Աստերոիդների ցանկ (6401-6500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (6301-6400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (6501-6600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(6401) Ռենտգեն 1991 GB2 15 ապրիլ 1991 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(6402) Հոլշտեյն 1991 GQ10 9 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6403) Ստևերին 1991 NU 8 հուլիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6404) Վանավարա 1991 PS6 6 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6405) Կոմիյամա 1992 HJ 30 ապրիլ 1992 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Օ. Մուրամացու
(6406) 1992 MJ 28 հունիս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6407) 1992 PF2 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6408) Սաիյո 1992 UT5 28 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6409) 1992 VC 2 նոյեմբեր 1992 Ուենոհարա Ն. Կավասատո
(6410) Ֆուջիվարա 1992 WO4 29 նոյեմբեր 1992 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(6411) Տամագա 1993 TA 8 հոկտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(6412) Կայֆու 1993 TL2 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6413) Իյե 1993 TJ3 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6414) Միզունումա 1993 UX 24 հոկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6415) 1993 VR3 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6416) Նյուկասայամա 1993 VY3 14 նոյեմբեր 1993 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(6417) Լիբերատի 1993 XA 4 դեկտեմբեր 1993 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(6418) Հանամիգահարա 1993 XJ 8 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6419) Սուսոնո 1993 XX 7 դեկտեմբեր 1993 Սուսոնո Մ. Ակիյամա, Թ. Ֆուրութա
(6420) Ռիհեյիյայա 1993 XG1 14 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6421) 1993 XS1 6 դեկտեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6422) Ակագի 1994 CD1 7 փետրվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6423) Հարունասան 1994 CP2 13 փետրվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6424) Անդո 1994 EN3 14 մարտ 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6425) 1994 WZ3 28 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6426) Վանիսեկ 1995 ED 2 մարտ 1995 Կլետ Մ. Տիխի
(6427) 1995 FY 28 մարտ 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6428) Բարլաչ 3513 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6429) Բրանկուզի 4050 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6430) 1964 UP 30 հոկտեմբեր 1964 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(6431) 1967 UT 30 հոկտեմբեր 1967 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(6432) Տեմիրկանով 1975 TR2 3 հոկտեմբեր 1975 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6433) Էնյա 1978 WC 18 նոյեմբեր 1978 Կլետ Ա. Մրկոս
(6434) Ջուիտ 1981 OH 26 հուլիս 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6435) Դեյվռեսս 1984 DA 24 փետրվար 1984 Պալոմար Է. Հելին, Ս. Դանբար
(6436) Կոկո 1985 JX1 13 մայիս 1985 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(6437) Ստրոգանով 1987 QS7 28 օգոստոս 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6438) Սուարես 1988 BS3 18 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6439) Տիրոլ 1988 CV 13 փետրվար 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6440) Ռանսոմ 1988 RA2 8 սեպտեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6441) Միլենայեսենսկա 1988 RR2 9 սեպտեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6442) Զալցբուրգ 1988 RU3 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6443) 1988 RH12 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(6444) Ռյուզին 1989 WW 20 նոյեմբեր 1989 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ուրատա
(6445) Բելլմոր 1990 FS1 23 մարտ 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6446) Լոմբերգ 1990 QL 18 օգոստոս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6447) Տերրիկոլ 1990 TO1 14 հոկտեմբեր 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6448) 1991 CW 8 փետրվար 1991 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ուրատա
(6449) Կուդարա 1991 CL1 7 փետրվար 1991 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(6450) Մասահիկոհայաշի 1991 GV1 9 ապրիլ 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6451) Կարնտեն 1991 GP10 9 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6452) Ջոնուլլեր 1991 HA 17 ապրիլ 1991 Ֆոգի Բոտոմ Թ. Բալոնեկ
(6453) 1991 NY 13 հուլիս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6454) 1991 UG1 29 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(6455) 1992 HE 25 ապրիլ 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(6456) Գոլոմբեկ 1992 OM 27 հուլիս 1992 Պալոմար Է. Հելին, Ք. Լոուրենս
(6457) Կրեմսմունստեր 1992 RT 2 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(6458) Նոուդա 1992 TD1 2 հոկտեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(6459) Հայդեսան 1992 UY5 28 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6460) Բասսանո 1992 UK6 26 հոկտեմբեր 1992 Բասանո Բրեսցիանո Ու. Քուադրի, Լ. Ստրաբլա
(6461) Ադամ 1993 VB5 4 նոյեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(6462) Միոուգի 1994 AF2 9 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6463) Իզոդա 1994 AG3 13 հունվար 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6464) Կաբուրակի 1994 CK 1 փետրվար 1994 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Օ. Մուրամացու
(6465) Զվեզդոչյոտ 1995 EP 3 մարտ 1995 Զելենչուկսկայա Տ. Կրյաչկո
(6466) 1979 MU8 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(6467) Պրիլեպինա 1979 TS2 14 հոկտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(6468) Վելզենբախ 1981 ED19 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(6469) Արմսթրոնգ 1982 PC 14 օգոստոս 1982 Կլետ Ա. Մրկոս
(6470) Օլդրին 1982 RO1 14 սեպտեմբեր 1982 Կլետ Ա. Մրկոս
(6471) Կոլլինզ 1983 EB1 4 մարտ 1983 Կլետ Ա. Մրկոս
(6472) Ռոզեմա 1985 TL 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6473) Վինկլեր 1986 GM 9 ապրիլ 1986 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6474) Չոատե 1987 SG1 21 սեպտեմբեր 1987 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6475) Ռեֆուգիում 1987 SZ6 29 սեպտեմբեր 1987 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ
(6476) 1987 VT 15 նոյեմբեր 1987 Կլետ Զ. Վավրովա
(6477) 1988 AE5 14 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6478) Գաուլտ 1988 JC1 12 մայիս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(6479) Լեոկոննոլի 1988 LC 15 հունիս 1988 Պալոմար Է. Հելին
(6480) Սյարլատի 1988 PM1 12 օգոստոս 1988 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(6481) Տենզինգ 1988 RH2 9 սեպտեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6482) Ստեյերմարկ 1989 AF7 10 հունվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6483) Նիկոլայվասիլև 1990 EO4 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6484) Բարտհիբս 1990 FT1 23 մարտ 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6485) Վենդիսթեր 1990 UR1 25 հոկտեմբեր 1990 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(6486) 1991 FO 17 մարտ 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6487) թոնիսպիր 1991 GA1 8 ապրիլ 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6488) Դրեբախ 1991 GU9 10 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6489) Գոլևկա 1991 JX 10 մայիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6490) 1991 NR2 12 հուլիս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6491) 1991 OA 16 հուլիս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6492) 1991 OH1 18 հուլիս 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6493) Կեթիբենետ 1992 CA 2 փետրվար 1992 Պալոմար Է. Հելին
(6494) 1992 NM 8 հուլիս 1992 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(6495) 1992 UB1 19 հոկտեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6496) Կազուկո 1992 UG2 19 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6497) Յամասակի 1992 UR3 27 հոկտեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(6498) Կո 1992 UJ4 26 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6499) Միչիկո 1992 UV6 27 հոկտեմբեր 1992 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(6500) Կոդայրա 1993 ET 15 մարտ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
Աստերոիդների ցանկ (6301-6400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (6501-6600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]