Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկ (Զ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այստեղ ներկայացված են Արցախյան պատերազմում զոհված ազատամարտիկների ցանկի Զ տառով սկսվող ազգանունները։

  • Զադոյան Վահան Մերուժանի [9.3.1961, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) - 28.6.1992, Ասկերանի շրջանում]
  • Զալինյան Վահան Սանդրոյի [16.2.1970, Նոյեմբերյան (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 10.1.1994, գ. Ոսկեպար (այժմ՝ Տավուշի մարզում)]
  • Զալյան Ալյոշա Բենիկի [1.1.1958, գ. Էդիլլու (այժմ՝ գ. Ուխտաձոր՝ Հադրութի շրջանում) – 13.6.1992, ––]
  • Զախարյան Բաբկեն Յոլչիի (12.4.1957, Երևան – 30.1.1994, Երևան)
  • Զախարյան Գարիկ Զեյնալի [12.4.1959, գ. Ազոխ (Հադրութի շրջան) – 7.1.1994, –––]
  • Զախարյան Յուրի Սարգսի [15.2.1940, գ. Շարուքար (Ադրբեջան, Դաշքեսանի շրջան) – 30.4.1994, Երևանի հիվանդանոցում]
  • Զախոյան Աշոտ Ռուդոլֆի (10.8.1972, Երևան – 31.1.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Զանյան Սմբատ Սարգսի [28.3.1966, գ. Ղրղի (այժմ՝ գ. Արծվաբերդ՝ Տավուշի մարզում) – 4.5.1994, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զատիկյան Պետրոս Մարտիրոսի (9.9.1955, Երևան – 24.4. 1994, Մարտակերտ)
  • Զարգարյան Լևոն Երվանդի [20.3.1975, Էջմիածին (այժմ՝ Վաղարշապատ) – 3.2.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զարգարյան Քամալ Լևոնի [1.10.1937, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 30.4.1993, գ. Գետաշեն]
  • Զարգարյան Մամիկոն Ջահանի [1.1.1954, գ. Վահան (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 30.12.1992, գ. Վահան]
  • Զարգարյան Միքայել Յուրիի [11.12.1958, գ. Գետաշեն (Շահումյանի շրջան) – 30.12.1989, գ. Գետաշեն]
  • Զաքարյան Վլադիսլավ Ռոմանի (14.7.1973, Բաքու – 30.12.1993, Գեղարքունիքի մարզում)
  • Զաքարյան Անդրեյ Շամիրի [12.2.1959, գ. Պառավաթումբ (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 5.7.1992, Ասկերանի շրջանում]
  • Զաքարյան Անուշավան Ղևոնդի [13.9.1965, գ. Կոռնիձոր (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 19.5.1992, գ. Կոռնիձոր]
  • Զաքարյան Աշոտ Էդվարդի (22.6.1962, Երևան – 20.1.1994, Քելբաջարի շրջանում)
  • Զաքարյան Արամ Արմենակի [15.2.1974, Թումանյան (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 7.1.1994, Ֆիզուլի]
  • Զաքարյան Արամ Էդուարդի [9.2.1968, Ստեփանակերտ – 30.6.1992, գ. Նախիջևանիկ (Ասկերանի շրջան)]
  • Զաքարյան Արարատ Ռուդիկի [21.2.1968, Կապան – 17.9.1992, գ. Սյունիք (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Զաքարյան Արթուր Արկադիի (22.12.1964, Ստեփանակերտ – 29.3.1992, Ստեփանակերտ)
  • Զաքարյան Արկադի Ալեքսանդրի [18.12.1955, գ. Մյուրիշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 17.5.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Զաքարյան Արմեն Լիտվինի [29.11.1974, Երևան – 25.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Զաքարյան Արմեն Յուրիի [1.4.1967, Ստեփանակերտ – 26.2.1992, գ. Խոջալու (այժմ՝ գ. Իվանյան՝ Ասկերանի շրջանում)]
  • Զաքարյան Արմո Կառլենի [3.1.1963, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 29.8.1994, գ. Կոճողոտ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Արտակ Աշոտի [19.11.1974, գ. Ջրաշեն (այժմ՝ Լոռու մարզում) – 21.4.1994, ՀՀ սահ-մանամերձ գոտի]
