Աստերոիդների ցանկ (10701-10800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (10601-10700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10801-10900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(10701) 1981 PF 8 օգոստոս 1981 Հարվարդ Հարվարդի աստղադիտարան
(10702) Արիզորկաս 1981 QD 30 օգոստոս 1981 Ֆլագստաֆ Է. Բոուել
(10703) 1981 QU3 23 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10704) 1981 RQ1 1 սեպտեմբեր 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10705) 1981 SL 22 սեպտեմբեր 1981 Կլետ Ա. Մրկոս
(10706) 1981 SE2 26 սեպտեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(10707) 1981 UV23 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(10708) 1981 UE26 25 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(10709) Օտտոֆրանց 1982 BE1 24 հունվար 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10710) 1982 JE1 15 մայիս 1982 Պալոմար INAS ծրագիր
(10711) Պսկով 1982 TT2 15 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(10712) Մալաշչուկ 1982 UE6 20 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(10713) Լիմորենկո 1982 UZ9 22 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(10714) 1983 QG 31 օգոստոս 1983 IRAS IRAS տիեզերական աստղադիտակ
(10715) Նեգլեր 1983 RL4 11 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(10716) Օլիվերմորտոն 1983 WQ 29 նոյեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10717) ԴիքՈւոլկեր 1983 XC 1 դեկտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10718) Սամուս 1985 QM5 23 օգոստոս 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(10719) Անդամար 1985 TW 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10720) Դենզլ 1986 GY 5 ապրիլ 1986 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10721) Տուտերով 1986 QO4 17 օգոստոս 1986 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(10722) Մոնարի 1986 TB 1 հոկտեմբեր 1986 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(10723) 1986 TH 3 հոկտեմբեր 1986 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(10724) 1986 VR5 5 նոյեմբեր 1986 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10725) Սուկունաբիկոնա 1986 WB 22 նոյեմբեր 1986 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ուրատա
(10726) Իլոդի 1987 BS2 28 հունվար 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10727) Ակիցուշիմա 1987 DN 25 փետրվար 1987 Օջիմա Ց. Նիջիմա, Տ. Ուրատա
(10728) Վլադիմիրֆոկ 1987 RT5 4 սեպտեմբեր 1987 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(10729) Ցվետկովա 1987 RU5 4 սեպտեմբեր 1987 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(10730) Ուայթ 1987 SU 19 սեպտեմբեր 1987 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10731) 1988 BL3 16 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10732) 1988 BM3 17 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10733) Ժորժսանդ 1988 CP1 11 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10734) Վեյկ 1988 CT4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10735) Սեյն 1988 CF6 15 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10736) 1988 DD3 22 փետրվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(10737) 1988 DZ4 25 փետրվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(10738) 1988 FW2 17 մարտ 1988 Լա Սիլյա Վ. Ֆերերի
(10739) Լոուման 1988 JB1 12 մայիս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յ. Շումեյկեր
(10740) Ֆալերսլեբեն 1988 RX2 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10741) 1988 SF3 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(10742) 1988 VK2 7 նոյեմբեր 1988 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Ն. Կավասատո
(10743) 1988 VS2 12 նոյեմբեր 1988 Պալոմար Է. Հելին
(10744) Ցուրուտա 1988 XO 5 դեկտեմբեր 1988 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(10745) Արնշտադտ 1989 AK6 11 հունվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10746) Մահլհաուզեն 1989 CE6 10 փետրվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10747) Կոթեն 1989 CW7 1 փետրվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10748) 1989 CE8 8 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10749) Մյուսաուս 1989 GH8 6 ապրիլ 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10750) 1989 PT 9 օգոստոս 1989 Պալոմար Է. Հելին
(10751) 1989 UV1 29 հոկտեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(10752) 1989 WJ1 25 նոյեմբեր 1989 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10753) վան դե Վելդ 1989 WU4 28 նոյեմբեր 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10754) 1990 QV5 29 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(10755) 1990 RO6 10 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10756) 1990 SJ2 17 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(10757) 1990 SF3 18 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(10758) 1990 SM7 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10759) 1990 SX16 17 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(10760) Օզեկի 1990 TJ3 15 հոկտեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10761) Լյուբիմեց 1990 TB4 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(10762) ֆոն Լաու 1990 TC4 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(10763) Հլավկա 1990 TH13 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(10764) Ռուբեզալ 1990 TK13 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(10765) 1990 UZ 20 հոկտեմբեր 1990 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(10766) 1990 UB1 20 հոկտեմբեր 1990 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(10767) Տոյոմասու 1990 UF1 22 հոկտեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10768) Սարուտահիկո 1990 UZ1 21 հոկտեմբեր 1990 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(10769) Մինաս Գերայս 1990 UJ5 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10770) Բելո Հորիզոնտե 1990 VU5 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10771) Օուրո Պրետո 1990 VK6 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10772) 1990 YM 23 դեկտեմբեր 1990 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10773) 1991 AK2 7 հունվար 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(10774) Էյզենախ 1991 AS2 15 հունվար 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10775) Լեյպցիգ 1991 AV2 15 հունվար 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10776) Մուսաշիտոմիյո 1991 CP1 12 փետրվար 1991 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(10777) 1991 EB5 13 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10778) Մարքս 1991 GN10 9 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10779) 1991 LW 14 հունիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(10780) Ապոլինարե 1991 PB2 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10781) Ռիտտեր 1991 PV31 6 օգոստոս 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10782) Հիթմայր 1991 RH4 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(10783) 1991 RB9 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(10784) Նոաիլլե 1991 RQ11 4 սեպտեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10785) Դեջայֆ 1991 RD12 4 սեպտեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10786) Ռոբերտմեյեր 1991 TC3 7 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(10787) Օտտոբարկարդ 1991 TL3 4 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(10788) 1991 UC 18 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10789) Մայկրիդ 1991 VL10 5 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10790) 1991 XS 5 դեկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10791) 1992 CS 8 փետրվար 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(10792) Էկվադոր 1992 CQ2 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10793) Քուիտո 1992 CU2 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10794) Վանջե 1992 DW5 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10795) Բաբեն 1992 EB5 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10796) Սոլերման 1992 EB8 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10797) Գվատեմալա 1992 GO4 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10798) 1992 LK 3 հունիս 1992 Պալոմար Գ. Լեոնարդ
(10799) Յուկատան 1992 OY2 26 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10800) 1992 OM8 22 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Ա. Լոպես-Գարսիա
Աստերոիդների ցանկ (10601-10700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10801-10900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]