.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խալաթյան Արտակ Նշանի [5.4.1974, գ. Ողջաբերդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 3.2.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Խալաթյան Հայկարամ Ավետիսի [8.11.1932, գ. Արծվանիստ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 26.3.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խալաթյան Սասուն Բենիկի [7.9.1962, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խալաթյան Սարգիս Ասլանի (4.12.1973, Երևան – 24.1.1994, Վարդենիսի շրջանում)
  • Խալաթյան Վասիլ Սենիկի [––––, գ. Լուսաշող (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խալաթրյան Վլադիսլավ Սերգեյի (7.10.1949, Բաքու – 12.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Խալաթով Ալեքսանդր Շմավոնի [12.4.1964, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 8.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խալափյան Էլման Ռոմանի [25.10.1975, Բաքու – 2.3.1994, գ. Բոյահմեդլի (Աղդամի շրջան)]
  • Խալափյան Կարեն Ռազմիկի [12.4.1962, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան) - 19.7.1992, գ. Սեյսուլան]
  • Խալափյան Օլեգ Ռոմիկի [18.5.1969, Կապան – 10.12.1992, գ. Ճակատեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Խանազյան Ժորա Գրիգորի [26.8.1967, Կալինինո (այժմ՝ Տաշիր՝ Լոռու մարզում) – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խանաղյան Կամո Հակոբի [22.8.1967, գ. Շահնազար (այժմ՝ Մեծավան՝ Լոռու մարզում) – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խանդամիրյան Սամվել Սերյոժայի [6.3.1959, գ. Աքորի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 30.11.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խանզադյան Մերուժան Բարսեղի [26.9.1957, Մասիս (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.10.1992, գ. Ղոչազ (Լաչինի շրջան)]
  • Խանոյան Յուրիկ Լևիկի [12.4.1972, Եղեգնաձոր – 25.4.1994, գ. Մերդինլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ազատ Շահենի [5.2.1970, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 18.10.1993, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ալբերտ Ալյոշայի (15.7.1961, Կապան – 5.11.1993, Զանգելանի շրջանում)
  • Խաչատրյան Ալբերտ Միքայելի [24.11.1958, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 22.12.1993, գ. Բաշ Քարվենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ալեքսանդր Մովսեսի [12.4.1954, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան) – 27.1.1992, Հադրութի շրջանում]
  • Խաչատրյան Աղասի Ժորիկի [1.5.1965, գ. Արաքս (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 17.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Անդրանիկ Բաբկենի [20.8.1962, գ. Աղավնաձոր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 13.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Խաչատրյան Անդրանիկ Վանիկի [30.1.1972, Երևան – 18.9.1992, Ճամբարակ (Գեղարքունիքի մարզ)]
  • Խաչատրյան Աշոտ Օնիկի [27.10.1963, Երևան – 24.5.1991, գ. Հայ Պարիս (Շահումյանի շրջան)]
  • Խաչատրյան Աշոտ Համլետի [27.10.1972, Կապան – 26.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Խաչատրյան Արամ Ռուբենի [11.6.1966, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 6.9.1993, Գորիսի շրջանում]
  • Խաչատրյան Արամայիս Ալեքսանդրի [10.5.1969, Սումգայիթ – 25.4.1992, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Խաչատրյան Արամայիս Մարտիրոսի [12.4.1964, Հրազդան – 10.3.1992, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արարատ Կարապետի (1.3.1953, Երևան – 16.8.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Խաչատրյան Արթուր Արկադիի (1968) (12.4.1967, Մարտակերտ – 20.4.1994, Մարտակերտ)
  • Խաչատրյան Արթուր Արկադիի (1964) [31.1.1964, գ. Զագլիկ (Մարտակերտի շրջան) – 25.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արթուր Գառնիկի [17.7.1973, գ. Ներքին Գետաշեն (ՀՀ Մարտունիի շրջան) – 4.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Խաչատրյան Արթուր Զուլումի [12.1.1969, գ. Ներքին Դվին (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 6.5.1994, Ֆիզուլի]
  • Խաչատրյան Արթուր Էդիկի [20.6.1964, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 28.12.1993, Ժդանով (Ադրբեջան)]