  • Զաքարյան Արտակ Նելսոնի [7.3.1975, Աբովյան – 8.1.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Զաքարյան Բորիս Գուրգենի [21.4.1964, Շահումյան – 10.9.1992, գ. Չլդրան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Բորիս Լեոնիդի [23.4.1975, Ստեփանակերտ – 5.1.1993, գ. Հախնազար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Գագիկ Գարսևանի [24.9.1959, գ. Դալար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 24.2.1993, Հադրութի շրջանում]
  • Զաքարյան Գագիկ Համազասպի [5.3.1946, Մարտունի (ՀՀ) – 11.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զաքարյան Գագիկ Վլադիմիրի [13.12.1962, Ստեփանակերտ – 23.3.1993, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Գեղամ Գրիգորի [12.4.1940, Երևան – 28.8.1992, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Գևորգ Ազատի [21.7.1971, գ. Բյուրեղավան (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 26.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զաքարյան Երվանդ Ալբերտի [6.12.1964, Լենինական (այժմ՝ Գյումրի) – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զաքարյան Զարմիկ Շավարշի [21.11.1963, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 19.1.1993, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Զաքար Խաչատուրի [3.4.1954, գ. Անուշավան (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 24.4.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զաքարյան Էդուարդ Միքայելի (13.7.1960, Ստեփանակերտ – 10.5.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Զաքարյան Լևոն Գրիգորիի [12.4.1950, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 19.2.1993, գ. Չափար (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Խաչատուր Մամիկոնի [29.9.1962, ք. Ագարակ (այժմ՝ Սյունիքի մարզում) – 6.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Զաքարյան Խաչիկ Զաքարի (11.5.1966, Երևան – 5.7.1988, Երևանի «Զվարթնոց» օդանավակայանում)
  • Զաքարյան Կարապետ Գուրգենի [27.9.1973, Աշտարակ – 6.3.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Զաքարյան Կարո Սամսոնի [22.10.1961, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 25.7.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Հովիկ Վլադիմիրի [29.11.1967, գ. Արբաթ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.7.1992, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զաքարյան Մանուկ Հակոբի [1.2.1968, գ. Ավշար (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 5.9.1992, Լաչինի շրջանում]
  • Զաքարյան Մարտիկ Ռոբերտի (13.3.1968, Ստեփանակերտ – 24.4.1994, Աղդամի շրջանում)
  • Զաքարյան Միշա Իվանի [16.10.1954, գ. Նորագյուղ (Ասկերանի շրջան) – 13.18.1994, Աղդամ]
  • Զաքարյան Մուրադ Գրիշայի [5.9.1971, գ. Բուժական (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 23.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Զաքարյան Յուրա Սարգսի [12.4.1950, –––– – 30.4.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Զաքարյան Ներսես Արամի [9.3.1955, Երևան – 5.1.1994, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Զաքարյան Ներսես Վազգենի [8.1.1973, Ստեփանակերտ – 15.12.1991, գ. Ջամիլլու (Ասկերանի շրջան)]
  • Զաքարյան Ռաֆիկ Միքայելի [7.4.1960, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 16.6.1993, գ. Հակոբ Կամարի (այժմ՝ գ. Վարնկաթաղ՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Զաքարյան Սամվել Իվանի [27.2.1970, Ստեփանակերտ – 28.12.1991, Կրկժան (Ստեփանակերտի արվարձան)]
