Աստերոիդների ցանկ (8701-8800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (8601-8700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (8801-8900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(8701) 1993 LG2 15 հունիս 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(8702) Նականիշի 1993 VX3 14 նոյեմբեր 1993 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(8703) Նականոտադաո 1993 XP1 15 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8704) Սադականե 1993 YJ 17 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8705) 1994 AL3 8 հունվար 1994 Ֆուջիեդա Հ. Շիոձավա, Տ. Ուրատա
(8706) Տակեյամա 1994 CM 3 փետրվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8707) Արակիհիրոշի 1994 CE2 12 փետրվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8708) 1994 DD 17 փետրվար 1994 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(8709) Կադլու 1994 JF1 14 մայիս 1994 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(8710) Հաուլեյ 1994 JK9 15 մայիս 1994 Պալոմար Շ. դե Սենտ-Այնան
(8711) Լյուկաշեր 1994 LL 5 հունիս 1994 Կատալինա կայան Կ. Հերջենրոտեր
(8712) Սուզուկո 1994 TH2 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(8713) Ազուսա 1995 BT2 26 հունվար 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(8714) 1995 OT 24 հուլիս 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(8715) 1995 OX1 26 հուլիս 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(8716) Գինեստրա 1995 SB2 23 սեպտեմբեր 1995 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(8717) Ռիչվիկտորով 1995 SN29 26 սեպտեմբեր 1995 Զելենչուկսկայա Տ. Կրյաչկո
(8718) 1995 UC8 27 հոկտեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(8719) Վեսմիր 1995 VR 11 նոյեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(8720) Տակամիզավա 1995 WE1 16 նոյեմբեր 1995 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(8721) AMOS 1996 AO3 14 հունվար 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(8722) Շիրա 1996 QU1 19 օգոստոս 1996 Գրանվիլ Ռ. Դևիս
(8723) Ազումայամա 1996 SL7 23 սեպտեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(8724) Յունկեհարա 1996 SK8 17 սեպտեմբեր 1996 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(8725) Կեյկո 1996 TG5 5 հոկտեմբեր 1996 Յացուկա Հ. Աբե
(8726) Մասամոտոնասու 1996 VP5 14 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8727) 1996 VZ7 3 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(8728) Միմացու 1996 VF9 7 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(8729) Դեկուր 1996 VZ12 5 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(8730) Իիդիսան 1996 VT30 10 նոյեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(8731) Թեջիմա 1996 WY 19 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8732) Չեմպիոն 1996 XR25 8 դեկտեմբեր 1996 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(8733) Օսուգի 1996 YB1 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8734) Ուորներ 1997 AA 1 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(8735) Յոշիոսակաի 1997 AA1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8736) Շիգեհիսա 1997 AD7 9 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8737) Տակեհիրո 1997 AL13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8738) Սաջի 1997 AQ16 5 հունվար 1997 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(8739) Մորիհիսա 1997 BE3 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8740) Վացլավ 1998 AS8 12 հունվար 1998 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(8741) Սուզուկիսուզուկո 1998 BR8 25 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(8742) Բոնազոլի 1998 CB2 14 փետրվար 1998 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(8743) Կինեկե 1998 EH12 1 մարտ 1998 Լա Սիլա Է. Էլստ
(8744) Ցիլլա 1998 FE59 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(8745) Դելանի 1998 FO65 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(8746) 1998 FL68 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(8747) Ասահի 1998 FS73 24 մարտ 1998 Նանյո Տ. Օկունի
(8748) 1998 FV113 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(8749) Բիթլզ 1998 GJ10 3 ապրիլ 1998 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(8750) Նիտարուֆինա 2197 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8751) Նիգրիկոլիս 2594 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8752) Ֆլամեուս 2604 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8753) Նիկտոկորաքս 2636 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8754) Լիուկորդիա 4521 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8755) Քերքեդուլա 4586 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8756) Մոլիսիմա 6588 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8757) Ցիանեուս 6600 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8758) Պերդիքս 6683 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8759) Պորզանա 7603 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8760) Կրեքս 1081 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8761) Քրեյն 1163 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8762) Հիատիկուլա 3196 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8763) Պուգնաքս 3271 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8764) Գալիանգո 1109 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8765) Լիմոսա 1274 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8766) Նիգեր 1304 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8767) Քոմոնտերն 1335 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8768) Բարնոուլ 2080 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8769) Արկտիկտերն 2181 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8770) Տոնատուս 3076 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8771) Բիարմիկուս 3187 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8772) Մինուտուս 4254 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8773) Տորքիլլա 5006 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8774) Վիրիդիս 5162 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8775) Քրիստատա 5490 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8776) Կամպեստրիս 2287 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8777) Տորքատա 5016 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(8778) 1931 TD3 10 հոկտեմբեր 1931 Ֆլագստաֆ Ք. Տոմբո
(8779) 1971 UH1 26 հոկտեմբեր 1971 Բերգդորֆ Լ. Կոհուտեկ
(8780) Ֆորտե 1975 LT 13 հունիս 1975 Էլ Լիոնսիտո Մ. Սեսկո
(8781) Յուրկա 1976 GA2 1 ապրիլ 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(8782) Բախրախ 1976 UG2 26 հոկտեմբեր 1976 Նաուչնի Տ. Սմիրնովա
(8783) Գոպասյուկ 1977 EK1 13 մարտ 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(8784) 1977 RQ19 9 սեպտեմբեր 1977 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(8785) Բոլտվուդ 1978 RR1 5 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(8786) Բելսկայա 1978 RA8 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(8787) Իգնատենկո 1978 TL4 4 հոկտեմբեր 1978 Նաուչնի Տ. Սմիրնովա
(8788) Լեբեյրե 1978 VP2 1 նոյեմբեր 1978 Կաուսոլս Կ. Տոմիտա
(8789) 1978 VZ7 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(8790) 1978 VN9 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(8791) 1978 VG11 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(8792) 1978 VH11 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(8793) Թոմասմյուլլեր 1979 QX 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(8794) Ջոպատերսոն 1981 EA7 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(8795) Դուդորով 1981 EO9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(8796) Սոննետ 1981 EA12 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(8797) Դյուֆար 1981 EU18 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(8798) Տարանտինո 1981 EF24 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(8799) Բերնուին 1981 ER25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(8800) Բրոֆի 1981 EB26 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
Աստերոիդների ցանկ (8601-8700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (8801-8900)