  • Խաչատրյան Արթուր Իշխանի [30.6.1975, Երևան – 30.12.1993, գ. Նյուվադի (այժմ՝ գ. Նռնաձոր՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Խաչատրյան Արթուր Շահենի [5.9.1961, Աբովյան 28.6.1992, գ. Հախլլու (Հադրութի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արթուր Վլադիմիրի (12.4.1973, Կապան – 12.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Խաչատրյան Արծրուն Թորգոմի [20.5.1967, գ. Ջրառատ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.8.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Արկադի Հակոբի [18.10.1953, Սումգայիթ – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արմեն Թադևոսի [28.4.1968, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 5.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում]
  • Խաչատրյան Արմեն Ժիրայրի [24.11.1975, գ. Մեղրաձոր (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 20.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Խաչատրյան Արմեն Շահենի [10.2.1968, Մարտունի (ԼՂՀ) – 16.8.1992, գ. Ղուրուչուխ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արմեն Սալիմի [7.4.1970, Երևան – 1.5.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արմենակ Յուրիի [––––– Գրոզնի (Չեչնիա) – 28.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Արտակ Մաքսիմի [17.9.1973, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արտակ Վլադիմիրի [2.1.1965, Կալինինո (այժմ՝ Տաշիր՝ Լոռու մարզում) – 17.4.1993, Շահումյանի շրջանում]
  • Խաչատրյան Արտիկ Միքայելի [3.2.1970, գ. Չանախչի (այժմ՝ գ. Ավետարանոց՝ Ասկերանի շրջանում) – 20.4.1992, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Արտյոմ Լեգրանի [6.4.1974, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 16.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Բաղդասար Զեյնալի [25.6.1974, գ. Գյունե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.8.1992, գ. Ալիբեյլի (Աղդամի շրջան)]
  • Խաչատրյան Գագիկ Արմենի [7.12.1966, գ. Հերհեր (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 27.3.1993, գ. Չարեքտար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Գառնիկ Խաչիկի [9.7.1963, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Գարեգին Բաբկենի [12.4.1961, Երևան – 22.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Գարեգին Բագրևանի [10.3.1958, Ջերմուկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 10.4.1990, Ղազախի շրջանում]
  • Խաչատրյան Գարիկ Ալեքսեյի [6.4.1970, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 14.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Խաչատրյան Գարիկ Ռաֆիկի [12.4.1964, գ. Արևադաշտ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – –––––––1994, –––]
  • Խաչատրյան Գարիկ Ռուբենի [25.4.1964, գ. Շինուհայր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.9.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Գրիգորի Իշխանի [14.7.1946, Ստեփանակերտ – 13.10.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Գուրգեն Անդրանիկի [12.4.1965, Ստեփանակերտ – 18.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Գևորգ Ռազմիկի [10.7.1959, գ. Կուրիս (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 17.8.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Խաչատրյան Դավիթ Միշայի [6.7.1960, գ. Տուֆաշեն (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 23.9.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Խաչատրյան Դավիթ Ռուդիկի [24.6.1975, գ. Մսմնա (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 29.8.1993, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Դավիթ Սոկրատի [10.11.1969, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Երվանդ Ժորայի [––– – 11.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Զարդիկ Զարդիկի [12.4.1956, գ. Վալե (Վրաստան, Ախալցխայի շրջան) – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Խաչատրյան Էդիկ Գեորգիի [7.12.1967, Մարտունի (ԼՂՀ) – 11.7.1992, Մարտունի]
  • Խաչատրյան Էդուարդ Վազգենի (12.4.1960, ––––– – 29.9.1992, –––––)
