Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Ն)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Ն տառով սկսվող ազգանունները։

  • Նադարյան Մարտիկ Ջիվանի (25.3.1957, Արարատ – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Նադոյան Մուշեղ Արիստակեսի (12.4.1945, Արտաշատ) – 22.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Նազարյան Ամիր Հարությունի [23.3.1974, գ. Այգեշատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 23.3.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Նազարյան Անդրանիկ Բորիսի [20.7.1975, Շուշի –12.4.1992, Դահրավ–Հարավ ճանապարհին (Ասկերանի շրջանում)]
  • Նազարյան Արամ Հրաչիկի [13.7.1953, գ. Կիրանց (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 8.7.1992, Իջևան ]
  • Նազարյան Արթուր Ռազմիկի [12.4.1962, գ. Ազատեկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 28.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Նազարյան Արտաշես Սարգսի [30.9.1974, Վեդի (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 22.1.1994, Քելբաջար]
  • Նազարյան Գարիկ Գրիշայի [1.11.1967, գ. Լեռնանիստ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 5.1.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Նազարյան Լավրենտ Հրանտի [11.9.1948, գ. Բռնակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 31.3.1993, գ. Կոչլու (Լաչինի շրջան)]
  • Նազարյան Լևոն Մելիքի [17.2.1971, գ. Ջրակուս (Հադրութի շրջան) – 30.3.1992, գ. Հողեր (Հադրութի շրջան)]
  • Նազարյան Հաբեթ Մկրտչի [14.9.1957, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 5.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Նազարյան Հենրիկ Եղիշի [12.1.1939, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 30.12.1989, գ. Գետաշեն]
  • Նազարյան Հունան Ջոնիկի [12.4.1965, գ. Գետափ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 28.8.1992, գ. Արենի (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում)]
  • Նազարյան Ռազմիկ Հենրիկի [11.8.1967, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 30.12.1989, գ. Գետաշեն]
  • Նազարյան Սպարտակ Բալաբեկի [10.8.1949, գ. Լեռնանիստ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 8.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Նազարյան Սուրիկ Գուրգենի [3.6.1964, գ. Խնձորեսկ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 6.2.1994, Գորիսի շրջանում]
  • Նազարյան Վալերի Վոլոդյայի [–––––– – 30.4.1991, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան)]
  • Նազարյան Վարուժան Ղազարի [25.1.1957, գ. Լուկաշին (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 2.6.1991, Լաչինի շրջանում]
  • Նալբանդյան Ռաֆիկ Խաչիկի [12.4.1960, գ. Մյասնիկյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 14.1.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Նալբանդյան Գարեգին Արսենի (26.2.1970, Թբիլիսի – 13.6.1993, Աղդամ)
  • Նալբանդյան Զինիկ Անդրանիկի [20.6.1956, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 10.3.1992, գ. Կարաչինար]
  • Նալբանդյան Մարզպետ Մանվելի [8.2.1975, գ. Այգեկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 6.12.1994, ––––]
  • Նալբանդյան Սերգեյ Վաղարշակի [10.4.1954, գ. Կուսապատ (Մարտակերտի շրջան) – 27.6.1992, գ. Կուսապատ]
  • Նալղռանյան Սոս Սարգսի [6.7.1955, գ. Շահումյան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 20.8.1990, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Նահապետյան Համազասպ Լևոնի [5.5.1958, գ. Մանաշիդ (Շահումյանի շրջան) – 13.6.1992, գ. Մանաշիդ]
  • Նահապետյան Սևան Նահապետի [5.8.1972, Հրազդան – 9.7.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Նահապետյան Վլադիկ Սերգեյի [12.4.1954, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանոում) – 12.1.1994, գ. Կարախանբեյլի (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Նանագուլյան Արամ Անդրանիկի [18.2.1965, Մարտակերտ – 24.12.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Նանագուլյան Արմո Անդրանիկի [12.4.1960, Բաքու - 29.6.1992, գ. Հասանղայա (այժմ՝ գ. Հայկաջուր՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Նանագուլյան Օնիկ Սեմյոնի [3.10.1955, Ստեփանակերտ – 14.1.1994, գ. Շոթլանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Նանյան Աշոտ Աղաբեկի [27.10.1961, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 24.12.1992, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Նանյան Ռուդիկ Գեորգիի [3.1.1965, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Նաջարյան Սարգիս Վասպուրակի [10.1.1957, գ. Սառնաղբյուր (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 21.8.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Նաջարյան Վարուժան Ղազարի [11.11.1968, գ. Լուկաշին (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 3.6.1991, Աշտարակ]
  • Նասիբյան Ամիր Երվանդի [25.4.1950, գ. Ննգի (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 28.1.1991, –––]
  • Նասիբյան Ռազմիկ Արամի [12.4.1932, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 1.5.1993, գ. Ոսկեպար]
  • Նասիբյան Վլադիմիր Ավանեսի (20.10.1939, Ստեփանակերտ – 8.5.1992, Շուշի)
  • Նավասարդյան Գագիկ Գուրգենի [1.5.1959, գ. Շիկահող (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 23.8.1992, գ. Շիկահող]
