Աստերոիդների ցանկ (14001-14100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (13901-14000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (14101-14200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(14001) 1993 KR 26 մայիս 1993 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(14002) 1993 LW1 15 հունիս 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(14003) 1993 OO4 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14004) Չիկամա 1993 SK2 19 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(14005) 1993 SO3 22 սեպտեմբեր 1993 Մերիդա Օ. Նարանխո
(14006) Սակամոտոֆումիո 1993 SA4 18 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(14007) 1993 TH14 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14008) 1993 TD17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14009) 1993 TQ36 13 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(14010) 1993 UL 16 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(14011) 1993 US 22 հոկտեմբեր 1993 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(14012) Ամիդի 1993 XG 6 դեկտեմբեր 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(14013) 1993 YF 17 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14014) Մյունխհաուզեն 1994 AL16 14 հունվար 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(14015) 1994 BD4 16 հունվար 1994 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(14016) Ստիլեր 1994 BJ4 16 հունվար 1994 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(14017) 1994 NS 4 հուլիս 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(14018) 1994 PM14 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14019) 1994 PP16 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14020) 1994 PE18 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14021) 1994 PL20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14022) 1994 PW27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14023) 1994 PX31 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14024) Պրոկոլ Հարում 1994 RZ 9 սեպտեմբեր 1994 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Պ. Ղեցի
(14025) Ֆալլադա 1994 RR11 2 սեպտեմբեր 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(14026) Էսկուերդո 1994 ST7 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(14027) 1994 TJ1 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(14028) 1994 TZ14 5 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(14029) 1994 UC1 31 հոկտեմբեր 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(14030) 1994 UP1 25 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(14031) 1994 WF2 26 նոյեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(14032) Միգո 1994 XP 4 դեկտեմբեր 1994 Այաշի կայան Մ. Կոիշիկավա
(14033) 1994 YR 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14034) 1995 BW 25 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14035) 1995 CJ 1 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14036) 1995 EY7 5 մարտ 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(14037) 1995 EZ7 5 մարտ 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(14038) 1995 HR 27 ապրիլ 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(14039) 1995 KZ1 28 մայիս 1995 Պալոմար Է. Հելին
(14040) Անդրեյկա 1995 QD2 23 օգոստոս 1995 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(14041) Դարենմատ 1995 SO54 21 սեպտեմբեր 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(14042) Ագաֆոնով 1995 UG5 16 հոկտեմբեր 1995 Զելենչուկսկայա Տ. Կրյաչկո
(14043) 1995 UA45 20 հոկտեմբեր 1995 Ուենոհարա Ն. Կավասատո
(14044) 1995 VS1 1 նոյեմբեր 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(14045) 1995 VW1 4 նոյեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(14046) Կիյկեյ 1995 WE5 17 նոյեմբեր 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(14047) 1995 WG5 18 նոյեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(14048) 1995 WS7 27 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14049) 1995 XH1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14050) 1995 YH1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14051) 1995 YY1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14052) 1995 YH3 27 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14053) 1995 YS25 27 դեկտեմբեր 1995 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(14054) Դասեկ 1996 AR 12 հունվար 1996 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(14055) 1996 AS 10 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14056) Կաինար 1996 AO1 13 հունվար 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(14057) Մանֆրեդստոլ 1996 AV1 15 հունվար 1996 Լինզ Է. Մայեր, Է. Օբերմեյր
(14058) 1996 AP15 14 հունվար 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(14059) 1996 BB2 25 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14060) Պատերսոնիվեն 1996 BM5 18 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(14061) 1996 CT7 13 փետրվար 1996 Սիմա Էկար Ու. Մունարի, Մ. Տոմբելի
(14062) Կրեմասչինի 1996 CR8 14 փետրվար 1996 Սիմա Էկար Մ. Տոմբելի, Ու. Մունարի
(14063) 1996 DZ 21 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(14064) 1996 DT3 16 փետրվար 1996 Կոսոլ Է. Էլստ
(14065) Ֆլիգել 1996 EY5 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(14066) 1996 FA4 20 մարտ 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(14067) 1996 GY17 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14068) Հաուսերովա 1996 HP1 21 ապրիլ 1996 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(14069) Կրաշենիննիկով 1996 HP18 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(14070) 1996 JC1 14 մայիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(14071) Գադաբիրդ 1996 JK13 11 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(14072) Վոլտերա 1996 KN 21 մայիս 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(14073) 1996 KO1 17 մայիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(14074) Ռիկատի 1996 NS 11 հուլիս 1996 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(14075) Կենվիլ 1996 OJ 18 հուլիս 1996 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(14076) 1996 OO1 20 հուլիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(14077) Վոլֆանգո 1996 PF1 9 օգոստոս 1996 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(14078) 1997 FQ3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14079) 1997 FV3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14080) Հիպենհեյմ 1997 GB 1 ապրիլ 1997 Ստարկենբուրգ Ստարկենբուրգի աստղադիտարան
(14081) 1997 GT18 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14082) 1997 GK21 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14083) 1997 GH22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14084) 1997 GX23 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14085) 1997 GA37 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14086) 1997 GC38 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14087) 1997 HG10 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14088) Անկուս 1997 JB10 3 մայիս 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(14089) 1997 JC14 8 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(14090) 1997 MS3 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14091) 1997 MQ4 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(14092) Գեյլի 1997 MC8 29 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(14093) 1997 OM 26 հուլիս 1997 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(14094) Գարնեու 1997 OJ1 28 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(14095) 1997 PE2 7 օգոստոս 1997 Լեյք Քլիեր Ք. Վիլյամս
(14096) 1997 PC4 4 օգոստոս 1997 Չռնի Վըրխ Հ. Միկուզ
(14097) Կապդեպերա 1997 PU4 11 օգոստոս 1997 Մայորկա Ա. Լոպես-Գարսիա, Ռ. Պաչեկո
(14098) Սիմեկ 1997 QS 24 օգոստոս 1997 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(14099) 1997 RQ3 5 սեպտեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(14100) Վեյերստրաուս 1997 RQ5 8 սեպտեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
Աստերոիդների ցանկ (13901-14000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (14101-14200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]