  • Խաչատրյան Էռնեստ Զինավարի (19.9.1969, Բաքու – 6.10.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Խաչատրյան Թաթուլ Այդինի [1.2.1956, գ. Ջրառատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 16.11.1991, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Թելման Բաբկենի [6.1.1960, գ. Քասախ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 21.11.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Խաչատրյան Ժիրայր Բախշիի [18.6.1967, գ. Սոս (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.6.1992, Ամարասի ձորակ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Ժորա Գրիգորի [17.9.1975, Տաշիր (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 14.6.1992, Նոյեմբերյանի շրջանում]
  • Խաչատրյան Ժորժիկ Հովհաննեսի [12.6.1963, գ. Սպանդարյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 17.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Լավրենտ Արմենակի [15.5.1954, Բաքու – 10.4.1992, գ. Մարաղա (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Լյովա Հակոբի [15.11.1963, գ. Խաչաղբյուր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 6.5.1991, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Խաչատրյան Լյուդվիգ Միքայելի [9.2.1964, գ. Սաղյան (Ադրբեջան, Շամախիի շրջան) – 13.5.1992, Շուշի]
  • Խաչատրյան Լյուդվիգ Սարգսի [12.4.––––– գ. Այգեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 17.5.1992, գ. Այգեպար]
  • Խաչատրյան Լևոն Ալեքսեյի [27.2.1968, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 21.9.1992, գ. Լիսագոր (Շուշիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Լևոն Ահարոնի [18.10.1957, Ստեփանակերտ – 7.7.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Խաչատրյան Լևոն Սերյոժայի (17.4.1974, Երևան – 28.8.1993, Կապան)
  • Խաչատրյան Խաչիկ Աղվանի [27.9.1956, գ. Արզական (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 2.2.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Խաչատրյան Խաչիկ Միսակի [24.6.1969, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 10.12.1990, Եղվարդ]
  • Խաչատրյան Խաչիկ Սպարտակի [30.11.1968, գ. Սուրենավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.7.1993, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Խաչատրյան Կամո Գեորգիի [28.9.1970, Մարտունի (ԼՂՀ) – 13.1.1994, գ. Ներքին Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Կամսար Մկրտիչի [9.3.1961, գ. Պեմզաշեն (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 5.6.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Կառլեն Արամայիսի (31.1.1965, Շուշի – 13.4.1994, Մարտակերտ)
  • Խաչատրյան Կարեն Շուրայի [30.11.1973, Մինգեչաուր (Ադրբեջան) – 11.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Կարեն Ռոմանի (12.4.1974, Բաքու – 21.1.1994, Կապանի շրջանում)
  • Խաչատրյան Կարեն Օնիկի (12.4.1971, Երևան – 26.2.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Խաչատրյան Համայակ Բախշիի [29.6.1947, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 11.6.1992, գ. Վաղուհաս]
  • Խաչատրյան Համլետ Խաչատուրի [8.3.1965, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 4.6.1993, գ. Խաթունբուլաղ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Համլետ Հրանտի [––– , գ. Մոսեսգեղ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 5.8.1993, գ. Մոսեսգեղ]
  • Խաչատրյան Համլետ Մնացականի (15.11.1973, Ստեփանակերտ – 7.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Խաչատրյան Համլետ Վանիկի [15.11.1973, Ստեփանավան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Հայկ Ալեքսանդրի [1.3.1952, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Հայկ Արարատի [12.4.1976, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 25.12.1993, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Հարություն Խաչիկի [18.5.1952, գ. Հովտամեջ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 14.12.1994, ––]
  • Խաչատրյան Հովակիմ Նշանի (12.4.1968, Երևան – 4.8.1993, Հադրութի շրջանում)
  • Խաչատրյան Հրայր Վլադիկի [18.9.1980, Մարտունի (ԼՂՀ) – 31.12.1992, Մարտունի]
  • Խաչատրյան Հրանտ Յուրիի [12.4.1971, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Հուսիկ Տիգրանի [12.6.1965, գ. Ծովակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 29.5.1993, Վարդենիսի շրջանում]
