Աստերոիդների ցանկ (19301-19400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (19201-19300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (19401-19500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(19301) 1996 SF8 21 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19302) 1996 TD 1 հոկտեմբեր 1996 Ուպսալա Լ. Կամել, Կ. Լունդգրեն
(19303) 1996 TP1 5 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19304) 1996 TQ1 5 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19305) 1996 TH10 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(19306) 1996 TN12 12 հոկտեմբեր 1996 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(19307) 1996 TG13 14 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19308) 1996 TO66 12 հոկտեմբեր 1996 Մաունա Կեա Չ. Տրուխիլյո, Դ. Ջուիտ, Ջ. Լու
(19309) 1996 UK1 20 հոկտեմբեր 1996 Կաշիհարա Ֆ. Ուտո
(19310) Օսավա 1996 VF1 4 նոյեմբեր 1996 Տոկիո Ի. Սատո, Հ. Ֆուկուշիմա
(19311) 1996 VF3 12 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(19312) 1996 VR7 15 նոյեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(19313) 1996 VF8 6 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19314) 1996 VT8 7 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19315) 1996 VY8 7 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19316) 1996 WB 16 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19317) 1996 WS1 30 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19318) Սոմանա 1996 XB2 2 դեկտեմբեր 1996 Սորմանո Ֆ. Մանկա, Մ. Կավանյա
(19319) 1996 XX2 3 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19320) 1996 XB6 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19321) 1996 XY7 1 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19322) 1996 XQ11 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19323) 1996 XM13 9 դեկտեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(19324) 1996 XA18 7 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19325) 1996 XC18 7 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19326) 1996 XD19 8 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19327) 1996 XH19 8 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19328) 1996 XY28 12 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19329) 1996 XZ30 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19330) 1996 XJ31 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19331) 1996 XL33 4 դեկտեմբեր 1996 Սիմա Էկար Ու. Մունարի, Մ. Տոմբելի
(19332) 1996 YQ1 18 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19333) 1996 YT1 19 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19334) 1996 YV1 19 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19335) 1996 YL2 28 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19336) 1997 AF 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19337) 1997 AT 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19338) 1997 AB2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19339) 1997 AF4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19340) 1997 AV4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19341) 1997 AQ5 7 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19342) 1997 AA7 9 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19343) 1997 AR7 5 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19344) 1997 AD14 2 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19345) 1997 BV2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19346) 1997 CG1 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19347) 1997 CH9 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19348) Կուեկա 1997 CL12 3 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19349) Դենջոյ 1997 CF22 13 փետրվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(19350) 1997 CU28 6 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19351) 1997 EK 1 մարտ 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19352) 1997 EL 1 մարտ 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19353) Պիերթիերի 1997 EQ30 10 մարտ 1997 Ռամոնվիլ-Սնթ-Ագնե Ք. Բույլ
(19354) 1997 FS2 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(19355) 1997 FU2 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(19356) 1997 GH3 6 ապրիլ 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19357) 1997 GZ7 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(19358) 1997 GO23 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(19359) 1997 GB35 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(19360) 1997 JS12 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19361) 1997 KH4 31 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19362) 1997 MX3 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(19363) 1997 OL2 31 հուլիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19364) Սեմաֆոր 1997 SM1 21 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(19365) 1997 VL5 8 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19366) Սադինգքիանգ 1997 VZ7 6 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19367) Փինկ Ֆլյոյդ 1997 XW3 3 դեկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19368) 1997 XZ4 6 դեկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19369) 1997 YO 20 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19370) 1997 YY8 25 դեկտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19371) 1997 YP11 27 դեկտեմբեր 1997 Գեկկո Տ. Կագավա, Տ. Ուրատա
(19372) 1997 YP13 31 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19373) 1997 YC14 31 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19374) 1997 YG17 27 դեկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19375) 1998 AB5 6 հունվար 1998 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(19376) 1998 BE1 19 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19377) 1998 BE4 21 հունվար 1998 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(19378) 1998 BB7 24 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19379) Լաբրիքյու 1998 BR7 24 հունվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19380) 1998 BB11 23 հունվար 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(19381) 1998 BB15 24 հունվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19382) 1998 BH25 28 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19383) Ռոլլինգ Սթոունս 1998 BZ32 29 հունվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19384) Վինտոն 1998 CP1 6 փետրվար 1998 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(19385) 1998 CE4 13 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19386) Աքսելկրոնստեդտ 1998 CR4 6 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19387) 1998 DA2 18 փետրվար 1998 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(19388) 1998 DQ3 22 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19389) 1998 DD14 27 փետրվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19390) 1998 DK14 24 փետրվար 1998 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(19391) 1998 DR15 22 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19392) Օյամադա 1998 DW31 22 փետրվար 1998 Նանյո Տ. Օկունի
(19393) Դևիդթոմսոն 1998 DT33 27 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19394) 1998 DA34 27 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19395) Բարերա 1998 EP1 2 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19396) 1998 EV1 2 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19397) Լեգարինի 1998 ER3 3 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(19398) Քրեդենս 1998 EM8 2 մարտ 1998 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Պ. Ղեցի
(19399) 1998 EP10 1 մարտ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19400) Էմիլքլաուս 1998 EC11 1 մարտ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (19201-19300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (19401-19500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]