Աստերոիդների ցանկ (10801-10900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (10701-10800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10901-11000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(10801) Լունեբուրգ 1992 SK26 23 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10802) Մասամիֆուրույամա 1992 UL6 28 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10803) Կալեյո 1992 UK9 21 հոկտեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(10804) Ամենուզում 1992 WN3 23 նոյեմբեր 1992 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(10805) Այվանո 1992 WG5 18 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10806) Մեխիկո 1993 FA2 23 մարտ 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(10807) Ուգերդե 1993 FT4 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10808) Դիգերոյր 1993 FT5 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10809) Մայրստերոյր 1993 FS14 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10810) Լեյստուրոյր 1993 FL15 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10811) Լեու 1993 FM19 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10812) Գրոտլինգբո 1993 FZ25 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10813) Մաստերբի 1993 FE31 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10814) Գինսվարդ 1993 FW31 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10815) Օստերգարն 1993 FU32 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10816) 1993 FZ35 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10817) 1993 FR44 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10818) 1993 FK81 18 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(10819) Մահակալա 1993 HG 19 ապրիլ 1993 Վաշինգտոն Ջ. ԴեՅանգ
(10820) Օֆենբախ 1993 QN4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(10821) Կիմուրատակեշի 1993 SZ 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10822) Յասունորի 1993 SK1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10823) Սակագուչի 1993 SM1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10824) 1993 SW3 24 սեպտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Գ. Գարեդ
(10825) Աուգուստհերման 1993 SF4 18 սեպտեմբեր 1993 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10826) 1993 SK16 19 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(10827) Դոյկազունորի 1993 TC3 11 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10828) Թոմջոնս 1993 TE5 8 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10829) Մացուոբաշո 1993 UU 22 հոկտեմբեր 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(10830) Դեֆորգես 1993 UT6 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10831) Տակամագահարա 1993 VM2 15 նոյեմբեր 1993 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(10832) Հազամաշիգետոմի 1993 VN2 15 նոյեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10833) 1993 VJ4 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10834) Զեմբշ-Շրևե 1993 VU5 8 նոյեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10835) Ֆրոբել 1993 VB8 12 նոյեմբեր 1993 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10836) 1994 CS2 14 փետրվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10837) Յույակեկոյակե 1994 EJ1 6 մարտ 1994 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(10838) Լեբոն 1994 EH7 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(10839) Հաֆլանդ 1994 GY9 3 ապրիլ 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10840) 1994 LR 1 հունիս 1994 Կիյոսատո Ա. Սուգիե
(10841) 1994 PP1 12 օգոստոս 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(10842) 1994 UY1 31 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10843) 1994 YF2 30 դեկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10844) 1995 AG 2 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10845) 1995 AA1 6 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10846) 1995 AW2 2 հունվար 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10847) Կոխ 1995 AV4 5 հունվար 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10848) 1995 BD1 25 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10849) 1995 BO1 25 հունվար 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(10850) Դենսո 1995 BU4 26 հունվար 1995 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(10851) 1995 CE 1 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10852) 1995 CK 1 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10853) Աիմոտո 1995 CW 6 փետրվար 1995 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(10854) 1995 DO1 22 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10855) 1995 DR1 26 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10856) Բեխշտեյն 1995 EG8 4 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10857) Բլաթներ 1995 EZ8 5 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(10858) 1995 FT 28 մարտ 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10859) 1995 GJ7 1 ապրիլ 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(10860) 1995 LE 3 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10861) Ցիսկե 1995 MG1 22 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10862) 1995 QE2 26 օգոստոս 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(10863) Օյե 1995 QJ3 31 օգոստոս 1995 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(10864) Յամագատաշի 1995 QS3 31 օգոստոս 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(10865) Թելմառուբի 1995 SO33 21 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10866) Պերու 1996 NB4 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10867) Լիմա 1996 NX4 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(10868) 1996 RF5 3 սեպտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(10869) 1996 SJ4 21 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(10870) Գվենդոլեն 1996 SY4 25 սեպտեմբեր 1996 Դոմինիոն Ք. Այկման
(10871) 1996 TG7 5 հոկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(10872) Վակուլիկ 1996 TJ9 12 հոկտեմբեր 1996 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(10873) 1996 TF11 11 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե
(10874) Լոկատելլի 1996 TN19 4 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10875) Վերաչինի 1996 TG28 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10876) 1996 UB 16 հոկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10877) Ջիանգնան Տիանչի 1996 UR 16 հոկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(10878) Մորիյամա 1996 VV 3 նոյեմբեր 1996 Մորիյամա Յ. Իկարի
(10879) 1996 VM3 6 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10880) Կագույա 1996 VN4 6 նոյեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(10881) 1996 VA5 4 նոյեմբեր 1996 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(10882) Շինոնագա 1996 VG5 3 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10883) 1996 VU5 14 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10884) Ցուբոիմասակի 1996 VD9 7 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10885) Հորիմասատո 1996 VE9 7 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(10886) Միցուրուհբա 1996 VR30 10 նոյեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(10887) 1996 XU25 12 դեկտեմբեր 1996 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(10888) Յամատանո-օրոչի 1996 XT30 6 դեկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(10889) 1997 AO1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10890) 1997 AY2 4 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10891) Ֆինկ 1997 QR3 30 օգոստոս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(10892) 1997 SX2 23 սեպտեմբեր 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(10893) 1997 SB10 19 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(10894) Նակաի 1997 SE30 30 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10895) Այնրանդ 1997 TC18 11 հոկտեմբեր 1997 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(10896) 1997 UZ14 26 հոկտեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(10897) 1997 VW3 7 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10898) 1997 WJ2 23 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10899) 1997 WN13 24 նոյեմբեր 1997 Գեկկո Տ. Կագավա, Տ. Ուրատա
(10900) Ֆոլկներ 1997 WF21 30 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (10701-10800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10901-11000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]