  • Խաչատրյան Մակար Տիգրանի [19.2.1965, գ. Դավթաշեն (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 20.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Մանվել Սերյոժայի [5.3.1954, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 23.9.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Խաչատրյան Մարատ Սողոմոնի [1.5.1954, գ. Ակունք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 18.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Խաչատրյան Մեսրոպ Արշավիրի [1.3.1974, գ. Մարտունի (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 27.12.31993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Մերուժան Ռաֆիկի [29.3.1958, Հրազդան – 9.8.1990, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Խաչատրյան Միշա Գեորգիի [12.4.1960, Հադրութ – 21.12.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Յուրա Վլադիկի [12.4.1973, ––––– – 29.10.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Յուրիկ Վոլոդյայի [12.4.1970, Մարտունի (ԼՂՀ) – 27.3.1993, Գեղարքունիքի մարզում]
  • Խաչատրյան Նիկոլայ Վլադիմիրի 21.6.1958, Ստեփանակերտ – 20.1.1993, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան)
  • Խաչատրյան Նորիկ Գառնիկի [1.1.1962, Երևան – 13.6.1992, գ. Էրքեջ (Շահումյանի շրջան)]
  • Խաչատրյան Շահեն Արամայիսի [17.4.1959, գ. Զովաբեր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Խաչատրյան Շահեն Միքայելի [20.1.1955, գ. Հանքավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 21.10.1992, գ. Շռլան (Շուշիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Շամիր Էդիկի [12.4.1970, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 2.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Շավարշ Ստեփանի [10.8.1939, գ. Հարթաշեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 14.5.1991, գ. Հարթաշեն]
  • Խաչատրյան Շիրակ Մամիկոնի [29.6.1969, գ. Հայթաղ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 20.3.1992, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան)]
  • Խաչատրյան Շուրա Շահնազարի [6.8.1947, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան) – 20.5.1994, –––]
  • Խաչատրյան Պայծառ Համբարձումի [10.11.1952, գ. Արմաշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 2.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Խաչատրյան Պավլուշա Ռուբենի [12.4.1936, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան) – 15.11.1991, գ. Ծամձոր (Հադրութի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ռաֆայել Բագրատի [23.5.1964, Մարտակերտ –– 15.11, 1991, գ. Ծամձոր (Հադրութի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ռաֆայել Կարախանի [29.2.1944, գ. Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 29.8.1992, Ճամբարակի շրջանում]
  • Խաչատրյան Ռաֆայել Վոլոդյայի (9.12.1958, Երևան – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Խաչատրյան Ռաֆիկ Խաչատուրի (5.2.1963, Երևան – 6.9.1993, –––––)
  • Խաչատրյան Ռաֆիկ Միքայելի (3.2.1948, Մարտակերտ – 19.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Խաչատրյան Ռոբերտ Արամի [6.6.1964, գ. Վանաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Խաչատրյան Ռոբերտ Նիկոլայի [5.1.1949, գ. Տումի (Հադրութի շրջան) – 5.11.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ռուբիկ Վլադիկի [21.5.1974, Մարտունի (ԼՂՀ) – 22.2.1992, գ. Յուխարի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ռուդիկ Ավշարի [1.1.1975, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան) – 13.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սամվել Միշայի [8.8.1959, Ալավերդի (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 17.5.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Խաչատրյան Սամվել Ռազմիկի [1.5.1961, գ. Բռնակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.9.1992, գ. Սուարասի (Լաչինի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սամվել Սերգեյի [22.1.1963, գ. Կիրով (Շուշիի շրջան) – 21.11.1990, գ. Եղցահող (Շուշիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սամվել Սերյոժայի [10.11.1962, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 7.11.1991, գ. Խրմանջուղ (այժմ՝ գ. Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Սամվել Վահագնի [26.4.1963, գ. Նալբանդյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 24.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սարգիս Հովսեփի [27.7.1954, Երևան – 13.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սարմեն Առաքելի (10.1.1975, Երևան – 21.2.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Խաչատրյան Սեյրան Թովմասի (15.5.1968, Եղվարդ – 3.7.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Խաչատրյան Սերյոժա (Յուրա) Սամվելի [22.6.1945, Ֆիզուլի – 23.12.1991, գ. Քարագլուխ (Հադրութի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սիմոն Թաթոսի [15.8.1958, Երևան – 9.2.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սլավիկ Ջունշուդի [5.8.1959, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 3.10.1991, գ. Կարաչինար]
  • Խաչատրյան Սլավիկ Ավանեսի [28.3.1948, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) – 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Սլավիկ Երեմի [11.1.1945, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 6.8.1992, գ. Մոխրաթաղ]
  • Խաչատրյան Սմբատ Սոկրատի [22.4.1960, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան) – 7.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սուրեն Ժորայի [14.11.1963, Հրազդան – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Խաչատրյան Սուրեն Ստեփանի (11.5.1960, Բաքու – 29.7.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Խաչատրյան Վագիֆ Խաչիկի [10.2.1956, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 22.7.1993, Ասկերանի շրջանում]
  • Խաչատրյան Վալերի Բախշիի [21.6.1965, Վորոնեժ (ՌԴ) – 10.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վալերի Մամիկոնի [7.6.1955, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992, գ. Կարաչինար]
  • Խաչատրյան Վալերի Մովսեսի [12.4.1947, գ. Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 5.12.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վալերի Յուրայի [17.2.1960, Ստեփանակերտ – 29.4.1992, գ. Քյոսալար (Աղդամի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վալերի Սպարտակի (12.12.1967, Կիրովաբադ (այժմ՝ Գյանջա) – 8.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Խաչատրյան Վահան Արարատի [7.1.1955, գ. Քոլատակ (Մարտակերտի շրջան) – 29.4.1992, գ. Ղայբալու (Շուշիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վաղարշակ Հովհաննեսի [28.1.1968, Երևան – 2.9.1992, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Վանյա Ալեքսանդրի [6.6.1961, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան) – 2.12.1991, Կրկժան]
  • Խաչատրյան Վանյա Վարդանի [5.8.1955, գ. Շաքի (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 13.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Խաչատրյան Վաչագան Հրաչիկի [2.2.1966, գ. Խնածախ (այժմ՝ գ. Լեռնավան՝ Ասկերանի շրջանում) – 13.4.1994, գ. Գյուլիջա (Աղդամի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վարազդատ Կառլենի [23.3.1962, Արթիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 5.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Վարդան Գուրգենի (22.7.1959, Երևան – 20.4.1994, Ֆիզուլի)
  • Խաչատրյան Վարդան Էմիլի [29.10.1968, գ. Ույծ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 29.1.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Խաչատրյան Վարուժան Խաչիկի [12.4.1966, գ. Թազաքենդ (Լաչինի շրջան) – 11.2.1992, գ. Մալիբեկլու (Շուշիի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վարուժան Հենրիխի [26.2.1971, գ. Նորշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 14.2.1992, գ. Նորշեն]
  • Խաչատրյան Վարուժան Վլադիմիրի (28.8.1957, Ստեփանակերտ – 1.9.1993, Կուբաթլու)
  • Խաչատրյան Վիտալի Արտավազդի (11.2.1965, Սումգայիթ – 17.2.1993, Ասկերան)
  • Խաչատրյան Վիտալի Սաքոյի (14.9.1964, Բաքու – 3.5.1994, Ֆիզուլի)
  • Խաչատրյան Վլադիկ Մնացականի [17.3.1950, Մարտունի (ԼՂՀ ) – 6.12.1992, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վլադիսլավ Սերգեյի (7.10.1949, Ասկերան – 14.4.1994, Աղդամ)
  • Խաչատրյան Վյաչեսլավ Ջալալի [4.9.1968, գ. Ոսկեվազ (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 17.4.1994, գ. Լևոնարխ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Վոլոդյա Ալեքսեյի [12.4.1965, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան) _ 4.6.1992, գ. Մեծշեն]
