Աստերոիդների ցանկ (30701-30800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (30601-30700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (30801-30900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(30701) 2381 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30702) 3042 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30703) 3101 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30704) Պեգասուս 3250 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30705) Այդայոս 3365 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30706) 4026 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30707) 4075 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30708) Էխեպոլոս 4101 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30709) 4107 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30710) 4137 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30711) 4186 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30712) 4207 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30713) 4216 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30714) 4282 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30715) 5034 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30716) 5107 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(30717) 1937 UD 26 հոկտեմբեր 1937 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(30718) Ռեքորդս 1955 RB1 14 սեպտեմբեր 1955 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(30719) 1963 RJ 13 սեպտեմբեր 1963 Տաուտենբուրգ Կ. Կամպեր
(30720) 1969 GB 9 ապրիլ 1969 Էլ Լիոնսիտո Կ. Սեսկո
(30721) 1975 ST1 30 սեպտեմբեր 1975 Պալոմար Շ. Բաս
(30722) Բիբլիորան 1978 RN5 6 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(30723) 1978 RU8 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(30724) Պետերբուրգտրիստա 1978 SX2 26 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(30725) 1978 SA8 26 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(30726) 1978 VK7 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(30727) 1979 MC9 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(30728) 1979 QD2 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(30729) 1980 TA 11 հոկտեմբեր 1980 Հարվարդ Հարվարդի աստղադիտարան
(30730) 1981 DL 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30731) 1981 EK2 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30732) 1981 EQ2 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30733) 1981 EJ3 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30734) 1981 ES3 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30735) 1981 EF7 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30736) 1981 EU7 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30737) 1981 ER9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30738) 1981 EO11 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30739) 1981 EN14 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30740) 1981 ET14 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30741) 1981 EQ15 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30742) 1981 EG17 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30743) 1981 EQ17 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30744) 1981 EN18 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30745) 1981 EB22 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30746) 1981 EG24 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30747) 1981 EM25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30748) 1981 ES25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30749) 1981 ER26 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30750) 1981 EY28 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30751) 1981 EL29 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30752) 1981 EQ33 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30753) 1981 EL38 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30754) 1981 EB39 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30755) 1981 EO39 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30756) 1981 ET39 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30757) 1981 EB40 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30758) 1981 EN41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30759) 1981 EV41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30760) 1981 EY41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30761) 1981 EF42 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30762) 1981 ES42 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30763) 1981 EJ47 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30764) 1981 EK47 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30765) 1981 EJ48 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(30766) 1981 UX22 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(30767) Քրիսկրաֆտ 1983 VQ1 6 նոյեմբեր 1983 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(30768) 1983 YK 29 դեկտեմբեր 1983 Պինո Թուրինեզե Ջ. Մասոնե, Ջ. Դե Սանկտիս
(30769) 1984 ST2 25 սեպտեմբեր 1984 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(30770) 1984 SL4 27 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(30771) 1986 PO2 1 օգոստոս 1986 Պալոմար Է. Հելին
(30772) 1986 RJ1 2 սեպտեմբեր 1986 Կլետ Ա. Մրկոս
(30773) 1986 RJ4 6 սեպտեմբեր 1986 Սմոլյան Է. Էլստ
(30774) 1987 BU1 25 հունվար 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(30775) Կատտու 1987 QX 24 օգոստոս 1987 Պալոմար Է. Հելին
(30776) 1987 QY 24 օգոստոս 1987 Պալոմար Է. Հելին
(30777) 1987 SB3 21 սեպտեմբեր 1987 Սմոլյան Է. Էլստ
(30778) Դոբլին 1987 SX10 29 սեպտեմբեր 1987 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(30779) Սանկտ-Ստեֆան 1987 UE1 17 հոկտեմբեր 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(30780) 1988 CA2 11 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(30781) 1988 CR2 11 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(30782) 1988 CC4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(30783) 1988 CO4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(30784) 1988 PO 11 օգոստոս 1988 Պալոմար Ս. Միկոլայչեկ, Ռ. Քոկեր
(30785) Գրիլի 1988 PX 13 օգոստոս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(30786) Կարկոշկա 1988 QC 18 օգոստոս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(30787) 1988 RC 7 սեպտեմբեր 1988 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(30788) Էնջիկաուֆման 1988 RE3 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(30789) 1988 RB6 3 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(30790) 1988 RT11 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(30791) 1988 RY11 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(30792) 1988 RP12 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(30793) 1988 SJ3 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(30794) 1988 TR1 15 հոկտեմբեր 1988 Գեկկո Յ. Օշիմա
(30795) 1989 AR5 4 հունվար 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(30796) 1989 CU2 4 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(30797) 1989 CV2 4 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(30798) Գրաուբանդեն 1989 CR5 2 փետրվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(30799) 1989 LH 4 հունիս 1989 Պալոմար Է. Հելին
(30800) 1989 ST 29 սեպտեմբեր 1989 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
Աստերոիդների ցանկ (30601-30700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (30801-30900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]