Աստերոիդների ցանկ (23501-23600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23401-23500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23601-23700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23501) 1992 CK1 12 փետրվար 1992 Մերիդա Օ. Նարանխո, Յ. Ստոկ
(23502) 1992 DE3 25 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23503) 1992 DD4 29 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23504) Հանեդա 1992 EX 7 մարտ 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(23505) 1992 EB4 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23506) 1992 EC8 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23507) 1992 EQ13 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23508) 1992 ET14 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23509) 1992 HQ3 30 ապրիլ 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23510) 1992 PA2 4 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23511) 1992 PB2 4 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23512) 1992 PC3 6 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23513) 1992 PZ3 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(23514) Շնեյդեր 1992 RU 2 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(23515) 1992 RF2 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23516) 1992 RK2 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23517) 1992 RO3 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23518) 1992 SP1 20 սեպտեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(23519) 1992 SG13 23 սեպտեմբեր 1992 Պալոմար Է. Հելին
(23520) Լյուդվիգբեխշտեյն 1992 SM26 23 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(23521) 1992 US1 21 հոկտեմբեր 1992 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(23522) 1992 WC9 18 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(23523) 1993 AQ 13 հունվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(23524) 1993 BF3 23 հունվար 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(23525) 1993 FS22 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23526) 1993 FJ32 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23527) 1993 FD37 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23528) 1993 FQ38 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23529) 1993 FR45 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23530) 1993 FV45 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23531) 1993 FN62 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(23532) 1993 JG1 14 մայիս 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23533) 1993 PU5 15 օգոստոս 1993 Կաուսոլս Է. Էլստ
(23534) 1993 QP3 18 օգոստոս 1993 Կաուսոլս Է. Էլստ
(23535) 1993 QL7 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23536) 1993 QS9 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23537) 1993 SA6 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23538) 1993 TM15 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23539) 1993 TU15 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23540) 1993 TV19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23541) 1993 TU29 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23542) 1993 TN30 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23543) 1993 UK 16 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(23544) 1993 XW 11 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23545) 1994 AC 2 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23546) 1994 AV10 8 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23547) Տոգնելի 1994 DG 17 փետրվար 1994 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Գ. Կատանի
(23548) 1994 EF2 11 մարտ 1994 Պալոմար Ք. Լոուրենս
(23549) Էպիկլես 1994 ES6 9 մարտ 1994 Կաուսոլս Է. Էլստ
(23550) 1994 GK9 11 ապրիլ 1994 Պալոմար Է. Հելին
(23551) 1994 GO9 11 ապրիլ 1994 Պալոմար Է. Հելին
(23552) 1994 NB 3 հուլիս 1994 Պալոմար Է. Հելին
(23553) 1994 PL4 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23554) 1994 PJ11 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23555) 1994 PP15 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23556) 1994 PY25 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23557) 1994 PU26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23558) 1994 PW26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23559) 1994 PD32 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Է. Էլստ
(23560) 1994 RX8 12 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23561) 1994 RM12 1 սեպտեմբեր 1994 Պալոմար Է. Հելին
(23562) 1994 TR1 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(23563) 1994 UP8 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23564) 1994 VX1 6 նոյեմբեր 1994 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(23565) 1994 WB 23 նոյեմբեր 1994 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(23566) 1994 WS1 27 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23567) 1994 YG 21 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23568) 1994 YU 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23569) 1994 YF1 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23570) 1995 AA 1 հունվար 1995 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(23571) Զուաբոնի 1995 AB 1 հունվար 1995 Սորմանո Մ. Կավանյա, Է. Գալիանի
(23572) 1995 AS2 10 հունվար 1995 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(23573) 1995 BG 23 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23574) 1995 BX 25 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23575) 1995 BE2 30 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23576) 1995 DZ3 21 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23577) 1995 DY8 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23578) Բադեկեր 1995 DR13 22 փետրվար 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(23579) 1995 EN5 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23580) 1995 OZ2 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23581) 1995 OE5 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23582) 1995 QA3 31 օգոստոս 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23583) Կրիվսկի 1995 SJ1 22 սեպտեմբեր 1995 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(23584) 1995 SB31 20 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23585) 1995 SD53 28 սեպտեմբեր 1995 Քսիլոնգ SCAP ծրագիր
(23586) 1995 TA1 13 հոկտեմբեր 1995 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(23587) Աբուկումադո 1995 TE8 2 հոկտեմբեր 1995 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(23588) 1995 UX3 20 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23589) 1995 UR6 23 հոկտեմբեր 1995 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Ա. Բոատինի
(23590) 1995 UD34 21 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23591) 1995 UP44 26 հոկտեմբեր 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(23592) 1995 UB47 27 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(23593) 1995 VJ 2 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23594) 1995 VJ2 13 նոյեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(23595) 1995 VR11 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23596) 1995 WQ 17 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23597) 1995 WY4 24 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23598) 1995 WL13 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23599) 1995 XV 12 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(23600) 1995 XC1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (23401-23500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23601-23700)