  • Զաքարյան Սիմոն Համլետի [10.2.1975, Ստեփանակերտ – 11.9.1992, գ. Քարաշեն (Կուբաթլուի շրջան)]
  • Զաքարյան Սիրեկան Լիպարիտի [18.9.1955, գ. Գետափ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 8.10.1992, գ. Խոզնավար (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Զաքարյան Վագիֆ Գրիգորիի (6.12.1974, Սումգայիթ – 3.6.1993, Ասկերան)
  • Զաքարյան Վազգեն Աթայի [14.1.1949, գ. Ներքին Հոռաթաղ (Մարտակերտի շրջան) – 16.6.1992, գ. Չայլու (այժմ՝ գ. Այգեստան՝ Մարտակերտի շրջանում)]
  • Զաքարյան Վաղինակ Համլետի [31.12.1967, Երևան – 21.11.1990, գ. Տասը վերստ (Շուշիի շրջան)]
  • Զաքարյան Վանիկ Հադրիկի [29.9.1970, գ. Կեչուտ (այժմ՝ Վայոց ձորի մարզում) – 13.3.1993, գ. Մաղավուզ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Վաչիկ Լենդրուշի [13.12.1950, գ. Եղցահող (Շուշիի շրջան) – 15.1.1994, Մարտակերտ]
  • Զաքարյան Վաչիկ Վանոյի [18.8.1948, գ. Հատիս (այժմ՝ Կոտայքի մարզում) – 10.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զաքարյան Վիտալի Պարգևի (18.2.1958, Ստեփանակերտ – 16.3.1994, Ֆիզուլիի շրջանում)
  • Զաքարյան Վլադիմիր Ալեքսանդրի [21.3.1952, գ. Մյուրիշեն (ԼՂՀ Մարտունիի շրջան) – 12.4.1994, գ. Յուսուֆջանլու (Աղդամի շրջան)]
  • Զաքարյան Վյաչեսլավ Գուրգենի [16.9.1954, Դերբենդ (Դաղստան) – 31.8.1993, գ. Թալիշ (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զաքարյան Վոլոդյա Բենիկի [23.4.1967, գ. Վաղուհաս (Մարտակերտի շրջան) – 31.8.1992, գ. Զաբուխ (Լաչինի շրջան)]
  • Զաքիյան Վլադիսլավ Ռոմանի (–––––, Բաքու – 30.12.1993, Գեղարքունիքի մարզում)
  • Զեյդինով Թեմուր Էֆենդիի [29.8.1955, Երևան – 29.1.1992, գ. Խրմանջուղ (այժմ՝ Ծաղկավանք՝ Հադրութի շրջանում)]
  • Զեյնալյան Գևորգ Եսայու [20.10.1961, գ. Արմաշ (այժմ՝ Արարատի մարզում) – 18.1.1990, գ. Երասխ (այժմ՝ Արարատի մարզում)]
  • Զիլֆինյան Գևորգ Փաշոյի [17.3.1962, Երևան – 21.4.1994, գ. Կարմիրավան (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զինագործյան Հարություն Գեղամի [18.5.1963, Երևան – 7.1.1994, գ. Մադաղիս (Մարտակերտի շրջան)]
  • Զինովեվ Վիկտոր Նիկոլայի (12.4.1965, Ստեփանակերտ – 12.4.1992, Լաչին)
  • Զիրոյան Մխիթար Ռաֆիկի [12.4.1974, գ. Ծովինար (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 19.2.1994, գ. Հորադիզ (Ֆիզուլիի շրջան)]
  • Զոհրաբյան Արման Վալիկոյի (16.9.1974, Երևան – 11.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Զոհրաբյան Արմո Էդիկի [1.10.1960, Կապան – 22.8.1992, գ. Ճակատեն (այժմ՝ Սյունիքի մարզում)]
  • Զոհրաբյան Արտուշ Ռուբենի (24.4.1950, –––– – 4.10.1992, Լաչինի շրջանում)
  • Զոհրաբյան Էդուարդ Հենդրուշի (16.2.1961, Երևան – 4.5.1994, Մարտակերտի շրջանում)
  • Զոհրաբյան Մեսրոպ Ռուբիկի [3.4.1975, գ. Ակունք (այժմ՝ Գեղարքունիքի մարզում) – 3.2.1994, Ֆիզուլիի շրջանում]
  • Զոհրաբյան Սերգեյ Վլադիմիրի [13.11.1972, Արթիկ (այժմ՝ Շիրակի մարզում) – 2.2.1994, Լաչինի շրջանում]
  • Զոհրաբյան Սուրեն Անուշավանի [––––– գ. Պառավաքար (այժմ՝ Տավուշի մարզում) – 1.11.1992, գ. Պառավաքար]
  • Զորաբյան Նիկոլայ Էդիկի [18.4.1962, գ. Կարաչինար (Շահումյանի շրջան) – 6.8.1992, Մարտակերտ]
  • Զորօղլյան Կառլո Կառլոսի [15.6.1955, Ծիթելի Ծղարո (Վրաստան, Ծիթելի Ծղարոյի շրջան) – 11.5.1994, Մարտակերտի շրջանում]
  • Զուրաբյան Կարեն Սերգեյի (19.12.1973, Երևան – 21.1.1994, Տավուշի մարզում)
  • Զուրաբյան Նորիկ Անդրանիկի (12.4.1958, ––– – 21.4.1994, Մարտակերտի շրջանում)

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]