Աստերոիդների ցանկ (10401-10500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (10301-10400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10501-10600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(10401) 1997 VD3 6 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10402) 1997 VS5 8 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10403) Մարսելգրուն 1997 WU3 22 նոյեմբեր 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(10404) ՄակՔոլլ 1997 WP14 22 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10405) Յոշիակի 1997 WT23 19 նոյեմբեր 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(10406) 1997 WZ29 24 նոյեմբեր 1997 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(10407) 1997 WS32 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(10408) 1997 WL44 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(10409) 1997 WP44 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(10410) 1997 XR9 4 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(10411) 1997 XO11 15 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(10412) Ցուկույոմի 1997 YO4 21 դեկտեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(10413) Պանսեկչի 1997 YG20 29 դեկտեմբեր 1997 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(10414) 1998 QJ37 17 օգոստոս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(10415) Մալի Լոսինջ 1998 UT15 23 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(10416) Կոտլեր 1998 VA32 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(10417) 1998 WA23 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(10418) 1998 WZ23 25 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(10419) 1998 XB4 11 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10420) 1998 YB12 27 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(10421) Դալմատին 1999 AY6 9 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(10422) 1999 AN22 14 հունվար 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(10423) Դաջչիչ 1999 BB 16 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(10424) Գայլարդ 1999 BD5 20 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(10425) Լենդֆերման 1999 BE6 20 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(10426) Չարլիերուս 1999 BB27 16 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(10427) Կլինկենբերգ 2017 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10428) Վանդերս 2073 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10429) վան Վորդեն 2546 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10430) Մարտշմիդտ 4030 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10431) Պոտաշ 4042 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10432) Ուլիշվարց 4623 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10433) Պոնսեն 4716 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10434) Տինբերգեն 4722 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10435) Տյիրդ 6064 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10436) Ջանվիելեմպել 6073 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10437) վան դեր Կրուիտ 6085 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10438) Լյուդոլֆ 6615 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10439) վան Շուտեն 6676 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10440) վան Սվինդեն 7636 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10441) վան Ռիյկեվորսել 9076 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10442) Բիեզենզո 4062 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10443) վան դել Պոլ 1045 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10444) դե Հիվսի 3290 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10445) Կոստեր 4090 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10446) Սիեգբան 3006 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10447) Բլումբերգեն 3357 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10448) Շավլոու 4314 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(10449) Տակումա 1936 UD 16 հոկտեմբեր 1936 Նիցա Մ. Լոժյե
(10450) Ջիրարդ 1967 JQ 6 մայիս 1967 Էլ Լիոնսիտո Կ. Սեսկո, Ա. Կլեմոլա
(10451) 1975 SE 28 սեպտեմբեր 1975 Անդերսոն Մեսա Հ. Ջիկլաս
(10452) Զուև 1976 SQ7 25 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(10453) Բանզան 1977 DY3 18 փետրվար 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(10454) Վալենար 1978 NY 9 հուլիս 1978 Լա Սիլյա Հ.-Է. Շուստեր
(10455) Դոնիսոն 1978 NU3 9 հուլիս 1978 Մաունթ Ստրոմլո Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(10456) Անեչկա 1978 PS2 8 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(10457) Սումինով 1978 QE2 31 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(10458) Սֆրանկե 1978 RM7 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(10459) Վլադիչայկա 1978 SJ5 27 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(10460) 1978 VK8 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(10461) 1978 XU 6 դեկտեմբեր 1978 Պալոմար Է. Բոուել, Ա. Վարնոկ
(10462) 1979 KM 19 մայիս 1979 Լա Սիլյա Ռ. Վեստ
(10463) 1979 MB9 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(10464) Ջեսսի 1979 SC 17 սեպտեմբեր 1979 Հարվարդ Հարվարդի աստղադիտարան
(10465) 1980 WE5 29 նոյեմբեր 1980 Պալոմար Շ. Բաս
(10466) 1981 ET7 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10467) 1981 EZ7 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10468) 1981 EH9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10469) 1981 EE14 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10470) 1981 EW18 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10471) 1981 EH20 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10472) 1981 EO20 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10473) 1981 EL21 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10474) 1981 EJ23 3 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10475) 1981 EX28 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10476) 1981 EY38 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10477) 1981 ET41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(10478) Ալսաբտի 1981 WO 24 նոյեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10479) Յիքունչեն 1982 HJ 18 ապրիլ 1982 Անդերսոն Մեսա Մ. Վատտ
(10480) Ջեննիբլու 1982 JB2 15 մայիս 1982 Պալոմար INAS ծրագիր
(10481) Եսիպով 1982 QK3 23 օգոստոս 1982 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(10482) Դենգրեյզեր 1983 RG2 14 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10483) Թոմբարնս 1983 RP2 4 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10484) Հեխտ 1983 WM 28 նոյեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10485) 1984 SY5 21 սեպտեմբեր 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10486) 1985 CS2 15 փետրվար 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10487) Դենպետերսոն 1985 GP1 14 ապրիլ 1985 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յ. Շումեյկեր
(10488) 1985 RS1 12 սեպտեմբեր 1985 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ
(10489) 1985 TJ1 15 հոկտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10490) 1985 VL 14 նոյեմբեր 1985 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(10491) 1986 QS1 27 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10492) 1986 QZ1 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10493) 1986 QH2 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10494) 1986 QO3 29 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10495) 1986 RD 8 սեպտեմբեր 1986 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(10496) 1986 RK 11 սեպտեմբեր 1986 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(10497) 1986 RQ 11 սեպտեմբեր 1986 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(10498) Բոբգենտ 1986 RG3 11 սեպտեմբեր 1986 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(10499) 1986 RN5 7 սեպտեմբեր 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(10500) Նիշի-կոեն 1987 GA 3 ապրիլ 1987 Այաշի կայան Մ. Կոիշիկավա
Աստերոիդների ցանկ (10301-10400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10501-10600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]