Աստերոիդների ցանկ (9901-10000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (9801-9900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10001-10100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(9901) 1997 NV 1 հուլիս 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(9902) Կիրկպատրիկ 1997 NY 3 հուլիս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(9903) Լեոնհարդտ 1997 NA1 4 հուլիս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(9904) Մաուրատոմբելի 1997 OC1 29 հուլիս 1997 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(9905) Տիցիանո 4611 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9906) Տինտորետո 6523 P-L 26 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9907) Օիլեուս 6541 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9908) Այու 2140 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9909) Էյշոնբախ 4355 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9910) Վոգելվեյդե 3181 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9911) Քուանց 4129 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9912) Դոնիզետի 2078 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9913) Համպերդինկ 4071 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9914) Օբուխովա 1976 UJ4 28 հոկտեմբեր 1976 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(9915) Պոտանին 1977 RD2 8 սեպտեմբեր 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(9916) Կիբիրև 1978 TR2 3 հոկտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(9917) Կեյնես 1979 MK 26 հունիս 1979 Սերրո Էլ Ռոբլե Կ. Տորես
(9918) 1979 MK3 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(9919) Ունդսեթ 1979 QF1 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(9920) Բագնուլո 1981 EZ10 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9921) 1981 EO18 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9922) Կատչելեր 1981 EO21 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9923) 1981 EB24 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9924) 1981 EM24 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9925) 1981 EU24 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9926) 1981 EU41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9927) Տյուտչև 1981 TW1 3 հոկտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(9928) 1981 WE9 16 նոյեմբեր 1981 Բիքլի Պերիթ աստղադիտարան
(9929) ՄակԿոննել 1982 DP1 24 փետրվար 1982 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(9930) Բիլլբարոուզ 1984 CP 5 փետրվար 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(9931) Հերբհաուպտման 1985 HH 18 ապրիլ 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(9932) Կոպիլով 1985 QP5 23 օգոստոս 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(9933) Ալեկսեև 1985 SM3 19 սեպտեմբեր 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(9934) Կասիոպոլի 1985 UC 20 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(9935) 1986 CP1 4 փետրվար 1986 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(9936) Ալ-Բիրունի 1986 PN4 8 օգոստոս 1986 Սմոլյան Է. Էլստ, Վ. Իվանովա
(9937) Տրիցերատոպս 1988 DJ2 17 փետրվար 1988 Լա Սիլա Է. Էլստ
(9938) Կրետլով 1988 KA 18 մայիս 1988 Լա Սիլա Վ. Լանդգրաֆ
(9939) 1988 VK 3 նոյեմբեր 1988 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(9940) 1988 VM3 11 նոյեմբեր 1988 Գեկկո Յ. Օշիմա
(9941) Իգուանոդոն 1989 CB3 4 փետրվար 1989 Լա Սիլա Է. Էլստ
(9942) 1989 TM1 8 հոկտեմբեր 1989 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Ն. Կավասատո
(9943) Բիզան 1989 UG3 29 հոկտեմբեր 1989 Տոկուշիմա-Կայնան Մ. Իվամոտո, Տ. Ֆուրուտա
(9944) 1990 DA3 24 փետրվար 1990 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(9945) Կարինաքսավիեր 1990 KX 21 մայիս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(9946) 1990 ON2 29 հուլիս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9947) Տակաիշուջի 1990 QB 17 օգոստոս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(9948) 1990 QB2 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9949) Բրոնտոզովրուս 1990 SK6 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Է. Էլստ
(9950) ESA 1990 VB 8 նոյեմբեր 1990 Կաուսոլս Ք. Պոլաս
(9951) Տիրանոզավրուս 1990 VK5 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլա Է. Էլստ
(9952) 1991 AK 9 հունվար 1991 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(9953) 1991 EB 7 մարտ 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9954) Բրախիոզավրուս 1991 GX7 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլա Է. Էլստ
(9955) 1991 PU11 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9956) Կաստելազ 1991 TX4 5 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(9957) Ռաֆաելոսանտի 1991 TO13 6 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(9958) 1991 VL1 4 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9959) 1991 VF2 9 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9960) Սեկին 1991 VE4 4 նոյեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(9961) 1991 XK 4 դեկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9962) Պֆաու 1991 YL1 28 դեկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(9963) Սանդաջ 1992 AN 9 հունվար 1992 Պալոմար Է. Հելին
(9964) Հիդեյոնոգուչի 1992 CF1 13 փետրվար 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(9965) GNU 1992 EF2 5 մարտ 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(9966) 1992 ES13 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(9967) Ավանոյումի 1992 FV1 31 մարտ 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(9968) Սերպե 1992 JS2 4 մայիս 1992 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(9969) Բրայլ 1992 KD 27 մայիս 1992 Պալոմար Է. Հելին, Ք. Լոուրենս
(9970) 1992 ST1 26 սեպտեմբեր 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(9971) Իշիհարա 1993 HS 16 ապրիլ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(9972) Մինորուոդա 1993 KQ 26 մայիս 1993 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(9973) Սզպիլման 1993 NB2 12 հուլիս 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(9974) Բրոդի 1993 OG13 19 հուլիս 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(9975) Տակիմոտոկոսո 1993 RZ1 12 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(9976) 1993 TQ 9 հոկտեմբեր 1993 Հիդակա Ս. Շիրաի, Շ. Հայակավա
(9977) 1994 AH 2 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9978) 1994 AJ1 7 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9979) 1994 VT 3 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9980) 1995 BQ3 31 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9981) Կուդո 1995 BS3 31 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9982) 1995 CH 1 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9983) Ռիկֆիենբերգ 1995 DA 19 փետրվար 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(9984) Գրեգբրիանտ 1996 HT 18 ապրիլ 1996 Մակքուարի Ռ. ՄաքՆոտ, Ջ. Չայլդ
(9985) Ակիկո 1996 JF 12 մայիս 1996 Յացուկա Ռ. ՄաքՆոտ, Հ. Աբե
(9986) Հիրոկուն 1996 NX 12 հուլիս 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(9987) Պեանո 1997 OO1 29 հուլիս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(9988) Էրիկտեմպբել 1997 RX6 9 սեպտեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(9989) 1997 SG16 27 սեպտեմբեր 1997 Ուենոհարա Ն. Կավասատո
(9990) 1997 SO17 30 սեպտեմբեր 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(9991) Անեզկա 1997 TY7 5 հոկտեմբեր 1997 Կլետ Զ. Մորավեց
(9992) 1997 TG19 8 հոկտեմբեր 1997 Գեկկո Տ. Կագավա, Տ. Ուրատա
(9993) Կումամոտո 1997 VX5 6 նոյեմբեր 1997 Կումամոտո Ջ. Կոբայաշի
(9994) Գրոցիուս 4028 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9995) Ալուետե 4805 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9996) ANS 9070 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9997) COBE 1217 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9998) ISO 1293 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9999) Վիլես 4196 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10000) Միրիոստոս 1951 SY 30 սեպտեմբեր 1951 Պալոմար Ա. Վիլսոն
Աստերոիդների ցանկ (9801-9900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10001-10100)