Աստերոիդների ցանկ (23401-23500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23301-23400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23501-23600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23401) Բրոդսկայա 1968 OE1 25 հուլիս 1968 Սերրո Էլ Ռոբլե Գ. Ա. Պլիգին, Յ. Բելյաև
(23402) Տուրչինա 1969 TO2 8 հոկտեմբեր 1969 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(23403) Բուդեվիջինբուչ 1971 FB 24 մարտ 1971 Պալոմար Թ. Գերելս
(23404) Բոմանս 1972 RG 15 սեպտեմբեր 1972 Պալոմար Թ. Գերելս
(23405) Նիսիրոս 1973 SB1 19 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(23406) Կոզլով 1977 QO3 23 օգոստոս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(23407) 1977 RG19 9 սեպտեմբեր 1977 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(23408) Բեյջինգաոյուն 1977 TU3 12 հոկտեմբեր 1977 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(23409) Դերժավին 1978 QF1 31 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(23410) Վիկուզնեցով 1978 QK2 31 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(23411) Բայանովա 1978 ST7 26 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(23412) 1978 UN5 27 հոկտեմբեր 1978 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(23413) 1978 VQ9 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(23414) 1979 MP1 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(23415) 1979 MQ3 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(23416) 1979 MU4 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(23417) 1979 MU6 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(23418) 1979 QM3 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(23419) 1980 FQ1 16 մարտ 1980 Լա Սիլա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(23420) 1981 DO 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23421) 1981 DR 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23422) 1981 DF1 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23423) 1981 EA3 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23424) 1981 EU9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23425) 1981 EL12 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23426) 1981 EB16 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23427) 1981 EF16 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23428) 1981 EL18 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23429) 1981 EO35 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23430) 1981 EO38 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23431) 1981 EA45 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23432) 1981 EF47 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(23433) 1981 UU22 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(23434) 1981 UB23 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(23435) 1981 UZ24 25 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(23436) Ալեկֆուրսենկո 1982 UF8 21 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(23437) 1984 SJ1 27 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(23438) 1984 SZ5 21 սեպտեմբեր 1984 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23439) 1986 PP 1 օգոստոս 1986 Պալոմար Է. Հելին
(23440) 1986 QH1 27 օգոստոս 1986 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23441) 1986 QW1 27 օգոստոս 1986 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23442) 1986 QJ2 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23443) 1986 TG1 4 հոկտեմբեր 1986 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(23444) Կուկուչին 1986 TV6 5 հոկտեմբեր 1986 Պիվնիցե Մ. Անտալ
(23445) 1987 QY7 21 օգոստոս 1987 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23446) 1987 SJ2 19 սեպտեմբեր 1987 Սմոլյան Է. Էլստ
(23447) 1987 VG 15 նոյեմբեր 1987 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(23448) 1988 BG 18 հունվար 1988 Կուշիրո Մ. Մացույամա, Կ. Վատանաբե
(23449) 1988 BG5 28 հունվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(23450) 1988 CB4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23451) 1988 CO7 15 փետրվար 1988 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23452) Դրյու 1988 QF 18 օգոստոս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(23453) 1988 QR 19 օգոստոս 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(23454) 1988 XU2 1 դեկտեմբեր 1988 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(23455) Ֆյումի 1988 XY4 5 դեկտեմբեր 1988 Կիսո Ց. Նակամուրա
(23456) 1989 DB 26 փետրվար 1989 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ֆուրուտա
(23457) Բեյդերբեք 1989 GV6 5 ապրիլ 1989 Լա Սիլա Մ. Գեֆերտ
(23458) 1989 RY1 6 սեպտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Հելին
(23459) 1989 ST4 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23460) 1989 SX9 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23461) 1989 TM4 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23462) 1989 TU4 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23463) 1989 TX11 2 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(23464) 1989 TN15 3 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23465) 1989 UA1 24 հոկտեմբեր 1989 Կիտամի Մ. Յանայ, Կ. Վատանաբե
(23466) 1990 DU4 28 փետրվար 1990 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23467) 1990 QS3 20 օգոստոս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(23468) 1990 SS3 20 սեպտեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(23469) Նեյլպիարտ 1990 SY3 22 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Բ. Ռոմանո
(23470) 1990 SO8 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23471) 1990 TH3 15 հոկտեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(23472) Ռոլֆռեյխեր 1990 TZ10 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(23473) Վոսս 1990 TD12 11 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(23474) 1990 UX1 20 հոկտեմբեր 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(23475) 1990 VM2 13 նոյեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(23476) 1990 VE4 15 նոյեմբեր 1990 Օջիմա Ց. Նիջիմա, Տ. Ուրատա
(23477) 1990 WS1 18 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23478) 1991 BZ 21 հունվար 1991 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(23479) 1991 CG 5 փետրվար 1991 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(23480) 1991 EL 10 մարտ 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(23481) 1991 GT4 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23482) 1991 LV 14 հունիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(23483) 1991 LV4 6 հունիս 1991 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23484) 1991 NC1 12 հուլիս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23485) 1991 NV6 12 հուլիս 1991 Լա Սիլա Ա. Դեբեոն
(23486) 1991 PE2 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23487) 1991 PX4 3 օգոստոս 1991 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23488) 1991 PF12 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23489) 1991 PU16 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23490) Մոնիկօհլ 1991 RK3 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(23491) 1991 RX17 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23492) 1991 RA20 14 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23493) 1991 SO 30 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(23494) 1991 SE2 16 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23495) 1991 UQ1 29 հոկտեմբեր 1991 Կիտամի Ա. Տակահաշի, Կ. Վատանաբե
(23496) 1991 VN3 3 նոյեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(23497) 1991 VG4 5 նոյեմբեր 1991 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(23498) 1991 VH6 6 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23499) 1991 VY12 11 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(23500) 1992 AT2 9 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (23301-23400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23501-23600)