Աստերոիդների ցանկ (6501-6600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (6401-6500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (6601-6700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(6501) Իսոնզո 1993 XD 5 դեկտեմբեր 1993 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(6502) 1993 XR1 6 դեկտեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6503) 1994 CP 4 փետրվար 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6504) Լեմբրուկ 4630 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6505) Մուսիո 1976 AH 3 հունվար 1976 Էլ Լիոնսիտո Ֆելիքս Ագիլարի աստղադիտարան
(6506) Կլաուսհեյդե 1978 EN10 15 մարտ 1978 Պալոմար Շ. Բաս
(6507) 1982 QD 18 օգոստոս 1982 Կլետ Զ. Վավրովա
(6508) Ռոլցիկ 1982 QM 22 օգոստոս 1982 Կլետ Ա. Մրկոս
(6509) 1983 CQ3 12 փետրվար 1983 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Ջ. Դե Սանկտիս
(6510) Տորրի 1987 DF 23 փետրվար 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(6511) Ֆուրմանով 1987 QR11 27 օգոստոս 1987 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6512) դե Բերգ 1987 SR1 21 սեպտեմբեր 1987 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6513) 1987 UW1 28 հոկտեմբեր 1987 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6514) Տորահիկո 1987 WY 25 նոյեմբեր 1987 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(6515) Ջիաննիգալի 1988 MG 16 հունիս 1988 Պալոմար Է. Հելին
(6516) Գրասս 1988 TC2 3 հոկտեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6517) Բազզի 1990 BW 21 հունվար 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6518) Վերնոն 1990 FR 23 մարտ 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6519) Ջիոնո 1991 CX2 12 փետրվար 1991 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(6520) Սուգավա 1991 HH 16 ապրիլ 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո, Օ. Մուրամացու
(6521) Պինա 1991 LC1 15 հունիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6522) Ասի 1991 NQ 9 հուլիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6523) Քլաբի 1991 TC 1 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(6524) Բալկե 1992 AO 9 հունվար 1992 Պալոմար Է. Հելին
(6525) Օկաստրոն 1992 SQ2 20 սեպտեմբեր 1992 Ռայթվուդ Ջ. Չայլդ, Գ. Ֆիշչ
(6526) Մատոգավա 1992 TY 1 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6527) Տակաշիրո 1992 UF6 31 հոկտեմբեր 1992 Յակիիմո Ա. Նատորի, Տ. Ուրատա
(6528) Բոդեն 1993 FL24 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(6529) Ռոադս 1993 XR2 14 դեկտեմբեր 1993 Պալոմար INAS ծրագիր
(6530) Ադրի 1994 GW 12 ապրիլ 1994 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(6531) Սուբաշիրի 1994 YY 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6532) Սկարֆե 1995 AC 4 հունվար 1995 Կլիմենհագայի Դ. Բելամ
(6533) Ջուզեպինա 1995 DM1 24 փետրվար 1995 Կատալինա կայան Կ. Հերջենրոտեր
(6534) Կերիպետերսոն 1995 DT1 24 փետրվար 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(6535) Արխիպենկո 3535 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6536) Վիսոչինսկա 1977 NK 14 հուլիս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(6537) Ադամովիչ 1979 QK6 19 օգոստոս 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(6538) Մուրավյով 1981 SA5 25 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6539) Նոխավիցա 1982 QG 19 օգոստոս 1982 Կլետ Զ. Վավրովա
(6540) Ստեպլինգ 1982 SL1 16 սեպտեմբեր 1982 Կլետ Ա. Մրկոս
(6541) Յուան 1984 DY 26 փետրվար 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6542) Ժակուեսկոստեու 1985 CH1 15 փետրվար 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(6543) Սեննա 1985 TP3 11 հոկտեմբեր 1985 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(6544) Ստիվենդիկ 1986 SD 29 սեպտեմբեր 1986 Կլետ Զ. Վավրովա
(6545) 1986 TR6 5 հոկտեմբեր 1986 Պիվնիցե Մ. Անտալ
(6546) Կայե 1987 DY4 24 փետրվար 1987 Կլետ Ա. Մրկոս
(6547) Վասիլկարազին 1987 RO3 2 սեպտեմբեր 1987 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6548) 1988 BO4 22 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6549) Սկրյաբին 1988 PX1 13 օգոստոս 1988 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(6550) Պարլեր 1988 VO5 4 նոյեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6551) 1988 XP 5 դեկտեմբեր 1988 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(6552) Հիգինսոն 1989 GH 5 ապրիլ 1989 Պալոմար Է. Հելին
