Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Թ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Թ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Թադևոսյան Արթուր Ռազմիկի [1.3.1975, Մարտակերտ – 15.4.1993, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Գագիկ Պավլուշայի [4.10.1971, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) – 9.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Լավրենտ Այդինի [12.4.1956, գ. Հաթերք (Մարտակերտի շրջան) – 22.8.1992, գ. Դրմբոն (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Ստեփան Վարդանի (24.2.1957, Ստեփանակերտ – 24.4.1994, Մարտակերտ)
  • Թադևոսյան Սուրեն Սերգեյի [12.6.1965, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 30.6.1992, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Սևակ Ջամալի [16.2.1965, Ստեփանակերտ – 6.8.1994, գ. Գագարին (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Թադևոսյան Վաչագան Վարդանի (9.10.1950, Ստեփանակերտ – 13.9.1994, Մարտակերտ)
  • Թադևոսյան Արարատ Ժորայի [1.1.1975, գ. Ակնալիճ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 6.8.1994, –––––––]
  • Թադևոսյան Արմեն Ժորժիկի (12.4.1971, Երևան – 21.3.1993, ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում)
  • Թադևոսյան Լյովա Հրաչի [13.2.1994, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 2.11.1992, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Թադևոսյան Հրաչյա Խաչիկի [6.2.1961, գ. Արևաբույր (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 21.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թադևոսյան Մխիթար Լիսաբոնի [1.1.1973, Ջերմուկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 29.10.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թադևոսյան Մնացական Սարգսի [18.7.1962, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 29.6.1994, Հադրութի շրջանում]
  • Թադևոսյան Մուշեղ Արտավազդի [7.8.1966, Ջերմուկ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 22.11.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Ռադիկ Գագիկի [12.4.1978, գ. Տորֆավան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 19.4.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Թադևոսյան Ռազմիկ Ռուբենի [9.9.1954, Երևան – 8.4.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Ռազմիկ Վարդանի [9.10.1954, Երևան – 8.4.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Ռուբեն Վովայի {12.11.1975, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 10.4.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Թադևոսյան Սաշա Հմայակի [7.2.1950, Երևան – 28.9.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Սեդրակ Ցոլակի [24.3.1963, գ. Հովտաշատ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 11.1.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Թադևոսյան Սուրեն Սերգեյի [12.6.1956, գ. Մոխրաթաղ (Մարտակերտի շրջան) _ 30.6.1992, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թադևոսյան Սուրեն Սերգեյի [4.1.1974, Հոկտեմբերյան (այժմ՝ Արմավիր) – 15.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թաթոյան Սիմոն Արամի [2.4.1962, Դամասկոս (Սիրիա) – 27.1.1994, Ֆիզուլիի շրջան]
  • Թաթոսյան Սմբատ Աղաբեկի (1.5.1962, Նոր Կյանք, Արարատ – 8.4.1994, ––––)
  • Թաթոսյան Վարդան Վոլոդյայի [21.1.1968, գ. Նոր Կյանք (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 7.7.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Թաիրյան Սպարտակ Գրիմայի [24.9.1962, գ. Եղցահող (Շուշիի շրջան) – 19.10.1992, գ. Բերդաձոր]
  • Թալիշյան Արման Մանվելի (2.9.1973, Երևան – 29.6.1993, Մարտակերտի շրջանում)
  • Թալուզյան Մովսես Աբրահամի [10.3.1956, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 17.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Թահվերդյան Այվազ Սիմոնի [15.10.1955, գ. Մայիսյան (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 29.6.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թամազյան Աշոտ Սպարտակի [24.12.1970, գ. Ներքին Գետաշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թամազյան Յուրա Ֆելիքսի [12.2.1969, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 6.5.1991, ՀՀ սահմանամերձ գոտի]
  • Թամարյան Իգիթ Շալիկոյի [22.8.1961, գ. Կուրթան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թամարյան Մարատ Սերյոժայի [20.5.1962, գ. Գրիբոյեդով (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 24.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Թամոյան Ռազմիկ Իշխանի [12.4.1976, գ. Շենիկ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) _ 13.12.1993, Մարտակերտ]
  • Թամրազյան Արթուր Միշայի [15.9.1967, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան) – 12.4.1992, Աղդամ]
  • Թամրազյան Լևոն Մայիլի [14.2.1957, Ստեփանակերտ – 13.10.1993, գ. Բաշարաթ (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Թամրազյան Սլավիկ Էդիկի [16.9.1971, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.1.1993, գ. Գևորգավան (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան)]