  • Խաչատրյան Վոլոդյա Մկրտչի (1.3.1949, Երևան – 4.4.1993, Լաչինի շրջանում)
  • Խաչատրյան Տարիել Գառնիկի [15.1.1964, Աբովյան – 12.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Խաչատրյան Տիգրան Հրանտի [8.9.1958, գ. Մեհտիշեն (այժմ՝ գ. Լուսաձոր՝ Ասկերանի շրջանում) – 24.10.1991, գ. Մեհտիշեն]
  • Խաչատրյան Քաջիկ Բորիկի [21.12.1973, գ. Դամիրլու (այժմ՝ գ. Ծաղկաշեն՝ Մարտակերտի շրջանում) – 26.6.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչատրյան Ֆելիքս Արտաշի [2.11.1948, գ. Պեմզաշեն (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչատրյան Ֆելիքս Ռաֆիկի [–––, գ. Նորաշեն (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 15.1.1993, գ. Ներքին Կարմիր աղբյուր (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Խաչատուրով Արմենակ Յուրիի (9.6.1968, Բաքու – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Խաչատուրով Գարիկ Ռոբերտի (25.4.1964, Բաքու – 28.8.1992, Մարտակերտի շրջանում)
  • Խաչատուրով Դավիթ Սոկրատի [5.5.1969, Թբիլիսի – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչիբաբյան Գևորգ Հովհաննեսի [1.1.1975, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 13.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խաչիկյան Արթուր Շահենի [5.9.1961, Աբովյան – 23.6.1992, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Խաչիկյան Էդվարդ Վազգենի [14.8.1960, Երևան – 29.9.1992, գ. Գյուլիստան (Շահումյանի շրջան)]
  • Խաչիկյան Թելման Ռազմիկի [12.4.1965, գ. Կոթի (Տավուշի մարզ) – 17.8.1992, գ. Կոթի]
  • Խաչիկյան Խաչիկ Սպարտակի [30.11.1967, Արարատ – 24.7.1993, գ. Սևակավան (այժմ՝ գ. Պարույր Սևակ՝ Արարատի մարզում)]
  • Խաչիկյան Կամո Խաչիկի [12.4.1961, գ. Կոթի (Տավուշի մարզ) – 11.12.1992, գ. Կոթի]
  • Խաչիկյան Կարեն Ռազմիկի [12.4.1969, գ. Կոթի (Տավուշի մարզ) – 29.10.1991, գ. Կոթի]
  • Խաչիկյան Հուսիկ Սամսոնի [25.4.1933, գ. Կոթի (Տավուշի մարզ) – 16.12.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Խաչիկյան Յուրա Վազգենի [12.4.1962, գ. Կոթի (Տավուշի մարզ) – 8.6.1992, գ. Կոթի]
  • Խաչիկյան Սաղաթել Վարշամի [31.8.1964, գ. Ոսկեվան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 19.8.1990, գ. Բաղանիս (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Խաչիյան Ալյոշա Ասատուրի [21.2.1959, Բարդա (Ադրբեջան) – 31.1.1994, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում]
  • Խաչիյան Արամ Գուրգենի (28.12.1963, Ստեփանակերտ – 31.8.1992, Ստեփանակերտ)
  • Խաչիյան Արարատ Արշավիրի [12.4.1964, ––––– – 11.4.1992, գ. Գյուլաթաղ (այժմ՝ գ. Վարդաձոր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Խաչիյան Տիգրան Բորիկի [–––1973, ––––– – 16.4.1993, գ. Ղաջար (այժմ՝ գ. Ջիվանի՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Խաչիյան Տիգրան Բորիկի [20.5.1973, գ. Սարգսաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 16.4.1993, գ. Ղաջար (այժմ՝ Ջիվանի՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)]
  • Խաչինյան Սեյրան Համազասպի [1.7.1951, գ. Գանձաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 30.3.1993, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խաչյան Արամ Ռուբենի [11.6.1966, գ. Քարահունջ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 5.9.1993, Լաչին («Մարդասիրական միջանցք»)]
  • Խաչյան Արթուր Շահենի [5.9.1961, Ֆիզուլի – 23.6.1992, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Խաչյան Գառնիկ Երվանդի [20.9.1956, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 19.5.1992, գ. Կոռնիձոր]
  • Խաչյան Գարիկ Արկադիայի [7.12.1973, գ. Խրամորթ (Ասկերանի շրջան) – 13.8.1993, Աղդամի շրջանում]
  • Խաչյան Վիտալի Բորիկի [3.10.1969, գ. Ջրակուս (Հադրութի շրջան) – –––1994, գ. Սեյիդահմեդլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խաչունց Գագիկ Սերյոժայի [6.4.1961, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 9.5.1992, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Խաչունց Մասիս Արտավազդի [12.12.1974, գ. Արաքս (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 30.9.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Խաչունց Պարգև Միսակի [1.4.1959, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 19.9.1992, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)