(6553) Սիհաուս 1989 GP6 5 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Մ. Գեֆերտ
(6554) Տակացուգույոշիդա 1989 UO1 28 հոկտեմբեր 1989 Կանի Յ. Միզունո, Թ. Ֆուրութա
(6555) 1989 UU1 29 հոկտեմբեր 1989 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(6556) Արքիմբոլդո 1989 YS6 29 դեկտեմբեր 1989 Կլետ Ա. Մրկոս
(6557) Յոկոնոմուրա 1990 VR3 11 նոյեմբեր 1990 Մինամի-Օդա Տ. Նոմուրա, Կ. Կավանիշի
(6558) Նորիզուկի 1991 GZ 14 ապրիլ 1991 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6559) Նոմուրա 1991 JP 3 մայիս 1991 Մինամի-Օդա Մ. Սուգանո, Կ. Կավանիշի
(6560) Պրավդո 1991 NP 9 հուլիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6561) Գրուպետա 1991 TC4 10 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Ք. Լոուրենս
(6562) Տակոյակի 1991 VR3 9 նոյեմբեր 1991 Կիտամի Մ. Յանայ, Կ. Վատանաբե
(6563) Ստեյնհեյմ 1991 XZ5 11 դեկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6564) Աշեր 1992 BB 25 հունվար 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(6565) Ռեյջի 1992 FT 23 մարտ 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6566) Շաֆտեր 1992 UB2 25 հոկտեմբեր 1992 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(6567) Շիգեմասա 1992 WS 16 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6568) Սերենդիպ 1993 DT 21 փետրվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6569) Օնդատյե 1993 MO 22 հունիս 1993 Պալոմար Ժ. Մյուլլեր
(6570) Տոմոհիրո 1994 JO 6 մայիս 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6571) Զիգմունդ 3027 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6572) Կարսոն 1938 SX 22 սեպտեմբեր 1938 Տուրկու Ի. Վյայսյալյա
(6573) Մագնիտսկի 1974 SK1 19 սեպտեմբեր 1974 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6574) Գվիշիանի 1976 QE1 26 օգոստոս 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(6575) Սլավով 1978 PJ2 8 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(6576) Կիևտեխ 1978 RK1 5 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(6577) 1978 VB6 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(6578) Զապեսոցկի 1980 TQ14 13 հոկտեմբեր 1980 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(6579) Բենեդիքս 1981 ES4 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(6580) Ֆիլբլանդ 1981 EW21 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(6581) Սոբերս 1981 SO 22 սեպտեմբեր 1981 Կլետ Ա. Մրկոս
(6582) Ֆլագսիմֆոնի 1981 VS 5 նոյեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6583) Դեստին 1984 DE 21 փետրվար 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(6584) Լուդեկպեսեկ 1984 FK 31 մարտ 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6585) Օ'Կիֆե 1984 SR 26 սեպտեմբեր 1984 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(6586) Սեյֆդլեր 1984 UK1 28 հոկտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(6587) Բրասսենս 1984 WA4 27 նոյեմբեր 1984 Կոսոլ CERGA հետազոտական կենտրոն
(6588) 1985 RC4 10 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6589) Ջանկովիչ 1985 SL3 19 սեպտեմբեր 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ, Լ. Չեռնիխ
(6590) Բարոլո 1985 TA2 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6591) Սաբինին 1986 RT5 7 սեպտեմբեր 1986 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6592) Գոյա 1986 TB12 3 հոկտեմբեր 1986 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(6593) 1986 UV 28 հոկտեմբեր 1986 Կլետ Զ. Վավրովա
(6594) Տասման 1987 MM1 25 հունիս 1987 Կլետ Ա. Մրկոս
(6595) Մյունիզբարետո 1987 QZ1 21 օգոստոս 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6596) Բիտտներ 1987 VC1 15 նոյեմբեր 1987 Կլետ Ա. Մրկոս
(6597) Կրեյլ 1988 AF1 9 հունվար 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6598) Մոդուգնո 1988 CL 13 փետրվար 1988 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(6599) Ցուկո 1988 PV 8 օգոստոս 1988 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6600) Քվերտի 1988 QW 17 օգոստոս 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
Աստերոիդների ցանկ (6401-6500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (6601-6700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]