  • Թամրազյան Վալերի Արտաշի [4.5.1955, գ. Արանզամին (Ասկերանի շրջան) – 11.4.1994, գ. Աբաթլու (Աղդամի շրջան)]
  • Թանախչյան Դավիթ Օնիկի (12.4.1974, Երևան – 12.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Թանգամյան Նելսիկ Վլադիմիրի [21.1.1956, գ. Գանձա [Վրաստան, Բոգդանովկայի (այժմ՝ Նինոծմինդա) շրջան] – 24.11.1992, Երևան]
  • Թանգյան Վաչիկ Բոգդանի [16.1.1967, գ. Բռնակոթ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 16.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թառոյան Գագիկ Պարգևի [21.12.1962, գ. Գրիբոյեդով (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 13.6.1992, Հադրութի շրջանում]
  • Թառոյան Դավիթ Մարտունիկի [12.4.1975, գ. Նորաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 19.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թավադյան Հովիկ Նիկոլայի [20.4.1970, գ. Ղուզե Ճարտար (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 13.10.1993, գ. Ալխաչլու (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թավրիզյան Վալերի Արտյուշայի [3.5.1955, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան) – 11.4.1994, գ. Արանզամին (Ասկերանի շրջան)]
  • Թարվերդյան Գագիկ Պավլուշայի [4.10.1971, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում) - 9.1.1994, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թելյան Արամայիս Ռուբենի [23.11.1947, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան) – 21.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Թելունց Գագիկ Կառլենի [24.11.1972, Գորիս – 15.2.1994, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Թեվանյան Կորյուն Անդրանիկի [2.1.1952, գ. Վաչագան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 23.3.1993, գ. Ջանավարլու (Բարդայի շրջան)]
  • Թեվանյան Մարտուն Սարիբեկի [11.3.1962, գ. Կարմրավանք (Վրաստան, Ծալկայի շրջան) – 21.8.1990, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Թեվանյան Ռոբերտ Իվանի [30.11.1964, Ստեփանակերտ – 27.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Թեվանյան Տոլիկ Վիկտորի [15.8.1967, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջանում) – 17.4.1994, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Թեվոսյան Իգոր Ռուդիկի (22.8.1973, Բաքու – 28.1.1994, Վարդենիսի շրջանում])
  • Թեվոսյան Հրանտ Ջալալի [1.1.1951, գ. Բադարա (Ասկերանի շրջան) – 19.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջանում)]
  • Թեվոսյան Ռազմիկ Ասծատուրի [23.4.1942, գ. Քարինտակ (Շուշիի շրջան) – 8.1.1992, գ. Քարինտակ]
  • Թեվոսյան Վարուժան Համլետի [20.12.1972, Ստեփանակերտ – 13.5.1994, գ. Սեյսուլան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թերզյան Ռուբեն Սարգսի [20.1.1975, Երևան – 22.3.1974, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թիզյան Գագիկ Խաչիկի [18.8.1965, Երևան – 30.8.1992, Ճամբարակ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Թիրաբյան Կարեն Սպարտակի [2.10.1975, գ. Ազատամուտ (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 5.2.1994, Խաշուրի (Վրաստան)]
  • Թյունիբեկյան Արմեն Էդվինի (12.9.1970, Ստեփանակերտ – 20.9.1993, ––––)
  • Թոխիյանց Էդուարդ Սուրենի (1.1.1974, Շուշի – 16.8.1993, Կուբաթլու)
  • Թոխունց Սեյրան Արշակի [7.11.1956, գ. Տեղ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 21.9.1992, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Թովմասյան Աշոտ Ազատի [27.10.1952, գ. Մրգաշատ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 28.6.1990, Վարդենիսի շրջանում]
  • Թովմասյան Ավետիք Սարգսի [1.3.1948, գ. Վանաշեն (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 28.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Թովմասյան Արմեն Էդուարդի [4.4.1964, Ստեփանակերտ – 22.7.1993, գ. Փափրավենդ (Աղդամի շրջան)]
  • Թովմասյան Գևորգ Սիրազնիկի (16.10.1967, Երևան – 22.7.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Թովմասյան Կարեն Ժորայի [11.10.1974, գ. Այնթապ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.5.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թովմասյան Համլետ Պավելի [28.7.1959, գ. Թուրշսու (Շուշիի շրջան) – 4.9.1993, Շուշի]
  • Թովմասյան Հրանտ Գառնիկի [25.2.1955, գ. Արծվանիստ (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 15.6.1992, գ. Կիչան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թովմասյան Հրաչիկ Սուրիկի (15.12.1966, Արտաշատ – 3.12.1992, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Թովմասյան Մայիս Հակոբի [5.5.1961, գ. Ավշար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 31.10.1992, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Թովմասյան Մանվել Կնյազի (12.5.1975, –––– – 29.1.1994, Կապան)
  • Թովմասյան Մխիթար Ալբերտի [26.3.1963, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 16.2.1994, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Թովմասյան Մուրադ Արտաշեսի [10.12.1966, գ. Վանք (Մարտակերտի շրջան) _ 6.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Թովմասյան Սերգեյ Զավենի [15.2.1957, Բաքու – 30.12.1993, Օմարի լեռնանցք (Քելբաջարի շրջան)]
