Աստերոիդների ցանկ (9701-9800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (9601-9700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (9801-9900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(9701) Մակ 1157 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9702) Տոմվանդայկ 2108 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9703) Սյուզենբախ 3146 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9704) Ջորջբեկման 5469 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9705) Դրումեն 3137 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9706) Բոումա 3176 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9707) Պետրուսկոնինգ 3226 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9708) Գոուկա 4140 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9709) Քրիսնելլ 5192 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9710) 1964 VN1 9 նոյեմբեր 1964 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(9711) Ժելետավա 1972 PA 7 օգոստոս 1972 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ, Ի. Բաուերսիմա
(9712) Նաուպլիուս 1973 SO1 19 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9713) Օսիաքս 1973 SP1 19 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(9714) 1975 LF1 1 հունիս 1975 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(9715) Պաոլոտանգա 1975 SB1 30 սեպտեմբեր 1975 Պալոմար Շ. Բաս
(9716) Սեվերինա 1975 UE 27 հոկտեմբեր 1975 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ
(9717) Լյուդվասիլիա 1976 SR5 24 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(9718) Գերբեֆրեմով 1976 YR1 16 դեկտեմբեր 1976 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(9719) Յակագե 1977 DF2 18 փետրվար 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(9720) Ուլֆբիրգիտա 1980 FH1 16 մարտ 1980 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(9721) Դոտի 1980 GB 14 ապրիլ 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(9722) Լևի-Մոնտալչինի 1981 EZ 4 մարտ 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Ջ. Դե Սանկտիս
(9723) Բինյանգ 1981 EP13 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9724) Վիլանուևա 1981 EW17 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9725) Ուեյնսքոթ 1981 EE19 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9726) Վերբիսկեր 1981 EY19 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9727) Սկրուցկիե 1981 EW24 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9728) Վիդին 1981 EX38 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(9729) 1981 RQ 7 սեպտեմբեր 1981 Կլետ Ա. Մրկոս
(9730) 1982 FA 23 մարտ 1982 Մաունթ Լեմոն Մ. Սիտկո, Վ. Ա. Շտերն
(9731) 1982 JD1 15 մայիս 1982 Պալոմար INAS ծրագիր
(9732) Յուչնովսկի 1984 SJ7 24 սեպտեմբեր 1984 Սմոլյան Վ. Շկոդրով, Վ. Իվանովա
(9733) Վալտիխոնով 1985 SC3 19 սեպտեմբեր 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ, Լ. Չեռնիխ
(9734) 1986 CB2 12 փետրվար 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(9735) 1986 JD 2 մայիս 1986 Պալոմար INAS ծրագիր
(9736) 1986 QP2 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(9737) Դուդարովա 1986 SC2 29 սեպտեմբեր 1986 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(9738) 1987 DF6 23 փետրվար 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(9739) Պոուել 1987 SH7 26 սեպտեմբեր 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(9740) 1987 ST11 23 սեպտեմբեր 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(9741) Սոլոխին 1987 UU4 22 հոկտեմբեր 1987 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(9742) Վորպսվեդե 1987 WT1 26 նոյեմբեր 1987 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(9743) Տորու 1988 GD 8 ապրիլ 1988 Պալոմար Է. Հելին
(9744) Նիլսեն 1988 JW 9 մայիս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(9745) Շինկենվադա 1988 VY 2 նոյեմբեր 1988 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(9746) Կազուկոիչիկավա 1988 VS1 7 նոյեմբեր 1988 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Մ. Ինոուե
(9747) 1989 AT 4 հունվար 1989 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9748) վան Օստաիյեն 1989 CS2 4 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9749) Վան դեն Էյինդե 1989 GC1 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9750) 1989 NE1 8 հուլիս 1989 Լեյք Տեկապո Ա. Գիլմոր, Պ. Կիլմարտին
(9751) Կադոտա 1990 QM 20 օգոստոս 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(9752) 1990 QZ1 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9753) 1990 QL3 28 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9754) 1990 QJ4 23 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9755) 1990 RR2 15 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9756) Եզակի 1991 CC3 12 փետրվար 1991 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(9757) Ֆելիքսդեջագեր 1991 GA6 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9758) Դայնթի 1991 GZ9 13 ապրիլ 1991 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Սթիլ
(9759) 1991 NE7 12 հուլիս 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(9760) 1991 PJ13 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9761) Կրաուտեր 1991 RR4 13 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(9762) Հերմանհեսսե 1991 RA5 13 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(9763) 1991 RU17 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(9764) Մորգենստերն 1991 UE5 30 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(9765) 1991 XZ 14 դեկտեմբեր 1991 Ֆուջիեդա Հ. Շիոձավա, Մ. Կիձավա
(9766) Բրեդբերի 1992 DZ2 24 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9767) Միդսոմեր Նորտոն 1992 EB1 10 մարտ 1992 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Սթիլ
(9768) Ստեֆենմարան 1992 GB1 5 ապրիլ 1992 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(9769) Նաուտիլիուս 1993 DG2 24 փետրվար 1993 Յակիիմո Ա. Նատորի, Տ. Ուրատա
(9770) Դիսքավերի 1993 EE 1 մարտ 1993 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(9771) 1993 FU17 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(9772) 1993 MB 16 հունիս 1993 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(9773) 1993 MG1 23 հունիս 1993 Պալոմար Է. Հելին
(9774) Աննջադջ 1993 NO 12 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9775) Ջոֆերգյուսոն 1993 OH12 19 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9776) 1993 VL3 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9777) Էնթերփրայզ 1994 OB 31 հուլիս 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(9778) Իսաբելալյենդե 1994 PA19 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9779) 1994 RA11 1 սեպտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9780) Բանդերսնատչ 1994 SB 25 սեպտեմբեր 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(9781) Ջուբջուբբրդ 1994 UB1 31 հոկտեմբեր 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(9782) Էդո 1994 WM 25 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9783) Տենշո-կան 1994 YD1 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9784) Յոցուբաշի 1994 YJ1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9785) Սենջիկան 1994 YX1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9786) Գակուտենսոկու 1995 BB 19 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9787) 1995 BA3 27 հունվար 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9788) 1995 EQ1 11 մարտ 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9789) 1995 GO7 4 ապրիլ 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9790) 1995 OK8 25 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9791) 1995 YD1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9792) 1996 BX1 23 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(9793) Տորվալդս 1996 BW4 16 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(9794) 1996 FO5 25 մարտ 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(9795) Դեպրեզ 1996 GJ19 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9796) 1996 HW 19 ապրիլ 1996 Սորմանո Ֆ. Մանկա, Պ. Կյավենա
(9797) Ռաես 1996 HR21 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(9798) 1996 JK 8 մայիս 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(9799) 1996 RJ 8 սեպտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(9800) Շիգետոշի 1997 ES2 4 մարտ 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (9601-9700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (9801-9900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]