  • Խառատյան Գարեգին Լյովայի [31.3.1973, գ. Փարաքար (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 11.11.1993, Լաչինի շրջանում]
  • Խառատյան Կարո Ջահանի [26.11.1965, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 14.8.1992, գ. Վահան]
  • Խառատյան Պապիկ Ադոլֆի [1.3.1973, գ. Լորուտ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 27.6.1994, Կապանի շրջանում)]
  • Խասապետյան Մասիս Մուրադի [23.8.1971, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 6.8.1993, –––––––]
Յուրա Խորենի Խասապետյանի գերեզմանը Երևանի Թաթուլ Կրպեյանի անվան զբոսայգում
  • Խասապետյան Յուրա Խորենի [7.5.1957, գ. Մեծ Թաղլար (Հադրութի շրջան) – 6.4.1990, գ. Այգեհովիտ (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Խարազյան Սեյրան Հովսեփի [1.11.1974, Թումանյան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 26.1.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Խեչոյան Յապոն Ժորայի [28.8.1972, Երևան – 5.8.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Խեչոյան Սուրիկ Խուրշուդի [13.7.1952, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 15.12.1992, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Խեչումյան Արազ Սեդրակի [11.11.1940, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 12.6.1992, գ. Ոսկեպար]
  • Խզմաիլյան Էդուարդ Արամայիսի (25.12.1977, Ստեփանակերտ – 5.5.1993, Քելբաջար)
  • Խիգաթյան Արտյոմ Հրանտի [7.4.1971, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 6.5.1994, գ. Ջրաբերդ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Խիթարյան Սարգիս Սուրենի [13.12.1966, գ. Օձուն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 25.9.1991, գ. Բուզլուխ (Շահումյանի շրջան)]
  • Խլղաթյան Արմեն Հայկազի [7.11.1967, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 14.10.1992, գ. Պառավաքար]
  • Խլղաթյան Գագիկ Օնիկի [24.2.1976, գ. Ազատավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 15.7.1994, ––]
  • Խլղաթյան Գեղամ Վահանի [20.3.1965, Երևան – 22.3.1993, «Պուշկենյալ» բարձունք (Մարտակերտի շրջանում)]
  • Խլղաթյան Էդիկ Ասլանի [5.4.1960, գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 4.10.1992, գ. Պառավաքար]
  • Խլոյան Արամ Հենզելի [13.1.1973, Մարտունի (ՀՀ) – 10.9.1993, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Խոջյան Սարգիս Վրեժի [15.12.1975, Երևան – 3.5.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջանում)]
  • Խոջումյան Ռաֆիկ Ռուբենի (12.4.1947, Իջևան – 29.6.1992, Տավուշի մարզում)
  • Խոստեղյան Արտակ Սուրենի (–––, Երևան – 25.1.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Խոստեղյան Մանվել Սուրենի [12.12.1973, գ. Սարուխան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 20.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Խոսրովյան Գագիկ Աղասու [18.2.1957, գ. Վարդաբլուր (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 16.11.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խուդավերդյան Գեղամ Մանասի [27.9.1958, գ. Մրգավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 26.5.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Խուդավերդյան Համլետ Անուշավանի [12.4.1944, գ. Բերքաբեր (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 25.10.1993, Տավուշի շրջանում]
  • Խուդավերդյան Ռուբեն Հակոբի [5.6.1975, գ. Այգեվան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.8.1993, Կուբաթլուի շրջանում]
  • Խուդոյան Բարզանի Հասանի [14.10.1974, գ. Արմավիր (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 21.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Խուրդով Արմեն Նիկոլայի [15.1.1964, գ. Կաթնառատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 5.9.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Խուրշուդյան Աշոտ Մամիկոնի (5.8.1955, Երևան – 10.2.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Խուրշուդյան Սարգիս Հակոբի [29.3.1969, գ. Առափի (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 3.7.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]