  • Նավասարդյան Հայրապետ Արգամի [28.3.1964, գ. Ամբերդ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 24.7.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Նարիմանյան Վոլոդյա Մանվելի [30.8.1959, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Նարինյան Արամ Արսենի [12.7.1967, Գորիս – 12.12.1992, գ. Շուռնուխ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Նարինյան Գրիշա Վոլոդյայի [6.7.1960, Մարտունի (ԼՂՀ) – 5.6.1992, գ. Գյուլափլու (Աղդամի շրջան)]
  • Նգիյան Մխիթար Էդուարդի [1.10.1974, Երևան – 13.5.1994, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Նեվգոդով Ստեփան Վիկտորովիչ (23.3.1975, Երևան – 24.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Ներկրարանց Կառլեն Շահենի [14.7.1975, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 14.10.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Ներկրարանց Վրեժ Արամայիսի [24.2.1975, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 27.7.1993, Քելբաջարի շրջանում]
  • Ներսեսյան Աշոտ Համբարձումի [10.9.1952, Հրազդան – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Ներսիսյան Ալբերտ Վարդանի [13.3.1957, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 8.5.1992, Շուշի]
  • Ներսիսյան Անդրանիկ Սերգոյի [–––, Բերդ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 29.12.1992, գ. Չինարի (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Ներսիսյան Արամ Գեորգիի [29.4.1970, գ. Քյաթուկ (Ասկերանի շրջան) – 29.9.1992, գ. Քարագլուխ (Ասկերանի շրջան)]
  • Ներսիսյան Արարատ Անուշավանի [27.10.1969, գ. Սխտորաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 2.1.1994, գ. Աշաղի Վեյսալու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ներսիսյան Արթուր Մերուժանի [21.7.1963, գ. Ցամաքասար (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 17.1.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ներսիսյան Արթուր Համլետի (1.8.1969, Արտաշատ – 3.12.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Ներսիսյան Արկադի Սարգսի [5.2.1960, Մարտակերտ _ 8.7.1992, գ. Հարությունագոմեր (Մարտակերտի շրջան)
  • Ներսիսյան Արտակ Անուշավանի [1.10.1947, գ. Թթուջուր (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 18.4.1994, Շահումյանի շրջանում]
  • Ներսիսյան Արտակ Մերուժանի [18.8.1960, գ. Ցամաքասար (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 14.1.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ներսիսյան Բորիկ Նիկոլայի [4.2.1953, գ. Առաջաձոր (Մարտակերտի շրջան) – 28.4.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ներսիսյան Գարիկ Յուրիի [29.1.1961, գ. Դահրավ (Ասկերանի շրջան) – 26.8.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Ներսիսյան Կարեն Արշավիրի (5.4.1975, Ստեփանակերտ – 3.10.1992, Ստեփանակերտ)
  • Ներսիսյան Հենրիկ Սերգեյի [24.5.1969, գ. Ներքին Քարհատ (Դաշքեսանի շրջան) – 7.12.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ներսիսյան Հովսեփ Սամվելի [12.4.1975, ––– – 13.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Ներսիսյան Հրաչյա Յուրիկի [14.8.1975, Երևան – 7.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Ներսիսյան Մուշեղ Հենրիկի (25.4.1969, Երևան – 23.1.1994, Քելբաջար)
  • Ներսիսյան Շահեն Դերենիկի [30.6.1959, գ. Սարալանջ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 20.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ներսիսյան Շահեն Պատվականի [30.7.1959, Արթիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Ներսիսյան Սամվել Յուրիի (16.12.1963, Ստեփանակերտ – 3.3.1992, Ստեփանակերտ)
  • Ներսիսյան Սլավիկ Յուրիի [25.1.1957, Մարտակերտ – 20.8.1992, գ. Մեծշեն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Ներսիսյան Վալերի Արտաշեսի (13.8.1942, Հադրութ – 28.7.1992, –––)
  • Ներսիսյան Վարդան Ջեմիկի [11.10.1975, գ. Երանոս (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 7.5.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Նիկոլյան Նիկոլ Ստեփանի [14.3.1961, Եղվարդ (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 31.1.1994, գ. Ղամիշլի (Քելբաջարի շրջան)]
  • Նիկողոսյան Արմեն Իվանի [30.11.1972, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 13.6.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Նիկողոսյան Արտյոմ Ժորայի (14.10.1975, Երևան – 19.2.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Նիկողոսյան Գագիկ Ժորայի [20.9.1973, գ. Ղուկասավան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 3.4.1993, Լաչինի շրջանում)]
  • Նիկողոսյան Գևորգ Սուրենի (11.10.1968, Արտաշատ – 12.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Նիկողոսյան Ենոք Անդրանիկի [11.6.1957, գ. Մարտիրոս (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 12.4.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Նիկողոսյան Մարզպետ Պարույրի [19.12.1948, գ. Հովտամեջ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 5.7.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Նիկողոսյան Մաքսիմ Քերոբի [22.1.1951, գ. Ոստան (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Նիկողոսյան Սազայի Ավետիքի [10.7.1955, գ. Ծակքար (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 28.10.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Նիկոյան Մայիս Լիպարիտի [3.4.1974, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 18.11.1993, Կապանի շրջանում]
  • Նովոշինսկի Վյաչեսլավ Իվանովիչ [26.8.1972, Բաքու – 13.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Նուրիջանյան Հակոբ Գևորգի [10.5.1956, Երևան – 28.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]