  • Թովմասյան Սերգեյ Վիլենի [6.8.1959, Ստեփանակերտ – 30.7.1992, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Թովմասյան Սերյոժա Լևոնի [5.7.1951, Երևան – 12.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Թովմասյան Սմբատ Կառլենի [7.8.1957, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 16.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թովմասյան Վիլեն Սուրենի [7.9.1964, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 24.4.1994, Ֆիզուլի]
  • Թովմասյան Վլադիմիր Սուրենի [5.7.1958, գ. Թաղավարդ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 20.9.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Թովմասյան Վովա Հովհաննեսի [27.2.1959, գ. Կարաքենդ (այժմ՝ գ. Բերդաշեն՝ ԼՂՀ Մարտունիի շրջանում) – 20.12.1993, գ. Մարզիլու (Աղդամի շրջան)]
  • Թովմասյան Տիգրան Գրիգորի [14.7.1972, Երևան – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Թովմասյան Տիգրան Շմավոնի [7.7.1962, գ. Մուսալեռ (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 12.3.1993, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թորգոմյան Մհեր Սուրենի (10.8.1971, Երևան – 20.4.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Թորոսյան Արայիկ Պարույրի [12.7.1973, գ. Ջրափ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 20.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թորոսյան Արթուր Սաշիկի (25.9.1971, Երևան – 11.3.1994, ՀՀ սահմանամերձ գոտի)
  • Թորոսյան Գագիկ Հայկի (23.4.1963, Բաքու – 12.8.1992, Կապանի շրջանում)
  • Թորոսյան Գագիկ Պարգևի [–––, գ. Գրիբոյեդով (այժմ՝ Արմավիրի մարզում) – 10.6.1992, Հադրութի շրջանում]
  • Թորոսյան Գրիգոր Պավելի (18.1.1966, Բաքու – 29.10.1993, Զանգելանի շրջանում)
  • Թորոսյան Գևորգ Ֆուրմանի [27.12.1971, գ. Կարմրաշեն (այժմ՝ Արագածոտնի մարզում) – 21.4.1994, Քելբաջարի շրջանում]
  • Թորոսյան Դավիթ Մամիկոնի [17.4.1962, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.12.1992, գ. Վահան]
  • Թորոսյան Հարություն Խաչիկի [6.5.1964, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.8.1992, գ. Վահան]
  • Թորոսյան Ռազմիկ Լուկաշի [5.10.1956, գ. Սպանդարյան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 14.12.1993, Ասկերանի շրջանում]
  • Թորոսյան Սաշիկ Շարամի [9.7.1941, Երևան – 5.5.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Թորոսյան Ստեփան Սերգեյի [19.8.1969, Ստեփանակերտ – 23.10.1993, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թորոսյան Վալերի Վոլոդյայի [12.4.1961, Սպիտակ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 5.12.1992, Կուբաթլու]
  • Թորոսյան Վախթանգ Հենրիկի [27.1.1967, Երևան – 8.8.1992, գ. Արծվաշեն (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում)]
  • Թութխարյան Վահագն Վոլոդյայի [19.1.1975, Հրազդան – 18.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թութունջյան Սուրեն Արտյոմի (11.4.1960, Երևան – 9.1.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Թումանյան Տիգրան Աշոտի [2.1.1967, գ. Շամբ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 8.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թումանյան Աշոտ Սերոբի ([11.9.1973, Կապան – 1.5.1994, Քելբաջար)
  • Թումանյան Արթուր Էդիկի [16.2.1974, Կապան – 21.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թումանյան Արմեն Արայի [25.10.1972, գ. Լեռնապատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 30.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Թումանյան Արմեն Ժորայի [12.4.1972, գ. Լեռնապատ (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 30.9.1992, Լաչին]
  • Թումանյան Կարեն Արամայիսի [24.4.1964, Կապան – 13.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թումանյան Շամխալ Արշավիրի [7.1.1930, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 22.4.1991, գ. Կոռնիձոր]
  • Թումանյան Սոս Ավետիքի [4.4.1957, Կիրովական (այժմ՝ Վանաձոր) – 14.10.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Թումանյան Վարուժան Գալուստի [10.2.1959, Քաջարան (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 28.8.1993, գ. Գեղի (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Թումանյան Վիկտոր Հայկազի [30.1.1975, Երևան – 5.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Թումասյան Մխիթար Ալբերտի [20.5.1963, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 16.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թումասյան Մխիթար Թումասի [7.10.1968, գ. Դադեշ (Վրաստան, Ախալքալաքի շրջան) – 1.10.1992, Լաչին]
  • Թունյան Բորիկ Ասծատուրի [12.1.1944, գ. Լենինավան (Մարտակերտի շրջան) – 10.11.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Թունյան Համլետ Գուրգենի [1.4.1961, գ. Բլութան (այժմ՝ գ. Պլեթանց՝ Հադրութի շրջանում) – 7.6.1993, գ. Նորաշեն (Հադրութի շրջան)]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]